2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana doktorum 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacağız bebeğin kilosu pozisyonunu vs de göz önünde bulundurarak doğumu konuşacağız dedi bakalım 36. Haftanın sonlarına doğru oluyor

Sağlıkla alalım da bebisleri bende kilolu gebe kaldım pek de umursamıyorum sadece fıtık zorluyo sonrasında koşuşturma falan gider zaten kilo çatlak falan aklıma bile gelmiyo dert olarak

Benim kasık ağrım oluyor çatı ağrısıda batma gibi oluyor sanırım bilmiyorum bu çatı ağrısı mı oluyorki

Benim kasık ağrım oluyor çatı ağrısıda batma gibi oluyor sanırım bilmiyorum bu çatı ağrısı mı oluyorki
Valla benim bacak aramdaki kemik bütünüyle ağrıyor birkaç gündür baktım internetten de orası olunca çatı ağrısı oluyor galiba öyle anladım yani ben de tam bilmiyorum. Sağ kasığım aylardır ağrıyor zaten yatakta dönerken falan özellikle şimdi bir de bu eklendi ve şiddetlendi sanki.

epizyotomi ne acaba dedim önce vala bilmiorum ilk kez duydum netten baktım doğum sırasında atılan kesilmiş bana atılmıştı çok fazla da değil hani 2-2.5 cm kadar birşeydi kesilirken o an sancıyla hissetmiyorsum zaten ama sonrasında dökerken ben biraz sabirsizdm snrm korkma cmm ama çok zorlayan bişey değil
İyi geçti canım. Suyuma normal dedi bu sefer Nst de sancı çıkmadı. Bebişe de iyi dedi.
MaşAllah cnm gözün aydın
Çatı ağrısı tam olaaak buysa bende de oluyor cnm böyle bacak aram tutulmuş gibi yürürken oturup kalkarken falan ağrıyor

Valla ben bu epizyotomi konusunda biraz fazla saçma sapan şey okudum sanırım kafam çok bulandı ve korktum işte yani özel olacak biraz ama kaç dikişin vardı peki? Anneme sordum 2 dedi, sanki beni rahatlatmak için dedi gibi geldi. Amaan böyle konuşuyorum da belki de normal doğum bile yapamayacağız sonuçta bizim isteğimize göre olmuyor öyle. İnsan tecrübesiz olunca herşeyi takıyor, canım da tatlıdır zaten

Valla tam hatırlamıyorum canım ama taş çatlasn 2-3 cm lik yerde 5-6 tane vardır herhalde ama dediğim gibi öyle çok çok korkulacak bişey yok inan acı hissetmiyorsn sadece dikiş hamlelerini hissediyorsun ki belki benim için uyuşturucu dozu az gelmiştir ondan hissetmişimdr hangisi hayırlı ise o olsun insAllah tabi ama ben şahsen yine normal olsun isterim sezeryan daha çok gözümü korkutuyor

Bu arada kızlar bebeğim doğum pozisyonunda doktora döner mi daha dedim sanmıyorum artık böyle devam eder yüksek ihtimal dönmez bı ihtimal var ama tabi dedi bakicaz ilerleyen haftalarda dedi çok çok hareketli bı bebek değil uslu durur da insAllah aynı pozisyonda kalır

Hakkımızda hayırlısı tabi inşallah hepimiz sağlıklı ve kolay doğumlar yaşarız

Aynen bende de oluyor bazen bir giriyor bacagıma doğru vuruyor hatta

Ne güzel canım sen normal istiyordun inşallah dönmez daha

Benimki her gitmemde ayri bir pozisyonda
Sali gunu gidicem bakalim yine ne tarafda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…