- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 23
- 36
Evet maalesef öyle ben de yakın çevre ve aile için dusunuyorm 2. Olunca haksızlık olmasın diye bir deBen hediyelik veya çikolata yaptırmayı düşünmüyorum onun yerine ekstra bişey alırım bebeğe gelen olmayacak giden olmayacak malum hastalık yüzünden bi de yeğenlerime yaptırmışlardı kimse saklamıyor doğru düzgün sadece magnet olanlar dolapta duruyor diğer mumdu şuydu buydu çol saklanmıyor yakınlar haricinde kimse bizim çocuğumuzun doğumunu anı olarak görmüyor maalesef
cnm nasıl geçti kontrol?Yarın dr kontrolüm var. Geçen sefer suyum biraz fazla çıkmıştı. Ben de ekmeği hamurişini baya azaltmıştım. Ama son 1-2 haftadır unutup da saldım biraz yediğim oldu yani. Normalde yenenden azdır belki ama keşke çok çok az olsaydı. Tek tük bikaç çatal bi gıdım tatlı da yediğim oldu. Haftada bi iki. İnşallah suyum fazla çıkmaz yine :/
Bizde emin olamadık eşim iyi ölçtü mü diyorMaşallah ya benim kız 33+0 da 2060 çıktı
evet belki ondan istiyorlar 37 de benm iş yerimde istediBenimkinde de doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor mesela ama benimkide çok saçma değilmi. Kesin bir tarih yok. Haftaya doğurdum nolacak mesela.
aynen bende ilk de herşeyi hazırladm yaptım buna haksızlık olmasın diye yaptırıcam yakın çevrem içinEvet maalesef öyle ben de yakın çevre ve aile için dusunuyorm 2. Olunca haksızlık olmasın diye bir de
Aynen ben de yaptiracagim hem oyle dusunuyorum hem de ilkine yaptim buna haksizlik olmasin yazik zaten abilerinin eskilerini giyecekBen kendime anı kalması için yaptırıcam illa biri gelmicek diye mahrum kalsın istemiyorum bu virüs engel olsun istemiyorum
9 ay demedi 6 ay yeter dediSürekli gelen arkadaşlar bir süredir yoktular. Sebebi muhtemel durum galiba. Ben daha malum kişiyi bebeğimi 9ay emziririm yeter. Fazla mıç mıç olamam, süt sağamam diyip, sonrasında da sütü sağıp köpeğime versem zararı Olurmu demesinde verdim notunu ve engelledim. Hiçbir mesajını böylelikle görmüyordum. Böyle kutsal bir besini Bebeğimden esirgeyip köpeğe vermek nedir. O an cız etti içim. Çok üzüldüm o bebeğe. Bir damla sütüm olsun diye yapmadığım kalmamıştı. Yaşamayan bilemez. Kişinin amacı belli. Burayı birbirine katmak. Belliki başarmıştı. Her neyse. Hoşlanmadığınız kişileri engelleyin girmeyin polemiklere. Boşverin böylelerini.
AYnen hatıra ilerde bebişte büyüyünce onada anı kalırKendime anıyı düşünmemiştim öyle düşününce yaptırılabilir
Yani aynen birine yapınca diğerine yapılmaması olmuyor pekAynen ben de yaptiracagim hem oyle dusunuyorum hem de ilkine yaptim buna haksizlik olmasin yazik zaten abilerinin eskilerini giyecek
Mika küçük kutular olıyo içine draje konulan, o olabilir kurdele ve slikon tabancayla güzel süslenebilir :)Kendimiz evde yapabileceğimiz basit ama sık hediyelik fikirleri var mı arkadaşlar paylaşım yapalm buradan çok az miktarda yapacağım zaten
astarı varmıs kendılıgınden öyle dedıler teşekkürler:)Ben de kayık yaka olanı begendim. Boyle beyaz elbiselerde astar sıkıntısı oluyor genellikle, alırken bir astar da siparis etmeni oneririm elinde yoksa
33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlarSlmlar kızlar bugün dr kontrolüm vardı 32+1 haftadayiz şükür herşey yolundaymis haftasıyla uyumlu kan basıncı suyu normal dedi 2 kg olmuş kuzucuk 43 cm boyu nst istemedi üç hafta sonra tekrar gelmemi söyledi
Ay ne bileyim kız baya düşündü ne zmn geleyim dedim üç hafta dedi bende bakarm ne zmna randevu bulursam atlarim artık devlet olunca günü gününe bulmak zor oluyor bazen saol canım senin ikiz olunca aslında iki hafta dhaa iyi33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlarbenimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi
Benimki tam tersi hiç tereddüt etmedi üç hafta sonra gel dediAy ne bileyim kız baya düşündü ne zmn geleyim dedim üç hafta dedi bende bakarm ne zmna randevu bulursam atlarim artık devlet olunca günü gününe bulmak zor oluyor bazen saol canım senin ikiz olunca aslında iki hafta dhaa iyi
insAllah zamanında sağlıkla gelir hepimizin canımBenimki tam tersi hiç tereddüt etmedi üç hafta sonra gel dediaynen canım korkuyorum hani belki evde yat diyecek üç hafta sonra zaten doğum geliyor neredeyse
Ne güzel canım maşallahhh benimde haftaya bugün zaman geçsede gitsemSlmlar kızlar bugün dr kontrolüm vardı 32+1 haftadayiz şükür herşey yolundaymis haftasıyla uyumlu kan basıncı suyu normal dedi 2 kg olmuş kuzucuk 43 cm boyu nst istemedi üç hafta sonra tekrar gelmemi söyledi
Doğrusu benide ilgilendirmez kimsenin yaşam tarzı ama herşey yapay olan bi zamanda doğal yaşamaya çalışırken kendi yanlışlarını çok doğru bişeymiş gibi savunmak bencilliktir. Ama en çok rahatsız olduğum şey Ramazan günü hatta Kandil günü içki muhabbeti tabi bir kaç kişi arasında oldu herkesin yaşantısı kendine ama hem haram hem zararlı olan birşeyi bu kadar ballandıra ballandıra anlatmak üstelik bu kadar hamile insanın içinde biz bir yemek meyve vs ismi bile verirken tereddüt ediyoruz aman kimsenin canı çekmesin diye bu konuşulanlar çok yanlış herkesin sevabı günahı kendine ama sonuçta hepimiz müslümanız haram olan bir şeyi çok güzel birşeymiş gibi anlatmak hoş değil ben buna şahitlik yapmak istemem o yüzden herkes günahınıda sevabınıda kendi içinde yaşasın vesselam9 ay demedi 6 ay yeter dedibende bugün kendisi kızlara önerdiğinde öğrendim engel durumunu ilk kendinde uygulamak nasip oldu. Herkesin doğrusu kendine, yaşam tarzı kendine özgüdür. Karışamam benim rahatsız olduğum nokta. Kendi yaşam tarzının ısrarla olması gerektiği fazlasına gerek olmadığı noktasında söylemleri oldu. Ben hamilelikten öncede kendimi öğlene kadar ac bırakıp kahve ile güne başlamam. Doktorlar böyle diyor diye söylemleri var hangi doktor kahvaltı yapmayın kahve ile güne başlayın diyor bilmiyorum. Birde sürekli soruyor ne yiyorsunuz yazmaya çekiniyordum
Ben de 32.haftada gitmiştim, 4 hafta sonra gel dedi. Haklısın galiba, nts ye sokmak istedikleri tarihe gmre mi diyorlar acaba? :)33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlarbenimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi
Evet son zmnlar geçmiyor insan çok merak ediyor hakikaten cnm çok şükür benim iç rahatladı kilo da almış en son 1.400 Gr diNe güzel canım maşallahhh benimde haftaya bugün zaman geçsede gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?