Ay şükür benim gibi birisi varmış.Dimi aynenben hamile kıyafeti de almadım kızımda bı tane elbise almıştım pişmanım almasaymisim da olurmud
Dunyam ters dondu sanki suan butun ic organlarim beni protesto ediyoCanım merak etme bebek etkilenmez senin bünyen kaldırmamış ben hiç etkilenmemiştim mesela içeçek hatta hoşuma gitmiştisonradanda hafif bulantı oldu sende aşırı olmuş Buda normal herkes aynı olmuyor ama bebek iyidir merak etme
ŞEKER YÜKLEMESİ mi yaptılar cnmDunyam ters dondu sanki suan butun ic organlarim beni protesto ediyo
Icerken tiksindim diyemem sekeri fazlaydi evet ama o an bisey hissetmedim
Yaklasik 20 dk sonra fenalastim
Halada kendime gelmis sayilmam sersem gibiyim
30haftadir hamilelikte kusmayan kadini zorla kusturdular iyimi
ben lohusa gecelik aldım yanında hediye geldi terlik ve taçKızlar hani bu lohusalık için olan kışlık terlikler gereklimi ben çok giyeceğimi sanmıyorum yaz günü bosa para vermek istemiyorum sadece taç yaptırayım diyorum sizler naptınız
Evet maalesefŞEKER YÜKLEMESİ mi yaptılar cnm
Ben de varim kizlar. Henuz bi takviye almadim. 35. Haftada gidip tekrar kan tahlili vercem belki pekmez ise yaramistir bi umut.Ben varim cnm haftaya ikinci serumu alacağım yoksa dogumdan sonra kan sıkıntısi yasariz dedi
ya sezaryen olacagım ben de kısmetse. bı gecelik takımı bı de lohusa pijama takımı aldım yeterli olur mu en fazla 2 gun kalırız sankiLohusa pijamasının belli lastikli ve düğme ayarlı oluyor. İstediğin gibi beline göre ayarlayabiliyorsun. Çocuk pantolonlarındaki gibi. Benim oğlumdan var beyaz onu kullanacağım. Gecelikte var ama ben rahat edememiştim. (Kapalı old için) onu kullanmayacağım bu sefer. Onun yerine büyük beden pijama takımı aldım. Evde de sonradan rahat giyebilmek için. 2 takımı da hastaneye götüreceğim. Sezeryanda pijama beni zorlamamıştı.
Terlik ve taç olarakta oğlumda kendim yapmıştım. Ama terliği eve getirmemiştim atmıştım. Bu sefer terlik normal götüreceğim. Taç olarakta instagramda anne bebek taçları var çok güzel. Onlardan almayı düşünüyorum. Sonradan da kullanılır hem ☺
AYnen bende öyle düşünüyorum sadece taç istiyorum gereksiz şeylere gerek yok bencedeAçıkcası ben eski usul kurdale kullanıcam terlik içinde normal bir terlik aldım tek dikkat ettiğim pijama rengim beyazdı onunda beyaz olmasına. Zaten kimse olmayacak diye düşünüyorum doğum esnasında gereksiz harcama olacak.
Ben iki takim pijama aldım ikisi de penti nin takımları birisinde sabahlıklı beyaz hafif simli üstü askılı altı uzun bir set ikincisi penyeşort üst ve askılı elbise şeklinde. İkisinde m beden almıştım 10 kilo almış 61 kilo olarak söylüyorum bol bile şuan s alınsa da gayet rahat kullanılabilirmiş.
Aynen canım onu kullanırsın gecelik nerden aldın nasıl bişey almak lazım pek anlamıyorumben lohusa gecelik aldım yanında hediye geldi terlik ve taç
ilk kıızmda kendim yapmıştım çiçeklerini taçını vs seçerek almştm bebek içinde yapmştm
bunda aynısını kullanmak istemedm heydiye gelen taç da biraz değişiklik yapıp öyle kullanabilirim
Ben bu kadar beden büyümesi yaşamasam belki ben de almazdım. Elbise ben de 1 tane aldım dışarı mı çıkıyorum diyerek:) Ama 3 aydan sonra alta bişey olmamaya başladı göbekten. Eski tişörtlerin hepsi bu ara aleyna tilki model oldu zaten. Alttan manzaralı.Dimi aynenben hamile kıyafeti de almadım kızımda bı tane elbise almıştım pişmanım almasaymisim da olurmud
Lohusa değil di mi normal aldın?Açıkcası ben eski usul kurdale kullanıcam terlik içinde normal bir terlik aldım tek dikkat ettiğim pijama rengim beyazdı onunda beyaz olmasına. Zaten kimse olmayacak diye düşünüyorum doğum esnasında gereksiz harcama olacak.
Ben iki takim pijama aldım ikisi de penti nin takımları birisinde sabahlıklı beyaz hafif simli üstü askılı altı uzun bir set ikincisi penyeşort üst ve askılı elbise şeklinde. İkisinde m beden almıştım 10 kilo almış 61 kilo olarak söylüyorum bol bile şuan s alınsa da gayet rahat kullanılabilirmiş.
Normal aldım ama inan kalıpları bence büyük yani. Birde netten sipariş vermiştim hiç birini denememiştim. Bel kısımları da yüksek hep sezeryan olan biri için bile rahat olur gibi geliyor bana. Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım gözlemlerim bunlarLohusa değil di mi normal aldın?
aynen ya sonradan giyinme şansı yokk nasılsa benim normalde kıyafetlerim hep boldu zaten öyle daha rahat ediyorum hamilelik öncesi de baya zayıflayınca iyice bolarmisti şimdi hala üzerime yapışmıyorlar gayet rahat evdeyiz zaten hep tayt t-shirt takılıyorumAy şükür benim gibi birisi varmış.❤Herkes ne zaman alacaksın hamile kıyafeti diye sordu ama hiç almadım bende çok çirkin oluyorlar ve bir daha kullanmayacağım kıyafetler çok para. Hep bedenimden bir beden büyük düşündüm ki aldığım iki elbise oldu onları da kendi bedenimde bol kesim aldım
Yani cnm ben hep bı ara daha kiloluykrn aldığım kıyafetlerim vardı sonra zayıflayınca baya bolarmisti şimdi çok rahat oluyor evde kurtarıcı tayt zaten ayyy Aleyna tilki t-shirt olayına sesli güldümBen bu kadar beden büyümesi yaşamasam belki ben de almazdım. Elbise ben de 1 tane aldım dışarı mı çıkıyorum diyerek:) Ama 3 aydan sonra alta bişey olmamaya başladı göbekten. Eski tişörtlerin hepsi bu ara aleyna tilki model oldu zaten. Alttan manzaralı.
benm ilkinde annem almştı oda duruyor ama bu kendi zevkime göre dantelli lohusa setleri var onlardan aldım geceliğinde emzirme yeri vs var hastanede kullanım için sezeryanda gecelik daha rahat oluyorAynen canım onu kullanırsın gecelik nerden aldın nasıl bişey almak lazım pek anlamıyorum
geçmiş olsun cnm okudumEvet maalesef
Yasadiklarimi arkadaslara anlattim
Yani eger dusunuyosan Engel olupda vebaline girmek istemem ama ben sahsen bir daha yaptirmam
Kandan bakiyolar zaten
Supheli durumda hergun evde ac karnina kanina bakip degerlerini yazip ona gore sonuc verilebiliyo, tanidigim bir kisi oyle yapmis bende yeni ogrendim
Eger oyle bise oldugunu bilseydim kesinlikle oyle yapardim
Kizlar size hastaneden yaziyorum
Seker yuklemesi yaptirdim
Buyuk konusmak istemem ama birdaha asla yaptirmak istemem
Ben bukadar kotu oluyosam bebek ne durumda
Ilk once kan tahlili yaptilar
75g seker 200ml sisede glukoz ictim
1 saat bekledim tekrar kan verdim
Simdi 1saat daha beklicem son kez kan vericem
Ama cok kotu oldum
Anlatilmaz yasanir
Kontrolümüz güzel geçti, oğluşumda iyiymiş. 29+4 görünüyor 1495kg ve 39cm dedi doktorumuz. Baş aşağı doğum pozisyonundaymış sıpa☺ Şekerimden ötürü herhangi bir sorun yok, suyu da herşeyi de iyiymiş. Bende zaten bir ayda 1kg almışım çok şükür kilo alımım yavaşladı☺ Sizin için titreme hareketlerini de sordum, gayet normal dedi doktor, henüz sinir sistemi gelişmediğinden hareket ettikçe kendilerini durduramayınca titreşiyorlarmışbir de 3 aylık kan şekeri ortalamam için test istedim, inşallah sonucu da güzel çıkar 3 hafta sonra görüşelim dedi doktorum. Buarada sezeryan içinde 38-39 hafta civarı isteriz dedi, 38i geçmek iyi olur dedi. Bende zaten nasipse 38i dolduran istiyorum
Ay şükür benim gibi birisi varmış.Herkes ne zaman alacaksın hamile kıyafeti diye sordu ama hiç almadım bende çok çirkin oluyorlar ve bir daha kullanmayacağım kıyafetler çok para. Hep bedenimden bir beden büyük düşündüm ki aldığım iki elbise oldu onları da kendi bedenimde bol kesim aldım
TeşekkürlerNormal aldım ama inan kalıpları bence büyük yani. Birde netten sipariş vermiştim hiç birini denememiştim. Bel kısımları da yüksek hep sezeryan olan biri için bile rahat olur gibi geliyor bana. Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım gözlemlerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?