- 17 Nisan 2019
- 3.077
- 3.424
- 133
Ben fotoğrafını göndermiştim ilk müdür yardımcısına sorun olmadı öyleKizlar çalişabilir raporunu dün aldim ama daha vermedim.Hemen vermek zorunda miyiz acaba?Bugün hava burda berbat.Bayram sonrasi ilk iş günü versem okula sorun olur mu acaba?
Kaç gün sonra teslim ettin?Ben fotoğrafını göndermiştim ilk müdür yardımcısına sorun olmadı öyle
Ben de muhasebeye mail attım raporu, zaten hastane de bana mail atmıştı. Bir sorun yok dediler. İlla elden istemediler yani. Bir de e-devletten girin bakın hemen orda da görünüyor zaten.Kizlar çalişabilir raporunu dün aldim ama daha vermedim.Hemen vermek zorunda miyiz acaba?Bugün hava burda berbat.Bayram sonrasi ilk iş günü versem okula sorun olur mu acaba?
Bence bı konuşun whatsaptan atın aslını sonra getircem diyinKizlar çalişabilir raporunu dün aldim ama daha vermedim.Hemen vermek zorunda miyiz acaba?Bugün hava burda berbat.Bayram sonrasi ilk iş günü versem okula sorun olur mu acaba?
Pozisyon değiştirmis olabilir ama hareketi onemli cnm biraz dinle olmadi doktora git bence vakit kaybetmedenKizlarr bugun sabahtandir karnimda küçülme var, kilom da azalmis yaklasik750 gr. Acaba sislik mi indi. Bebegin hareketini de su an hissetmiyorum biraz daha bekliycemacaba pozisyon mu degistirdi makatti Cunku simdiye kadar.
ben hediyelik almadım annem hediyelik şeker kurabıye yapacak:) mumları da gördüm instada çok güzellerGüzel seyler paylasalim nolur yeterince kötü olaylar oluyor
Mesela hediyelik yaptiyormusunuz ne gibi seyler düşünüyorsunuz
Ben cok tatli mumlar gördüm instagramda her sekil var ondan düşünüyorum
Sen mi tartıldın canım eksildiğini anladın kilonun anlamadımKizlarr bugun sabahtandir karnimda küçülme var, kilom da azalmis yaklasik750 gr. Acaba sislik mi indi. Bebegin hareketini de su an hissetmiyorum biraz daha bekliycemacaba pozisyon mu degistirdi makatti Cunku simdiye kadar.
Ben de hediyelşk konusunu düşünüyorum yaa hastaneye kimse gelemesede yakın çevreme aileye anı olsun diyorum. Lavanta kesesi ve sabun, mumluklar, oda kokusu vs düşündüm ama başka ne olabilirGüzel seyler paylasalim nolur yeterince kötü olaylar oluyor
Canım benim bu haftaya kadar iki kez kilo kaybım oldu ama bebeklerin hareketliydi şişlik diye düşündüm. İkisinde de 1.5 kilo vermiştim. Bazen bebeğin suyunun azalması da yapabilir. Diğer topikte arkadaşın öyle olmuş. Önce kilo kaybını fark etmiş sonra hareket azalmasını tedirgin olup doktora gidince acil sezeryan ile doğum yapmış. 28. Haftada ilk gebeliğinde yaşamış bunu. Bendeki kayıp şişti ama olmayada bilir. Hareketlerini mutlaka takip et. Doktoruna da haber ver.Kizlarr bugun sabahtandir karnimda küçülme var, kilom da azalmis yaklasik750 gr. Acaba sislik mi indi. Bebegin hareketini de su an hissetmiyorum biraz daha bekliycemacaba pozisyon mu degistirdi makatti Cunku simdiye kadar.
Benim bebişlerin kilosundaBugün dr a gittim. Suyuna normal dedi. Bebek de iyiymiş. 2070 gr olmuş. İyidir heralde. Ama en çok suyunun normale dönmesine sevindimİnşallah hep normal ilerler.
Hastane önüne gelen olursa diye yaptırmak istiyorum. Kararsızım aslında. Ben bütün hediyelik şeyleri Eylül gibi yaptırmak istiyorum. Virüs belası gider. Bebek görmeye gelenler olur o zaman ama en azından bir çikolatayı önden yaptırsam mı bilemedim.Güzel seyler paylasalim nolur yeterince kötü olaylar oluyor
Ödem azalmıştır belki uyuyodur bebisin bende çok endiselenince uyandırıyorum bebisi içim rahatlıyo benim ki genelde gündüzleri çok uyuyo hemen kötü dusunme ama içine sinmezse bı görün doktoraKizlarr bugun sabahtandir karnimda küçülme var, kilom da azalmis yaklasik750 gr. Acaba sislik mi indi. Bebegin hareketini de su an hissetmiyorum biraz daha bekliycemacaba pozisyon mu degistirdi makatti Cunku simdiye kadar.
Bende açacak şeklinde düşündüm ama ziyarete kimse gelemiycek napsam bilemedimGüzel seyler paylasalim nolur yeterince kötü olaylar oluyor
Sanırım hastamızın getirisi canım bende çok fazla şiştim birkaç gündür. Ellerim ayaklarım yüzüm daha bir ay var benim için hayırlısı ile devam ederse nasıl olurum bilmiyorumMerhaba güzel anneler uzun zaman oldu girmeyeli buraya umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Biraz okuyabildim geçerek yazılanları kıyafetler yıkanıyor bu ara hediyelikler bakılıyor çalışan anneler raporlarını alıyor. Bende geçen hafta 32. Hafta iş göremez raporu aldım. Doktorun asistanı sgk sitesinden aldığı barkodu olan bir evrak maili attı bana. Bende onu çalıştığım kurum insan kaynaklarına gönderdim. Hiç evden çıkmadım yani. Sanırım çalıştığın kurumda sgk sisteminden kontrol edince görebiliyor. Fiziki bir kağıt teslim etmek gerekmiyor yani. 32 de çalışabilir raporu alanlar 32-37 hafta arası sağlık raporu almamaya dikkat etmeli çünkü bazı kurumlar bu arada sağlık raporu getirenlerin raporlu gün sayısını doğum izninden düşüyor ya da sağlık raporu aldığı gün direk doğum iznine ayırıyor. Maasefeki 32 de çalışabilir raporu alanlar 37 de çalışamaz raporu almak ve iş yerine iletmek durumundalar. Saçma bir uygulama maalesef.
Kıyafetlere gelince benim 2. Olduğu için ablasından kalan kıyafetleri önce normal deterjanla 80 derece yıkadım. Ardından makinadan hiç çıkarmadan bebek deterjanı ile 40 derecede yıkadım iki durulama yaptım. Yeni aldıklarımı da bebek deterjanı ile 60 derecede yıkadım iki durulama yaptım yine. Eldiven şapka mendil çorap küçük olduğu için onları fileye koyup makinada yıkadım. Bebekler için çamaşır filesi var ebebekte o olur ya da tülleri yıkarken kullanılan file olur. Herşeyini ütüleyip şifonyerine kaldırdım üzerlerinide örttüm gününü bekliyorlar. Hastane için alacaklarımı ayırdım henüz çantamı hazırlamadım.
Hediyelik bişey yaptırmayacağım virüs nedeniyle hastane ziyareti yasak eve de 1.derece dışında kimse gelmez bir süre zaten bu sebeple yaptırmam.
Benim tek sıkıntım çok fazla ödem olması çok kötü bişeymiş. İlk hamileliğimde olmamıştı ama şimdi ellerim kapanmıyor uyuşuyor
Kizlar çalişabilir raporunu dün aldim ama daha vermedim.Hemen vermek zorunda miyiz acaba?Bugün hava burda berbat.Bayram sonrasi ilk iş günü versem okula sorun olur mu acaba?
Yakın kişilere vermek için yaptırmak istiyorum ama daha ne old karar vermedimGüzel seyler paylasalim nolur yeterince kötü olaylar oluyor
Allah kolaylık versin iki tane 2070 daha zordurBenim bebişlerin kilosunda32+4 te gittim usg de 32+3, 32+2 çıktılar ikisine de 2070 gr dedi. Yani hemen hemen haftasında minik kuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?