2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çikolata bende yaptıracağım güzel oluyor hacı Şerif tavsiye ederim

Kendimiz evde yapabileceğimiz basit ama sık hediyelik fikirleri var mı arkadaşlar paylaşım yapalm buradan çok az miktarda yapacağım zaten

Kizlar çalişabilir raporunu dün aldim ama daha vermedim.Hemen vermek zorunda miyiz acaba?Bugün hava burda berbat.Bayram sonrasi ilk iş günü versem okula sorun olur mu acaba?
Ben mail attım. Aslını vermedim. Öncekileride vermemiştim. Görüntü yetiyor.

Kizlaar 3 gün önce hamilelikte rahat rahat giyeyim diye pentiden aldiğim geceliğe çamaşir suyu siçratmişim.Sabah da eşime diyodum nasıl güzel nasıl rahat diye.O da maşallah dediğin yaşamiyor ki senin zaten falan dedi.Üzüldüm ama ya

Sürekli gelen arkadaşlar bir süredir yoktular. Sebebi muhtemel durum galiba. Ben daha malum kişiyi bebeğimi 9ay emziririm yeter. Fazla mıç mıç olamam, süt sağamam diyip, sonrasında da sütü sağıp köpeğime versem zararı Olurmu demesinde verdim notunu ve engelledim. Hiçbir mesajını böylelikle görmüyordum. Böyle kutsal bir besini Bebeğimden esirgeyip köpeğe vermek nedir. O an cız etti içim. Çok üzüldüm o bebeğe. Bir damla sütüm olsun diye yapmadığım kalmamıştı. Yaşamayan bilemez. Kişinin amacı belli. Burayı birbirine katmak. Belliki başarmıştı. Her neyse. Hoşlanmadığınız kişileri engelleyin girmeyin polemiklere. Boşverin böylelerini.

Ben hediyelik veya çikolata yaptırmayı düşünmüyorum onun yerine ekstra bişey alırım bebeğe gelen olmayacak giden olmayacak malum hastalık yüzünden bi de yeğenlerime yaptırmışlardı kimse saklamıyor doğru düzgün sadece magnet olanlar dolapta duruyor diğer mumdu şuydu buydu çol saklanmıyor yakınlar haricinde kimse bizim çocuğumuzun doğumunu anı olarak görmüyor maalesef

Ben kendime anı kalması için yaptırıcam illa biri gelmicek diye mahrum kalsın istemiyorum bu virüs engel olsun istemiyorum

Maşallah cnm benm de öyle artık 2 hafta bir artık

arkadaslar şu ıkı elbıse arasında kaldım çekim için. bunlar hamıleler ıcın uygunmuş fikir verebılır mısınız:)
Ben de kayık yaka olanı begendim. Boyle beyaz elbiselerde astar sıkıntısı oluyor genellikle, alırken bir astar da siparis etmeni oneririm elinde yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…