Benim kizda ilkine bakarak cok hareketli aman dur diyim yaramaz olmasinlar yaaaaInsallah kuzum ama şimdiden yaramaz biliyor musunuyumuyor ve yerinde durmuyor. yani bilmiyorum herkesin bebiş boyle mi ama olur olmadık her an bam güm. Sıkıldı herhalde içerisi karanlık
Canım eskiler hep öyle tabiki lafta anlamazlar onlara gore cocuk ne kadar yerse ne kadar kiloluysa o kadar iyiillaki oyle olmustur ben belki biraz daha gevsegim bu konuda ama kaynanam oo saatlerce yemegi yedrmeye devam eder.tabaktakini bitirene kadar ugrasir ben okadr sabrli degilim.tabi sonra ne oluo kocam sagolsun sen hic ugrasmiosun deyip duruo bana.ama napim canima tak edio yemessen yeme deyip birakiorum
Insallah canımBenim kizda ilkine bakarak cok hareketli aman dur diyim yaramaz olmasinlar yaaaa
Afiyet olsun kız ben de acıktım sanırım ama yemek istemiyorum şu saatte sabahı bekliycemBu saatte koca tabak makarna ve salata yedim ama cocuk rahat durmuyor yeni hedefi karın cizgisi var ya onun başladığı yer bam bam bam bam. Yemeğin kokusunu alıyor herhalde
Sağol kuzum. Bence yemelisin. Ben sahsen duramam nasil duruyorsun ayy benim cocuk resmen anneeeee sarellee diye bağırıyorAfiyet olsun kız ben de acıktım sanırım ama yemek istemiyorum şu saatte sabahı bekliycem
Offf bu cocuklara biz tek biz kimyasal gelmiyoruzCanim bende duydum onu tüy dökücü krem kullanmayın diyorlardı baska topikte kimyasali cok oldugu icin olabilir.
Ya gerçekten haklısın. Cocuga ıvır zıvır şampuan falan alırken esim söylendi cocugun poposunu oyle alıştırırsan falan filan. Ona kalsa dalin alacaktıkOfff bu cocuklara biz tek biz kimyasal gelmiyoruzne yapcağımı şaşırdım artık. Sağol canım doğru bende keseyim bari kullanmayı.
Of erkeklere kalsa sür Arap sabununu geç o yüzden asla onlarla bu tarz şeyleri konuşmamak lazımYa gerçekten haklısın. Cocuga ıvır zıvır şampuan falan alırken esim söylendi cocugun poposunu oyle alıştırırsan falan filan. Ona kalsa dalin alacaktıkvücudumuzda cok toksik var çocuklar hep hassas kuzum doğursak yeniden doğmuş gibi olcaz ama son haftalarda geçmek bilmiyor sanki
Hahahahaha. Ben şu saat oldu uyumadımOf erkeklere kalsa sür Arap sabununu geç o yüzden asla onlarla bu tarz şeyleri konuşmamak lazımay evet doğursak bir keşke. Zaman geçmediği gibi uykusuzluktan başladı iyice çıldırmalık oldu. Ben sanki 2 haftadır 34. Haftayı bitiremedim gibi geliyor Birde ağrılar arttı hareketler dertleşti
Hareketliyken buyuk yamukluk vs ise yuvarlak sekilde o basi oluyor canimHadi ya cok ilgincmisaynen öyle oluyor.cahilligim diz boyu
Çok kötü agır bi kokusu var bide yaraya gelirse yandın hiç tavsiye etmembende hamam otu kullaniorum duydunuz mu.sozde bitkisel ama bilemiorum.doktorada sormadim 2 kere faln kullndim bilen varmi aranzda
Canım kasılma bende şöyle oluyor aşağıdan yukarı doğru başlayan birden rahminin kendini sıkması ve taş gibi biyerde toplanması 30 saniye kadar sürüyor o an nefesin daralıyor gibi oluyorsun.Bazen kasıklarda ağrıda oluyor bunlar yasanırken.Sonra kendiliğinden geçiyor.Bazı günler günde 15 kéz bazen 5 keź oluyor bende.Ama saatte 20 dakikada 4 kez ve düzenli oldumu doltorlar riskli olduğunu söylüyor.El ayak yanması bende de var kızlar ve hiç uyuyamıyorum... kasılma tam olarak ne ben hala anlamıyorum bazen karnım çok sert bu kasılma mı yani ama genelde çok iş yaptığımda ve yemek yediğimde sert gibi
Tüy dökücü krem zararlı değilmi sonuçta çok güçlü tahriş edici bir yapısı var ve ciltle temas ediyor.Bence hiç tehlikeye atma ya tüy dökücü krem kullan kaliteli bir tane al hem kolay kendin yapabilirsin hemde tehlikeye atmamış olursun kendini. Ben öyle yapıyorum açıkcası.
Bende doktoruma sormuştum tüy dökücü kremi kullanma demişti.ben gittim ağdaya, göbek büyüyünce kendim halledemiyorum artık. Tüy dökücü kreme doktorum izin vermedi benim. Sen sordun mu doktoruna? Sormadıysanbir danış istersen.
Ne zaman biseyden tiksinerek yapsam başıma gelirBende lazere gittim o yüzden oyle bir problemim yok şükür ama 2 ayda bir dudak bölgesinde inceler var biraz afedersin ama onlar in da olması lazım mis ıslak bölge sürtünen bölge diye iç çamaşıra jilet vuruyorum çoğalmadı da hic. Kuaförlerde evet pislik yuvası oluyor gerçektenama mecburuz bende gittim valla eve geldim 40 landim sen de öyle yaparsın
Ay bitirsin artık hakem resmen o moddayım ben.Hahahahaha. Ben şu saat oldu uyumadımve dedigin gibi hareketler sertlesti olimpiyatlara hazırlanıyor galiba bebekler ayy. Bide sıcaklar da başladı. Bakalim ne oluruz bu yaz yuvarlana yuvarlana artık senin daha az kaldi zamanın
Evet söyledi kızlar ben hiç düşünmedim o açıdan doktora da sormamıştım.Tüy dökücü krem zararlı değilmi sonuçta çok güçlü tahriş edici bir yapısı var ve ciltle temas ediyor.
Kimse gelemicek ya hastaneye dedim bebise hatıra diye fotosunu çekmek için yaptırsam mi bilemedimYaptırmadım canım ben yaptırmıcamda gereksiz buluyorum bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?