2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hee bide yalan da var tabi isin içinde daha sabah dedin b 12 ilaçlarını almayı unutma bence sen insanoğlu ayna gibidir bana dediğine gore.sen öylesin. Hadi bye yazmıcam daha fazla
Alıntı yapsana sana cahil dediğim mesajı ben sana cahil demedim ama sen bana ona annene kayinvalidene herkese cahil dedin

Al bakalim Y Yasamara hiçbirşey bilmeyen ne demek oluyor neyse yazmıcam yeter uf

Ama burda kendi öz annesine cahil diyebilen bir kendini bilmez var malesef

Ama burda kendi öz annesine cahil diyebilen bir kendini bilmez var malesef
Sanane? Evet tabiki cahildi. Kendisi de diyor biz bilmiyorduk siz daha bilinclisiniz şimdikiler diye. Suanda pek çoğumuzun annesi cocuk bakımı konusunda evet cahil. Eskiden bu kadar araştırma.yoktu çünkü
Olanları da eski insanlar takmıyordu. Bu seni niye bu kadar gerdi?

O yüzden ben sana cahil demedim ama aslında üzerine pek çok sıfat yakışır senin deseymisimde çok yakışırmis yani

O yüzden ben sana cahil demedim ama aslında üzerine pek çok sıfat yakışır senin deseymisimde çok yakışırmis yani
Senin üzerine olanlar kadar yakışmaz ben minyonum çünkü sen daha fazlasini kaldırırsın . Malum kilo durumu da var ya hani

Cahil, eğitimsiz diye dün akşam ben yazmıştım canım yine tekrar edebilirim, yaptığı çocuğu düzgün beslemeyi ama sen de 30 kilo almışsın diye eleştiren cahildir evet, bira istemeyi aşerme olarak gören de hayatında sigara içmeyip ay hamileyim sigara aşerdim diyen de cahildir net. Kilo alan, aldığı kiloyu veremeyen de benim için sadece bananedir o onun vücudu sonuçta. Sen şimdi diyeceksin düzgün beslenerek 30 kilo alınmaz ama alınır ben 12 kilo aldım mesela 3-4 öğün yiyerek bundan önceki hayatımın hiçbir evresinde kahvaltı yapıp okula gitmedim çünkü, öğlene kadar aç durur sonra yerdim ama şimdi bunu yapamam neden çünkü kendi irademle çocuk yaptım onu öğlene kadar keyfim istiyor diye bekletemem.

Öğlen uyanıyorum ben. Sabah degil , bi ara sabah uyanıyordum kahvalti ediyordum 2 yumurta. keyfinden bekletmiyorum gec uyanıyorum kendi irademle ve zorlu yollardan geçerek yaptim bende cocugu. Herkes gibi.12 Kilo zaten sınırlar içerisinde bir kilo
Cok degil ki? Yani bunu hekime sorsan sana cok kilo aldın demez. Degil ççünkü.ama sen sağlıksız beslensen 30 kilo alırdın. Ve bunu elestirmek.cahillikse doktorlar da cahil o zaman. Cunku bunu istemiyorlar.
Hayir ben senin o yazdığını gördüm. Ona bisey demiyorum. Beslenmemek yok iste sağlıksız beslenmek kilo almasın diye yememek cahilliktir demis.bana arkadaş. Bana demis.te itiraf etti. Ben zaten sabah uyanır uyanmaz börek poğaça yiyorum yani öğlen ne beslenmemesi. Kilo almak gibi bir kaygim da yok üstüne üstlük. Kendisi sağlıklı beslenmiş te 6.5 Kilo.almis. eee bende 9 kilo aldim. Börek yemek beni cahil.mi yapti? Ilginç.

Kızlar dün gece aniden bir yanagimda kızarıklık oluştu geçmedi hafif batması var. Sizler de oldu mu böyle bir şey? Hamilelikle mi alakalı bilemedim? Öğleden sonra doktor yolu görünüyor bana

Diğer anne adayları, hiç bir anneyi ilgilendirmeyen sadece sıfatlar üzerinden gelişen bu gereksiz polemiği okumak zorunda değil. Fikirlerinizi yazdınız her iki tarafta karşı tarafı anlamıyor, dinlemiyor buna rağmen neden uzatıyorsunuz bunu anlamakta zorlanıyorum.

Lütfen yeter ... konu ile direk bağlantısı olmayan üyeleri cidden bunalttınız ve dışarıdan çok çirkin duruyor bu durum.

Kızlar dün gece aniden bir yanagimda kızarıklık oluştu geçmedi hafif batması var. Sizler de oldu mu böyle bir şey? Hamilelikle mi alakalı bilemedim? Öğleden sonra doktor yolu görünüyor bana
sinek böcek ısırması olabilir mi? hamilelikle ilgili oldugunu sanmam

Geçmiş olsun. hıc boyle bıse yaşamadım umarım cıddı bısey yoktur belkı sınek bocek falan yemıstır olabılır mı?

Kizlar çalişabilir raporunu dün aldim ama daha vermedim.Hemen vermek zorunda miyiz acaba?Bugün hava burda berbat.Bayram sonrasi ilk iş günü versem okula sorun olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…