2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dimi aynen ben hamile kıyafeti de almadım kızımda bı tane elbise almıştım pişmanım almasaymisim da olurmud
Ay şükür benim gibi birisi varmış. Herkes ne zaman alacaksın hamile kıyafeti diye sordu ama hiç almadım bende çok çirkin oluyorlar ve bir daha kullanmayacağım kıyafetler çok para. Hep bedenimden bir beden büyük düşündüm ki aldığım iki elbise oldu onları da kendi bedenimde bol kesim aldım

Dunyam ters dondu sanki suan butun ic organlarim beni protesto ediyo
Icerken tiksindim diyemem sekeri fazlaydi evet ama o an bisey hissetmedim
Yaklasik 20 dk sonra fenalastim
Halada kendime gelmis sayilmam sersem gibiyim
30haftadir hamilelikte kusmayan kadini zorla kusturdular iyimi

ŞEKER YÜKLEMESİ mi yaptılar cnm

Kızlar hani bu lohusalık için olan kışlık terlikler gereklimi ben çok giyeceğimi sanmıyorum yaz günü bosa para vermek istemiyorum sadece taç yaptırayım diyorum sizler naptınız
ben lohusa gecelik aldım yanında hediye geldi terlik ve taç
ilk kıızmda kendim yapmıştım çiçeklerini taçını vs seçerek almştm bebek içinde yapmştm
bunda aynısını kullanmak istemedm heydiye gelen taç da biraz değişiklik yapıp öyle kullanabilirim

Lohusa pijamasının belli lastikli ve düğme ayarlı oluyor. İstediğin gibi beline göre ayarlayabiliyorsun. Çocuk pantolonlarındaki gibi. Benim oğlumdan var beyaz onu kullanacağım. Gecelikte var ama ben rahat edememiştim. (Kapalı old için) onu kullanmayacağım bu sefer. Onun yerine büyük beden pijama takımı aldım. Evde de sonradan rahat giyebilmek için. 2 takımı da hastaneye götüreceğim. Sezeryanda pijama beni zorlamamıştı.
Terlik ve taç olarakta oğlumda kendim yapmıştım. Ama terliği eve getirmemiştim atmıştım. Bu sefer terlik normal götüreceğim. Taç olarakta instagramda anne bebek taçları var çok güzel. Onlardan almayı düşünüyorum. Sonradan da kullanılır hem

ŞEKER YÜKLEMESİ mi yaptılar cnm
Evet maalesef
Yasadiklarimi arkadaslara anlattim
Yani eger dusunuyosan Engel olupda vebaline girmek istemem ama ben sahsen bir daha yaptirmam
Kandan bakiyolar zaten
Supheli durumda hergun evde ac karnina kanina bakip degerlerini yazip ona gore sonuc verilebiliyo, tanidigim bir kisi oyle yapmis bende yeni ogrendim
Eger oyle bise oldugunu bilseydim kesinlikle oyle yapardim

ya sezaryen olacagım ben de kısmetse. bı gecelik takımı bı de lohusa pijama takımı aldım yeterli olur mu en fazla 2 gun kalırız sanki

AYnen bende öyle düşünüyorum sadece taç istiyorum gereksiz şeylere gerek yok bencede

Aynen canım onu kullanırsın gecelik nerden aldın nasıl bişey almak lazım pek anlamıyorum

Dimi aynen ben hamile kıyafeti de almadım kızımda bı tane elbise almıştım pişmanım almasaymisim da olurmud
Ben bu kadar beden büyümesi yaşamasam belki ben de almazdım. Elbise ben de 1 tane aldım dışarı mı çıkıyorum diyerek:) Ama 3 aydan sonra alta bişey olmamaya başladı göbekten. Eski tişörtlerin hepsi bu ara aleyna tilki model oldu zaten. Alttan manzaralı.

Lohusa değil di mi normal aldın?

Lohusa değil di mi normal aldın?
Normal aldım ama inan kalıpları bence büyük yani. Birde netten sipariş vermiştim hiç birini denememiştim. Bel kısımları da yüksek hep sezeryan olan biri için bile rahat olur gibi geliyor bana. Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım gözlemlerim bunlar

aynen ya sonradan giyinme şansı yokk nasılsa benim normalde kıyafetlerim hep boldu zaten öyle daha rahat ediyorum hamilelik öncesi de baya zayıflayınca iyice bolarmisti şimdi hala üzerime yapışmıyorlar gayet rahat evdeyiz zaten hep tayt t-shirt takılıyorum bı tane göğüs altindan lastikli bol elbisem vardı dışarı çıkarken de ya onu ya ferace falan giyiyorum süper rahat oluyor
Yani cnm ben hep bı ara daha kiloluykrn aldığım kıyafetlerim vardı sonra zayıflayınca baya bolarmisti şimdi çok rahat oluyor evde kurtarıcı tayt zaten ayyy Aleyna tilki t-shirt olayına sesli güldüm

Aynen canım onu kullanırsın gecelik nerden aldın nasıl bişey almak lazım pek anlamıyorum
benm ilkinde annem almştı oda duruyor ama bu kendi zevkime göre dantelli lohusa setleri var onlardan aldım geceliğinde emzirme yeri vs var hastanede kullanım için sezeryanda gecelik daha rahat oluyor

geçmiş olsun cnm okudum
bende yaptırmadım geçen hafta açlık- tokluk olarak bakıldı benimkine de doktorum da cok ısrarcı olmadı bazı doktorlar illa yaptırmanı istiyor kutukola gibi kocaman şeyi içemem midem bulanır benimde 5 yıl önce de yaptırmadm bunda da yaptırmadım cok şükür açken bakıldı tokken olsa öyle de cıkar dedi doktorumz

Ben o içtiğiniz suyu bir kerede içtim oh çok güzelmiş dedim Hemşire şaşkınlıkla baktı Bildiğiniz limonlu gazoz , Bana da çok hareket etmeyin dediler 1 saat Oturarak bekledik Kan alındıktan hemen sonra ufak bı atıştırmalık verdiler.. Benim çok kolaydi

Size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama eminimki gerek olmasa yapilmaz.. Siz beslenmenizi en azından ona göre ayarlayın Yada diyetisyene gidip ona göre liste yapın beraber Onlem olsun ..

Ya Maşallah annesi sağlıkla büyüsün inşallah.. Titreşim dediniz ya bende arada deprem oluyor gibi hissediyordum gobegimde önceleri sonra da başım falan döndü herhalde diyordum demek titretiyorlarmis

Siz demekki Maşallah o kadar kilo almamissiniz Ben en son en büyük gömleğimi giydim Göbek portluyor Düğmeler oturunca ben burdayım diyor kabimiza sigmiyoruz ama bende pijamalara takıldım bu hastanedeki giyilmesi gereken Pijamalar tamamda Gecelik lazım deniyor bı tane alayım dedim En az 200-300 lira bide nenem giymez çirkin çirkin .. Bı kere giymesem bide

Teşekkürler

Kizlar hamileligin ilk 2 donemlerinde ben de oyle duygusallik alinganlik hic yoktu. Artistlik yapiyordum esime Normaldr duygusal biriyim sasirmistim artmadigina ya da mide bulantilari falan daha agir basti bilmiyorum... gecenlerde e bebeğe gittim dr kontrolu sonrasında. Magazada bebek muzikleri caliyor ya hani burnumun diregi sizladi basladim aglamayahamileligin son zamanlarindan mi bilmem dokunsalar ağlayacağım gibi sizde de artti mi duygusallık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…