Bende 50lik yükleme yaptırmıştım ama aç karnına o kadar şekeri zaten tüketmiyorum kendi yediğim içtiğimi düşünerek fazlasını istemiyorum dedim berbat bi şerbet içtim çünkü doktorumda aletle takibi önerdi mesela.. aç tok olarak ölçüyorum not edip yediklerime dikkat ediyorum yükleme yüksek çıkmıştı.. sizde doktorunuzla belki böyle ilerlersiniz sonuca göreEvet maalesef
Yasadiklarimi arkadaslara anlattim
Yani eger dusunuyosan Engel olupda vebaline girmek istemem ama ben sahsen bir daha yaptirmam
Kandan bakiyolar zaten
Supheli durumda hergun evde ac karnina kanina bakip degerlerini yazip ona gore sonuc verilebiliyo, tanidigim bir kisi oyle yapmis bende yeni ogrendim
Eger oyle bise oldugunu bilseydim kesinlikle oyle yapardim
Kizlar hamileligin ilk 2 donemlerinde ben de oyle duygusallik alinganlik hic yoktu. Artistlik yapiyordum esimeNormaldr duygusal biriyim sasirmistim artmadigina ya da mide bulantilari falan daha agir basti bilmiyorum... gecenlerde e bebeğe gittim dr kontrolu sonrasında. Magazada bebek muzikleri caliyor ya hani burnumun diregi sizladi basladim aglamaya hamileligin son zamanlarindan mi bilmem dokunsalar ağlayacağım gibi sizde de artti mi duygusallık
Benimde oluyor doktora söyledim düzenli olup olmadığı önemli demişti kendimizi takip ediyoruz belli aralıklarla mı oluyor magnezyum kullanmayıda tavsiye ediyor doktorlarKızlar dizinde gün içerisinde karinlariniz sertlesiyormu ya bugün sanki biraz fazla oldu gibi benim
Ben hala doktorumu sorguluyorum kafamdageçmiş olsun cnm okudum
bende yaptırmadım geçen hafta açlık- tokluk olarak bakıldı benimkine de doktorum da cok ısrarcı olmadı bazı doktorlar illa yaptırmanı istiyor kutukola gibi kocaman şeyi içemem midem bulanır benimde 5 yıl önce de yaptırmadm bunda da yaptırmadım cok şükür açken bakıldı tokken olsa öyle de cıkar dedi doktorumz
Magnezyum kullanıyorum yani düzenli de değil aslında ama bugün çok olduBenimde oluyor doktora söyledim düzenli olup olmadığı önemli demişti kendimizi takip ediyoruz belli aralıklarla mı oluyor magnezyum kullanmayıda tavsiye ediyor doktorlar
Inanki icerken zorlanmadim zaten ac ve susuzum ictim sorunsuz yaniBen o içtiğiniz suyu bir kerede içtim oh çok güzelmiş dedim Hemşire şaşkınlıkla baktı Bildiğiniz limonlu gazoz , Bana da çok hareket etmeyin dediler 1 saat Oturarak bekledik Kan alındıktan hemen sonra ufak bı atıştırmalık verdiler.. Benim çok kolaydi
Size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama eminimki gerek olmasa yapilmaz.. Siz beslenmenizi en azından ona göre ayarlayın Yada diyetisyene gidip ona göre liste yapın beraber Onlem olsun ..
Ya Maşallah annesi ♥ sağlıkla büyüsün inşallah.. Titreşim dediniz ya bende arada deprem oluyor gibi hissediyordum gobegimde öncelerisonra da başım falan döndü herhalde diyordum demek titretiyorlarmis
Siz demekki Maşallah o kadar kilo almamissinizBen en son en büyük gömleğimi giydim Göbek portluyor Düğmeler oturunca ben burdayım diyor kabimiza sigmiyoruz ama bende pijamalara takıldım bu hastanedeki giyilmesi gereken Pijamalar tamamda Gecelik lazım deniyor bı tane alayım dedim En az 200-300 lira bide nenem giymez çirkin çirkin .. Bı kere giymesem bide
Ya inan pijama takımına elbise ve alt üst olarak penti indirimin de 120 TL verdim. Bizim ülkede valla düğündür doğumdur dendiğinde 50 TL lik şeyi 500 e pazarlıyorlarSiz demekki Maşallah o kadar kilo almamissinizBen en son en büyük gömleğimi giydim Göbek portluyor Düğmeler oturunca ben burdayım diyor kabimiza sigmiyoruz ama bende pijamalara takıldım bu hastanedeki giyilmesi gereken Pijamalar tamamda Gecelik lazım deniyor bı tane alayım dedim En az 200-300 lira bide nenem giymez çirkin çirkin .. Bı kere giymesem bide
Merhaba benim bugun bütün gün sertleşme oldu dün geceden başladı hatta. Sertleşme den önce belden ve ya kasıkta ağrı yayılması ve sonra sertleşme olursa doğum sancısı diye bir kaç yerde okudum bu kasılmalar yalancı doğum sancısı diye geçiyor herhalde o yuzden bende pek üstüne durmak istemiyorum ama can sıkıcı insan yine de tedirgin oluyor.Kızlar dizinde gün içerisinde karinlariniz sertlesiyormu ya bugün sanki biraz fazla oldu gibi benim
Sonuc bi gelsinde eger tekrar et derse etmem kesinlikleBende 50lik yükleme yaptırmıştım ama aç karnına o kadar şekeri zaten tüketmiyorum kendi yediğim içtiğimi düşünerek fazlasını istemiyorum dedim berbat bi şerbet içtim çünkü doktorumda aletle takibi önerdi mesela.. aç tok olarak ölçüyorum not edip yediklerime dikkat ediyorum yükleme yüksek çıkmıştı.. sizde doktorunuzla belki böyle ilerlersiniz sonuca göre
Lütfen doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanın o kadar önemli ki forumda yanlış hatırlamıyorsam Nisan annelerinden biri 32. Haftada doğum yapmıştı ve herkese ordan lütfen ilaçları düzenli kullanın diye uyarmıştı.Magnezyum kullanıyorum yani düzenli de değil aslında ama bugün çok oldu
Canım aslında bugün sık oldu diye taktım onceeende oluyodu ama bugün daha bı çok oldu nedense.allahim sağlıkla zamanında kavuştursun bebeklerimize ve diyimYa inan pijama takımına elbise ve alt üst olarak penti indirimin de 120 TL verdim. Bizim ülkede valla düğündür doğumdur dendiğinde 50 TL lik şeyi 500 e pazarlıyorlar
Merhaba benim bugun bütün gün sertleşme oldu dün geceden başladı hatta. Sertleşme den önce belden ve ya kasıkta ağrı yayılması ve sonra sertleşme olursa doğum sancısı diye bir kaç yerde okudum bu kasılmalar yalancı doğum sancısı diye geçiyor herhalde o yuzden bende pek üstüne durmak istemiyorum ama can sıkıcı insan yine de tedirgin oluyor.
Yok ilaçları duzenli kullanıyorum .o sertlesmeler düzensiz onu demek istedimLütfen doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanın o kadar önemli ki forumda yanlış hatırlamıyorsam Nisan annelerinden biri 32. Haftada doğum yapmıştı ve herkese ordan lütfen ilaçları düzenli kullanın diye uyarmıştı.
Ay çok sevindim.Yok ilaçları duzenli kullanıyorum .o sertlesmeler düzensiz onu demek istedim
Benimde oluyor ama uzanınca dinlenince olmuyorKızlar dizinde gün içerisinde karinlariniz sertlesiyormu ya bugün sanki biraz fazla oldu gibi benim
29+3 um Allah nasip ederse ♥ en küçüklerineniz biz grubunAy çok sevindim. ❤ Kaçıncı haftadasınız siz.
Benimde dinlenince geciyo ama işte bugün sık oldu biraz ondan tedirgin oldum.Benimde oluyor ama uzanınca dinlenince olmuyor
Evet 1 günmüş aslinda daha iyi sanki evde toparlanmak koridorda kısa yürüyüşler yapmak hahahaha zaten bu korona da ancak oyle olur ne bilim kahve içmek rahat rahat giyinmek daha iyi olur ağrı kesiciler ağızdan alırız lazim olursaEvet evet :) bende öncesinde okumuştum doğum hikayelerini nescafe ve kahve makinamı götürdüm hastaneye doğumdan sonra içtim baş ağrısı olmasın diye ztn ağrı sızı olunca ilaç veriyorlar ağrı kesici vs 2-3 gün kalıyordu normalde sezeryanlılar bu süreçte 1 gün kalıcaz nasıl olucak bakalım
Umarim yaramıştır dogal almak en güzeli tabiBen de varim kizlar. Henuz bi takviye almadim. 35. Haftada gidip tekrar kan tahlili vercem belki pekmez ise yaramistir bi umut.
Normal Cankm bence düzensiz oldugundaBenimde dinlenince geciyo ama işte bugün sık oldu biraz ondan tedirgin oldum.
Ay maşallah.29+3 um Allah nasip ederse ♥ en küçüklerineniz biz grubun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?