Öf o korku işi evet biraz geriyor insanı ama odaklanmamaya çalışıyorum o kısma. Bende düşünmüyorum temmuzu bulmaz zaten benim sezeryan olacak o yüzden her türlü haziran yengeç mi ikizler mi o belli değil bi37 yada 38 beklenirdi temmuzu bulmaz herhalde.. Önceleri zamanı gelse de doğrudan diyordum Şimdi de biraz daha zaman olsahem deli gibi istiyorum Hemde korkuyorum çok karmaşık duygular
İşte bilmiyorumki canım doktora danısıırm olmadı benDoğal bende ki bir ara almıştım. Ama markette ki de kullanılabilir geliyor bana sonuçta yemeklere kullandığımız birşey. Öyle değil mi
Olmaaaaaz. Kalamar sigara olur ama bira olmaz sanki. Ama bira da sigara gibi emzirmemeden 3 saat önce falan iciliyorsaAy bitirsin artık hakem resmen o moddayım ben.Yaz gelsin gerçekten şu cocukta doğsun Seferihisar a gitmek kalamar+bira+sigara yapmak tek hayalim bir kerecik yapmak istiyorum hayallerim var
Evet söyledi kızlar ben hiç düşünmedim o açıdan doktora da sormamıştım.
Hahaha inan bilmiyorum içilir mi içilmez mi yani araştırıp içilmez görmek istemiyorum hayal etmesi bile güzel çünkü hahaha hOlmaaaaaz. Kalamar sigara olur ama bira olmaz sanki. Ama bira da sigara gibi emzirmemeden 3 saat önce falan iciliyorsaoyle mi? Ay bende icerim o zaman hain kocam inadına gibi bira içip geliyor bi de soruyorum kac tane içtim 5 diyor hain yogi
Öf o korku işi evet biraz geriyor insanı ama odaklanmamaya çalışıyorum o kısma. Bende düşünmüyorum temmuzu bulmaz zaten benim sezeryan olacak o yüzden her türlü haziran yengeç mi ikizler mi o belli değil bisen normal doğum istiyorsun galiba.
Benim isteğe bağlı sezeryan ne olursa olsun sizler kadar cesaretli olamadım hiç bir zaman ben doktoruma söyledim sezeryan istiyorum diye ama tabi hala netleşmedi tarihte vermedi bana erken doğum riskim var diye. Bakalım bu perşembe kontrol var herhalde belli olur ne olacağı. Umarım seninde gönlüne göre olur annenin psikolojik olarak rahat bir doğum geçirmesi çok önemli bebek sağlıklı olduktan sonraBana doktorum çok önceden normal doğurursun demişti o zaman tansiyon sıkıntım yoktu Evet ben normal doğum hep istedim istiyorum ama inşallah Nasip olursa .. doktorum da normal dogumu destekliyor Yoksa bende sezaryen olabilirim Hsyirlisi bakalım Size ne zaman bilgi verdi Doktor sezaryen diye Biz hiç konuşmadık
Oooff sigaraaHahaha inan bilmiyorum içilir mi içilmez mi yani araştırıp içilmez görmek istemiyorum hayal etmesi bile güzel çünkü hahaha hbenim ki de arada içiyor ama çok değil ben im canım çeker diye içmiyormuş ama sigarayı götürüyor valla.
Benim doktorum 29+1 de bilgi verdi.Bana doktorum çok önceden normal doğurursun demişti o zaman tansiyon sıkıntım yoktu Evet ben normal doğum hep istedim istiyorum ama inşallah Nasip olursa .. doktorum da normal dogumu destekliyor Yoksa bende sezaryen olabilirim Hsyirlisi bakalım Size ne zaman bilgi verdi Doktor sezaryen diye Biz hiç konuşmadık
Canım senin hersey guzel ilerlerse en azından 23unde alsa bebegi yengeç olur ne guzelBenim isteğe bağlı sezeryan ne olursa olsun sizler kadar cesaretli olamadım hiç bir zaman ben doktoruma söyledim sezeryan istiyorum diye ama tabi hala netleşmedi tarihte vermedi bana erken doğum riskim var diye. Bakalım bu perşembe kontrol var herhalde belli olur ne olacağı. Umarım seninde gönlüne göre olur annenin psikolojik olarak rahat bir doğum geçirmesi çok önemli bebek sağlıklı olduktan sonra
Oooff sigaraaben kahve dahi içmiyorum canim sigara ister diye neyse ki az kaldi bizde bu azaptan kurtuluruz bir an önce anlamıyorum bu insanlar nasıl bırakıyor bunu
Sorma yahu ben sigara içmeyi hep çok sevdim hiç öyle bağımlı gibi bakmadım sigaraya keyifli yani zararını herşeyi bende biliyorum ama günde 1 paket içmedin mi bence sıkıntı yokCanım senin hersey guzel ilerlerse en azından 23unde alsa bebegi yengeç olur ne guzel
Hadi ya, ben hic istemeyerek iciyorum aslinda ama doktorum icmemi istiyor valla bazen icmiyorum bileInsallah canımzor yani şimdi yaramaz çocuklar in bazısı cok cok zeki oluyor ama zekası genelde baska şeye çalışıyor ve surekli takip gerektiriyor. Aslinda belki duymuşsundur bazı araştırmalar varmis hani folik asit içiyoruz ya? Onlar cocugu hiperaktif yapıyormuş
maşallah cnm inş doğunca kıskanmazlar :) kaç yaş olucak aralarında ?aynen yavrum surekli dua edio hastalik bitsin die zaten Rabbim bitirirse bu yavrucaklarin yuzu hurmetine bitirir. amiin Insallah bakalim simdilik dort gozle beklio karnimi opu kardesim die.kendine kucuk gelen kiyafeti bunu kardesim giyer dio hastneye giderken kardesmimi cikaracklar dio.
dun gecede anne cok yattim kalktim kardesim ne zamn gelecek dio
Zaaman bana da bu haftalarda hızlı geçiyor gibi geliyor ama 34 -35 Haftalarda sanki zaman duruyor benm de sezeryan olcucak temmuz ilk haftası bakalım heyecan basıyor37 yada 38 beklenirdi temmuzu bulmaz herhalde.. Önceleri zamanı gelse de doğrudan diyordum Şimdi de biraz daha zaman olsahem deli gibi istiyorum Hemde korkuyorum çok karmaşık duygular
Sizin yine varmış Bana da çok hizli geçiyorçok heyecanli sağlıkla inşallah
Sizin tersinize iğneden bile korkan biri olduğum içinBenim isteğe bağlı sezeryan ne olursa olsun sizler kadar cesaretli olamadım hiç bir zaman ben doktoruma söyledim sezeryan istiyorum diye ama tabi hala netleşmedi tarihte vermedi bana erken doğum riskim var diye. Bakalım bu perşembe kontrol var herhalde belli olur ne olacağı. Umarım seninde gönlüne göre olur annenin psikolojik olarak rahat bir doğum geçirmesi çok önemli bebek sağlıklı olduktan sonra
Benim doktorum 29+1 de bilgi verdi.
Bende planlı sezeryan olcam kısmetse. 33.haftada gideceğim bir de . O zaman net tarih alcam.
Zaaman bana da bu haftalarda hızlı geçiyor gibi geliyor ama 34 -35 Haftalarda sanki zaman duruyor benm de sezeryan olcucak temmuz ilk haftası bakalım heyecan basıyor
Yengeç ler nasıl olur ki :) temmuz ilk hafta da yengeç.. hiç yengeç tanığım yok benmde inş uslu olurlar :)k
Canım senin hersey guzel ilerlerse en azından 23unde alsa bebegi yengeç olur ne guzel
Benim erken olursa ikizler olacak inşallah ikizler burcu olurYengeç ler nasıl olur ki :) temmuz ilk hafta da yengeç.. hiç yengeç tanığım yok benmde inş uslu olurlar :)
hala mı kullanıyorsunuz folik asit biz ilk 3 ayda bıraktıkHadi ya, ben hic istemeyerek iciyorum aslinda ama doktorum icmemi istiyor valla bazen icmiyorum bile
Hic duymamistim ya
Umarım uygun olur. Sizin niye erken doğum riski var. Doktor bana bebek çok aşağıda dedi o yüzden başka bir sebeb yok şuanlık. Gerçi o bebek çok aşağıda lafında tam anlamadım kanala mı girdi yoksa kanal a yakın mı bilmiyorum tehlike var yatacaksın dedi tamam dedimSizin tersinize iğneden bile korkan biri olduğum içinSezeryan istemiyorum o yüzden ekstra korkuyorum İğne yaparken zorlayan biri olduğum için gerisini düşünemiyorum,Uygun olacak miyim bilmiyorum Sağlıklı olsun da Doğum Allah neye nasip ederse.. Benim de erken doğum riskim vardı .. Sizi çok iyi anlıyorum ..
ilk bebeğim sezeryan olduğu için bu da öyle olucak inş doktor tarihi temmuz ilk haftası olarak dedi bakalımSezeryani siz mi tercih ettiniz Doktor mu önerdi Sizin de varmış yoksa Dogum tarihine Sağlıkla inşallah kucağınıza alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?