Ben sancım var adet ağrısı tarzında diyorum iki adım atamıyorum sanki çocuk çıkacakmış kadar baskı var beni nstye baglamadilar ya iki hafta sonra gel dedi çok geçmiş olsun canım sana da ağrın var mıydı sancım çıkmış ya
Bence de hastane sevmesen de bu belirtiler için bir görün ve için rahat etsin ya, 2 hafta geçmez öyle, stres ve şüpheyle daha da kasılırsın. En azından için rahatlar bir şey yoksa da, ama baksınlar detaylı
İyiyim anca kendime geldim valla. Evet sezeryan olucam isteğe bağlı olarak. Ama ben bugün şunu anladım bu sancı durumu kişinin ağrı eşiği ile o kadar alakalı ki kesinlikle nst kontrolü olmalı ben sancımın olduğunun farkında bile değildim sadece hafif bel ağrısı vajina da biraz ağrı vardı yani.
Ben sancım var adet ağrısı tarzında diyorum iki adım atamıyorum sanki çocuk çıkacakmış kadar baskı var beni nstye baglamadilar ya iki hafta sonra gel dedi çok geçmiş olsun canım sana da ağrın var mıydı sancım çıkmış ya
Bence doktor değiştir son haftalar gerçekten önemli. Bir hamileliğin başı çok kritik bir sonu. Araştır netten kim en iyisi bak bul git valla. Ya ağrı gerçekten hissetmedim desem yeridir vajina da hafif bir sızlanma şeklinde birşey belde ağrı vardı öyle ahım şahım bir kasılma ağrı falan olmadı bende çıkınca baya şaşırdım ki sen benden daha fazla hissediyorsun anladığım kadarıyla bence nst ye girmelisin. Bildiğin kadarıyla nst sadece sancı için değil hem bebeğin kalp atımı hem kordon dolanması durumları vs hepsi için gerekli
Ben bu ara her akşam birsürü rüya görüyorum. Çok azını hatırlasam da nerdeyse her uyandığımda bi rüyayı bölüp de uyanmış gibi oluyorum. Hep de stresli isyankar ya da ekşınlı rüyalar. Uyku kalitesi iyi olmadığı zamanlar rüyalar çoğalırmış. Bana uykularım normal idare eder kıvamda gelse de demek ki çok iyi değil
Merhaba hanımlar bnde dün gittim kontrole bebeğim 2300 Gr çıktı bizimkide iri bebekmis sezeryandan sonraki normal doğumu sordum önermiyorum dedi temmuzun ilk haftası alabilirim dedi daha tarih vermedi Haziran son haftası da olabilir bebeğe göre hareket edelim dedi
evet cnm normal doğum yaptırmıyor çoğu hastane pandemiden dolayı planlı sezeryan yaptırıyoruz dedi bana da buğün doktor kaldı ki ssvd yaptırması zor :S
Aynen canım abur cubur yiyenler genelde deli gibi kilo alıyorlar ben gördüm çevremde, ay aynen ben hiç öyle şey yapmadım bunu al şunu al eskisi gibiyim millet şımarıklığa vuruyor canım sabah kahvaltıda içiyorum ben sütü ama hapı akşam içiyorum sütten iki saat sonramı içmek gerek ki
Canım onu söyle yapalım ben sana foto atayım kitaptaki harfler ve enerjileri sen hesapla sonuçta soyismini bilmiyorum çıkan sonucu bana söylersin bende sayısı a bakarım
Benim de 32+4 te 1900 a yakın cıktı.az geldi bana.29 da 1500 e yakındı cünkü.3 haftada az kilo almiş gibi.Doktor yo normal dedi kilosu ama.E bizimkiler ortalama kaç kilo doğar şimdi acaba 8 haftada daha?
Benim de 32+4 te 1900 a yakın cıktı.az geldi bana.29 da 1500 e yakındı cünkü.3 haftada az kilo almiş gibi.Doktor yo normal dedi kilosu ama.E bizimkiler ortalama kaç kilo doğar şimdi acaba 8 haftada daha?
Canım onu söyle yapalım ben sana foto atayım kitaptaki harfler ve enerjileri sen hesapla sonuçta soyismini bilmiyorum çıkan sonucu bana söylersin bende sayısı a bakarım
Kızlar ne zamandır yazacam unutuyorum benim saçlarım normade dökülürdu banyodan çıkınca tarayinca falan bı top saç kopardi resmen şimdi bı iki tel anca çok güzel oldular ayyy doğumdan sonra dökülmez yine insAllah sizde durumlar nasıl vajina ve koltuk altimda da çok daha geç ve cansız çıkıyor azaldı resmen hep hormonlardan demi
Herkese iyi aksamlar kizlarr bayadir yoktum Bebegim icin saglikli beslenmekle mesguldum bu aralar . Kendi bencilligi icin kilo derdiyle sagliksiz beslenmek ne kadar modernlik disi ve cahilce 33 e gircem ve sadece 6.5 kilo aldim üstelik sanirim isin sirri evde saglikli yemek yapmakta Sizi seviyoreeeeeee....