2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağol kuzum. Bence yemelisin. Ben sahsen duramam nasil duruyorsun ayy benim cocuk resmen anneeeee sarellee diye bağırıyor
uyuyunca duruluyor kızımda gece yeme hatasını yaptım aç karna uyuyamıyordm resmen doğa doğa küçücük sipay çıktı geldi herkes dalga geçti kocaman sen bunu mu doğurdun diye
benim ki bağırsa bağırsa erik diye bağırır şu sıra deli gibi onu yiyorum

Sadece beyaz akıntı var bende kaşıntı başlamıştı fitil geçirdi ama beyaz akıntı geçmedi bende sürekli gün içinde değiştiriyorum ama sanki o bile yetmiyo günlük ped kullanmak istemiyorum
GAliba normal o akıntı hamilelikten. Bende ped kullanmıyorum mantar yapıyor diye sık sık değiştiyorum

Ben korkuyorum sirke sürmekten ya bilemedim ama faydalı diyorlar

Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
Benim doğumum temmuz sonu o zamana kadar gitmicem canım kuofore evde jişetle hallediyorum şimdilik

kucukbikadin canım sen oğlun için panoyu hangi siteden yaptırmıştın. Bende en çok onları beğendim yaptıracağım. Daha önce hiç sosyal medyadan alışveriş yapmadım. Adresi paylaşırsan sevinirim

Ne güzel denerim bende inşallah ama doğal sirke olması lazım dimi markette satılandan değil

Kalacaksa orayla kalsin tabi görünmeyen yer de.Göğüslerim bayaği büyüdü cidden ondan sadece orasi çatladi sanirim.Sende oldu mu?Kilolarimiz yakındı
Evet iki çizikte benim göğüste var bende silikonda var düşün iyice şişti

Evettt çok heyecanlıyım bende ikimizde temmuz 1 görünüyor ❤ kim doğurcak acaba ilk temmuz annelerinden.
37 yada 38 beklenirdi temmuzu bulmaz herhalde.. Önceleri zamanı gelse de doğrudan diyordum Şimdi de biraz daha zaman olsa hem deli gibi istiyorum Hemde korkuyorum çok karmaşık duygular

Bana hala çok gibi geliyor ya şu aralar haftalar kaplumbağa hızında sanki dogsunlar artık

Sizin yine varmış Bana da çok hizli geçiyor çok heyecanli sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…