- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
biz senle çok benzioruzBende aynen ne taç ne terlik hiç bişey almadım.lohusa pijama takmı alacaktm onuda gereksiz gördüm bende kapalıyım o tarz giyinemem hastanede die normal bi pijama takımı aldım.2. oldgu için kapı süsü gbi şeylerde almadım bi yaptrrsam dolap süsü oda az miktarda okadar.
Güle güle giy canım bence de rahatlık önemliTaç yaptırdım ama terlik gereksiz bence de .normalde de giymelik terlik aldım dün bime gelmiş ortopedik çok rahat ve şık. Fiyati 17 liraydı kızlar düşünen bakabilir.
Aynen güzel canım bende hep kullanabileceğim bir terlik alıcam taç yaptırcam sadeceTaç yaptırdım ama terlik gereksiz bence de .normalde de giymelik terlik aldım dün bime gelmiş ortopedik çok rahat ve şık. Fiyati 17 liraydı kızlar düşünen bakabilir.
Sonradan berirsin canım yinede yaptır bebek görmeye geldiklerinde verirsin☺ aynen bende öyle ben daha pijama takımı da almadım bklm bı fırsat bulup çıkarsak dışarı iç çamaşırı, pijama, terlik, hasta bezi alırım kendime tamamim insAllah magnet istiyorduk ama onu da sipariş vermedim ben kendim yapcaktim internetten malzeme alıp zaten virüsten çok kişi gelmez az yaparım yapsam da sanırım
Güle güle giy canım bence de rahatlık önemli
Ben hala doktorumu sorguluyorum kafamda
Su saat oldu hala sersem gibiyim
Hamile kadin zaten gunu gunune tutmuyo
Bu iskenceyi niye yaptirirlar anlamis degilim
Eskiden seker yuklemesimi vardi pirt diye dogururlarmis nur topu gibi
Cok eskiye gitmiyorum 10yil once ilk gebelikte yaptirmamistim simdi trendmi oldu bu ne yani
geçmiş olsun canım. aklına kötü getirmemeye çalış. zaten evde oynamış bak. dinlen kalkma pek yerınden. dikkat et. titreşim gibi demişssin bende de oluyor oyle hıc dıkkat etmemıstım normal dıye dusundum.Merhaba hanımlar ,
Son 2 gündür bebeğimin hareketleri zayıflamıştı ve titreşim şeklinde rahim ağzına doğruydu. Dün telaşlanmak istemedim ama bugün de devam edince korktuk ve doktorumuza gittik. doktoruma anlatınca o benden de panik oldu hemen ultrasona aldı. Bebeğimi inceledi hatta birkaç dakika hareket etmesini bekledi ama maalesef net bir hareket olmadı. Kordonunun dolanmış şekilde durduğunu ama bu durumun 5 kadından 1 inde olduğunu o yüzden telaşlanmamamı söylese de oynamaması büyük sıkıntı nst ye sokalım seni hemen dedi.
ilk defa nst ye girdim sonuçlarımı alıp doktoruma gittim tekrar. İnceledikten sonra sende sancı çıkmış risktesin şuan 24 saat müşaade altına alıcaz dedi ve bir de alttan muayene edip rahim ağzı mesafen iyi hala ama bebeğin kafası biraz aşağıda dedi. Korona dan ötürü orada kalmayı istemedim evim hastahaneye çok yakın evde dinlenip tekmeleri takip edeyim dedim. Tüm sorumluluğu bana bıraktığına dair imza alarak kabul etti. Magnezyum hapımı günde 2 ye çıkarmamı bol su içmemi ve istirahat etmemi söyledi. Şimdi evdeyiz önümüzdeki 2-3 gün bebek hareketlerini takip edeceğim Allahtan eve gelince biraz oynadı da içimize su serpildi.Sizlere de tavsiyem 30. haftadan itibaren bebek hareketlerini çok sıkı takipte olun.
Ya o evreye gelir mıyız harbi ben hiç ortalığın düzeltebilecegini düşünmüyorum kolay kolay ne bilim bebek görmeye falan kimse gelmeyecekmis gibi hissediyorumSonradan berirsin canım yinede yaptır bebek görmeye geldiklerinde verirsin ☺
bende öyle düşünüyorum hatıra olur magnet cok fazla da yaptırmam yakın aile çevreme vsSonradan berirsin canım yinede yaptır bebek görmeye geldiklerinde verirsin ☺
bana da öyle geliyor temmuz da olsa bebek görmeye gelen olmaz zaten anne olarak biz de istemeyiz ama annen kayınvalden vs varsa öyle dağılırgeçmiş olsun canım. aklına kötü getirmemeye çalış. zaten evde oynamış bak. dinlen kalkma pek yerınden. dikkat et. titreşim gibi demişssin bende de oluyor oyle hıc dıkkat etmemıstım normal dıye dusundum.
Kasılma dedikleri bu heralde canım bir tarafta sertleşme oluyor nefes alamıyorum o an sonra hareket edince geçiyor.sürekli canım doktor normal dedi adet agrsı gbi agrın olursa gel dedi oda düzenli olması lazım
Rabbim korusun canım bebeğinide senideMerhaba hanımlar ,
Son 2 gündür bebeğimin hareketleri zayıflamıştı ve titreşim şeklinde rahim ağzına doğruydu. Dün telaşlanmak istemedim ama bugün de devam edince korktuk ve doktorumuza gittik. doktoruma anlatınca o benden de panik oldu hemen ultrasona aldı. Bebeğimi inceledi hatta birkaç dakika hareket etmesini bekledi ama maalesef net bir hareket olmadı. Kordonunun dolanmış şekilde durduğunu ama bu durumun 5 kadından 1 inde olduğunu o yüzden telaşlanmamamı söylese de oynamaması büyük sıkıntı nst ye sokalım seni hemen dedi.
ilk defa nst ye girdim sonuçlarımı alıp doktoruma gittim tekrar. İnceledikten sonra sende sancı çıkmış risktesin şuan 24 saat müşaade altına alıcaz dedi ve bir de alttan muayene edip rahim ağzı mesafen iyi hala ama bebeğin kafası biraz aşağıda dedi. Korona dan ötürü orada kalmayı istemedim evim hastahaneye çok yakın evde dinlenip tekmeleri takip edeyim dedim. Tüm sorumluluğu bana bıraktığına dair imza alarak kabul etti. Magnezyum hapımı günde 2 ye çıkarmamı bol su içmemi ve istirahat etmemi söyledi. Şimdi evdeyiz önümüzdeki 2-3 gün bebek hareketlerini takip edeceğim Allahtan eve gelince biraz oynadı da içimize su serpildi.Sizlere de tavsiyem 30. haftadan itibaren bebek hareketlerini çok sıkı takipte olun.
aynen canım top gbi şişirio bi tarafı karnın sertleşio biraz devam edio sonra geçioKasılma dedikleri bu heralde canım bir tarafta sertleşme oluyor nefes alamıyorum o an sonra hareket edince geçiyor.
Maşallah cnm inş gününü bekler tüm bebeklerimizbu arada 4 hafta arayla bugun muayneye gittim doktr baktı normal iyi dedi kasılmalarada rahim büyüyr olabilir dedi kasıklara adet agrısı gbi ağrı girmeye başlarsa ve düzenli artarsa skntı dedi.rahim boyumu bişey boyu varya rahım agzıda olabilir 30 ml çıktı iyi dedi .baş pozisyonda bide kılosunu sormadm sonradan sordum unuttum ama 1800 2000 arası bişeydi dedi nstye faln girmedm 3 hafta snraya tekrr cagrdı
aaa Hıçkırdığını nasıl anlıyorsun :)Suan çıldırcam. O kadar hızlı ve sert hareket edıyor ki derim yırtılcak gibi acıyor, karnım davul gibi sert hıçkırıyor birde sinirim bozyldu yaa.
Bunun nesi sinir bozucu ki. Ne güzel hareket ediyormuş.Suan çıldırcam. O kadar hızlı ve sert hareket edıyor ki derim yırtılcak gibi acıyor, karnım davul gibi sert hıçkırıyor birde sinirim bozyldu yaa.
bu arada 4 hafta arayla bugun muayneye gittim doktr baktı normal iyi dedi kasılmalarada rahim büyüyr olabilir dedi kasıklara adet agrısı gbi ağrı girmeye başlarsa ve düzenli artarsa skntı dedi.rahim boyumu bişey boyu varya rahım agzıda olabilir 30 ml çıktı iyi dedi .baş pozisyonda bide kılosunu sormadm sonradan sordum unuttum ama 1800 2000 arası bişeydi dedi nstye faln girmedm 3 hafta snraya tekrr cagrdı
amin canım amin .aynen valla bide herşey hızlıca olup bitti anlam veremedim.ben alttan bakılır faln die düşünmüştüm.Maşallah cnm inş gününü bekler tüm bebeklerimiz
insan o an panikten sormayı unutuyor kilosunu boyunu vs sonra acaba kaç demişti fln diye düşünüyorsun
bizimkiler vermio canım cihazları kaliteszmiş öle diolar ne alaka anlamadım ama.koskoca hastane yaptılar eskiden hiç bi farkı yok içi bomboş kalitesix cihazlar yeterli gelmeyen doktr sayısı bide en ufak bişeyde ile gönderiolar.küvezleri yetersizmiş ben kızımı doğururkende aynı şeyi söylüolardı aradan 4 sene geçmiş hala küvezleri yetersiz gecen hafta arkadas doğum yaptı bebrk doğarken zorlanmış hemen ambulansla bebek ve babasını göndermişler.sözde il olmaya aday bi ilçe ama işte durum buUsg kağıdında yazıyor boy kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?