- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Bende aynı sen gibi ikiz bebekle doğru düzgün krem sürmeden ne güzel hiç çatlamadım dedim. Aynı senin haftana sonra birden çatlamak ne iki günde resmen alt göbek yarılmışHerkeste farklı oluyor bence canım benim daha iki ay var belki çatlar o zamana☺
Yahu çok güldüm dediğineÖnceki kilomu söylersem öyle demezsin amaben 90 la hamile kaldım boyum 170 sen hiç yürüyen balina gördün mü valla o şekilim şu an
Oh ne güzel ben ilk defa anne olucam temkinli davranmaya çalışıyorum umarım sütüm gelir hiç ihtiyaç duymam senin gibi.Ben almadım. Gerek olmayabilir. İlkinde şükür gerek olmamıştı. Sezaryene rağmen gelmişti hamdolsun.
Evet kesinlikle iyi geliyor ben 1 gün ara ile sürüyorum sürekli.Karın kasinmalarina zeytinyağı iyi geliyor arkadaslar
bana da biraz hızlı geçer insAllah37 yada 38 beklenirdi temmuzu bulmaz herhalde.. Önceleri zamanı gelse de doğrudan diyordum Şimdi de biraz daha zaman olsahem deli gibi istiyorum Hemde korkuyorum çok karmaşık duygular
Sizin yine varmış Bana da çok hizli geçiyorçok heyecanli sağlıkla inşallah
bende bu ara uykuya düştüm cnmKızlar ben kafamı uykudan kaldıramıyorum havalarda iyice sıcak oldu böyle bir tuhafım benim gibi olan varmı
şu ana kadar 6.5-7 kilo aldım cnm çatlak yeni çatlağım yok gibi öncesinde olan catlaklar çokta önemsemiyorumKilo ve çatlak durumlarıniz nasıl kizlar
Ben mama almadım simdlik almayı da düşünmüyorum cnm gerekirse alırım diyeKızlar hemen size bir soru sormak istiyorum haziran annelerinden konuşuyorlardı. Biliyorsunuz sütümü hemen gelmeyebilir bir kutu mama almak gerekiyor. Ben marka olarak golden goat mama tercih ettim keçi sütü bazlı. Sizler aldınız mı mama? Aldıysanız hangi mamaları tercih ettiniz. Ben aldığım ürünün inceleme linkini bırakayım merak edenler için. Sizde bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ❤
Golden Goat 2 - Gıda Dedektifi. Bu 2 numarasının incelemesi 1 numarası yoktu fikir olmak için yeterli diye düşündüm.
Kendimi girgira alıyorum artıkYahu çok güldüm dediğineama boyun varmış baya ben 163 bence kilonu göze alarak çok iyi kilo almışsın
Maşallah sağlığı iyi olsun da kilolu olması daha iyiYok bence önceMinnaklarimm doğurur ☺ iriliği doğum zamanını çok etkilemez diyolar Perşembe günü kontrolüm var nst sokar bence artk o zaman belli olur çoğu şey sanırım galiba benim ki tosuncuk olcak
Aynı cnm vala dinleniyorum mecbur yük arttıkça ağırlık merkezimiz değişiyorSizde de sırt ağrısı oluyormu özellikle mutfakta iş yaptıktan sonra mafoluyorm , ne yapmalı
Valla evde de yapılabiliyor bana yapmış arkadaş ama ben yapamazdım açıkçası el becerisi gerektiriyorİki sitede buldum. Biri 175 diyor kargo dahil. Biri 230 lira sence nasıl fiyatı. 230 çok ya iki sınıf öğretmeni evde zorlasak yaparız gibi
Nasıl biseydi kızlar süs hatrlamiyorm ben merak ettimİki sitede buldum. Biri 175 diyor kargo dahil. Biri 230 lira sence nasıl fiyatı. 230 çok ya iki sınıf öğretmeni evde zorlasak yaparız gibi
Hafi ya aslında genetik diyorlar çatlamaya ama sende olmamıs demekki yada tam tersi oluyorÇatlamaz inşallah senin annemde ne güzel üç cocuk doğurmus hiç çatlama olmamis iyi genlerin hiç biri bana geçmemiş anneme de babama da diyorum tüm kötü genlerinizi bende toplamıssiniz diye
Valla çatşasın sıkıntı yok ben takmıyorum bu kadar dert varken çatlağı dert edinmek istemiyprum açıkcası bebeğimden anı kalır sıkıtı yokBende aynı sen gibi ikiz bebekle doğru düzgün krem sürmeden ne güzel hiç çatlamadım dedim. Aynı senin haftana sonra birden çatlamak ne iki günde resmen alt göbek yarılmış32 bitiminde diğer taraflar normal. Moralini bozmuş gibi olmayayım
Evet bazen uzanırken bile oluyorSizde de sırt ağrısı oluyormu özellikle mutfakta iş yaptıktan sonra mafoluyorm , ne yapmalı
Aynen ele avuca gelir korkmadan alırım belki çok minnak oluyolar insan korkar alırkenMaşallah sağlığı iyi olsun da kilolu olması daha iyi ☺
Umarım uygun olur. Sizin niye erken doğum riski var. Doktor bana bebek çok aşağıda dedi o yüzden başka bir sebeb yok şuanlık. Gerçi o bebek çok aşağıda lafında tam anlamadım kanala mı girdi yoksa kanal a yakın mı bilmiyorum tehlike var yatacaksın dedi tamam dedim
Sağlıkla gelsin inşallahilk bebeğim sezeryan olduğu için bu da öyle olucak inş doktor tarihi temmuz ilk haftası olarak dedi bakalım
Kızlar ben kafamı uykudan kaldıramıyorum havalarda iyice sıcak oldu böyle bir tuhafım benim gibi olan varmı
Kizlar bebeginizin el ve ayal izi nasil aliniyor biliyor musunuz. ? Öyle bir şey yapip çerceveye koyabiliriz . Ben aradim bulamadim hep kalıp olarak var .
Nasıl biseydi kızlar süs hatrlamiyorm ben merak ettim
Buna 230 dedi canım. Bunun bir farklısın var 160 dedi. Kargo ile 175Nasıl biseydi kızlar süs hatrlamiyorm ben merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?