2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende 50lik yükleme yaptırmıştım ama aç karnına o kadar şekeri zaten tüketmiyorum kendi yediğim içtiğimi düşünerek fazlasını istemiyorum dedim berbat bi şerbet içtim çünkü doktorumda aletle takibi önerdi mesela.. aç tok olarak ölçüyorum not edip yediklerime dikkat ediyorum yükleme yüksek çıkmıştı.. sizde doktorunuzla belki böyle ilerlersiniz sonuca göre

Bana en başından beri ara ara oluyo bişeyler :) Ama sanki ilk 3 ay daha çoktu. Diziye miziye ağlıyodum.

Kızlar dizinde gün içerisinde karinlariniz sertlesiyormu ya bugün sanki biraz fazla oldu gibi benim
Benimde oluyor doktora söyledim düzenli olup olmadığı önemli demişti kendimizi takip ediyoruz belli aralıklarla mı oluyor magnezyum kullanmayıda tavsiye ediyor doktorlar

Ben hala doktorumu sorguluyorum kafamda
Su saat oldu hala sersem gibiyim
Hamile kadin zaten gunu gunune tutmuyo
Bu iskenceyi niye yaptirirlar anlamis degilim
Eskiden seker yuklemesimi vardi pirt diye dogururlarmis nur topu gibi
Cok eskiye gitmiyorum 10yil once ilk gebelikte yaptirmamistim simdi trendmi oldu bu ne yani

Benimde oluyor doktora söyledim düzenli olup olmadığı önemli demişti kendimizi takip ediyoruz belli aralıklarla mı oluyor magnezyum kullanmayıda tavsiye ediyor doktorlar
Magnezyum kullanıyorum yani düzenli de değil aslında ama bugün çok oldu

Inanki icerken zorlanmadim zaten ac ve susuzum ictim sorunsuz yani
Ama vucudum kaldirmadi
Aslinda oyle herseye hassaiyeti olan bir vucudumda yok ama buna resmen vucut reaksiyon yaratti
Kan degerlerim normal cikmisti cok supheleniyosa bir kac kez daha yapardim kan testi doguma surada kalmis 10 hafta her hafta yap dese yapardim yani

Ya inan pijama takımına elbise ve alt üst olarak penti indirimin de 120 TL verdim. Bizim ülkede valla düğündür doğumdur dendiğinde 50 TL lik şeyi 500 e pazarlıyorlar

Kızlar dizinde gün içerisinde karinlariniz sertlesiyormu ya bugün sanki biraz fazla oldu gibi benim
Merhaba benim bugun bütün gün sertleşme oldu dün geceden başladı hatta. Sertleşme den önce belden ve ya kasıkta ağrı yayılması ve sonra sertleşme olursa doğum sancısı diye bir kaç yerde okudum bu kasılmalar yalancı doğum sancısı diye geçiyor herhalde o yuzden bende pek üstüne durmak istemiyorum ama can sıkıcı insan yine de tedirgin oluyor.

Sonuc bi gelsinde eger tekrar et derse etmem kesinlikle
Ayni sizin yaptiginiz gibi gunluk olcum yapabilirim
Hazir diabeti olmayan kadini bu icecekle diabet edecekler

Magnezyum kullanıyorum yani düzenli de değil aslında ama bugün çok oldu
Lütfen doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanın o kadar önemli ki forumda yanlış hatırlamıyorsam Nisan annelerinden biri 32. Haftada doğum yapmıştı ve herkese ordan lütfen ilaçları düzenli kullanın diye uyarmıştı.

Canım aslında bugün sık oldu diye taktım onceeende oluyodu ama bugün daha bı çok oldu nedense.allahim sağlıkla zamanında kavuştursun bebeklerimize ve diyim

Yok ilaçları duzenli kullanıyorum .o sertlesmeler düzensiz onu demek istedim

Evet 1 günmüş aslinda daha iyi sanki evde toparlanmak koridorda kısa yürüyüşler yapmak hahahaha zaten bu korona da ancak oyle olur ne bilim kahve içmek rahat rahat giyinmek daha iyi olur ağrı kesiciler ağızdan alırız lazim olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…