2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

En iyisi bu zaten. Ama çok pahalı. bebeklerde seçici olabiliyor. Sma ve aptamil kullandım ben. Aptamilde şeker var ama benimkiler onu kabul etmişti. Mecburen kullandım
bende HIPP aldım kızımda onu kullanmıştm sütüm gelmemişti bunda da başıma gelirse diye aldım tedbirli olmak lazm

ay massallah canim kac yasindaydi kizin

Öğretmenler arkadaşlar okullar tamamen bittiyse doktor şimdi çalişabilir raporu vermem diye tutturur.Okul bittiyse canli ders ek ders de biter herhalde.Bu durumda çalişabilir çalişamaz raporu almak gerekli mi?

Canım ya seninde inşallah Perşembe hunu güzel.haberler bekliyoruz inşallah Benimde haftaya Perşembe kontrolüm

ulstrasyonla bastirarak bakip bi olcu soyledimi canim mesela bana 30 ml dedi cikisa 30 ml kalmis yani ☺normal dedi

Evet astarı yüzünü geçerse anlamı olmaz. Ben bu dönem almıştım bu sınıfı geçici olarak zaten o yüzden pek duygusallık olmadı

Öğretmenler okullar şimdi tatilmi edildi. Bugün sonmuydu yani.

Öğretmenler arkadaşlar okullar tamamen bittiyse doktor şimdi çalişabilir raporu vermem diye tutturur.Okul bittiyse canli ders ek ders de biter herhalde.Bu durumda çalişabilir çalişamaz raporu almak gerekli mi?

Uzaktan eğitim 19 Haziran a kadar devam edecek. O yüzden verirler. Ben Perşembe günü alacağım.

Canım ya seninde inşallah Perşembe hunu güzel.haberler bekliyoruz inşallah Benimde haftaya Perşembe kontrolüm
İkimiz içinde en güzeli olsun o zaman haber vericem umarım güzel haberler veririm.
ulstrasyonla bastirarak bakip bi olcu soyledimi canim mesela bana 30 ml dedi cikisa 30 ml kalmis yani ☺normal dedi
Ya işte onu söylemedi okudum bursa bir kaç kişiye doktorları söylemiş ama bana hiç o şekilde bir bilgilendirme geçmedi sadece bebekok aşağıya inmiş baya aşağıda dedi şok olmuş bir suratla bende o an aklım gitti zaten sormadım. Perşembe unutmazsam sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…