Banada öyle geliyorYok bence önceMinnaklarimm doğurur ☺ iriliği doğum zamanını çok etkilemez diyolar Perşembe günü kontrolüm var nst sokar bence artk o zaman belli olur çoğu şey sanırım galiba benim ki tosuncuk olcak
Benim ki kilolu olursa sezeryan mi olmak zorunda kalcamBanada öyle geliyorkafadan bir ay atıyor zaten 40 hafta değilde 36 ya hedef konuluyor. Bakalım benimkiler ne zaman gelecek. Çarşamba günü randevu var artık bir iki randevuya son tarih verilir gibi
Benim karnımda çatlak hala oluşmadı ama gögüslerde oluştu ki zaten benim ergenlik büyümesi dönemi vardı gögüs çatlaklarım yine oralar çatladıKilo ve çatlak durumlarıniz nasıl kizlar
İki sitede buldum. Biri 175 diyor kargo dahil. Biri 230 lira sence nasıl fiyatı. 230 çok ya iki sınıf öğretmeni evde zorlasak yaparız gibiBana arkadaşım kendisi yapmış el emeği canım ama bir arkadaş benzerini atmıştı o nerden yaptırdı acaba kim olduğunu hatırlayamadım
Son ay mi çok kilo aliniyoduBenim karnımda çatlak hala oluşmadı ama gögüslerde oluştu ki zaten benim ergenlik büyümesi dönemi vardı gögüs çatlaklarım yine oralar çatladı, 10 kilo aldım.
Yok ben kendim için ilk ben doğuracağım dedimBenim ki kilolu olursa sezeryan mi olmak zorunda kalcam
Canı tatlı derler ya ben tam öyleyim acı eşiğim çok düşük evde herkes doğumu nasıl yapacağımı dusunuyo sezeryan olsa ayrı dert normal olsa ayrı benim kini surec belirleyecek galiba ama şimdiden çocuk 3 kiloya geldiyse ben 4 kilodan az doğurmam gibiYok ben kendim için ilk ben doğuracağım dedimiri bebek olursa şimdi artık normal doğum yaptırmıyorlar. Annem iki tane 4.5 a yakın bebiş nasıl doğurmuş acaba
Ya ona herkes farklı birşey diyor ben bir kaç yerde son aya girildiğinde kilo artışı durur hatta bazı anneler kilo verebilir bir iki kilo gibi diye okudum ama gerçek hayatta herkes son aylarda çok kilo aldım diyor. Ama benim için aynen böyle oldu benim kilo alımı yavaşladı baya.Son ay mi çok kilo aliniyodu
İki kontrole tarihim netleşir canım aslında doktora göre baştan net. Kalp atışı günü 15 Haziran ı yazdı kağıda da bende bazı şeyler net değilİlk doğum senin olcak galiba
Bende 7-8 kilo almışım ama daha alacak yerim yok karnım yarilacak catlaktan derim çok sıkı esneme payı kalmadı gibiYa ona herkes farklı birşey diyor ben bir kaç yerde son aya girildiğinde kilo artışı durur hatta bazı anneler kilo verebilir bir iki kilo gibi diye okudum ama gerçek hayatta herkes son aylarda çok kilo aldım diyor. Ama benim için aynen böyle oldu benim kilo alımı yavaşladı baya.
İki şekilde de acı var. Onun için hiç düşünme bebiş için sezeryan uygun derlerse acıyı düşünme. Bana alta atılan dikiş daha korkutucu geliyor. Göbekten korkmuyor gibiyim. Tabi bazı kadınlar da gerek olmuyor çok fazla daha az dikişle kurtarıyor. Ben video izliyorum sürekli sezeryan doğumu ile ilgili. İyi geliyor yaniCanı tatlı derler ya ben tam öyleyim acı eşiğim çok düşük evde herkes doğumu nasıl yapacağımı dusunuyo sezeryan olsa ayrı dert normal olsa ayrı benim kini surec belirleyecek galiba ama şimdiden çocuk 3 kiloya geldiyse ben 4 kilodan az doğurmam gibi
Ay cok güzel kilo almışsın valla. Hahah onu bence hissediyorum ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor karnımBende 7-8 kilo almışım ama daha alacak yerim yok karnım yarilacak catlaktan derim çok sıkı esneme payı kalmadı gibi
Benim göbek bu hafta çatladı aşağı taraf üst halen normalKilo ve çatlak durumlarıniz nasıl kizlar
Allah yardımcımız olsun her şekilde deİki şekilde de acı var. Onun için hiç düşünme bebiş için sezeryan uygun derlerse acıyı düşünme. Bana alta atılan dikiş daha korkutucu geliyor. Göbekten korkmuyor gibiyim. Tabi bazı kadınlar da gerek olmuyor çok fazla daha az dikişle kurtarıyor. Ben video izliyorum sürekli sezeryan doğumu ile ilgili. İyi geliyor yani
Herkeste farklı oluyor bence canım benim daha iki ay var belki çatlar o zamanaBende çok yaharita gibi karnim
Evrt aynı benYengeç burçları genel olarak aileye ve sevdiklerine düşkün olurlar aynı zamanda duygusal ama sinirli oluyorlar dışardan gören pek sınırlı demez ama öyleler ama pek uslu olduklarını söyleyemeyeceğimcok iyi huyları var ama çok doğru yetiştirilmeleri gerekir ilerde duygusal krizleri cok olabiliyor ve boyle kızmak bağırmak oyle seyleri biriktirmeye yatkın oluyorlar hassas oldukları için. Hani belki bir cocuk küçükken annesinin vurduğu 1 tokadı unutur ve ya ama ben hakketmiştim:) der ama yengeç burcu bu duruma cok icerlenip senelerce icinde tutabilir kinlenebilir duygusal ve biraz kındarlar ama aileye sevdiklerine cok iyiler empati yetenekleri var merhametliler baya :)
Önceki kilomu söylersem öyle demezsin amaAy cok güzel kilo almışsın valla. Hahah onu bence hissediyorum ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor karnım
Çatlamaz inşallah senin annemde ne güzel üç cocuk doğurmus hiç çatlama olmamis iyi genlerin hiç biri bana geçmemiş anneme de babama da diyorum tüm kötü genlerinizi bende toplamıssiniz diyeHerkeste farklı oluyor bence canım benim daha iki ay var belki çatlar o zamana☺
Ben almadım. Gerek olmayabilir. İlkinde şükür gerek olmamıştı. Sezaryene rağmen gelmişti hamdolsun.Kızlar hemen size bir soru sormak istiyorum haziran annelerinden konuşuyorlardı. Biliyorsunuz sütümü hemen gelmeyebilir bir kutu mama almak gerekiyor. Ben marka olarak golden goat mama tercih ettim keçi sütü bazlı. Sizler aldınız mı mama? Aldıysanız hangi mamaları tercih ettiniz. Ben aldığım ürünün inceleme linkini bırakayım merak edenler için. Sizde bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ❤
Golden Goat 2 - Gıda Dedektifi. Bu 2 numarasının incelemesi 1 numarası yoktu fikir olmak için yeterli diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?