2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

arkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)

Eklentiler

• IMG_1579.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1581.webp
    31 KB · Görüntüleme: 47
13 Haziran benim çalışamaz o gün gelsin kuruma danisirim ama raporda yazıyo bı daha almak mantıksız geldi
Benimkinde de doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor mesela ama benimkide çok saçma değilmi. Kesin bir tarih yok. Haftaya doğurdum nolacak mesela.

Benimkinde de doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor mesela ama benimkide çok saçma değilmi. Kesin bir tarih yok. Haftaya doğurdum nolacak mesela.
Bizim kurum zaten barkodsuz rapor kabul etmiyo mecbur o şekilde veriliyo bize onun çıktısı da baya ayrıntılı oluyo raporu teslim etmesem fotosunu atardim

Hamilelikte alkol asermek neden tuhaf olsun? Millet demir çamur toprak falan aseriyor mesela. Ve ya özenerek anlatmak? Direkt hedef göstererek konuştuğun icin yazıyorum ki aileleri saymayan biri olarak söylüyorum,bunun ne alakası var klavye anneligiyle
Kimsenin hayatına hic kimse karışamaz. Ailemle görüşmedigimi ve onların cocuk yetiştirirken yaptığı beslenme hatalarını satır aralarında yazmam, eleştirmem küçümsemek degil velev ki oyle bu da kimseyi ilgilendiren bir durum değil bence. Klavye anneliği oyle olmuyor bir de :) en mükemmelini yapiyorum havalarında sosyal medyada gezen batuhanin annesi 2 cocuk annesi 2 pasa annesi vs olan,kocasını piremseslerinde oluyor. Burda kimse kimseye fikrini dayatmiyor herkesin anneliği ve düşüncesi kendine :) biz de fikrimizi kendimizce beyan ediyoruz rahatsız olan okumasın bu kadar basit bence. Böyle ce sorun da olmaz.

Demek ki burada yazılan cizilenlerle arkadaşımız da aynı fikirdeymis ondan fikrini söylememiş cesaretlik bisey yok bence :) hakaret edilmiş yukarda hep ayıp olan bisey nasıl göremedin ona şaşırdım.? Yemek yemeyen oğlunun da kilosunun ultrosonda düşük çıkan arkadaşımıza mi veya benim yazdığım yemek içmek ile ilgili olan soruya mi bilinmez cahil falan denmiş. Gerçi ben üstüme alınmadım ben zira ac kalmıyorum kilo almamak için ama arkadaşımız alınabilirdi buna. Aynı şekilde kendisi de gecen gun çatladığını söylemişti

Hamilelik cok özel değildir hamilelik kişiye özeldir
Bu yüzden hamileliğinde 30 kilo almış bir insan bir başkasına kızlar kiloyu dert etmeyin ben 70 kiloyla hamile kaldım 100 bilmemne kiloyla doguma girdim hamileliğin tadını çıkarın diyemez.
Doktorlar konusuyor ortada bilim var gerçek var , biz kilo alınmasını eleştirmiyoruz kilo alınmasının savunulmasını eleştiriyoruz. Kimse dünyaya şeker hastası ve obez bir cocuk getirmek istemez
Yoksa istiyorsa 50 kilo alsın banane kime ne..
Ha özenerek beslenmek diyorsan zaten özenerek beslenmiş bir insan o kadar kilo almaz.
Kimse açlıktan ölmüyor cok şükür.
Çatlak meselesine gelince de çatlak anneliğin sembolü bilmemne bla bla diye gezinmek saçmalığın en alası
Ne yani formda kalan,vücudunda çatlak olmayan ideal şekilde kilo alan fit bir anne adayı anne degil.mi bu durumda biz hic alınmıyoruz ama boyle.konusanlara onlar da alınmayacaklar öyleyse

Yorumlarınızdan hoşlanmadığınız üyeleri göz ardı et seçeneğini işaretleyerek yorumlarını görmezsiniz
Burda forumda yeni olanlar ve bazi seyleri bilmeyenler var diye alt yazı geceyim dedim.
Böylece alakasız bir anda polemik çıkarmamış olursunuz.
Zira o da yasak forum kuralları gereği

Evet akrabamizin iri bebek dediler kilosu 4 bucuktu 4kilo doğdu zaten ben çok kilolu olsun istemiyorum 3500 iyidir sana bi sebep dediler mi benim de enfeksiyon vardı ama ona da sadece manurol verdi onu da ben dedim diye
banada 2 den az dediler 2700 doğdu degısebılıyor canım oyuzden kiloyu çokda takmıorum bn

Ha bu arada biz de illa sabah akşam bebeğimizin kilosunu veya günlük yediimizi ictigimizi konuşmak zorunda miyiz? Belki nazardan korkuyoruz biz klavye anneleri hic bu acıdan düşündün mü Siz boyle yapmıyorsunuz diye guzel annesiniz biz yapıyoruz diye klavye annesi miyiz yani
Aslını küçümseyen yok. Sen olayı cok yanlis anlamışsın hala cocuk sarılık oldu diye agzina şekerli su tepen 40 i çıkan bebege onu bunu yediren tipler var ne yani aaa ne güzel yapiyor büyüklerimiz bravo şak şak şak mi diyelim? Benim annem.kendi ağzıyla diyordu siz daha bilinclisiniz kızım bizim zamanımızda bilmiyorduk biz diye. Şimdikiler daha bilinçli akıllı diye ne yani şimdi annem kendi kendini mi küçümsedi
Burada herkes gibi biz de doktorların söylediğini söylüyoruz her doktorun endokrin bilgisi ve uyguladığı tedavi ayni değil sonuçta. Baska arkadaşlara da fikir oluyor. Kimse kimseye yanlis bir bilgiyi doğruymuş gibi veremez. Herkes bildiğini yapsın ha bu arada çocuğun kilosu da sizi yanıltan bisey. Burada daha önce doğum yapmis arkadaslara sor . Hangi bebek söylenen kiloda doğmuş.? Ya eksik ya fazla doğuyor. Eğer ilgi.alanin buysa bunu da öğrenmiş oldun
Burada bira ve rakı aseren arkadaşlar ne yapsınlar simdi sen boyle dedin diye kötü anne mi oldular?

banada 2 den az dediler 2700 doğdu degısebılıyor canım oyuzden kiloyu çokda takmıorum bn
En önemsizi o zaten canim.Onemli.olan sağlığı genel sağlığı yoksa çocuklar hep hastalanıyor falan illa biseyler oluyor Allah Korusun . Öyle öyle büyüyorlar. 700 gram gibi ciddi bir rakam da oynuyor demek ki. Ben genel olarak 3 kilo civarında yani yüksek kilalarda 300 400 gram oynadığını biliyordum bak daha farklısı da olabiliyormuş. Cidden kilo hic önemli degil ben doktora sormuyorum bile

Canım hamilelik döneminde rem uykularında değişme oluyor sanırım. Parkinson hastaları gibi . Onlar rem uykusuna dalamıyor. Hamileler de sanırım geçemiyor (tam emin degilim) 11 den sonra yatıyorsan cok geçe kalmıyorsan iyidir uykuların

Normalde böyle platformlarda asla tartışmalara girmem.ama bahsettiğiniz yazılanlara karşı o zaman bir ben birşeyler söylemiştim.kimsede birşey demeyince şaşırmıştım açıkçası.ama şimdi görüyorum ki çoğu anne benim gibi düşünüyor oyuzden çok mutlu oldum.

Yoo siz tartışmaya girdiniz ben sizinle girmedim tartışmaya profesör dediniz boyle.konusmalar basitlik dediniz hatta hakaret te ettiniz yani :)

Yoo siz tartışmaya girdiniz ben sizinle girmedim tartışmaya profesör dediniz boyle.konusmalar basitlik dediniz hatta hakaret te ettiniz yani :)
Sizinle asla muhatap olmayacağım herşeyi çok bilen ama aslında hiç birşey bilmeyen ,ailesine saygısızlığı modernlik gören, kendi gibi dusunmeyeni cahil ilan eden ,zayıf ve uzun (şuraya milyon kere yazmissinizdir bunu ) anne adayı.aslinda daha pek çok şey söylerim ama karninizda bir melek var ve strese girmesini istemem.o yüzden en fazla bunları söyleyebilirim şuanda .lütfen sizde benimle muhatap olmayın.

Hahahaha neden hemen hakarete başvuruyorsunuz cok ayıp ben kendime modern demedim. Bence de benle muhattap olmayın bu seviyede olmaz çünkü. Burada herkesin takık oldugu konu kilo olunca bende bunu yazdım yazarım da izin alacak degilim dimi senden bu arada aile saygısızlığı nerden çıkıyor hayırdır ? Ben buraya annemle kavga ettim hakaret ettim babamla küfürlestim falan mi yazdım
Bu arada ben herseyi bilmiyorum doktor ne derse yazıyorum ya da bilim sende araştır sen de yaz kendine biseyler katarsın bir de hic umrumda değilsin sen ve yazdıkların bebegim strese girmez yani bu sayfayı kapatınca unuturum kendini bu kadar önemseme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…