- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ne güzel maşallah son aylarda daha hızlı kilo alıyorlar demekkiEvet son zmnlar geçmiyor insan çok merak ediyor hakikaten cnm çok şükür benim iç rahatladı kilo da almış en son 1.400 Gr di
Beni 2 haftada çağırıyor canım 32 den beri nst ye giriyorum randevudan önceBenimki tam tersi hiç tereddüt etmedi üç hafta sonra gel dediaynen canım korkuyorum hani belki evde yat diyecek üç hafta sonra zaten doğum geliyor neredeyse
Ne güzel maşallah son aylarda daha hızlı kilo alıyorlar demekki☺ Ay benimki ne kadar oldu acabaaynen herhlde cnm benim burdaki takvimle hep uyumlu gidiyor tahmin ediyorum artık seninde aşağı yukarı aynıdır
yaaa bize niye istemedi nst acabaBeni 2 haftada çağırıyor canım 32 den beri nst ye giriyorum randevudan önce
Birşey olmaz herhldr cnm ama dikkat et sıvı kaçmasi çok kötü his olurKızlar boğazıma birşey kaçıyor bazen su gibi öksürğk krizine giriyorum bebeğe zarar vermez dimi
Ben sali gunu gidicem 32 haftamda olucam sali gunden 20gun sonrasina yine randevum var ama ntsye sokacagini sanmam33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlarbenimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi
Bizimkiler de getir dedi hemen ve o ilçe koronanin en yoğun olduğu ilçe cildiriyorum insafsizliklarinaBende dün aldım müdür yard haftaya versem olur mu dedim sorun olmaz dedi fotosunu gönderdim.
Maili neden kabul etmiyorlarmış acaba? Bana doktorum bile maille gönderdi. Çok insafsızlarmış gerçektenBizimkiler de getir dedi hemen ve o ilçe koronanin en yoğun olduğu ilçe cildiriyorum insafsizliklarina
Valla canim ne zorluysa o yolu seciyorlar bizim için.. idari birimimiz berbat bı imza var şu var bu var diye çağırıyorlar sanki yakın yer annemlere geçtim ben kendi evimi kullanmıyorum artk uzak kalıyor ama bu halimle utanmadan zırt pirt biseyi bahane ediyorlar bende sabır kalmadı zaten bı dahakine artık aklimdakileri dilime dökerimMaili neden kabul etmiyorlarmış acaba? Bana doktorum bile maille gönderdi. Çok insafsızlarmış gerçekten
Allah yardımcın olsun, aslında büyük ihtimal bizim bir şey göndermemiz de, göstermemiz de gerekmiyor çünkü zaten e devlette görünüyor rapor, ancak işleri yokuşa sürüyorlar neyse raporu götürürsün de uzun süre muhattap olman gerekmez inşallahValla canim ne zorluysa o yolu seciyorlar bizim için.. idari birimimiz berbat bı imza var şu var bu var diye çağırıyorlar sanki yakın yer annemlere geçtim ben kendi evimi kullanmıyorum artk uzak kalıyor ama bu halimle utanmadan zırt pirt biseyi bahane ediyorlar bende sabır kalmadı zaten bı dahakine artık aklimdakileri dilime dökerim
32 de girenler oldu. Bende herhangi bir durum yok gibi korkuyorum ilk gebelik iki bebek ben fark etmiyorsam ya diye. Bakalım iki hafta geçsin giderim gibiBen sali gunu gidicem 32 haftamda olucam sali gunden 20gun sonrasina yine randevum var ama ntsye sokacagini sanmam
Eger bir sknti yoksa 36yi bekliyolar diye biliyorum ama burasi icin gecerli turkiye daha cabuk nts yapiyo diye okudum burada
İnşallah canim doğru diyosun sistemde gorunuyo direk bende bir yıl personel sağlık biriminde çalıştım ben herkese yardımcı olurdum hatta hakedenlere bile soruşturma acilmasin diye çok uğraşmıştim kadere bakAllah yardımcın olsun, aslında büyük ihtimal bizim bir şey göndermemiz de, göstermemiz de gerekmiyor çünkü zaten e devlette görünüyor rapor, ancak işleri yokuşa sürüyorlar neyse raporu götürürsün de uzun süre muhattap olman gerekmez inşallah
Ben ikizlerim olsun çok istemiştim benim durumlara bakınca iyi ki olmamış da valla çoğul gebeliği olanlara çok dua ediyorum ben boyleysem onlar nasıl dayanıyor diye Allah yardımcın olsun tekrardan canim az kaldı ama32 de girenler oldu. Bende herhangi bir durum yok gibi korkuyorum ilk gebelik iki bebek ben fark etmiyorsam ya diye. Bakalım iki hafta geçsin giderim gibi
Çılgın doktorlar yürek yemişlerBen de 32.haftada gitmiştim, 4 hafta sonra gel dedi. Haklısın galiba, nts ye sokmak istedikleri tarihe gmre mi diyorlar acaba? :)
Tedavi süreci sanırım onu bayağı psikolojik olarak yormuş. Doğru diye savundukları şey tam fiyaskoDoğrusu benide ilgilendirmez kimsenin yaşam tarzı ama herşey yapay olan bi zamanda doğal yaşamaya çalışırken kendi yanlışlarını çok doğru bişeymiş gibi savunmak bencilliktir. Ama en çok rahatsız olduğum şey Ramazan günü hatta Kandil günü içki muhabbeti tabi bir kaç kişi arasında oldu herkesin yaşantısı kendine ama hem haram hem zararlı olan birşeyi bu kadar ballandıra ballandıra anlatmak üstelik bu kadar hamile insanın içinde biz bir yemek meyve vs ismi bile verirken tereddüt ediyoruz aman kimsenin canı çekmesin diye bu konuşulanlar çok yanlış herkesin sevabı günahı kendine ama sonuçta hepimiz müslümanız haram olan bir şeyi çok güzel birşeymiş gibi anlatmak hoş değil ben buna şahitlik yapmak istemem o yüzden herkes günahınıda sevabınıda kendi içinde yaşasın vesselam
Aynen inşallah canım görücezyaaa bize niye istemedi nst acaba
Birşey olmaz herhldr cnm ama dikkat et sıvı kaçmasi çok kötü his olur
33. Hafta içinde gidenlere 3 hafta sonra gel deme kararı mı aldı bu doktorlarbenimki de Nts ye sokmadı ben iki hafta sonra gideceğim üç hafta çok fazla. Gözün aydın canım bu arada şükür bebiş iyi
Biliyor musun Allah ona göre de güç veriyor. Evet bakınca çok zor olur gibi geliyor ama çok şükür ben zorluk kısmını onları elde edene kadar çektim. Rabbim bu kısmı kolay eyledi. 30. Haftaya kadar çok iyi geldik. İki haftadır zorluklar başladı. Aslında zorluğu kilodan çekiyorum ben zayıf gebe kalmış olsam daha rahat olurdum da onlar iyi olsun doğum sonrası inşallah veririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBen ikizlerim olsun çok istemiştim benim durumlara bakınca iyi ki olmamış da valla çoğul gebeliği olanlara çok dua ediyorum ben boyleysem onlar nasıl dayanıyor diye Allah yardımcın olsun tekrardan canim az kaldı ama
Genel olarak 32 de gidenlere de 2 hafta bir denmiş galiba ☺
Bende artık 2 haftada bir gideceğim ve nst istedi her seferinde
İşte anlayış olmayınca normalde bile insan anlayışlı olmalı bir de hamilelere daha fazla olunmalı benceBizimkiler de getir dedi hemen ve o ilçe koronanin en yoğun olduğu ilçe cildiriyorum insafsizliklarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?