2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

En iyisi bu zaten. Ama çok pahalı. bebeklerde seçici olabiliyor. Sma ve aptamil kullandım ben. Aptamilde şeker var ama benimkiler onu kabul etmişti. Mecburen kullandım

İçiyorum içmekten ecden çıkamıyorum

Umarım 36. Haftayı da devirir sağlıkla öyle kucağına alırsın bebeğini. Evet öyle söyledi doktor yatacaksın evde bir iki tur atabilirsin dedi bakalım ne olmuş bende perşembe ögrenicem. Aynen insan çok sey merak ediyor ilk hamilelikte.

Oh ne güzel ben ilk defa anne olucam temkinli davranmaya çalışıyorum umarım sütüm gelir hiç ihtiyaç duymam senin gibi.

Evet kesinlikle iyi geliyor ben 1 gün ara ile sürüyorum sürekli.
İnşallah gelir sütün. Ama hastaneye yakın eczane muhakkak oluyor. Ben o mantıkla almıyorum. Lazım olursa doktora sorup gider alırsın diyorum eşime.

Gri üst mandala basarken alttanda basılıyor.

Malzemeleri hazır satılıyor bence yapabilirsiniz. Sınıfçılar yapar
Bu arada eğitim öğretim bu sene bitti.
Eşim bunu gözü kapalı yapar. Bir sınıfçı olarak bende el yeteneği çok iyi değil ama eşim maşallah çok yetenekli bu konuda. Bakayım malzeme aynı fiyatı bulursa hiç gerek yok kendini yormasına. Evet 4 yıl boyunca emek verdiğim miniklere sarılmadan ayrılmış olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…