- 15 Aralık 2014
- 507
- 543
- 103
- 35
Bence kesinlikle kayık yaka olan mükemmelmişarkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)
Benimkinde de doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor mesela ama benimkide çok saçma değilmi. Kesin bir tarih yok. Haftaya doğurdum nolacak mesela.13 Haziran benim çalışamaz o gün gelsin kuruma danisirim ama raporda yazıyo bı daha almak mantıksız geldi
Kayık yaka olan güzelmiş canımarkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)
Hiç anlamam ama Madonna yakamı deniliyor ona. Açık yakalı olan Onu seçiyorumarkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)
Valla ikiside güzel rahatlıgı önemli bence canımarkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)
Bizim kurum zaten barkodsuz rapor kabul etmiyo mecbur o şekilde veriliyo bize onun çıktısı da baya ayrıntılı oluyo raporu teslim etmesem fotosunu atardimBenimkinde de doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor mesela ama benimkide çok saçma değilmi. Kesin bir tarih yok. Haftaya doğurdum nolacak mesela.
Hamilelikte alkol asermek neden tuhaf olsun? Millet demir çamur toprak falan aseriyor mesela. Ve ya özenerek anlatmak? Direkt hedef göstererek konuştuğun icin yazıyorum ki aileleri saymayan biri olarak söylüyorum,bunun ne alakası var klavye anneligiyleValla uzun zamandır takip etmeyince forumu gebelikte alkol aşermekte normal olmuş bunu özenerek anlatmakta. Forumun amacı neylen ne oldu. Aile büyüklerini büyükten saymayanların konuşmalarını çok ciddiye almamak lazım. Ne kadar okursan oku ne kadar bilirsen bil aslını ve seni bu yaşa getirenleri küçümsemiyceksin. Ahhh arkadaşım biz şu tepelerde koşuşurken bebeğimiz kaç kiloymuş günlük yemek programımız neymiş kaç km yürümüşüz bunları konuşurken şimdi klavye anneleri türemiş :)) Hayır birde tecrübemiz olsa oda yok neyle karşılaşcağımızda belli değil ahkam kesiyoruz
Demek ki burada yazılan cizilenlerle arkadaşımız da aynı fikirdeymis ondan fikrini söylememiş cesaretlik bisey yok bence :) hakaret edilmiş yukarda hep ayıp olan bisey nasıl göremedin ona şaşırdım.? Yemek yemeyen oğlunun da kilosunun ultrosonda düşük çıkan arkadaşımıza mi veya benim yazdığım yemek içmek ile ilgili olan soruya mi bilinmez cahil falan denmiş. Gerçi ben üstüme alınmadım ben zira ac kalmıyorum kilo almamak için ama arkadaşımız alınabilirdi buna. Aynı şekilde kendisi de gecen gun çatladığını söylemiştiHerkes kendi fikrini beyan etmiş zaten okudumda şimdi ayıp olan bir şey göremedim. Yazılanlarda ayıp olan bir şey gören öncesinde de fikrini söyleyebilme cesaretinde bulunabilirdi bence:) kimsenin kimseye kendi düşüncesini, doğrularını dikte edercesine sayfalarca yazmaya hakkı yok bana kalırsa. Herkes çok şükür ki kendi çocuğunu yetiştirecek
Hamilelik cok özel değildir hamilelik kişiye özeldirBak ne güzel söyledin canım herkesin doğrusu farklı bunu böyle bır forumda kendi düşüncelerini diretenlere söyleyeceksin, kilo alan annelere catlayan annelere sallayan bebegı ıcın ozenerek beslenenlere sallayan kişilere söyleyeceksın. Hamilelik cok özeldir herkesın bu dönemi farklı geçer kimi bünye cok kılo alır kımı bunye az kılo alır kimisi çatlar kimisinde gram çatlak olmaz, ama bunu eleştırmek kimseye kalmamıs keşke daha önce bu konuşmalar yapıldığında tepkını gösterseydın kadının kadına yaptığı şiddet deseydin helal plsun sana derdim arkadaşım. biz sonradan okuduk hepsini ve koskoca YAZIK diyebildik sadece.. Sevgilerle dediğin gibi herkesin anneliği kendini ilgilendirir keşke saygı duyabılsek..
banada 2 den az dediler 2700 doğdu degısebılıyor canım oyuzden kiloyu çokda takmıorum bnEvet akrabamizin iri bebek dediler kilosu 4 bucuktu 4kilo doğdu zaten ben çok kilolu olsun istemiyorum 3500 iyidir sana bi sebep dediler mi benim de enfeksiyon vardı ama ona da sadece manurol verdi onu da ben dedim diye
Ha bu arada biz de illa sabah akşam bebeğimizin kilosunu veya günlük yediimizi ictigimizi konuşmak zorunda miyiz? Belki nazardan korkuyoruz biz klavye anneleri hic bu acıdan düşündün mü Siz boyle yapmıyorsunuz diye guzel annesiniz biz yapıyoruz diye klavye annesi miyiz yaniValla uzun zamandır takip etmeyince forumu gebelikte alkol aşermekte normal olmuş bunu özenerek anlatmakta. Forumun amacı neylen ne oldu. Aile büyüklerini büyükten saymayanların konuşmalarını çok ciddiye almamak lazım. Ne kadar okursan oku ne kadar bilirsen bil aslını ve seni bu yaşa getirenleri küçümsemiyceksin. Ahhh arkadaşım biz şu tepelerde koşuşurken bebeğimiz kaç kiloymuş günlük yemek programımız neymiş kaç km yürümüşüz bunları konuşurken şimdi klavye anneleri türemiş :)) Hayır birde tecrübemiz olsa oda yok neyle karşılaşcağımızda belli değil ahkam kesiyoruz
En önemsizi o zaten canim.Onemli.olan sağlığı genel sağlığıbanada 2 den az dediler 2700 doğdu degısebılıyor canım oyuzden kiloyu çokda takmıorum bn
Canım hamilelik döneminde rem uykularında değişme oluyor sanırım. Parkinson hastaları gibi . Onlar rem uykusuna dalamıyor. Hamileler de sanırım geçemiyor (tam emin degilim) 11 den sonra yatıyorsan cok geçe kalmıyorsan iyidir uykularınBen bu ara her akşam birsürü rüya görüyorum. Çok azını hatırlasam da nerdeyse her uyandığımda bi rüyayı bölüp de uyanmış gibi oluyorum. Hep de stresli isyankar ya da ekşınlı rüyalar. Uyku kalitesi iyi olmadığı zamanlar rüyalar çoğalırmış. Bana uykularım normal idare eder kıvamda gelse de demek ki çok iyi değil
Normalde böyle platformlarda asla tartışmalara girmem.ama bahsettiğiniz yazılanlara karşı o zaman bir ben birşeyler söylemiştim.kimsede birşey demeyince şaşırmıştım açıkçası.ama şimdi görüyorum ki çoğu anne benim gibi düşünüyor oyuzden çok mutlu oldum.Valla uzun zamandır takip etmeyince forumu gebelikte alkol aşermekte normal olmuş bunu özenerek anlatmakta. Forumun amacı neylen ne oldu. Aile büyüklerini büyükten saymayanların konuşmalarını çok ciddiye almamak lazım. Ne kadar okursan oku ne kadar bilirsen bil aslını ve seni bu yaşa getirenleri küçümsemiyceksin. Ahhh arkadaşım biz şu tepelerde koşuşurken bebeğimiz kaç kiloymuş günlük yemek programımız neymiş kaç km yürümüşüz bunları konuşurken şimdi klavye anneleri türemiş :)) Hayır birde tecrübemiz olsa oda yok neyle karşılaşcağımızda belli değil ahkam kesiyoruz
Yoo siz tartışmaya girdiniz ben sizinle girmedim tartışmaya profesör dediniz boyle.konusmalar basitlik dediniz hatta hakaret te ettiniz yani :)Normalde böyle platformlarda asla tartışmalara girmem.ama bahsettiğiniz yazılanlara karşı o zaman bir ben birşeyler söylemiştim.kimsede birşey demeyince şaşırmıştım açıkçası.ama şimdi görüyorum ki çoğu anne benim gibi düşünüyor oyuzden çok mutlu oldum.
Sizinle asla muhatap olmayacağım herşeyi çok bilen ama aslında hiç birşey bilmeyen ,ailesine saygısızlığı modernlik gören, kendi gibi dusunmeyeni cahil ilan eden ,zayıf ve uzun (şuraya milyon kere yazmissinizdir bunuYoo siz tartışmaya girdiniz ben sizinle girmedim tartışmaya profesör dediniz boyle.konusmalar basitlik dediniz hatta hakaret te ettiniz yani :)
Hahahaha neden hemen hakarete başvuruyorsunuz cok ayıp ben kendime modern demedim. Bence de benle muhattap olmayın bu seviyede olmaz çünkü. Burada herkesin takık oldugu konu kilo olunca bende bunu yazdım yazarım da izin alacak degilim dimi sendenSizinle asla muhatap olmayacağım herşeyi çok bilen ama aslında hiç birşey bilmeyen ,ailesine saygısızlığı modernlik gören, kendi gibi dusunmeyeni cahil ilan eden ,zayıf ve uzun (şuraya milyon kere yazmissinizdir bunu) anne adayı.aslinda daha pek çok şey söylerim ama karninizda bir melek var ve strese girmesini istemem.o yüzden en fazla bunları söyleyebilirim şuanda .lütfen sizde benimle muhatap olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?