- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Safsarisin daha su mesajlarınızi okumayi bitiremedim vallahi. Aradan gordugum kadarina cevap vereyim zira demir kum asermenin saglikla ilgili oldugunu ve vucudun demir ihtiyaci oldugu ile ilgili sinyal verdigini bilmeyerek burdan sallamak ilginc ! ancak raki ve biranin vcudun hangi acigini kapattigini bilmiyorum kusura bakmayin ! Siz de isterseniz at sidigi deve sidigi icin kimse unursamaz ancaaaaakkkkk ortada emzirilecek bir cocuk varsa 2 saatlik sut sagar raki icerim demek cehaletin kacinci seviyesidir yahu? Bunlar kendini ihbar niteliğinde sozler. Ha kimse takintili degil neden siz dikkat cekiyorsunuz biliyor musunuz her iki yorumdan birinde sizin sacma sapan sorulariniz yorumlariniz ve cok bilmis tavirlariniz var ! Demek ki herkes bunalmis.. Burda saymadiginiz bir olay var mi? Saglikli beslenmek,sut,muz ,emzirmek anne baba bla bla blaaaa.... yahu yeter bir derdim vara yazin kimse sizin sorunlu yorumlarınızı okumak zorunda degil. Basta kaale alip sorulariniza falan cevap veriyordum ama akla mantığa sigmayacak seyler.siz cocugunuza vermekten igrendiginiz sutunuzu sağıp kopegine vermekten bahseden sorunlu bi tipsiniz!
Senli benli konusacak kadar sen kimsin asil ?bak ben uslup bozmadim siz dedim hep ama inanilir gibi degil buram buram cehalet akiyor. Siteyi kullanmayi bilince alim olunmuyor. Zira ben okumus kulturlu ve calisan bi insan olarak isime gidiyorum oyle saatlerce vakit gecirecek kadar bos degilim....Semo Can bu arada kimse size silah dayamiyor yorum okuyun diye göz ardı et seçeneğine basarsın yorumları görmezsin olur biter site yi kullanmayı pek bilmiyorsun anladigim.kadariyla boyle yaparsa boyle ce yorumlarından hoşlanmadığın kişilerin yorumlarını görmezsin.Hadi selametle.
M Mom Cat bu arada benim neyimi alintilayarak bana laf vurdun bilmiyorum da saglikli beslenmek kotu bisey degil ancak sizin burda bazi arkadaslsr ile kinadiginiz seyler ayrimciliga yonelten ve kotumser mesajlar. Birde burda 30 kilo almis insana iyyy igrenc bilmem ne demeniz ve hamile bi insanin moralini dusunmeden konusmaniz dogru bu mu yanlis? Sizin telefonla ya da mesajla ya da gordugunde ayyyy ne hale gelmissin diyen arkadastan ne farkiniz kaldi ???
1 hafta önce canim yazıyordun o zaman sen kimdin?Senli benli konusacak kadar sen kimsin asil ?bak ben uslup bozmadim siz dedim hep ama inanilir gibi degil buram buram cehalet akiyor. Siteyi kullanmayi bilince alim olunmuyor. Zira ben okumus kulturlu ve calisan bi insan olarak isime gidiyorum oyle saatlerce vakit gecirecek kadar bos degilim....
Anlamis olsan iki mesajondan birinde 9 kilo aldim yemek yemiyorum dedigin oncin sana dendigini anlardin ama nerdeeeee.... ben hedef gosterdigim insani etiketlerim insanlari yanina cekmeye calisma zira edlammm diye birinin oldugunu bile bilmiyorum. Tam da sana soylemisim aslinda surekli zayifim guzelim catlak igren diyen sensin de 9 kilo da az degilSen dün yazmadın mi sağlıksız beslenmek cehalet ve modernlik dışı diye.ben saglikli beslenmekle ugrasiyordum ondan girmedim.buraya diye kim neyi ayrımcılığa yöneltiyor acaba
Ayrıca demedin mi 6.5 kilo aldim eee?başkalarının 30.kilo.almasi ni bırakta onlar.savunsun kendini senlik bisey yok burada başkasına yüklenerek laf sokarak stres atamazsın E edlammm arkadaşımız az yemek yedi diye ona cahil diyemezsin. Onun çocuğu az kilo alMis diye boyle konuştuğunu anlamadik bizde cidden. Ha yok benim sordugum soruya dediysen ben zaten sağlıksız beslenmiyorum zaten uzerime de alinmadim hattaKarusel da daha ne yiceksin dedi ben az yeemk yiyormusum gibi düşünüp soru sormustum ve kim nelere.dikkat ediyor diye sordum
Spesifik olarak varmi diye
saglikli yemenin modernlik le.ne ilgisi var onu zaten burda kimse anlayamadı
Bizi aydinlatsana
MEsela nasil modern olunur nasil.kültürlü olunur cahil olunmaz yemek.icmekle hangi yiyecekleri yemek bizi cahil yapmaz anlatsana
Benim boyum 167 kilom 54 tatlım o yüzden sorun yokAnlamis olsan iki mesajondan birinde 9 kilo aldim yemek yemiyorum dedigin oncin sana dendigini anlardin ama nerdeeeee.... ben hedef gosterdigim insani etiketlerim insanlari yanina cekmeye calisma zira edlammm diye birinin oldugunu bile bilmiyorum. Tam da sana soylemisim aslinda surekli zayifim guzelim catlak igren diyen sensin de 9 kilo da az degil
Hepinize günaydın
Ben uyumayan olarak buradayım. Birşey soracaktım.
Ne yiyor ne içiyorsunuz gun içerisinde?
Mesela her gün kahvaltı yapiyor musunuz?
Kahvaltıdan sonra oglen ve ya akşamüzeri ne yiyorsunuz?
Ben bu yemek işinden inanılmaz sıkıldım da
Bizim düzensiz bir yaşantımız var yani öğlen uyanırız genelde 12 ,1 2 o vakit hic kahvaltı aklima gelmiyor dışardan biseyler söylüyorum. Sonra akşam evde yemek yapıyor yiyorum. Gece de acıkırsam akşamdan kalan yemek ve ya çorbadan yiyorum
Genelde sabaha kadar oturuyorum meyveli yoğurt yiyorum 1 ya da 2 tane . Kolayıma geliyor.
Süt içmiyorum. 30.haftaya kadar ne gerek varsa icmistim ve kansızlık oldu şuan kan hapi içiyorum 2 saat ara veriyorum kalsiyum alacaksam ayran içiyorum.
Yumurta asla yiyemem artik ama şimdiye kadar yedim havalar sıcakladı yenmez artik.
Bu arada kusma mide bulantısı mide yanması gibi bir sorunum yok. Benimki kişisel istahsizlik zaten 50 kiloluk insanım doktor bebegin hic kilo problemi yok gelişimi iyi kilosu iyi dedi ama ben artik gerçekten sıkıldım gunde 3 ogun yemek aşırı fazla acikmak sinir bozucu. Siz napuyorsunuz özellikle dikkat edip yediğiniz bisey var mı?
Bir de muz hergun yedim ama hergun 1 tane
.normalde severim muzu çünkü. Özel bi sebebi.yok.
Ondan da sıkıldım suan hic meyve yemiyorum bazen akşamları karpuz yiyoruz o kadar. Bu arada abur cubur da tüketmiyorum. Sadece az yiyorum sanırım . Kahvaltı hic etmiyorum sıkıldım. Erken uyanırsam dışardan simit poğaça börek söyleyip yiyorum.
Bebeği ya da kendimi ac bırakmıyorum bu arada acıkırsam hemen mutfağa gidiyorum üşenmezsem makarna,manti yapiyorum üşenirsem krem peynir sürüyorum ekmeğe. Yani muhakkak ağzıma bisey atıyorum ama özel olarak bir düzenim yok.
Zaten düzeni hic sevmem.
Bir ara surekli yiyormusum gibime geliyordu 20li haftalarda . Bu arada toplamda 9 kilo aldim.
Suan da zaman azaldı,havalar sıcakladı her sabah 2 yumurta haslayamam galiba.ooof
Cocugun hareketleri cok şükür masallah iyi kıpır kıpır. Cok zayıf doğsun istemiyorum kilolu da doğsun istemiyorum ama ben 2500 doğmuşum ve sanki hiç gelişemedim bu yaşıma kadar gerci annemde emzirmemiş sütü azmış oyle demişti yani cocuk en azından normal standart kiloda olsun diyorum ben zayiflikla cok uğraştım çünkü
Evet bende boyle iste ne bulursam yiyorum hesabı oluyor. Yani özellikle birşeyler hazırlamıyorum hani kimisi diyor ya her gun mutlaka 1 kase yoğurt mutlaka et tavuk balık bunlardan birini yerim hususi olarak. Bende öyle bisey yok. Ay ben sıkılırım da yani öyle.Sen benim gibiymissin.
Bu arada ben de süt yoğurt sevmem
Hele o yoğurdu oyle kasik kaşık yiyorlar ya benim içim bir fena oluyor.
Ayran severim ama. Yoğurdu da yemeklerin üzerinde yiyebilirim 2 3 kasik
Ama bu hamilelikte hep canim süt istedi işte meyveli sütlerden o da kansızlık yaptı tabiki. Süt kadar kötü bisey yok insan sağlığını baltaliyor. He benim de dondurma favorim bu arada tatliyla aram hic yoktur hayatım boyunca olmadi yani ama hamileyken aşırı tatli düşkünlüğü oldu ve dondurma eskiden de yediğim ve en sevdiğim tatlıydı bir onu cok severdim zaten biri yerken elinden alip yicem o derece artik gözümü döndürüyor..l
Haa bu arada o zaman beni de etiketleseydin madem bana dedin hedef benimAnlamis olsan iki mesajondan birinde 9 kilo aldim yemek yemiyorum dedigin oncin sana dendigini anlardin ama nerdeeeee.... ben hedef gosterdigim insani etiketlerim insanlari yanina cekmeye calisma zira edlammm diye birinin oldugunu bile bilmiyorum. Tam da sana soylemisim aslinda surekli zayifim guzelim catlak igren diyen sensin de 9 kilo da az degil
Sizi alıntılamak gibi bir derdim yok ilk bunu söylemek isterim. Ki çok güzel şeyler söylemişsiniz fakat lütfen yanlış bilgilerle bunları yazmayın çünkü kendi adıma ekstra kilo almamak için uğraşabilirim fakat burda kaç arkdaşa boşver kilolu deme kendine kilo verilir dediğimi bilmen lazım. Kendi fikirlerini herkes dile getirebilir hep bence benim için gibi kendisini dahil ettiği fikirlerine ama kadınsal bir durumu eleştirmekle anneliği eleştirmek bana farklı geliyor. Aşerdiğimiz demiyorum ama yapmayı özlediğimiz şeyler içecekler yiyecekler yaşam tarzımızla alakalı farklı olsaydı yaşam tarzım farklı şeyleri özlerdim vs. Ki ben zannetmiyorum ki kimsenin burda oha sen 30 kilo mu aldın salak mısın İĞRENÇ dediğini. Herkes cocugumu düşünüyor eminim sadece bazıları kadın olarak zayıf ve güzel görünmek ona kendini iyi hissettiriyor ve bunu dile getiriyor nasıl karnı çatlamış bir kadının o çatlakların ona dünya da ki en güzel şey gelmesi gibi. Önemli olan birbirimizi anlamamız ve normalde asla tartışmaya girmem ama rahatsız eden anneliğin sorgulanması gerisinde herkes istediğini yazabilir.M Mom Cat bu arada benim neyimi alintilayarak bana laf vurdun bilmiyorum da saglikli beslenmek kotu bisey degil ancak sizin burda bazi arkadaslsr ile kinadiginiz seyler ayrimciliga yonelten ve kotumser mesajlar. Birde burda 30 kilo almis insana iyyy igrenc bilmem ne demeniz ve hamile bi insanin moralini dusunmeden konusmaniz dogru bu mu yanlis? Sizin telefonla ya da mesajla ya da gordugunde ayyyy ne hale gelmissin diyen arkadastan ne farkiniz kaldi ???
Ben gayet bu sayfada okudum cok kilo almış çatlamış iğrenc tü kaka yazan mesajları, ki muhtemelen sonradan görmezden gel yaptıgım için kım yaZdı ne zaman yazdı hatırlamıyorumSizi alıntılamak gibi bir derdim yok ilk bunu söylemek isterim. Ki çok güzel şeyler söylemişsiniz fakat lütfen yanlış bilgilerle bunları yazmayın çünkü kendi adıma ekstra kilo almamak için uğraşabilirim fakat burda kaç arkdaşa boşver kilolu deme kendine kilo verilir dediğimi bilmen lazım. Kendi fikirlerini herkes dile getirebilir hep bence benim için gibi kendisini dahil ettiği fikirlerine ama kadınsal bir durumu eleştirmekle anneliği eleştirmek bana farklı geliyor. Aşerdiğimiz demiyorum ama yapmayı özlediğimiz şeyler içecekler yiyecekler yaşam tarzımızla alakalı farklı olsaydı yaşam tarzım farklı şeyleri özlerdim vs. Ki ben zannetmiyorum ki kimsenin burda oha sen 30 kilo mu aldın salak mısın İĞRENÇ dediğini. Herkes cocugumu düşünüyor eminim sadece bazıları kadın olarak zayıf ve güzel görünmek ona kendini iyi hissettiriyor ve bunu dile getiriyor nasıl karnı çatlamış bir kadının o çatlakların ona dünya da ki en güzel şey gelmesi gibi. Önemli olan birbirimizi anlamamız ve normalde asla tartışmaya girmem ama rahatsız eden anneliğin sorgulanması gerisinde herkes istediğini yazabilir.
Sizi alıntılamak gibi bir derdim yok ilk bunu söylemek isterim. Ki çok güzel şeyler söylemişsiniz fakat lütfen yanlış bilgilerle bunları yazmayın çünkü kendi adıma ekstra kilo almamak için uğraşabilirim fakat burda kaç arkdaşa boşver kilolu deme kendine kilo verilir dediğimi bilmen lazım. Kendi fikirlerini herkes dile getirebilir hep bence benim için gibi kendisini dahil ettiği fikirlerine ama kadınsal bir durumu eleştirmekle anneliği eleştirmek bana farklı geliyor. Aşerdiğimiz demiyorum ama yapmayı özlediğimiz şeyler içecekler yiyecekler yaşam tarzımızla alakalı farklı olsaydı yaşam tarzım farklı şeyleri özlerdim vs. Ki ben zannetmiyorum ki kimsenin burda oha sen 30 kilo mu aldın salak mısın İĞRENÇ dediğini. Herkes cocugumu düşünüyor eminim sadece bazıları kadın olarak zayıf ve güzel görünmek ona kendini iyi hissettiriyor ve bunu dile getiriyor nasıl karnı çatlamış bir kadının o çatlakların ona dünya da ki en güzel şey gelmesi gibi. Önemli olan birbirimizi anlamamız ve normalde asla tartışmaya girmem ama rahatsız eden anneliğin sorgulanması gerisinde herkes istediğini yazabilir.
Dün sana yazdığımda tutarsız konuştuğun için daha ne yiyeceksin dedim hiçbir şey yemiyormuş gibi yazıp yaz geldi 2 yumurta haşlanmaz artık minvalinde şeyler söyledin e demek ki 2 yumurta yiyordun daha önce bu ve buna benzer iyi şeyleri ızdırap; biraydı, rakıydı, sigaraydı hamile insanın düşünmemesi gereken şeyleri matah bi şeymiş gibi görmen tuhaf geliyor insanlara anladın mı? Kimse de kusura bakmasın hamileyken toprak aşerirsin, kemik aşerirsin ama bira ol-maz. O zaman çocuk yapmayacaksın bu kadar net bazı şeyler. Kafana uymayan şeyleri sen de eleştiriyorsun mesela kilo konusu. Hastaneye gittim insanlar ne kadar kilolu ne kadar çirkin falan diye. E bana göre de zayıf kadın güzel değil onu nasıl yapalım? Her gün gelip buraya bunu yazsam nasıl olacak? O yüzden forumu ağlama ve eleştiri duvarı olarak değil bilgi alma verme yeri olarak kullanırsak bu kadar tepki çekmeyiz herkesin kendine göre bakış açısı var çünkü.Sen dün yazmadın mi sağlıksız beslenmek cehalet ve modernlik dışı diye.ben saglikli beslenmekle ugrasiyordum ondan girmedim.buraya diye kim neyi ayrımcılığa yöneltiyor acaba
Ayrıca demedin mi 6.5 kilo aldim eee?başkalarının 30.kilo.almasi ni bırakta onlar.savunsun kendini senlik bisey yok burada başkasına yüklenerek laf sokarak stres atamazsın E edlammm arkadaşımız az yemek yedi diye ona cahil diyemezsin. Onun çocuğu az kilo alMis diye boyle konuştuğunu anlamadik bizde cidden. Ha yok benim sordugum soruya dediysen ben zaten sağlıksız beslenmiyorum zaten uzerime de alinmadim hattaKarusel da daha ne yiceksin dedi ben az yeemk yiyormusum gibi düşünüp soru sormustum ve kim nelere.dikkat ediyor diye sordum
Spesifik olarak varmi diye
saglikli yemenin modernlik le.ne ilgisi var onu zaten burda kimse anlayamadı
Bizi aydinlatsana
MEsela nasil modern olunur nasil.kültürlü olunur cahil olunmaz yemek.icmekle hangi yiyecekleri yemek bizi cahil yapmaz anlatsana
Tamam ben senin yazdığına bisey demedim amaDün sana yazdığımda tutarsız konuştuğun için daha ne yiyeceksin dedim hiçbir şey yemiyormuş gibi yazıp yaz geldi 2 yumurta haşlanmaz artık minvalinde şeyler söyledin e demek ki 2 yumurta yiyordun daha önce bu ve buna benzer iyi şeyleri ızdırap; biraydı, rakıydı, sigaraydı hamile insanın düşünmemesi gereken şeyleri matah bi şeymiş gibi görmen tuhaf geliyor insanlara anladın mı? Kimse de kusura bakmasın hamileyken toprak aşerirsin, kemik aşerirsin ama bira ol-maz. O zaman çocuk yapmayacaksın bu kadar net bazı şeyler. Kafana uymayan şeyleri sen de eleştiriyorsun mesela kilo konusu. Hastaneye gittim insanlar ne kadar kilolu ne kadar çirkin falan diye. E bana göre de zayıf kadın güzel değil onu nasıl yapalım? Her gün gelip buraya bunu yazsam nasıl olacak? O yüzden forumu ağlama ve eleştiri duvarı olarak değil bilgi alma verme yeri olarak kullanırsak bu kadar tepki çekmeyiz herkesin kendine göre bakış açısı var çünkü.
Tartışmaları yeni gördüğüm için geç dahil olabiliyorum.Safsarisin arkadaşım bu topikte yazdıkların ben dahil bu kadar kişiyi rahatsız ettiyse bir yerde bir sorun var demektir. Kimsenin kimseyi bu şekilde yargılamaya hakkı yoktur. Hamilelik dönemi insanın en çok kilo aldığı farklılaştığı özel bir dönem ve herkesin kendine özel. Herkes bunu çok farklı şekillerde geçiriyor. Ben çok az kilo aldım ama çok çatladım mesela sende çok kilo alıp vücudun bozulmayabilir ya da tam tersi..Ne kiloyla ne çatlaklarla ne yediklerimiz doğum şeklimiz bizi daha modern(!) ya da cahil(!) bir anne yapmaz. Sen kiloya olan takıklığın ile insanları irrite ettin.
Bu forumda her gün bebek isteğiyle yanıp tutuşan insanların açtığı konuları görüyoruz ki bende bunlardan biriyim uzun bir süre beklemek zorunda kaldım. Sende öyle anladığım kadarıyla tüp bebekle sahip oldun. İşte bu şükür duyulacak bir şey insanlar bu yüzden sana hamileliğinin tadını çıkart dedi ama sen konuyu o zaman da başka yerlere çektin. Hep bardağın boş tarafına baktın, olumsuz yönlerini dile getirdin.
Yediğimize içtiğimize bu kadar dikkat ettiğimiz bir dönemde sen alkol aşermekten bahsettin..
Söylenecek çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu topiği sadece bilgi paylaşımı için açmıştım lütfen amacına uygun olarak ilerlesin. Kimsenin huzursuz olup da bu topikten uzaklaşmasını istemiyorum. Tartışmalar da bu mesajla son bulsun. Alıntı yapmazsan sevinirim çünkü cevap vermeyeceğim tartışmaya nokta koymak için yazdım. İyi günler
Tartışmaları yeni gördüğüm için geç dahil olabiliyorum.Safsarisin arkadaşım bu topikte yazdıkların ben dahil bu kadar kişiyi rahatsız ettiyse bir yerde bir sorun var demektir. Kimsenin kimseyi bu şekilde yargılamaya hakkı yoktur. Hamilelik dönemi insanın en çok kilo aldığı farklılaştığı özel bir dönem ve herkesin kendine özel. Herkes bunu çok farklı şekillerde geçiriyor. Ben çok az kilo aldım ama çok çatladım mesela sende çok kilo alıp vücudun bozulmayabilir ya da tam tersi..Ne kiloyla ne çatlaklarla ne yediklerimiz doğum şeklimiz bizi daha modern(!) ya da cahil(!) bir anne yapmaz. Sen kiloya olan takıklığın ile insanları irrite ettin.
Bu forumda her gün bebek isteğiyle yanıp tutuşan insanların açtığı konuları görüyoruz ki bende bunlardan biriyim uzun bir süre beklemek zorunda kaldım. Sende öyle anladığım kadarıyla tüp bebekle sahip oldun. İşte bu şükür duyulacak bir şey insanlar bu yüzden sana hamileliğinin tadını çıkart dedi ama sen konuyu o zaman da başka yerlere çektin. Hep bardağın boş tarafına baktın, olumsuz yönlerini dile getirdin.
Yediğimize içtiğimize bu kadar dikkat ettiğimiz bir dönemde sen alkol aşermekten bahsettin..
Söylenecek çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu topiği sadece bilgi paylaşımı için açmıştım lütfen amacına uygun olarak ilerlesin. Kimsenin huzursuz olup da bu topikten uzaklaşmasını istemiyorum. Tartışmalar da bu mesajla son bulsun. Alıntı yapmazsan sevinirim çünkü cevap vermeyeceğim tartışmaya nokta koymak için yazdım. İyi günler
Size daha kaç kere söyleyeceğim benimle muhatap olmayinnnnnn! Adımı etiket yapmayın mesajımı alintilamayin.yahu muhatap olmak istemiyorum diyorum istemiyoruuuuuum . Size cahil vb. De demedim ama tabi siz kendinizi benden çok daha iyi tanıyorsunuz .Lütfen bu söylediklerini cahil ve modern (!)diye insanlara etiket yapan Y YasamaraSemo Can kişilerine de etiketleyip söyler misin ? Çünkü bu kelimeleri kendileri dün akşam konuştular ve bana söylediler. Ben burada kimseye yönelik oyle sözler söylemedim bu topikte olanlara yani soylemedim.
Sen de benim gibi bu yollardan geçtiysen ve hamilelik kişiye özel farklı bir donemse ben ve benim.gibi M Mom CatOzlemfusuy zeynep vardi bir de nickini unuttum alkol aseren sigara aseren ınsanları yargılamamak gerektiğini anliyorsundur degil mi?
Söylenecek ne varsa sende söyle o zaman icinde kalmasın madem hepimiz hamileyiz ve yeterince hassasiz topik sahibi olarak bana yuklenmen hakkaniyetli degil.
Iyi forumlar dilerim.
arkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)
Hee bide yalan da var tabi isin içinde daha sabah dedin b 12 ilaçlarını almayı unutma bence senSize daha kaç kere söyleyeceğim benimle muhatap olmayinnnnnn! Adımı etiket yapmayın mesajımı alintilamayin.yahu muhatap olmak istemiyorum diyorum istemiyoruuuuuum . Size cahil vb. De demedim ama tabi siz kendinizi benden çok daha iyi tanıyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?