Alıntı yapsana sana cahil dediğim mesajıHee bide yalan da var tabi isin içinde daha sabah dedin b 12 ilaçlarını almayı unutma bence seninsanoğlu ayna gibidir bana dediğine gore.sen öylesin. Hadi bye yazmıcam daha fazla
Al bakalim Y YasamaraSizinle asla muhatap olmayacağım herşeyi çok bilen ama aslında hiç birşey bilmeyen ,ailesine saygısızlığı modernlik gören, kendi gibi dusunmeyeni cahil ilan eden ,zayıf ve uzun (şuraya milyon kere yazmissinizdir bunu) anne adayı.aslinda daha pek çok şey söylerim ama karninizda bir melek var ve strese girmesini istemem.o yüzden en fazla bunları söyleyebilirim şuanda .lütfen sizde benimle muhatap olmayın.
Kesinlikle kayık yaka olan daha tatlı olur cnmarkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)
Hahahahah cahilsin yazdığım bir yazı göremiyorum.
Ama burda kendi öz annesine cahil diyebilen bir kendini bilmez var malesefBir de şunu diyim sen doğrusunu yapıyorsun
Ne kadar geç tanışsa o kadar iyi tabi ki zaten biz bu çocukları bunlardan koparamicaz. Bu çocuklar bunlarla büyüyecek. 10 sene sonra hersey teknolojik olacak. evlilik bile olmayacak ki . Robotlar olacak. Fabrikalar da robotlar çalışacak mesela
Ama ne kadar uzak tutsak o kadar iyi.
Ya mesela tablet dedin bu bahsettiğim çocuğuna vitaminli seyler yediren arkadaş in cocugu da eline ceptelefonunu alıyordu sürekli saçma saçma videolar izliyordu falanbenim annem demişti ki arkadaşıma
Iyi bari sen de rahat is yapiyorsundur rahat ediyorsundur
Düşün yani annem kadar evladından vazgeçmis insan zaten yok ( o aapayrı bir konu zaten ) cahiller ama şimdikiler nolur cahil olmasin ya. Hâlâ yürüteç tartismasi var instagramda . Hâlâ kundak yapmak neymiş bebegin bacagi düzgün olsun diyeymis kolu düzgün olsun diyeymis.düşün yürüteç in yurtdisinda satışı yasaklandı çoğu yerde bizimkiler hala diyor ki ama iş yaparken kolaylık oluyor kundak yaptim bacakları çarpık degil bunlar ne alaka Allah aşkına cocugu 11 saat yatiyor 24 saatlik zaman diliminde uyumuyor diyor. Ne demek uyumuyor onlar uyumayan cocuk görmemis bence. Düzensiz uyku ya uyumamak diyor. Aslinda düzeltilebilir de yani ben mesela hic uyumam. Cok zor bir hayat yaşadım okul hayatım bile mahvoldu. Çünkü uyku öğrenilen bisey ailem öğretmemiş bana ben nasil öğreteceğim cocuga hic bilmiyorum. Çünkü uykunun ne olduğunu bilmiyorum ki. Gorcez artik elimden geleni yapcam Benim yaşadıklarımı yaşasın istemem. Ben aileme hergün beddua ediyorum neredeyse boyle cahil oldukları için.
Sanane? Evet tabiki cahildi. Kendisi de diyor biz bilmiyorduk siz daha bilinclisiniz şimdikiler diye. Suanda pek çoğumuzun annesi cocuk bakımı konusunda evet cahil. Eskiden bu kadar araştırma.yoktu çünküAma burda kendi öz annesine cahil diyebilen bir kendini bilmez var malesef
O yüzden ben sana cahil demedim ama aslında üzerine pek çok sıfat yakışır senin deseymisimde çok yakışırmis yaniSanane? Evet tabiki cahildi. Kendisi de diyor biz bilmiyorduk siz daha bilinclisiniz şimdikiler diye. Suanda pek çoğumuzun annesi cocuk bakımı konusunda evet cahil. Eskiden bu kadar araştırma.yoktu çünkü
Olanları da eski insanlar takmıyordu. Bu seni niye bu kadar gerdi?
Senin üzerine olanlar kadar yakışmaz ben minyonum çünkü sen daha fazlasini kaldırırsın . Malum kilo durumu da var ya haniO yüzden ben sana cahil demedim ama aslında üzerine pek çok sıfat yakışır senin deseymisimde çok yakışırmis yani
Cahil, eğitimsiz diye dün akşam ben yazmıştım canım yine tekrar edebilirim, yaptığı çocuğu düzgün beslemeyi ama sen de 30 kilo almışsın diye eleştiren cahildir evet, bira istemeyi aşerme olarak gören de hayatında sigara içmeyip ay hamileyim sigara aşerdim diyen de cahildir net. Kilo alan, aldığı kiloyu veremeyen de benim için sadece bananedir o onun vücudu sonuçta. Sen şimdi diyeceksin düzgün beslenerek 30 kilo alınmaz ama alınır ben 12 kilo aldım mesela 3-4 öğün yiyerek bundan önceki hayatımın hiçbir evresinde kahvaltı yapıp okula gitmedim çünkü, öğlene kadar aç durur sonra yerdim ama şimdi bunu yapamam neden çünkü kendi irademle çocuk yaptım onu öğlene kadar keyfim istiyor diye bekletemem.Tamam ben senin yazdığına bisey demedim amaalınmadım ve ya ters bulmadım bu yediklerim az mı yumurta yiyemiyorum yerine ne yemeliyim diye sordum aslinda öneri aldim. Bana burda hic kimse diyemez ben yemek yemiyorum ama kilo aldim. Çünkü ben oyle bisey söylemedim. Yemeyen kilo da almaz. Bu arada ben bira rakı muhabbeti yapmadım hala bu konuda üstüme geliniyor 3 arkadaş yaptı. Bende yapabilirdim gerci. Onemli degil.Sigara muhabbeti yaptim evet eskiden bazı alışkanlıklarımız vardi suanda bunlari canımız çekebilir içmek yemek.isteyebiliriz bu kadar saldıracak ne var
Sanki gören de uyuşturucu içiyoruz zanneder aramızda konuşuyoruz
Mesela ben eleştirmişim ya hani hastanedeki.kadinlsri sende zayıf.kadinlari eleştirebilirsin ne yani şimdi ben sana cahil.mi diyeceğim? Modernlik disi mi diyeceğim? Ben yumurta yemiyorum diye cahil nasil oldum onu hiç anlamadım zaten.
(Bu arada sana demiyorum bunu bunu diyen arkadaş i söylüyorum)
Hamileyken ne aserecegimizi nerden bileceğiz ne demek cocuk yapmayacaksın? hayatında sigara icmeyip sigara aseren var hamileyken bu kisi simdi cocuk yapmasin mi? Ya da cocugunu mu aldirsin? Sirf sigara aserdi diye.Bu arada ben ağlamadım ya ne zaman ağladım? Hic hatırlamıyorum
insanlar tepki verebilir ama benim saygisizligima kadar aile işlerime kadar dil uzatamaz. Ben burada bdv konusu acmadim ailesel seyler.anlatmadim
bazısı usulsuz yorum.yapiyor.ondan sabahtan beri muhabbet donuyor iste.
Öğlen uyanıyorum ben. Sabah degil , bi ara sabah uyanıyordum kahvalti ediyordum 2 yumurta. keyfinden bekletmiyorum gec uyanıyorum kendi irademle ve zorlu yollardan geçerek yaptim bende cocugu. Herkes gibi.12 Kilo zaten sınırlar içerisinde bir kiloCahil, eğitimsiz diye dün akşam ben yazmıştım canım yine tekrar edebilirim, yaptığı çocuğu düzgün beslemeyi ama sen de 30 kilo almışsın diye eleştiren cahildir evet, bira istemeyi aşerme olarak gören de hayatında sigara içmeyip ay hamileyim sigara aşerdim diyen de cahildir net. Kilo alan, aldığı kiloyu veremeyen de benim için sadece bananedir o onun vücudu sonuçta. Sen şimdi diyeceksin düzgün beslenerek 30 kilo alınmaz ama alınır ben 12 kilo aldım mesela 3-4 öğün yiyerek bundan önceki hayatımın hiçbir evresinde kahvaltı yapıp okula gitmedim çünkü, öğlene kadar aç durur sonra yerdim ama şimdi bunu yapamam neden çünkü kendi irademle çocuk yaptım onu öğlene kadar keyfim istiyor diye bekletemem.
sinek böcek ısırması olabilir mi? hamilelikle ilgili oldugunu sanmamKızlar dün gece aniden bir yanagimda kızarıklık oluştu geçmedi hafif batması var. Sizler de oldu mu böyle bir şey? Hamilelikle mi alakalı bilemedim? Öğleden sonra doktor yolu görünüyor bana
Nerelerdesin senYok yok doğurmadım burdayım
Yani isirmadi diye biliyorum hiç hissetmedim. Neyse ben doktora gider. Yanagimda kalp şeklinde lekem varsinek böcek ısırması olabilir mi? hamilelikle ilgili oldugunu sanmam
Burdaydım kız okuyordum ara araNerelerdesin sen
Geçmiş olsun. hıc boyle bıse yaşamadım umarım cıddı bısey yoktur belkı sınek bocek falan yemıstır olabılır mı?Kızlar dün gece aniden bir yanagimda kızarıklık oluştu geçmedi hafif batması var. Sizler de oldu mu böyle bir şey? Hamilelikle mi alakalı bilemedim? Öğleden sonra doktor yolu görünüyor bana
Merak ettim haber verin cikincaYani isirmadi diye biliyorum hiç hissetmedim. Neyse ben doktora gider. Yanagimda kalp şeklinde lekem varinşallah çocukta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?