2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

aynen bende öyle ben daha pijama takımı da almadım bklm bı fırsat bulup çıkarsak dışarı iç çamaşırı, pijama, terlik, hasta bezi alırım kendime tamamim insAllah magnet istiyorduk ama onu da sipariş vermedim ben kendim yapcaktim internetten malzeme alıp zaten virüsten çok kişi gelmez az yaparım yapsam da sanırım
Taç yaptırdım ama terlik gereksiz bence de .normalde de giymelik terlik aldım dün bime gelmiş ortopedik çok rahat ve şık. Fiyati 17 liraydı kızlar düşünen bakabilir.
Güle güle giy canım bence de rahatlık önemli

Sonradan berirsin canım yinede yaptır bebek görmeye geldiklerinde verirsin

Evet eskiden yokmuş 5 sene önce sağlık ocağı ısrar etmişti bana da ama doktorum açlık tokluk bakalım gerek olursa yapalım demşti bu 2. olunca daha tecrübeli oluyorsun direk ben söyledm aç tok bakalm diye öyle
çok geçmiş olsun sonuçlar nasıl cıktı

geçmiş olsun canım. aklına kötü getirmemeye çalış. zaten evde oynamış bak. dinlen kalkma pek yerınden. dikkat et. titreşim gibi demişssin bende de oluyor oyle hıc dıkkat etmemıstım normal dıye dusundum.

bana da öyle geliyor temmuz da olsa bebek görmeye gelen olmaz zaten anne olarak biz de istemeyiz ama annen kayınvalden vs varsa öyle dağılır

Rabbim korusun canım bebeğinide senide
çok dikkat et kendine şu durumda tercih yapmakda zor ya evdemi kalmalı hastanedemi die .sen yinede sık sık git hastaneye .Rabbim hayrlı zamanda kucagına almayı nasip etsin

bu arada 4 hafta arayla bugun muayneye gittim doktr baktı normal iyi dedi kasılmalarada rahim büyüyr olabilir dedi kasıklara adet agrısı gbi ağrı girmeye başlarsa ve düzenli artarsa skntı dedi.rahim boyumu bişey boyu varya rahım agzıda olabilir 30 ml çıktı iyi dedi .baş pozisyonda bide kılosunu sormadm sonradan sordum unuttum ama 1800 2000 arası bişeydi dedi nstye faln girmedm 3 hafta snraya tekrr cagrdı

Maşallah cnm inş gününü bekler tüm bebeklerimiz
insan o an panikten sormayı unutuyor kilosunu boyunu vs sonra acaba kaç demişti fln diye düşünüyorsun

Usg kağıdında yazıyor boy kilo

Maşallah cnm inş gününü bekler tüm bebeklerimiz
insan o an panikten sormayı unutuyor kilosunu boyunu vs sonra acaba kaç demişti fln diye düşünüyorsun
amin canım amin .aynen valla bide herşey hızlıca olup bitti anlam veremedim.ben alttan bakılır faln die düşünmüştüm.

Usg kağıdında yazıyor boy kilo
bizimkiler vermio canım cihazları kaliteszmiş öle diolar ne alaka anlamadım ama.koskoca hastane yaptılar eskiden hiç bi farkı yok içi bomboş kalitesix cihazlar yeterli gelmeyen doktr sayısı bide en ufak bişeyde ile gönderiolar.küvezleri yetersizmiş ben kızımı doğururkende aynı şeyi söylüolardı aradan 4 sene geçmiş hala küvezleri yetersiz gecen hafta arkadas doğum yaptı bebrk doğarken zorlanmış hemen ambulansla bebek ve babasını göndermişler.sözde il olmaya aday bi ilçe ama işte durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…