2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

37 yada 38 beklenirdi temmuzu bulmaz herhalde.. Önceleri zamanı gelse de doğrudan diyordum Şimdi de biraz daha zaman olsa hem deli gibi istiyorum Hemde korkuyorum çok karmaşık duygular
Öf o korku işi evet biraz geriyor insanı ama odaklanmamaya çalışıyorum o kısma. Bende düşünmüyorum temmuzu bulmaz zaten benim sezeryan olacak o yüzden her türlü haziran yengeç mi ikizler mi o belli değil bi sen normal doğum istiyorsun galiba.

Olmaaaaaz. Kalamar sigara olur ama bira olmaz sanki. Ama bira da sigara gibi emzirmemeden 3 saat önce falan iciliyorsa oyle mi? Ay bende icerim o zaman hain kocam inadına gibi bira içip geliyor bi de soruyorum kac tane içtim 5 diyor hain yogi

Hahaha inan bilmiyorum içilir mi içilmez mi yani araştırıp içilmez görmek istemiyorum hayal etmesi bile güzel çünkü hahaha h benim ki de arada içiyor ama çok değil ben im canım çeker diye içmiyormuş ama sigarayı götürüyor valla.

Bana doktorum çok önceden normal doğurursun demişti o zaman tansiyon sıkıntım yoktu Evet ben normal doğum hep istedim istiyorum ama inşallah Nasip olursa .. doktorum da normal dogumu destekliyor Yoksa bende sezaryen olabilirim Hsyirlisi bakalım Size ne zaman bilgi verdi Doktor sezaryen diye Biz hiç konuşmadık

Benim isteğe bağlı sezeryan ne olursa olsun sizler kadar cesaretli olamadım hiç bir zaman ben doktoruma söyledim sezeryan istiyorum diye ama tabi hala netleşmedi tarihte vermedi bana erken doğum riskim var diye. Bakalım bu perşembe kontrol var herhalde belli olur ne olacağı. Umarım seninde gönlüne göre olur annenin psikolojik olarak rahat bir doğum geçirmesi çok önemli bebek sağlıklı olduktan sonra

Oooff sigaraa ben kahve dahi içmiyorum canim sigara ister diye neyse ki az kaldi bizde bu azaptan kurtuluruz bir an önce anlamıyorum bu insanlar nasıl bırakıyor bunu

Benim doktorum 29+1 de bilgi verdi.
Bende planlı sezeryan olcam kısmetse. 33.haftada gideceğim bir de . O zaman net tarih alcam.

Canım senin hersey guzel ilerlerse en azından 23unde alsa bebegi yengeç olur ne guzel

Oooff sigaraa ben kahve dahi içmiyorum canim sigara ister diye neyse ki az kaldi bizde bu azaptan kurtuluruz bir an önce anlamıyorum bu insanlar nasıl bırakıyor bunu

Canım senin hersey guzel ilerlerse en azından 23unde alsa bebegi yengeç olur ne guzel
Sorma yahu ben sigara içmeyi hep çok sevdim hiç öyle bağımlı gibi bakmadım sigaraya keyifli yani zararını herşeyi bende biliyorum ama günde 1 paket içmedin mi bence sıkıntı yok fakir avuntusu gibi oldu ama güzel yahu sigara neyse bakalım doğuralım da bir emerse içmem emmezse içerim geri eşim bazen artık sigara yok bıraktın demi diyor yooo bırakmadım ama başlarım da demiyorum o nerden çıktı diyorum. Yahu yengeç olmasın ben balık burcuyum bir eve bir ağlak yeter bence duygusal insanlar malesef yorucu oluyor bazen kendimi bile yoruyorum gibi geliyor

Hadi ya, ben hic istemeyerek iciyorum aslinda ama doktorum icmemi istiyor valla bazen icmiyorum bile
Hic duymamistim ya

maşallah cnm inş doğunca kıskanmazlar :) kaç yaş olucak aralarında ?

Zaaman bana da bu haftalarda hızlı geçiyor gibi geliyor ama 34 -35 Haftalarda sanki zaman duruyor benm de sezeryan olcucak temmuz ilk haftası bakalım heyecan basıyor

Sizin tersinize iğneden bile korkan biri olduğum için Sezeryan istemiyorum o yüzden ekstra korkuyorum İğne yaparken zorlayan biri olduğum için gerisini düşünemiyorum,Uygun olacak miyim bilmiyorum Sağlıklı olsun da Doğum Allah neye nasip ederse.. Benim de erken doğum riskim vardı .. Sizi çok iyi anlıyorum ..

Benim doktorum 29+1 de bilgi verdi.
Bende planlı sezeryan olcam kısmetse. 33.haftada gideceğim bir de . O zaman net tarih alcam.

planlı sezeryan Derken sizin isteğinize bağlı olan sanırım Hayırlısı ile sağlıklı doğmak nasip etsin inşallah.. Benim doktorum da hiç doğumla ilgili konuşmadı benimle.. Gidince soracağım..

Zaaman bana da bu haftalarda hızlı geçiyor gibi geliyor ama 34 -35 Haftalarda sanki zaman duruyor benm de sezeryan olcucak temmuz ilk haftası bakalım heyecan basıyor

Sezeryani siz mi tercih ettiniz Doktor mu önerdi Sizin de varmış yoksa Dogum tarihine Sağlıkla inşallah kucağınıza alin

Umarım uygun olur. Sizin niye erken doğum riski var. Doktor bana bebek çok aşağıda dedi o yüzden başka bir sebeb yok şuanlık. Gerçi o bebek çok aşağıda lafında tam anlamadım kanala mı girdi yoksa kanal a yakın mı bilmiyorum tehlike var yatacaksın dedi tamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…