2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Insallah kuzum ama şimdiden yaramaz biliyor musun uyumuyor ve yerinde durmuyor. yani bilmiyorum herkesin bebiş boyle mi ama olur olmadık her an bam güm. Sıkıldı herhalde içerisi karanlık
Benim kizda ilkine bakarak cok hareketli aman dur diyim yaramaz olmasinlar yaaaa

Canım eskiler hep öyle tabiki lafta anlamazlar onlara gore cocuk ne kadar yerse ne kadar kiloluysa o kadar iyi bende o kadar sabırlı olmam sanirim ya düşünüyorum da belli de olmaz. Tabi kizin yiyorsa o öyle ugrastiginda devam etsin kaynanan erkekler zaten herseye bi yorum yapiyor yaaa bizi geçtiler

Benim kizda ilkine bakarak cok hareketli aman dur diyim yaramaz olmasinlar yaaaa
Insallah canım zor yani şimdi yaramaz çocuklar in bazısı cok cok zeki oluyor ama zekası genelde baska şeye çalışıyor ve surekli takip gerektiriyor. Aslinda belki duymuşsundur bazı araştırmalar varmis hani folik asit içiyoruz ya? Onlar cocugu hiperaktif yapıyormuş

Bu saatte koca tabak makarna ve salata yedim ama cocuk rahat durmuyor yeni hedefi karın cizgisi var ya onun başladığı yer bam bam bam bam. Yemeğin kokusunu alıyor herhalde
Afiyet olsun kız ben de acıktım sanırım ama yemek istemiyorum şu saatte sabahı bekliycem

Hanımlar ben çatlak olmaması için 3 hafta bio oil kullandım daha sonra palmers aldim internetten fiyatı da uygundu alayim dedim bio oil biraz bereketsiz bir ürün ayın 7 sinden beri falan palmers kullanıyorum iste bio oil i bıraktım.

Dun ayna karşısında sürüyordum hem heryerimi rahat gorebilmek icin veeee kalcamdaki çatlaklar baya geçmiş (eskiden vardi) cok şaşırdım. Büyük ihtimal bio oil yaptı esime söyledim belli de olmaz diyor yani palmers 1 hafta 10 günde etki gösterdi mi bilemiyorum yani bende ise yaradı hala daha şaşkınım. Kalça göğüs (ucu haric) komple karın ve üst kısıma sabah akşam kullanıyorum.

Devam ediyorum eğer o azıcık kalanlar da geçerse bunu palmers yaptı diyebilirim yani bilginiz olsun ben normalde hiç beklemezdim hatta doğum sonrası karnımda çatlar sa komple sildiririm güzellik merkezinde diye düşünüyordum.

Offf bu cocuklara biz tek biz kimyasal gelmiyoruz ne yapcağımı şaşırdım artık. Sağol canım doğru bende keseyim bari kullanmayı.
Ya gerçekten haklısın. Cocuga ıvır zıvır şampuan falan alırken esim söylendi cocugun poposunu oyle alıştırırsan falan filan. Ona kalsa dalin alacaktık vücudumuzda cok toksik var çocuklar hep hassas kuzum doğursak yeniden doğmuş gibi olcaz ama son haftalarda geçmek bilmiyor sanki

Of erkeklere kalsa sür Arap sabununu geç o yüzden asla onlarla bu tarz şeyleri konuşmamak lazım ay evet doğursak bir keşke. Zaman geçmediği gibi uykusuzluktan başladı iyice çıldırmalık oldu. Ben sanki 2 haftadır 34. Haftayı bitiremedim gibi geliyor Birde ağrılar arttı hareketler dertleşti

Hahahahaha. Ben şu saat oldu uyumadım ve dedigin gibi hareketler sertlesti olimpiyatlara hazırlanıyor galiba bebekler ayy. Bide sıcaklar da başladı. Bakalim ne oluruz bu yaz yuvarlana yuvarlana artık senin daha az kaldi zamanın

El ayak yanması bende de var kızlar ve hiç uyuyamıyorum... kasılma tam olarak ne ben hala anlamıyorum bazen karnım çok sert bu kasılma mı yani ama genelde çok iş yaptığımda ve yemek yediğimde sert gibi
Canım kasılma bende şöyle oluyor aşağıdan yukarı doğru başlayan birden rahminin kendini sıkması ve taş gibi biyerde toplanması 30 saniye kadar sürüyor o an nefesin daralıyor gibi oluyorsun.Bazen kasıklarda ağrıda oluyor bunlar yasanırken.Sonra kendiliğinden geçiyor.Bazı günler günde 15 kéz bazen 5 keź oluyor bende.Ama saatte 20 dakikada 4 kez ve düzenli oldumu doltorlar riskli olduğunu söylüyor.

Bence hiç tehlikeye atma ya tüy dökücü krem kullan kaliteli bir tane al hem kolay kendin yapabilirsin hemde tehlikeye atmamış olursun kendini. Ben öyle yapıyorum açıkcası.
Tüy dökücü krem zararlı değilmi sonuçta çok güçlü tahriş edici bir yapısı var ve ciltle temas ediyor.

ben gittim ağdaya, göbek büyüyünce kendim halledemiyorum artık. Tüy dökücü kreme doktorum izin vermedi benim. Sen sordun mu doktoruna? Sormadıysanbir danış istersen.
Bende doktoruma sormuştum tüy dökücü kremi kullanma demişti.

Ne zaman biseyden tiksinerek yapsam başıma gelir huylu muyum neyim

Ay bitirsin artık hakem resmen o moddayım ben. Yaz gelsin gerçekten şu cocukta doğsun Seferihisar a gitmek kalamar+bira+sigara yapmak tek hayalim bir kerecik yapmak istiyorum hayallerim var
Tüy dökücü krem zararlı değilmi sonuçta çok güçlü tahriş edici bir yapısı var ve ciltle temas ediyor.
Evet söyledi kızlar ben hiç düşünmedim o açıdan doktora da sormamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…