2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Herkeste farklı oluyor bence canım benim daha iki ay var belki çatlar o zamana☺
Bende aynı sen gibi ikiz bebekle doğru düzgün krem sürmeden ne güzel hiç çatlamadım dedim. Aynı senin haftana sonra birden çatlamak ne iki günde resmen alt göbek yarılmış 32 bitiminde diğer taraflar normal. Moralini bozmuş gibi olmayayım

Ben almadım. Gerek olmayabilir. İlkinde şükür gerek olmamıştı. Sezaryene rağmen gelmişti hamdolsun.
Oh ne güzel ben ilk defa anne olucam temkinli davranmaya çalışıyorum umarım sütüm gelir hiç ihtiyaç duymam senin gibi.
Karın kasinmalarina zeytinyağı iyi geliyor arkadaslar
Evet kesinlikle iyi geliyor ben 1 gün ara ile sürüyorum sürekli.

bana da biraz hızlı geçer insAllah
Kızlar ben kafamı uykudan kaldıramıyorum havalarda iyice sıcak oldu böyle bir tuhafım benim gibi olan varmı
bende bu ara uykuya düştüm cnm
Kilo ve çatlak durumlarıniz nasıl kizlar
şu ana kadar 6.5-7 kilo aldım cnm çatlak yeni çatlağım yok gibi öncesinde olan catlaklar çokta önemsemiyorum
Ben mama almadım simdlik almayı da düşünmüyorum cnm gerekirse alırım diye

İki sitede buldum. Biri 175 diyor kargo dahil. Biri 230 lira sence nasıl fiyatı. 230 çok ya iki sınıf öğretmeni evde zorlasak yaparız gibi
Valla evde de yapılabiliyor bana yapmış arkadaş ama ben yapamazdım açıkçası el becerisi gerektiriyor Kendine güveniyorsan bir dene bakalım evde

Çatlamaz inşallah senin annemde ne güzel üç cocuk doğurmus hiç çatlama olmamis iyi genlerin hiç biri bana geçmemiş anneme de babama da diyorum tüm kötü genlerinizi bende toplamıssiniz diye
Hafi ya aslında genetik diyorlar çatlamaya ama sende olmamıs demekki yada tam tersi oluyor benim annemin çatlamış mesela

Valla çatşasın sıkıntı yok ben takmıyorum bu kadar dert varken çatlağı dert edinmek istemiyprum açıkcası bebeğimden anı kalır sıkıtı yok

Kizlar bebeginizin el ve ayal izi nasil aliniyor biliyor musunuz. ? Öyle bir şey yapip çerceveye koyabiliriz . Ben aradim bulamadim hep kalıp olarak var .

Benim gebelik tansiyonu cikti, Gebelik zehirlenmesi daha bı sıkıntı yaşamadık çok şükür olmazda inşallah Tansiyon aletine yapışık yaşıyorum Her muayenede doktorum dua ediyor Her işiniz böyle denk gitsin diye .. bu haftalara kadar gelmeyiz diye düşündüm hep doğrusu Hayırlısını Rabbim bilir tabi.. Tansiyonda düzenli hareket etmek te gerekli Zorlansamda bı ileri bı geri gitmeye çalışıyorum Zorlamadan Yoksa hemen sisiyorum.. Siz sürekli yatmak zorunda mısınız.. Sağlıkla zamanında doğurmak nasip olur inşallah hiç bilmedigimiz bı derya ilk hamileelik

ilk bebeğim sezeryan olduğu için bu da öyle olucak inş doktor tarihi temmuz ilk haftası olarak dedi bakalım
Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ben kafamı uykudan kaldıramıyorum havalarda iyice sıcak oldu böyle bir tuhafım benim gibi olan varmı

Bende arada bastırınca tam bastırıyor Suyunuzu düzenli için yeterince Zaten terliyoeuz sıcaklardan Bizi daha fazla sersem etmesin

Kizlar bebeginizin el ve ayal izi nasil aliniyor biliyor musunuz. ? Öyle bir şey yapip çerceveye koyabiliriz . Ben aradim bulamadim hep kalıp olarak var .

E bebek te vardı .. biz birine hediye etmiştik Onlar da çerçeve yaptirmislardi.. Orada bulabilrisin

Casual cadillac alan arkadaşlar bir bakar mi?Biz arabayı kurduk ama araba katlanmiyor.Katlama düğmesi mi bozuk biz mi yapamadık bu kadar zor olamaz herhalde anlamadım şu 2. Fotodaki alttaki gri mandaldan katlanmiyor mu freni de kapatiyoz katlanmiyor arkadaş

Eklentiler

• 83951283-BEA1-4BBE-A40A-DDA5966BCA56.webp
    40 KB · Görüntüleme: 51
  • 24292929-28DD-4F23-9EC3-4E692D941EC9.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 58

Eklentiler

• Screenshot_20200518-203524.webp
    40 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200518-203519.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…