2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet maalesef öyle ben de yakın çevre ve aile için dusunuyorm 2. Olunca haksızlık olmasın diye bir de

cnm nasıl geçti kontrol?

9 ay demedi 6 ay yeter dedi bende bugün kendisi kızlara önerdiğinde öğrendim engel durumunu ilk kendinde uygulamak nasip oldu. Herkesin doğrusu kendine, yaşam tarzı kendine özgüdür. Karışamam benim rahatsız olduğum nokta. Kendi yaşam tarzının ısrarla olması gerektiği fazlasına gerek olmadığı noktasında söylemleri oldu. Ben hamilelikten öncede kendimi öğlene kadar ac bırakıp kahve ile güne başlamam. Doktorlar böyle diyor diye söylemleri var hangi doktor kahvaltı yapmayın kahve ile güne başlayın diyor bilmiyorum. Birde sürekli soruyor ne yiyorsunuz yazmaya çekiniyordum

33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlar benimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi

33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlar benimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi
Ay ne bileyim kız baya düşündü ne zmn geleyim dedim üç hafta dedi bende bakarm ne zmna randevu bulursam atlarim artık devlet olunca günü gününe bulmak zor oluyor bazen saol canım senin ikiz olunca aslında iki hafta dhaa iyi

Benimki tam tersi hiç tereddüt etmedi üç hafta sonra gel dedi aynen canım korkuyorum hani belki evde yat diyecek üç hafta sonra zaten doğum geliyor neredeyse

Benimki tam tersi hiç tereddüt etmedi üç hafta sonra gel dedi aynen canım korkuyorum hani belki evde yat diyecek üç hafta sonra zaten doğum geliyor neredeyse
insAllah zamanında sağlıkla gelir hepimizin canım aynen 36. Haftada doğum olabilir tabi dikkatli olmak lazım

Ne güzel canım maşallahhh benimde haftaya bugün zaman geçsede gitsem

Doğrusu benide ilgilendirmez kimsenin yaşam tarzı ama herşey yapay olan bi zamanda doğal yaşamaya çalışırken kendi yanlışlarını çok doğru bişeymiş gibi savunmak bencilliktir. Ama en çok rahatsız olduğum şey Ramazan günü hatta Kandil günü içki muhabbeti tabi bir kaç kişi arasında oldu herkesin yaşantısı kendine ama hem haram hem zararlı olan birşeyi bu kadar ballandıra ballandıra anlatmak üstelik bu kadar hamile insanın içinde biz bir yemek meyve vs ismi bile verirken tereddüt ediyoruz aman kimsenin canı çekmesin diye bu konuşulanlar çok yanlış herkesin sevabı günahı kendine ama sonuçta hepimiz müslümanız haram olan bir şeyi çok güzel birşeymiş gibi anlatmak hoş değil ben buna şahitlik yapmak istemem o yüzden herkes günahınıda sevabınıda kendi içinde yaşasın vesselam

Ben de 32.haftada gitmiştim, 4 hafta sonra gel dedi. Haklısın galiba, nts ye sokmak istedikleri tarihe gmre mi diyorlar acaba? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…