2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne güzel maşallah son aylarda daha hızlı kilo alıyorlar demekki☺ Ay benimki ne kadar oldu acaba aynen herhlde cnm benim burdaki takvimle hep uyumlu gidiyor tahmin ediyorum artık seninde aşağı yukarı aynıdır
Beni 2 haftada çağırıyor canım 32 den beri nst ye giriyorum randevudan önce
yaaa bize niye istemedi nst acaba
Kızlar boğazıma birşey kaçıyor bazen su gibi öksürğk krizine giriyorum bebeğe zarar vermez dimi
Birşey olmaz herhldr cnm ama dikkat et sıvı kaçmasi çok kötü his olur

33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlar benimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi
Ben sali gunu gidicem 32 haftamda olucam sali gunden 20gun sonrasina yine randevum var ama ntsye sokacagini sanmam
Eger bir sknti yoksa 36yi bekliyolar diye biliyorum ama burasi icin gecerli turkiye daha cabuk nts yapiyo diye okudum burada

Maili neden kabul etmiyorlarmış acaba? Bana doktorum bile maille gönderdi. Çok insafsızlarmış gerçekten
Valla canim ne zorluysa o yolu seciyorlar bizim için.. idari birimimiz berbat bı imza var şu var bu var diye çağırıyorlar sanki yakın yer annemlere geçtim ben kendi evimi kullanmıyorum artk uzak kalıyor ama bu halimle utanmadan zırt pirt biseyi bahane ediyorlar bende sabır kalmadı zaten bı dahakine artık aklimdakileri dilime dökerim

Allah yardımcın olsun, aslında büyük ihtimal bizim bir şey göndermemiz de, göstermemiz de gerekmiyor çünkü zaten e devlette görünüyor rapor, ancak işleri yokuşa sürüyorlar neyse raporu götürürsün de uzun süre muhattap olman gerekmez inşallah

Ben sali gunu gidicem 32 haftamda olucam sali gunden 20gun sonrasina yine randevum var ama ntsye sokacagini sanmam
Eger bir sknti yoksa 36yi bekliyolar diye biliyorum ama burasi icin gecerli turkiye daha cabuk nts yapiyo diye okudum burada
32 de girenler oldu. Bende herhangi bir durum yok gibi korkuyorum ilk gebelik iki bebek ben fark etmiyorsam ya diye. Bakalım iki hafta geçsin giderim gibi

İnşallah canim doğru diyosun sistemde gorunuyo direk bende bir yıl personel sağlık biriminde çalıştım ben herkese yardımcı olurdum hatta hakedenlere bile soruşturma acilmasin diye çok uğraşmıştim kadere bak

32 de girenler oldu. Bende herhangi bir durum yok gibi korkuyorum ilk gebelik iki bebek ben fark etmiyorsam ya diye. Bakalım iki hafta geçsin giderim gibi
Ben ikizlerim olsun çok istemiştim benim durumlara bakınca iyi ki olmamış da valla çoğul gebeliği olanlara çok dua ediyorum ben boyleysem onlar nasıl dayanıyor diye Allah yardımcın olsun tekrardan canim az kaldı ama

Ben de 32.haftada gitmiştim, 4 hafta sonra gel dedi. Haklısın galiba, nts ye sokmak istedikleri tarihe gmre mi diyorlar acaba? :)
Çılgın doktorlar yürek yemişler ya da bizim hastalar cin gibi anlarlar olsa diye mi düşünüyorlar üç hafta sonra gidince artık herhalde her hafta gel der diye düşünüyorum

Tedavi süreci sanırım onu bayağı psikolojik olarak yormuş. Doğru diye savundukları şey tam fiyasko acaba alkolü hangi doktor doğru olarak önerdi bilimsel verilerle konuşuyor ya Allah herkese iç güzelliği versin.

Arkadaşlar siz de kasık ve çatı ağrısı yaşıyor musunuz?

Bir diğer sorum da önceden deneyimli olanlara. Valla ben epizyotomiden çok korkuyorum ya. Araştırdım biraz da doktorların büyük bir kısmı direkt yapıyormuş kendi doktoruma da daha sormadım doğum nasıl olacak vesaire sizler konuştunuz mu hiç?

33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlar benimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi

Genel olarak 32 de gidenlere de 2 hafta bir denmiş galiba
Bende artık 2 haftada bir gideceğim ve nst istedi her seferinde

Biliyor musun Allah ona göre de güç veriyor. Evet bakınca çok zor olur gibi geliyor ama çok şükür ben zorluk kısmını onları elde edene kadar çektim. Rabbim bu kısmı kolay eyledi. 30. Haftaya kadar çok iyi geldik. İki haftadır zorluklar başladı. Aslında zorluğu kilodan çekiyorum ben zayıf gebe kalmış olsam daha rahat olurdum da onlar iyi olsun doğum sonrası inşallah veririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Evet 36+2 de almayı düşünüyordu doktorum en son iki gün önce gittim 37 yi çıkarırız gibi dedi. Hayırlısı ile 4 5 hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…