- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Bende seni doğurdun zannetmiştim gelmeyince ama nickini bir türlü sapamadım öğretmen hanım miydi öğretmen hnm mıydı diye. Haftan ilerideydi çünkü. Az kalmış bayaYok yok doğurmadım burdayım
Bana cevap yazdığın için direk cevaplıyorum yoksa üzgünüm ama ciddiye alabileceğim bir insan değilsin karakterin ve düşüncelerin gereği. İkincisi sen kabul etsende etmesende hamilelik özeldir her bebek özeldir her annede ayrı şekilde yaşar bunu, sen kalkıp 20 30 kilo almış diye insanları durduk yerde yargıladın yanlış hatırlamıyorum taa en başa dönüp yorulmayacagım bunu sana gostermek ıcın herkes neyın ne oldugunu bılıyor ha buarada kendini fazla ciddiye alma burda gelinip iki üç mesaj atıldı dıye çünkü yorumlarınla artık insanları çileden çıkardın dayanamadı kimse arkadasım senin alkol canın ıstemen normal ıy süt iğrenç emzirmek iğrenç demen normal (ki umarım emzırmeyı nasip eder rabbim o çok özel bırsey) daha aklıma gelmeyen o kadar saçma sapan annelıkle bağdaşmayan seylerı savunman normal ama ınsanların kalkıp bebeğim için et tuketımımı veya herhangı bır besını yemeyı arttırdım demesı neden gerızekalılıkca oluyor sen söyledıklerını bır otur tart ınsanları kendıne karsı dolduran sensın asıl sen kımsın arkadaşım ınsanları bu sekılde yargılayabılıp elestırebılıyorsun, ki kilo çatlak konusunda yazdıklarına bıle gırmıyorum sınırlerım bozuluyor cunku benım annem 4 dogum yapmıs karnının heryerıde çatlak ve dünyanın en güzel kadını çünkü babam her haliyle sevıyor. Lakin senin boyle kılo ve guzellik takıntılarının sebebi nedir kim sana birşeyler demişte bu hale getırmıs çözebilmiş değilim. Kimse sana kalkıp zayıf olan anne degıl kılo almıyorsa ne işe yarar çatlaması lazım demedi ise senin kalkkp bu tarz söylemlerde bulunman ve bu kılo alma durumunu yasayıp çatlayan insanlara hakarettır bilmem farkındamısın? Şu forumda bır kısının senın tarzda konusarak ınsanlara bılmıs bılmıs kendı dogrusunu dayatarak zayıf ınsanda cırkın olur catlaksız annemı olur tarzında bır söylemini mesajını bukup bana göster sana haklısın dıyecegım gösteremezsın çünkü yok. Dediğin gibi kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok ama çoğunluk sana karşı bu tutumdaysa bır düşün derim Allah sana akıl vermış fikir vermiş, tutturmussun doktorların dedıgını soyluyorum fazla kılo alana doktorun çok cırkınlestın catladın nasıl kadınsın vs dedıgıne hıc sahit olmadımHamilelik cok özel değildir hamilelik kişiye özeldir
Bu yüzden hamileliğinde 30 kilo almış bir insan bir başkasına kızlar kiloyu dert etmeyin ben 70 kiloyla hamile kaldım 100 bilmemne kiloyla doguma girdim hamileliğin tadını çıkarın diyemez.
Doktorlar konusuyor ortada bilim var gerçek var , biz kilo alınmasını eleştirmiyoruz kilo alınmasının savunulmasını eleştiriyoruz. Kimse dünyaya şeker hastası ve obez bir cocuk getirmek istemez
Yoksa istiyorsa 50 kilo alsın banane kime ne..
Ha özenerek beslenmek diyorsan zaten özenerek beslenmiş bir insan o kadar kilo almaz.
Kimse açlıktan ölmüyor cok şükür.
Çatlak meselesine gelince de çatlak anneliğin sembolü bilmemne bla bla diye gezinmek saçmalığın en alası
Ne yani formda kalan,vücudunda çatlak olmayan ideal şekilde kilo alan fit bir anne adayı anne degil.mi bu durumda biz hic alınmıyoruz ama boyle.konusanlara onlar da alınmayacaklar öyleyse
Bana cevap yazdığın için direk cevaplıyorum yoksa üzgünüm ama ciddiye alabileceğim bir insan değilsin karakterin ve düşüncelerin gereği. İkincisi sen kabul etsende etmesende hamilelik özeldir her bebek özeldir her annede ayrı şekilde yaşar bunu, sen kalkıp 20 30 kilo almış diye insanları durduk yerde yargıladın yanlış hatırlamıyorum taa en başa dönüp yorulmayacagım bunu sana gostermek ıcın herkes neyın ne oldugunu bılıyor ha buarada kendini fazla ciddiye alma burda gelinip iki üç mesaj atıldı dıye çünkü yorumlarınla artık insanları çileden çıkardın dayanamadı kimse arkadasım senin alkol canın ıstemen normal ıy süt iğrenç emzirmek iğrenç demen normal (ki umarım emzırmeyı nasip eder rabbim o çok özel bırsey) daha aklıma gelmeyen o kadar saçma sapan annelıkle bağdaşmayan seylerı savunman normal ama ınsanların kalkıp bebeğim için et tuketımımı veya herhangı bır besını yemeyı arttırdım demesı neden gerızekalılıkca oluyor sen söyledıklerını bır otur tart ınsanları kendıne karsı dolduran sensın asıl sen kımsın arkadaşım ınsanları bu sekılde yargılayabılıp elestırebılıyorsun, ki kilo çatlak konusunda yazdıklarına bıle gırmıyorum sınırlerım bozuluyor cunku benım annem 4 dogum yapmıs karnının heryerıde çatlak ve dünyanın en güzel kadını çünkü babam her haliyle sevıyor. Lakin senin boyle kılo ve guzellik takıntılarının sebebi nedir kim sana birşeyler demişte bu hale getırmıs çözebilmiş değilim. Kimse sana kalkıp zayıf olan anne degıl kılo almıyorsa ne işe yarar çatlaması lazım demedi ise senin kalkkp bu tarz söylemlerde bulunman ve bu kılo alma durumunu yasayıp çatlayan insanlara hakarettır bilmem farkındamısın? Şu forumda bır kısının senın tarzda konusarak ınsanlara bılmıs bılmıs kendı dogrusunu dayatarak zayıf ınsanda cırkın olur catlaksız annemı olur tarzında bır söylemini mesajını bukup bana göster sana haklısın dıyecegım gösteremezsın çünkü yok. Dediğin gibi kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok ama çoğunluk sana karşı bu tutumdaysa bır düşün derim Allah sana akıl vermış fikir vermiş, tutturmussun doktorların dedıgını soyluyorum fazla kılo alana doktorun çok cırkınlestın catladın nasıl kadınsın vs dedıgıne hıc sahit olmadımyada sende kocandan ilgi görmek için aşermeyı bahane edıyorsun yıyıp şişiyorsun diye genelleme yaparak aşağıladıgınıda duymadım! Şimdi azıcık algılama yetenegın varsa demek istediğimi anladıgını düşünerek bitiriyorum konusmayı ve senin için yinede iyi dıleklerımı gonderıyorum karnındaki bebegın ıcın ınsallah doğru dusunmeyı başarabılırsın sağlıklı hamilelikler.. Ha buarada hamıleyken annesı 25 kilo almıs doğumdan sonrada hepsını vermıs kendiside gayet sağlıklı, 5 kilo doğmuş şeker hastası ve obez olmayan gayet sağlıklı bır birey olarak yazıyorum bunu
Gerçekten tamda analız ettıgım karakterdesın maalesef senı elestırenlerin hepsı takıntılı oylemı buarada seni takıp etmeye gerek yok boş yorumların bol bol var sayfada kimse özellikle sana dikkat etmıyor yanı söyledıklerımı tekrar edıp yorulmak ıstemıyorum sen kalkıpta bırısı sana hamılelıgın tadını cıkar dogurunca daha beter dedi dıye genelleme yapıp kımseyı yargılayamazsn cırkın kılolu dıye sadece bunu anlatmaya calısıyoruz arkadaşım bılmem anladın mı? Şu saatten sonra zaten senınle muhattap tabıkı olmayacağım buarada üstten üstten yazmadım momcat bızı elestırınce cevap verdım halıyle kimseden cekınecek halım yok bak dırek bana yazdın sanada cevabını verdım kaldı kı kıbar yazmıssın o kadar ugrasıp dedın ya ugrasmadım yapım bu bırıyle tartıssamda uslubumu bozamam senin içinde tekrardan iyi dilekte bulunmayacagım sakla gerek oldugunda kullanırsın yazmıssın ya o yuzden dılerım kınadıgın şeyleri yaşarsın diyeyim sende rahatla ıyılıkle olmuyormuş madem hadı sağlıcakla ıyı doğumlarTanimadigin bir insanın karakteri hakkında nasil fıkır sahibi olabiliyorsun cok enteresan ama madem bu kadar takip etmişsin beni sende baya takıntılı birisin bence baksana taa ne zaman yazdıklarımı düşünüp bir de bunu icsellestirmissin
Evet doktorlar sen cok kilo aldın çatladın çirkin bir annesin demiyor ama diyor ki kilo alma
Bana doktorum sen 23 kilo alabilirsin sorun yok ama ben genelde.annelere alma diyorum. Sen alabilirsin ama dedi bilmem anlatabildim mi
Madem burda herseyi aklinda tutmuşsun bana tup bebekle hamile.kaldigim icin hamileliğin daha cok tadını çıkarmak gerektiğini söyleyip çatlaklarına bakipta kussa perişan olSa da cocugundan hatira kalacagini cok guzel hatırlayacağını söyleyen arkadaşı da hatırlamışsındır . Bende ona çatlak.olunca guzel anne olmayız dedim ya da uykusuz kalınca. Uykusuzluk insani asabi ve çirkin yapar çünkü. Ayrıca çatlaklarda. neyseki 2 sinin de çaresi var.
Ayrıca ben sıradan biriyim sen kimsin peki?
Burada bir sorunun varsa açıkça yazarsın oyle üstten üstte yorum yazmazsın madem.ciddiye alincak biri degilim ne diye bu kadar destan yazdın simdi bana
Ben insanlara kendi doğrumu dayatmiyorum herkes kendi bildiğini yapar. Kimse de kimseden fazla.anne degil ve ya fazla guzel degil. Herkes icin göreceli bir kavram banane senin annenden benim karnım oyle harita gibi olsa ben o şekilde gezmem.mesela..sana gore dünyanın en güzel kadınıdır
Bana gore değil-dir. Ve ya başkasına gore de degildir
Ayrıca şöyle bisey var o kilo aldim diyen arkadaş icin geriye gitmene gerek yok kendisi hamileliğin tadını çıkarın ben 30 kilo aldim dedi. Yanlış hatırlamıyorsam 28 de olabilir. Bende niye çıkarıyoruz dedim bazı insanlar çocuklarından pişman dedim ve dediğimde çıktı kendisi ağzıyla itiraf etti hastane köşelerinde cocugu peşinde koştuğunu.cocugu istifra ediyormuş ta temizleyen yokmus doğunca anlarmisim :) o yüzden hamileliğin tadıni çıkarmam lazimmis. Eee benim dediğime geldi iste?
Hatta ben de onA beklenmeyen gebelik olunca bogle oluyor sana da hak veriyorum dedim. Yorumumu begendi.
O bile kendini bu kadar fazla savunmadi sana ne oluyor ki
Bir de çatlaksız insan annemi olur u burada söyleyen olmadi ben de zaten burda söyleyen var demedim. Yani bu topikte yok ama anneliğin sembolü olduğunu düşünenler söyleyenler var
Bu arada kibar kibar yazmışsın güya ama o iyi dileklerini kendine sakla sen vermen gereken kişilere verirsin..
Bana cevap yazdığın için direk cevaplıyorum yoksa üzgünüm ama ciddiye alabileceğim bir insan değilsin karakterin ve düşüncelerin gereği. İkincisi sen kabul etsende etmesende hamilelik özeldir her bebek özeldir her annede ayrı şekilde yaşar bunu, sen kalkıp 20 30 kilo almış diye insanları durduk yerde yargıladın yanlış hatırlamıyorum taa en başa dönüp yorulmayacagım bunu sana gostermek ıcın herkes neyın ne oldugunu bılıyor ha buarada kendini fazla ciddiye alma burda gelinip iki üç mesaj atıldı dıye çünkü yorumlarınla artık insanları çileden çıkardın dayanamadı kimse arkadasım senin alkol canın ıstemen normal ıy süt iğrenç emzirmek iğrenç demen normal (ki umarım emzırmeyı nasip eder rabbim o çok özel bırsey) daha aklıma gelmeyen o kadar saçma sapan annelıkle bağdaşmayan seylerı savunman normal ama ınsanların kalkıp bebeğim için et tuketımımı veya herhangı bır besını yemeyı arttırdım demesı neden gerızekalılıkca oluyor sen söyledıklerını bır otur tart ınsanları kendıne karsı dolduran sensın asıl sen kımsın arkadaşım ınsanları bu sekılde yargılayabılıp elestırebılıyorsun, ki kilo çatlak konusunda yazdıklarına bıle gırmıyorum sınırlerım bozuluyor cunku benım annem 4 dogum yapmıs karnının heryerıde çatlak ve dünyanın en güzel kadını çünkü babam her haliyle sevıyor. Lakin senin boyle kılo ve guzellik takıntılarının sebebi nedir kim sana birşeyler demişte bu hale getırmıs çözebilmiş değilim. Kimse sana kalkıp zayıf olan anne degıl kılo almıyorsa ne işe yarar çatlaması lazım demedi ise senin kalkkp bu tarz söylemlerde bulunman ve bu kılo alma durumunu yasayıp çatlayan insanlara hakarettır bilmem farkındamısın? Şu forumda bır kısının senın tarzda konusarak ınsanlara bılmıs bılmıs kendı dogrusunu dayatarak zayıf ınsanda cırkın olur catlaksız annemı olur tarzında bır söylemini mesajını bukup bana göster sana haklısın dıyecegım gösteremezsın çünkü yok. Dediğin gibi kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok ama çoğunluk sana karşı bu tutumdaysa bır düşün derim Allah sana akıl vermış fikir vermiş, tutturmussun doktorların dedıgını soyluyorum fazla kılo alana doktorun çok cırkınlestın catladın nasıl kadınsın vs dedıgıne hıc sahit olmadımyada sende kocandan ilgi görmek için aşermeyı bahane edıyorsun yıyıp şişiyorsun diye genelleme yaparak aşağıladıgınıda duymadım! Şimdi azıcık algılama yetenegın varsa demek istediğimi anladıgını düşünerek bitiriyorum konusmayı ve senin için yinede iyi dıleklerımı gonderıyorum karnındaki bebegın ıcın ınsallah doğru dusunmeyı başarabılırsın sağlıklı hamilelikler.. Ha buarada hamıleyken annesı 25 kilo almıs doğumdan sonrada hepsını vermıs kendiside gayet sağlıklı, 5 kilo doğmuş şeker hastası ve obez olmayan gayet sağlıklı bır birey olarak yazıyorum bunu
Canım kendini hiç yorma laf anlatmak için boşver.sen ne kadar anlatırsan anlat karsindakinin anladığı kadarmış diyorlar ya çok doğru.birak kendi kendine tartissin o burda.annesi kayinvalidesi sen ben herkes cahil bir tek o biliyor herşeyi.Gerçekten tamda analız ettıgım karakterdesın maalesef senı elestırenlerin hepsı takıntılı oylemı buarada seni takıp etmeye gerek yok boş yorumların bol bol var sayfada kimse özellikle sana dikkat etmıyor yanı söyledıklerımı tekrar edıp yorulmak ıstemıyorum sen kalkıpta bırısı sana hamılelıgın tadını cıkar dogurunca daha beter dedi dıye genelleme yapıp kımseyı yargılayamazsn cırkın kılolu dıye sadece bunu anlatmaya calısıyoruz arkadaşım bılmem anladın mı? Şu saatten sonra zaten senınle muhattap tabıkı olmayacağım buarada üstten üstten yazmadım momcat bızı elestırınce cevap verdım halıyle kimseden cekınecek halım yok bak dırek bana yazdın sanada cevabını verdım kaldı kı kıbar yazmıssın o kadar ugrasıp dedın ya ugrasmadım yapım bu bırıyle tartıssamda uslubumu bozamam senin içinde tekrardan iyi dilekte bulunmayacagım sakla gerek oldugunda kullanırsın yazmıssın ya o yuzden dılerım kınadıgın şeyleri yaşarsın diyeyim sende rahatla ıyılıkle olmuyormuş madem hadı sağlıcakla ıyı doğumlar
Gerçekten tamda analız ettıgım karakterdesın maalesef senı elestırenlerin hepsı takıntılı oylemı buarada seni takıp etmeye gerek yok boş yorumların bol bol var sayfada kimse özellikle sana dikkat etmıyor yanı smyledıklerımı tekrar edıp yorulmak ıstemıyorum sen kalkıpta bırısı sana hamılelıgın tadını cıkar dogurunca daha beter dıye genelleme yapıp kımseyı yargılayamazsn cırkın kılo dıye sadece bunu anlatmaya calısıyoruz arkadaşım bılmem anladın mı? Şu saatten sonra zaten senınle muhattap tabıkı olmayacağım buarada üstten üstten yazmadım momcat bızı elestırınce cevap verdım halıyle kimseden cekınecek halım yok bak dırek bana yazdın sanada cevabını verdım kaldı kı kıbar yazmıssın o kadar ugrasıp dedın ya ugrasmadım yapım bu bırıyle tartıssamda uslubumu bozamam senin içinde tekrardan iyi dilekte bulunmayacagım sakla gerek oldugunda kullanırsın yazmıssın ya o yuzden dılerım kınadıgın şeyleri yaşarsın diyeyim sende rahatla ıyılıkle olmuyormuş madem hadı sağlıcakla ıyı doğumlar
Ya arkadasım dusunup dusunup yazma ben senle olan sohbetı kapattım ister sigaranı iç ister dışardan hazır ye ister et ye ister yeme sadece burada o elestırdıgın ınsanlardanda olabılecegını unutma! Buarada asla uzerıme alınmadım genelleme yaptıgın ıcın soyledıklerını yasayanlar adına uzulup yazdım keza hergun et yedıgımı yada bu ıma ettıgın seylerı yaptıgımı soylemedım.cidden sıkıldım hadi sal beni senın gıbı dusunenlerle yorumlasırsın bız senle 100 gun konussak orta yolu bulamayız cunku yazık yorulmayayım bosasenin alkol canın ıstemen normal ıy süt iğrenç emzirmek iğrenç demen normal (ki umarım emzırmeyı nasip eder rabbim o çok özel bırsey) daha aklıma gelmeyen o kadar saçma sapan annelıkle bağdaşmayan seylerı savunman normal ama ınsanların kalkıp bebeğim için et tuketımımı veya herhangı bır besını yemeyı arttırdım demesı neden gerızekalılıkca oluyor sen söyledıklerını bır otur tart ınsanları kendıne karsı dolduran sensın asıl sen kımsın arkadaşım ınsanları bu sekılde yargılayabılıp elestırebılıyorsun, ki kilo çatlak konusunda
Karıştırıyorsun bu arada benim canim istemedi alkol ben sigara konusuna yazmıştım bari bişeyleri düzgün takip edip oyle yorum yap. Her neyse burada 3 arkadaş bira ve rakı istedi
Aserebilirler gayet normal bisey. Ben emzirmek.igrenc demedim 2 sene emzirmek gereksiz ben emzirmicem dedim.nasilda herseyi.kendinize gore alip yontuyorsunuz ayiptir yahu ne konuştuğumu biliyorum bunak degilim
Bir de ben su kadar et yedim demek gerizekalilik evet
Buldumcukluk evet.
Kimse açlıktan ölmüyor.
Herkes yiyor bunlari.
Bir insan normalde et yemiyorsa vejeteryan bir beslenme tarzına sahipse gebe kaldıktan sonra kalkipta bana gelipte ben eti minik minik boldum yedim bebeğim icin diyorsa ben buna sadece gülerim
Bir besini zoraki yemem.
Arkadaşla da konuştuk kendisi omega 3 u semizotu ve cevizden alıyor. Bu topikte.Demek ki balık sevmiyor ve ya mevsimi degil diye yemiyor demek ki herseyn baska alternatifi var ben kendimi de bebegi mi de kasamam sevmedigim yiyecekleri yiyerek.
Sen istiyorsan 5 kilo et ye bi günde bisey diyen oldumu sana anlamadim
Canım kendı hayatından bızene bizi ilgilendırmez bak bız bunu soyleyebılıyoruz ama o banane dıyıp gecemıyor ben buna sınırlenıyorum sadece banane ınsanların kılosundan banane dlgumdan sonra ne yasıcak ne yasamıcak burdan sadece hamılelıkle ılgılı bılgı alısverısı yapıyorduk nerden cıktı bu saçma yorumlar cidden akıl alır gıbı degılCanım kendini hiç yorma laf anlatmak için boşver.sen ne kadar anlatırsan anlat karsindakinin anladığı kadarmış diyorlar ya çok doğru.birak kendi kendine tartissin o burda.annesi kayinvalidesi sen ben herkes cahil bir tek o biliyor herşeyi.
Seni tutan yok başkasının avukatligina gerek yok inan ki ama bence üzerine baya alınmışsın.baksana taaaaa 1 ay önce yazdıklarımı yazıyorsun neyse yorulmayalım 2miz de ayni dilden konuşmuyoruz.Ya arkadasım dusunup dusunup yazma ben senle olan sohbetı kapattım ister sigaranı iç ister dışardan hazır ye ister et ye ister yeme sadece burada o elestırdıgın ınsanlardanda olabılecegını unutma! Buarada asla uzerıme alınmadım genelleme yaptıgın ıcın soyledıklerını yasayanlar adına uzulup yazdım keza hergun et yedıgımı yada bu ıma ettıgın seylerı yaptıgımı soylemedım.cidden sıkıldım hadi sal beni senın gıbı dusunenlerle yorumlasırsın bız senle 100 gun konussak orta yolu bulamayız cunku yazık yorulmayayım bosa
Aynen öyle şu grupta basit bir kaç tartışma haricinde hiç tartışma görmemiştim.simdi bazılarının yazdığı 5, mesajdan en az 3 u tartışma yaratıyor.insallah temmuz anneleri olarak eski mutlu huzurlu günlerimize tez zamanda döneriz ne diyimCanım kendı hayatından bızene bizi ilgilendırmez bak bız bunu soyleyebılıyoruz ama o banane dıyıp gecemıyor ben buna sınırlenıyorum sadece banane ınsanların kılosundan banane dlgumdan sonra ne yasıcak ne yasamıcak burdan sadece hamılelıkle ılgılı bılgı alısverısı yapıyorduk nerden cıktı bu saçma yorumlar cidden akıl alır gıbı degıl
Sen çıkardın sen ve bikac tanesi yazdınız cikardiniz bunlariCanım kendı hayatından bızene bizi ilgilendırmez bak bız bunu soyleyebılıyoruz ama o banane dıyıp gecemıyor ben buna sınırlenıyorum sadece banane ınsanların kılosundan banane dlgumdan sonra ne yasıcak ne yasamıcak burdan sadece hamılelıkle ılgılı bılgı alısverısı yapıyorduk nerden cıktı bu saçma yorumlar cidden akıl alır gıbı degıl
Yazık yazmak ayıp üslupsuzluk ama ınsanlara gerızekalılık vs gıbı seyler soylemek cok duzgun bır davranıs sende haklısınSen çıkardın sen ve bikac tanesi yazdınız cikardiniz bunlari
benim aileme saygisizligima varıncaya kadar dil uzattılar herkes terbiyesini takinsa bu tip sorunlar da çıkmayacak hakaret ediyorsunuz sen sen kimsin ki diyorsun öteki de diyor ki kendisi bisey bilmeyen birisin suan yorumlastigin arkadaş.
Hani sen diyorsun ya uslubumu bozmam bozuyorsunuz ama.
Don yazdıklarına bak istersen.
Koca harflerle.Yazik yazman a mesela. Sen kimsin ki yazmana.
Insanlar kendileri bana kuruluyor demek ki cok isabetli seyler yazmışım ha madem ben bos konuşuyorum bos yaziyorum neden ciddiye alıpta yazıyorsunuzneden sinirleniyorsun ki yazdıklarıma madem boş konusuyorum
Aynı durum haziran annelerinde yaşanmıştı. Ben başta oraya yazıyordum. Sürekli garip garip sorular soran arkadaş var. Halen var orda yani. Ve o haftalar ilk üç ayın son haftaları. Olumsuz durum yaşayanlarda olunca grubun nabzı yükseldi. O zamanki grup yöneticisi dayanamadı yeter artık dedi. Hep olumsuz hep olumsuz bu kadar ayrıntı vermeyin bizde üzülüyoruz tarzında yazdı. Tartışma büyüdü üç kişi topikten ayrıldı özelde görüşmeye başladılar. Tartışmanın diğer tarafında kalanlardan topik sahibi oldu. O arkadaş halen soru sormaya devam ediyor. Ben bundan daralıp bu toğiğe gelmiştim. Burda da yine geri çekilenler oldu. Şimdi yine oraya bakıyorum.Canım kendı hayatından bızene bizi ilgilendırmez bak bız bunu soyleyebılıyoruz ama o banane dıyıp gecemıyor ben buna sınırlenıyorum sadece banane ınsanların kılosundan banane dlgumdan sonra ne yasıcak ne yasamıcak burdan sadece hamılelıkle ılgılı bılgı alısverısı yapıyorduk nerden cıktı bu saçma yorumlar cidden akıl alır gıbı degıl
Ya canım senlede az cok sohbetlerımız oldu forumdan sogumamızın sebebını bılıyorsun herkes hanı hamılelıkle ılgılı seyler konusmak ısterken bu tarz soylemler gorunce hoş olmuyor halıyle yoksa bız kımseyle tartısmak ıstemıyoruz kıAynı durum haziran annelerinde yaşanmıştı. Ben başta oraya yazıyordum. Sürekli garip garip sorular soran arkadaş var. Halen var orda yani. Ve o haftalar ilk üç ayın son haftaları. Olumsuz durum yaşayanlarda olunca grubun nabzı yükseldi. O zamanki grup yöneticisi dayanamadı yeter artık dedi. Hep olumsuz hep olumsuz bu kadar ayrıntı vermeyin bizde üzülüyoruz tarzında yazdı. Tartışma büyüdü üç kişi topikten ayrıldı özelde görüşmeye başladılar. Tartışmanın diğer tarafında kalanlardan topik sahibi oldu. O arkadaş halen soru sormaya devam ediyor. Ben bundan daralıp bu toğiğe gelmiştim. Burda da yine geri çekilenler oldu. Şimdi yine oraya bakıyorum.
Bu topikten kimseye söylemedigim icin üslubum sıkıntı değil o yuzden neticede başkasına söylüyorumYazık yazmak ayıp üslupsuzluk ama ınsanlara gerızekalılık vs gıbı seyler soylemek cok duzgun bır davranıs sende haklısınÜzgünüm sana daha fazla cevap vermeyecegım ben soylemek ıstedıklerımı zaten söyledım sana hayatında mutluluklar ve lutfen sana dırek yazmadıgım seylere cevap yazmazsan sevınırım hadi selametle
Allah tan doğum yaklaştıYa canım senlede az cok sohbetlerımız oldu forumdan sogumamızın sebebını bılıyorsun herkes hanı hamılelıkle ılgılı seyler konusmak ısterken bu tarz soylemler gorunce hoş olmuyor halıyle yoksa bız kımseyle tartısmak ıstemıyoruz kıinşallah burasıda eskı halıne döneer yakın zamanda napacaksın sende ıdare et artık dıger topıkle
Paylaşmak güzeldir buradan bırcok arkadasla aıle gıbı olduk sende dahil görüşsek kırk yıldır arkadasmıs gıbı sohbet muhabbet ederız yargılamadan saygıyla sevgıyle cok guzel bır duygu bu ne olursa olsun bu topiği sevıyorum bazen amacını aşan konuşmalar olsadaAllah tan doğum yaklaştıkendi açtığım topik var canım tedavi sürecinin en başından daha Transefer olduğumuz günlerden yazıyoruz. Onun için bana en iyi orası geliyor. Burası da çok güzeldi çok bilgi aldım. Belirtiler en azından Aa bu arkadaşta yaşıyor diyip normal olduğunu anladığın şeyler çok oldu. İnşallah doğumlar başlayınca yine bilgi alışverişinde bulunuruz. Alınacaklar listesinden sağlıksız beslenmeyi iyi bir şeymiş gibi gösterme noktasına nasıl gelindi anlamadım hayırlısı olsun bebişler iyi olsun gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?