- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Benim de biraz koyulaşma var gibiKoltuk altının karardigini fark eden var mı başka bir haftadır kararmaya basladi kız bebiste olmuyo muydu bu
selam canım en güzelini yapıyorsun bende şahsen bebeğim için sağlıklı şekilde beslenmeye özen gösteriyorum şuan öncelik o bencilliğe gerek yok alınan kılolarda umrumda değil her zayıf olan kadın güzeldir diye birşey yok bence fazla zayıflık cok kotu bırsey helekı hamıleyken bebeğini düşünmek yerine zayıflık ve çatlak vs derdine düşmek akıl alır gibi değilHerkese iyi aksamlar kizlarr bayadir yoktumBebegim icin saglikli beslenmekle mesguldum bu aralar . Kendi bencilligi icin kilo derdiyle sagliksiz beslenmek ne kadar modernlik disi ve cahilce 33 e gircem ve sadece 6.5 kilo aldim üstelik sanirim isin sirri evde saglikli yemek yapmakta Sizi seviyoreeeeeee....
Ben de de bira koyulaşma var, benimde erkek bebişKoltuk altının karardigini fark eden var mı başka bir haftadır kararmaya basladi kız bebiste olmuyo muydu bu
2.5 altı prematüre sayiliyormus sanirim 5 kilo doğan bebekler falan var. Solunum sıkıntısı oluyormus bir de ileri de diyabet oluyormus. Gerçi belli de olmaz ama çok iri bebekte iyi değil gercekten onlarin da bir normal oranları var dedigin gibi. Bende şahsen istemezdim 5 kilo cocuk doğurmayıYa enfeksiyon kaynaklı olabilir bebek konumundan ve hareketlerinden kaynaklıda olabilir dediler başka sıkıntı yok gibi. Zaten 2,5 kilo olan bebekle 4 kilo olan bebek başka bir problem yoksa sağlık açısından bir değerlendiriliyor daha kilolu olması daha sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Bence de çok kilolu olmasın hepsinin normal oranları vardır nasıl biz yetişkinlerin varsa o arada olunca güzel olur bence de
Herkese iyi aksamlar kizlarr bayadir yoktumBebegim icin saglikli beslenmekle mesguldum bu aralar . Kendi bencilligi icin kilo derdiyle sagliksiz beslenmek ne kadar modernlik disi ve cahilce 33 e gircem ve sadece 6.5 kilo aldim üstelik sanirim isin sirri evde saglikli yemek yapmakta Sizi seviyoreeeeeee....
Gebelikte sağlıklı beslenmeyeceğiz de ne zaman besleneceğiz kiselam canım en güzelini yapıyorsun bende şahsen bebeğim için sağlıklı şekilde beslenmeye özen gösteriyorum şuan öncelik o bencilliğe gerek yok alınan kılolarda umrumda değil her zayıf olan kadın güzeldir diye birşey yok bence fazla zayıflık cok kotu bırsey helekı hamıleyken bebeğini düşünmek yerine zayıflık ve çatlak vs derdine düşmek akıl alır gibi değil
Yok canim normal ve sezeryan doğum fiyatları aynı çoğu yerdeHaklsn hastaneler de sıkıntı fidesi gelmiyor insanın ama kafanda şüphe varsa da sıkıntı eğer aynı şeyleri söylerse başka doktor tamam ama farklı konuşursa senin doktorda var bı şaibe para için sezeryana yöneltmek istiyor olabilir
Kullanılan vitaminlerden ötürü saçlar uzuyor ve dökülmesi duruyor. Ben hergun ısı veriyorum dökülmüyorEvdeyken saçlarımıza isi vermiyoruz,Her gün dışarı çıkıp şehrin kalabalığın pislihiyle saçlarımız agirlasmiyorVe bunun gibi şeylerin etkisi bence
Bebegin kilosuyla senin kilonun hicbir alakası yok canim ben tiksinme bulantı yaşamadığım icin herseyi yedim cok az kilo aldım biliyorsun ve doktor sey dedi ultrosonda bakınca bebegin hicbir kilo problemi yok yeme sorunu yok dedi kilosu iyi çıktı. Senin cocuk ta almıştır ultroson ölçümü eksik veya fazla veriyorBiz de şimdi kontrolden çıktık.1900 gram olmuş 3 hafta önce 1500 e yakındı sanki az kilo mu almış.Eşim de kilo alicam diye yemedin bu sefer oğlan kilo almamiş diyip duruuo
Benim annem bana hamileyken kendini düşünüp saçmasapan beslendiğini bilsem nefret ederdim herhalde hem çocuk yapıyorsun hem bakmıyorsuna dönüyor çünkü işGebelikte sağlıklı beslenmeyeceğiz de ne zaman besleneceğiz kiBir cana can katıyoruz nihayetinde❤ Kilodur alınır verilir, bunu düşünüp bebişleri riske atmakta ne bilim Bir de pandemi zamani hele hele Güzellik görecelidir zaten❤ Biz gebeler güzeliz, Aksini düşünen çirkindir
Olabilir canım cünkü ben bayaği muz kaşar ceviz yiyen biriyimBebegin kilosuyla senin kilonun hicbir alakası yok canim ben tiksinme bulantı yaşamadığım icin herseyi yedim cok az kilo aldım biliyorsun ve doktor sey dedi ultrosonda bakınca bebegin hicbir kilo problemi yok yeme sorunu yok dedi kilosu iyi çıktı. Senin cocuk ta almıştır ultroson ölçümü eksik veya fazla veriyor
Ben Hergun yedim muz son 1 haftadır yemiyorumOlabilir canım cünkü ben bayaği muz kaşar ceviz yiyen biriyim
selam canım en güzelini yapıyorsun bende şahsen bebeğim için sağlıklı şekilde beslenmeye özen gösteriyorum şuan öncelik o bencilliğe gerek yok alınan kılolarda umrumda değil her zayıf olan kadın güzeldir diye birşey yok bence fazla zayıflık cok kotu bırsey helekı hamıleyken bebeğini düşünmek yerine zayıflık ve çatlak vs derdine düşmek akıl alır gibi değil
Gebelikte sağlıklı beslenmeyeceğiz de ne zaman besleneceğiz kiBir cana can katıyoruz nihayetinde Kilodur alınır verilir, bunu düşünüp bebişleri riske atmakta ne bilim Bir de pandemi zamani hele hele Güzellik görecelidir zaten Biz gebeler güzeliz, Aksini düşünen çirkindir
Bide bu saglikli beslenme bende hayat tarzi olacak sanirim ,dogum sonrasi da devam eder zayiflarim cunku kilom ayni kaliyor bebek alıyorBenim annem bana hamileyken kendini düşünüp saçmasapan beslendiğini bilsem nefret ederdim herhalde hem çocuk yapıyorsun hem bakmıyorsuna dönüyor çünkü iş
En iyisini yapmışsın ben de 8 kilo aldım hiçte önemsemiyorum 10-15-20 önemli olan benim ve bebeğimin sağlığı.. zaten bebeğini düşünerek beslenen böyle şeylere özen gösterdiğinden sorun olmuyor diye düşünüyorumHerkese iyi aksamlar kizlarr bayadir yoktumBebegim icin saglikli beslenmekle mesguldum bu aralar . Kendi bencilligi icin kilo derdiyle sagliksiz beslenmek ne kadar modernlik disi ve cahilce 33 e gircem ve sadece 6.5 kilo aldim üstelik sanirim isin sirri evde saglikli yemek yapmakta Sizi seviyoreeeeeee....
Masallah canim sana 34 haftada 8 kilo cok iyi ye tabiEn iyisini yapmışsın ben de 8 kilo aldım hiçte önemsemiyorum 10-15-20 önemli olan benim ve bebeğimin sağlığı.. zaten bebeğini düşünerek beslenen böyle şeylere özen gösterdiğinden sorun olmuyor diye düşünüyorum
Temiz beslenmeye alıştıktan sonra bi daha bırakamazsın zaten mesela bizim bi tanıdık vardı sürekli fast food, makarna öyle geçirirdi tabii çocukları da öyle alıştırdı sonuç ekmek beyinli başarısız çocuklar bi de böyle ahkam keserdi ya her gün kim yemek yapacak diye 3 çocuk elinde patladıBide bu saglikli beslenme bende hayat tarzi olacak sanirim ,dogum sonrasi da devam eder zayiflarim cunku kilom ayni kaliyor bebek alıyorbebekte ne fazla ne az sukur saglikli ama benim degerlerim duzeldi sukur hamilelik oncesi bile kansizligim vardı enzimlerim yuksekti, sutumu yumurtami etimi eksik etmedim demir kan ilaci vs kullanmadigim halde degerlerim duzelmis sukur
34 de çağirdi kan idrar istedi 32 de rutinmiş bebek de dönmüş iki hafta sora nst ye sokar mi bilmiyorum.Aslan kaç gram olmuş?Ben Hergun yedim muz son 1 haftadır yemiyorum
Yeter fenalık geldi çünkü maymun olcak çocuksevdiğimden yedim ama.megersem kilo aldırırmış bebeğe . Bir dahaki kontrol ne zaman?
ben normalde de ısı vs yapmıyordm cnm onla alakalı değildir bence bilemedim ama güzel yanı şu anEvdeyken saçlarımıza isi vermiyoruz,Her gün dışarı çıkıp şehrin kalabalığın pislihiyle saçlarımız agirlasmiyorVe bunun gibi şeylerin etkisi bence
bende yok öyle bı kararma konusu cnmKoltuk altının karardigini fark eden var mı başka bir haftadır kararmaya basladi kız bebiste olmuyo muydu bu
sağlıksız beslenmek zaten daha fazla kilo aldırıyor ve bebeğe yaramıyordur bence bende genel olarak yararlı şeyler yemeye çalıştım çalışıyorum bklm insAllah sağlıkla tamamlarız ben bı kg fazla almışım sendenHerkese iyi aksamlar kizlarr bayadir yoktumBebegim icin saglikli beslenmekle mesguldum bu aralar . Kendi bencilligi icin kilo derdiyle sagliksiz beslenmek ne kadar modernlik disi ve cahilce 33 e gircem ve sadece 6.5 kilo aldim üstelik sanirim isin sirri evde saglikli yemek yapmakta Sizi seviyoreeeeeee....
himm bilmiorjm cnm o zmnYok canim normal ve sezeryan doğum fiyatları aynı çoğu yerde
Sadece epidural den ufak bir fark alınıyor. Korona dan dolayı yapalım sezeryan eve git demişti olabilir doktor.
Kuzum Aslan 29+1 de 1470 gramdı.32 hafta çalişabilir raporunu bugün aldim.Yarın okula mi teslim etmeliyim ilçe mem e mi ?Siz naptiniz?
34 de çağirdi kan idrar istedi 32 de rutinmiş bebek de dönmüş iki hafta sora nst ye sokar mi bilmiyorum.Aslan kaç gram olmuş?
Yaaa tüh çocukların adına üzüldüm gerçektenTemiz beslenmeye alıştıktan sonra bi daha bırakamazsın zaten mesela bizim bi tanıdık vardı sürekli fast food, makarna öyle geçirirdi tabii çocukları da öyle alıştırdı sonuç ekmek beyinli başarısız çocuklar bi de böyle ahkam keserdi ya her gün kim yemek yapacak diye 3 çocuk elinde patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?