- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Bana doktorum 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacağız bebeğin kilosu pozisyonunu vs de göz önünde bulundurarak doğumu konuşacağız dedi bakalım 36. Haftanın sonlarına doğru oluyorArkadaşlar siz de kasık ve çatı ağrısı yaşıyor musunuz?
Bir diğer sorum da önceden deneyimli olanlara. Valla ben epizyotomiden çok korkuyorum ya. Araştırdım biraz da doktorların büyük bir kısmı direkt yapıyormuş kendi doktoruma da daha sormadım doğum nasıl olacak vesaire sizler konuştunuz mu hiç?
Ben perşembe günü gideceğim bakalım bir şey diyecek miBana doktorum 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacağız bebeğin kilosu pozisyonunu vs de göz önünde bulundurarak doğumu konuşacağız dedi bakalım 36. Haftanın sonlarına doğru oluyor
Sağlıkla alalım da bebisleri bende kilolu gebe kaldım pek de umursamıyorum sadece fıtık zorluyo sonrasında koşuşturma falan gider zaten kilo çatlak falan aklıma bile gelmiyo dert olarakBiliyor musun Allah ona göre de güç veriyor. Evet bakınca çok zor olur gibi geliyor ama çok şükür ben zorluk kısmını onları elde edene kadar çektim. Rabbim bu kısmı kolay eyledi. 30. Haftaya kadar çok iyi geldik. İki haftadır zorluklar başladı. Aslında zorluğu kilodan çekiyorum ben zayıf gebe kalmış olsam daha rahat olurdum da onlar iyi olsun doğum sonrası inşallah veririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahEvet 36+2 de almayı düşünüyordu doktorum en son iki gün önce gittim 37 yi çıkarırız gibi dedi. Hayırlısı ile 4 5 hafta kaldı
İyi geçti canım. Suyuma normal dedi bu sefercnm nasıl geçti kontrol?
Benim kasık ağrım oluyor çatı ağrısıda batma gibi oluyor sanırım bilmiyorum bu çatı ağrısı mı oluyorkiArkadaşlar siz de kasık ve çatı ağrısı yaşıyor musunuz?
Bir diğer sorum da önceden deneyimli olanlara. Valla ben epizyotomiden çok korkuyorum ya. Araştırdım biraz da doktorların büyük bir kısmı direkt yapıyormuş kendi doktoruma da daha sormadım doğum nasıl olacak vesaire sizler konuştunuz mu hiç?
Valla benim bacak aramdaki kemik bütünüyle ağrıyor birkaç gündür baktım internetten de orası olunca çatı ağrısı oluyor galiba öyle anladım yani ben de tam bilmiyorum. Sağ kasığım aylardır ağrıyor zaten yatakta dönerken falan özellikle şimdi bir de bu eklendi ve şiddetlendi sanki.Benim kasık ağrım oluyor çatı ağrısıda batma gibi oluyor sanırım bilmiyorum bu çatı ağrısı mı oluyorki
epizyotomi ne acaba dedim önce vala bilmiorum ilk kez duydum netten baktım doğum sırasında atılan kesilmiş bana atılmıştı çok fazla da değil hani 2-2.5 cm kadar birşeydi kesilirken o an sancıyla hissetmiyorsum zaten ama sonrasında dökerken ben biraz sabirsizdm snrm korkma cmm ama çok zorlayan bişey değilArkadaşlar siz de kasık ve çatı ağrısı yaşıyor musunuz?
MaşAllah cnm gözün aydınİyi geçti canım. Suyuma normal dedi bu seferNst de sancı çıkmadı. Bebişe de iyi dedi.
Çatı ağrısı tam olaaak buysa bende de oluyor cnm böyle bacak aram tutulmuş gibi yürürken oturup kalkarken falan ağrıyorValla benim bacak aramdaki kemik bütünüyle ağrıyor birkaç gündür baktım internetten de orası olunca çatı ağrısı oluyor galiba öyle anladım yani ben de tam bilmiyorum. Sağ kasığım aylardır ağrıyor zaten yatakta dönerken falan özellikle şimdi bir de bu eklendi ve şiddetlendi sanki.
Valla ben bu epizyotomi konusunda biraz fazla saçma sapan şey okudum sanırım kafam çok bulandı ve korktum işte yani özel olacak biraz ama kaç dikişin vardı peki? Anneme sordum 2 dedi, sanki beni rahatlatmak için dedi gibi geldi. Amaan böyle konuşuyorum da belki de normal doğum bile yapamayacağız sonuçta bizim isteğimize göre olmuyor öyle. İnsan tecrübesiz olunca herşeyi takıyor, canım da tatlıdır zatenepizyotomi ne acaba dedim önce vala bilmiorum ilk kez duydum netten baktım doğum sırasında atılan kesilmiş bana atılmıştı çok fazla da değil hani 2-2.5 cm kadar birşeydi kesilirken o an sancıyla hissetmiyorsum zaten ama sonrasında dökerken ben biraz sabirsizdm snrm korkma cmm ama çok zorlayan bişey değil
MaşAllah cnm gözün aydın
Çatı ağrısı tam olaaak buysa bende de oluyor cnm böyle bacak aram tutulmuş gibi yürürken oturup kalkarken falan ağrıyor
Valla tam hatırlamıyorum canım ama taş çatlasn 2-3 cm lik yerde 5-6 tane vardır herhalde ama dediğim gibi öyle çok çok korkulacak bişey yok inan acı hissetmiyorsn sadece dikiş hamlelerini hissediyorsun ki belki benim için uyuşturucu dozu az gelmiştir ondan hissetmişimdr hangisi hayırlı ise o olsun insAllah tabi ama ben şahsen yine normal olsun isterim sezeryan daha çok gözümü korkutuyorValla ben bu epizyotomi konusunda biraz fazla saçma sapan şey okudum sanırım kafam çok bulandı ve korktum işte yani özel olacak biraz ama kaç dikişin vardı peki? Anneme sordum 2 dedi, sanki beni rahatlatmak için dedi gibi geldi. Amaan böyle konuşuyorum da belki de normal doğum bile yapamayacağız sonuçta bizim isteğimize göre olmuyor öyle. İnsan tecrübesiz olunca herşeyi takıyor, canım da tatlıdır zaten
Hakkımızda hayırlısı tabi inşallah hepimiz sağlıklı ve kolay doğumlar yaşarızValla tam hatırlamıyorum canım ama taş çatlasn 2-3 cm lik yerde 5-6 tane vardır herhalde ama dediğim gibi öyle çok çok korkulacak bişey yok inan acı hissetmiyorsn sadece dikiş hamlelerini hissediyorsun ki belki benim için uyuşturucu dozu az gelmiştir ondan hissetmişimdr hangisi hayırlı ise o olsun insAllah tabi ama ben şahsen yine normal olsun isterim sezeryan daha çok gözümü korkutuyor
Amin insAllahHakkımızda hayırlısı tabi inşallah hepimiz sağlıklı ve kolay doğumlar yaşarız
Anladim canim seninki ikiz ya belki daha once alirlar32 de girenler oldu. Bende herhangi bir durum yok gibi korkuyorum ilk gebelik iki bebek ben fark etmiyorsam ya diye. Bakalım iki hafta geçsin giderim gibi
Aynen bende de oluyor bazen bir giriyor bacagıma doğru vuruyor hattaValla benim bacak aramdaki kemik bütünüyle ağrıyor birkaç gündür baktım internetten de orası olunca çatı ağrısı oluyor galiba öyle anladım yani ben de tam bilmiyorum. Sağ kasığım aylardır ağrıyor zaten yatakta dönerken falan özellikle şimdi bir de bu eklendi ve şiddetlendi sanki.
Ne güzel canım sen normal istiyordun inşallah dönmez dahaBu arada kızlar bebeğim doğum pozisyonundadoktora döner mi daha dedim sanmıyorum artık böyle devam eder yüksek ihtimal dönmez bı ihtimal var ama tabi dedi bakicaz ilerleyen haftalarda dedi çok çok hareketli bı bebek değil uslu durur da insAllah aynı pozisyonda kalır
insAllah canım bklm nasipNe güzel canım sen normal istiyordun inşallah dönmez daha☺☺☺
magnezyum ilacı kullanıyor musunuz ?Benim kasık ağrım oluyor çatı ağrısıda batma gibi oluyor sanırım bilmiyorum bu çatı ağrısı mı oluyorki
Benimki her gitmemde ayri bir pozisyondaBu arada kızlar bebeğim doğum pozisyonundadoktora döner mi daha dedim sanmıyorum artık böyle devam eder yüksek ihtimal dönmez bı ihtimal var ama tabi dedi bakicaz ilerleyen haftalarda dedi çok çok hareketli bı bebek değil uslu durur da insAllah aynı pozisyonda kalır
aynen 32 de giden coğu kişeye 2 hafta da bir gel demiş benm doktor da dahilGenel olarak 32 de gidenlere de 2 hafta bir denmiş galiba ☺
Bende artık 2 haftada bir gideceğim ve nst istedi her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?