2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben kafamı uykudan kaldıramıyorum havalarda iyice sıcak oldu böyle bir tuhafım benim gibi olan varmı
Günde 4 saat ya uyuyabiliyorum ya uyuyamıyorum tam ve sağlıklı bir uyku da değil uykuyla uyanıklık arası benim de sorunum uykusuzluk göz altlarim hayatımda ilk defa karardı mide yanmalarimim da etkisi var bence tüm gün süren reflü ve mide yanmasi... Birazcık uyku için neler vermezdm bence şanslısın doğumdan sonra zaten uyuyamiycaz

Kizlar ebebekten internetten alisveris yapmistim, ne kadar yasal suresi var degistirmek icin magazaya mi gitmek gerekiyor. Bilen varmi

Hadi ya işte sıkıntılar olunca uyunmuyor valla belki son ay başlar benimde daha da sıcaklarda. Ya evet uyumak güzel ama böyle zamanım gidiyor gibi oluyor

Hadi ya, ben hic istemeyerek iciyorum aslinda ama doktorum icmemi istiyor valla bazen icmiyorum bile
Hic duymamistim ya
Folik asit zararlı bir şey değil cnm. Aksine birçok hastalığın yaklaşık %75 önüne geçmek için önemli. Gebelikte kullanılması gerekiyor. İlk aylar veriyor drlar ama genellikle.

Son düzenleme:
Bana arkadaşım kendisi yapmış el emeği canım ama bir arkadaş benzerini atmıştı o nerden yaptırdı acaba kim olduğunu hatırlayamadım

Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
Ben hamileligimin ilk aylarinda ve ilk hamileligimde gittim bi sorun yasamadim.bugun yarin yine gideceğim dayanamayacagim artik

Canım senin önden gidiyordu gelişimi ne durumda en son ne zaman gittin? Bana ilk sen doğurursun gibi geliyor
Yok bence önce Minnaklarimm doğurur iriliği doğum zamanını çok etkilemez diyolar Perşembe günü kontrolüm var nst sokar bence artk o zaman belli olur çoğu şey sanırım galiba benim ki tosuncuk olcak

Yengeç ler nasıl olur ki :) temmuz ilk hafta da yengeç.. hiç yengeç tanığım yok benmde inş uslu olurlar :)
Yengeç burçları genel olarak aileye ve sevdiklerine düşkün olurlar aynı zamanda duygusal ama sinirli oluyorlar dışardan gören pek sınırlı demez ama öyleler ama pek uslu olduklarını söyleyemeyeceğim cok iyi huyları var ama çok doğru yetiştirilmeleri gerekir ilerde duygusal krizleri cok olabiliyor ve boyle kızmak bağırmak oyle seyleri biriktirmeye yatkın oluyorlar hassas oldukları için. Hani belki bir cocuk küçükken annesinin vurduğu 1 tokadı unutur ve ya ama ben hakketmiştim:) der ama yengeç burcu bu duruma cok icerlenip senelerce icinde tutabilir kinlenebilir duygusal ve biraz kındarlar ama aileye sevdiklerine cok iyiler empati yetenekleri var merhametliler baya :)

Hadi ya, ben hic istemeyerek iciyorum aslinda ama doktorum icmemi istiyor valla bazen icmiyorum bile
Hic duymamistim ya
Bende ilk duyduğumda cok şaşırmıştım bunu. Vitamin ya sonuçta,folat iste. Vücutta depolanmıyor benim bildiğim kadarıyla (yine de emin degilim) yani onun icin hamile kalmadan önce başlayın deniyor. Bebeğin ilk 3 ay gelişimi de önemli tabi. Vitamini ver ver ver ee nolcak tabi yaramaz olur aslında mantıken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…