uyuyunca duruluyor kızımda gece yeme hatasını yaptım aç karna uyuyamıyordm resmen doğa doğa küçücük sipay çıktı geldi herkes dalga geçti kocaman sen bunu mu doğurdun diye
Sadece beyaz akıntı var bende kaşıntı başlamıştı fitil geçirdi ama beyaz akıntı geçmedi bende sürekli gün içinde değiştiriyorum ama sanki o bile yetmiyo günlük ped kullanmak istemiyorum
Kızlar merhaba bende de yoğun bir kaşıntı vardı ara ara artan ben mantar mı acaba dedim beyaz sirkeli su yaptım günde iki defa yıkadım sirkeli su ile kuruladım sonra ve iç çamaşırını bunları yaparken değiştirdim günlük ped i kestim ve baya 2 günde kaşıntı falan kalmadı şimdi 2 gün arayla tekrarlıyorum
Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
Direk sirke sürmüyorum valla bir bardak suya çeyrek çay bardağı sirke koyarak yıkama işlemi yapıyorum. Baya nette araştırdım doğal diye kullandım bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum açıkcası.
kucukbikadin
canım sen oğlun için panoyu hangi siteden yaptırmıştın. Bende en çok onları beğendim yaptıracağım. Daha önce hiç sosyal medyadan alışveriş yapmadım. Adresi paylaşırsan sevinirim
Direk sirke sürmüyorum valla bir bardak suya çeyrek çay bardağı sirke koyarak yıkama işlemi yapıyorum. Baya nette araştırdım doğal diye kullandım bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum açıkcası. ❤
37 yada 38 beklenirdi temmuzu bulmaz herhalde.. Önceleri zamanı gelse de doğrudan diyordum Şimdi de biraz daha zaman olsa hem deli gibi istiyorum Hemde korkuyorum çok karmaşık duygular