2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öğretmen arkadaşlar çalişabilir raporunu okula mi mem e mi teslim ettiniz?Bir arkadaşim direkt mem e teslim olmaz, müdürü geçip kurum atlamiş olursun falan dedi .Bazılarınız mem e vermişti direkt diye hatirliyorum

Yaaa tüh çocukların adına üzüldüm gerçekten anlamıyorum nasıl rahat ediyor o tip insanların içi çocuklarını öyle yedirirken
Ya işte canım eğitimsiz cahil olunca kendi yaptığını çocuğun da çekiyor burda eğitimden kastım okul değil tabii kendini eğitmek o yüzden yaptığın çocuğun sorumluluğunu almayı bilmek gerekiyor keşke anneliğin de ehliyeti olsa

Iste buyuk konusmamak lazim guleyim mi aglayayim mi bilemedim valla aslinda devlet bakmayi bilmeyenden almali bu cocuklari ya da uremelerine izin verilmemeli

aynen bnnmde 32 di idrar ve kan verdim buğün raporu da teslim ettim kurtuldum 37 de de çalışamaz verilecek daha
2 hafta sonra beni de çağırdı ama nst sokabilir genelde 34 de başlıyorlar sancılara bakmaya

aynen bnnmde 32 di idrar ve kan verdim buğün raporu da teslim ettim kurtuldum 37 de de çalışamaz verilecek daha
2 hafta sonra beni de çağırdı ama nst sokabilir genelde 34 de başlıyorlar sancılara bakmaya
37 de çalışamaz almaya gerek var mı ki zaten çalışabilir raporunda su tarihten itibaren çalışamaz diye ibare var doktorum o tarihe kadar durursan tekrar almana gerek yok dedi erken kesersen çalışamaz için gel dedi

Kesinlikle haklsin cnm

bnm tarih olarak raporumda yazmıyor 37 de çalışamaz vericez dedi hastanedeki kızda aslında dediğiniz mantklı öyle olması lazım

Ne kadarr ayıppp yine kadınlar olarak kadınları en zayıf noktadan vurmaya çalışmışız. Anneliğinde.... Kim çocuğu için kötü olanı seçer ki akli dengesinde problem yoksa. Ki nasıl kilo alan hamilelere '' yok canım daha neler boğazını tutamıyor birde çocuğunu bahane ediyor resmen kullsnmak bu çocuğu '' diyemezsek ve asla denmemeliysek '' insan anne olunca kendini mi düşünür, çocuk yapıp bunlara takılmak saçma, güzellik için sağlıksız besleniyorum ben vs vs gibi terimler de o kadar kötü. Herkes sadece kendi anneliği ile ilgilenmeli herkesin doğrusu farklı.

Ben gebe kalmadan öncede böyleydim. Annemden gördüğümü uyguluyordum. Gebelikte çokta bir şey değişmedi aslında. İki gün üst üste karbonhidrat yapmazdı annem. Yani pilav makarna art arda pişirmezdi. Haftada iki üç gün mutlaka et yemeği yapardı, sebze yemeği yine aynı şekilde. Bu arada annem ilkokul mezunu. Ev yoğurdu dışında ağzımıza yoğurt değmedi. Gece uyumadan önce mutlaka bir bardak süt içerdik. Şuan dönüp bakınca sen ne mükemmel bir kadınsın diyorum içimden. Nasıl bilinçli, farkında olan annesin. Onun onda biri olsam yeter. Doktorum bünyen çok sağlam diyor. İkiz bebekle maşallah değerlerin gram oynamadı. Temel sağlam dedim güldü. Herkesin yaşam tarzı farklı. Mesela uyku saatimiz de bizim 9 du ilkokul bitene kadar hiç şaşmadı. Hafta içi misafir olayı yoktu. Annem benim

Bak ne güzel söyledin canım herkesin doğrusu farklı bunu böyle bır forumda kendi düşüncelerini diretenlere söyleyeceksin, kilo alan annelere catlayan annelere sallayan bebegı ıcın ozenerek beslenenlere sallayan kişilere söyleyeceksın. Hamilelik cok özeldir herkesın bu dönemi farklı geçer kimi bünye cok kılo alır kımı bunye az kılo alır kimisi çatlar kimisinde gram çatlak olmaz, ama bunu eleştırmek kimseye kalmamıs keşke daha önce bu konuşmalar yapıldığında tepkını gösterseydın kadının kadına yaptığı şiddet deseydin helal plsun sana derdim arkadaşım. biz sonradan okuduk hepsini ve koskoca YAZIK diyebildik sadece.. Sevgilerle dediğin gibi herkesin anneliği kendini ilgilendirir keşke saygı duyabılsek..

Şart diye biliyorum. Benim işyeri çalışabilir den çok çalışamaza önem veriyor mesela.

Herkes kendi fikrini beyan etmiş zaten okudumda şimdi ayıp olan bir şey göremedim. Yazılanlarda ayıp olan bir şey gören öncesinde de fikrini söyleyebilme cesaretinde bulunabilirdi bence:) kimsenin kimseye kendi düşüncesini, doğrularını dikte edercesine sayfalarca yazmaya hakkı yok bana kalırsa. Herkes çok şükür ki kendi çocuğunu yetiştirecek

Valla uzun zamandır takip etmeyince forumu gebelikte alkol aşermekte normal olmuş bunu özenerek anlatmakta. Forumun amacı neylen ne oldu. Aile büyüklerini büyükten saymayanların konuşmalarını çok ciddiye almamak lazım. Ne kadar okursan oku ne kadar bilirsen bil aslını ve seni bu yaşa getirenleri küçümsemiyceksin. Ahhh arkadaşım biz şu tepelerde koşuşurken bebeğimiz kaç kiloymuş günlük yemek programımız neymiş kaç km yürümüşüz bunları konuşurken şimdi klavye anneleri türemiş :)) Hayır birde tecrübemiz olsa oda yok neyle karşılaşcağımızda belli değil ahkam kesiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…