maşallah cnm 32 de nst ye mi bağladıİyi geçti canım. Suyuma normal dedi bu seferNst de sancı çıkmadı. Bebişe de iyi dedi.
nolmuş acaba bende kaçırdımNoldu burda biseler olmus heralde Engellenenler var
Ben cok sk giremedim bi kac gundur
Hayir olsun insallah
MaşAllah kuzucuğa hareketli demek kiBenimki her gitmemde ayri bir pozisyonda
Sali gunu gidicem bakalim yine ne tarafda
evet biraz tatsız şeyler olmus bende sonradan gördümNoldu burda biseler olmus heralde Engellenenler var
Ben cok sk giremedim bi kac gundur
Hayir olsun insallah
Sürekli gelen arkadaşlar bir süredir yoktular. Sebebi muhtemel durum galiba. Ben daha malum kişiyi bebeğimi 9ay emziririm yeter. Fazla mıç mıç olamam, süt sağamam diyip, sonrasında da sütü sağıp köpeğime versem zararı Olurmu demesinde verdim notunu ve engelledim. Hiçbir mesajını böylelikle görmüyordum. Böyle kutsal bir besini Bebeğimden esirgeyip köpeğe vermek nedir. O an cız etti içim. Çok üzüldüm o bebeğe. Bir damla sütüm olsun diye yapmadığım kalmamıştı. Yaşamayan bilemez. Kişinin amacı belli. Burayı birbirine katmak. Belliki başarmıştı. Her neyse. Hoşlanmadığınız kişileri engelleyin girmeyin polemiklere. Boşverin böylelerini.
benım her gıttıgımde aşagıdaydı kafası doktor en son gıttıgımde rahım kalınlıgın ıyı korkma demıstı.Benimki her gitmemde ayri bir pozisyonda
Sali gunu gidicem bakalim yine ne tarafda
Evet masallah hareketli özellikle bugun neredeyse hic uyumadi belki donuyodurMaşAllah kuzucuğa hareketli demek ki
evet biraz tatsız şeyler olmus bende sonradan gördüm
2 kontrol oncesi yani 2ay once benimkide asagidaydi kafasi ama gecen ay sola gecmistibenım her gıttıgımde aşagıdaydı kafası doktor en son gıttıgımde rahım kalınlıgın ıyı korkma demıstı.
Yatarken ağrı hissediyorum... Doktora da sormayı unuttumArkadaşlar siz de kasık ve çatı ağrısı yaşıyor musunuz?
Bir diğer sorum da önceden deneyimli olanlara. Valla ben epizyotomiden çok korkuyorum ya. Araştırdım biraz da doktorların büyük bir kısmı direkt yapıyormuş kendi doktoruma da daha sormadım doğum nasıl olacak vesaire sizler konuştunuz mu hiç?
Ablam garmaston pomad i önerdi göğüs ucu çatlağı için. Kendimde ne kullanıyordum hatırlamıyorum.... 9 sene geçti üstünden...kızlar gögüs yara olmasın diye hangi kremleri aldınız? ilk hamileliğimde lansiloh kullandım yine de yara kanama olmuştu
tavsiye ettiğiniz krem varmı yada bitkisel yöntem eski yöntemler vs paylaşırsanız sevinirim
Kesinlikle öyle kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez benim için kendi doğrum vardır karşıdakini ikna etmeye çalışmam zaten yapı olarak tartışma olayını pek sevmem huzursuz olurum o yüzden dahil olmadım sonradan yazılanları görünce de hepimizin ortak noktası bebeklerimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insAllahEvet masallah hareketli özellikle bugun neredeyse hic uyumadi belki donuyodur
Cok oynadi en hareketli günüydu bugun
Birbirimizi kirmayalim uzmeyelim hamilelikte insanin hormonlari tavan yapiyo bende bazen bise diyorum yada yapiyorum sonrada o neydi giz bu benmiyim diyip pisman oluyorumama son haftalar iyice sakinledim doguma girecez ne bilim sanki birini kirsam dogumuma yansicak olarak hissediyorum.
Heleki su mubarek ayda birbirimizi kirmaya uzmeye deymez zaten basimizda var bi bela korona, umarim herkes birbirinden hakli haksiz ozur diler konu kapanir. Konunun ne oldugunu bilmiyorum okumadimda
Kesinlikle oyledir canim bana sacma gelen sana dogal gelebilirKesinlikle öyle kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez benim için kendi doğrum vardır karşıdakini ikna etmeye çalışmam zaten yapı olarak tartışma olayını pek sevmem huzursuz olurum o yüzden dahil olmadım sonradan yazılanları görünce de hepimizin ortak noktası bebeklerimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insAllah
Kesinlikle oyledir canim bana sacma gelen sana dogal gelebilir
Veya bana kucucuk bir islem cok zor olupda koskoca ameliyat gozum kapali girerim cesareti vardir
Yani herkesin yapisi karakteri farkli
Ben gormedim yazismalari konuyuda bilmiyorum
Dedigin gibi ortak noktamiz bebislerimiz
Gecen gun dusunuyodum e simdi biz dogum yapinca artik konusmucazmi yazismicazmi diye okadarki benimsemisim burayi
Amin canim insallah hayirla saglikli dogumlar nasip etsin Allah
Evet canımmaşallah cnm 32 de nst ye mi bağladı
Ya aslında o zmn da 2020 temmuz anneleri diye konu olsa güzel o yine çocukların gelişimi hakkında kafamıza takılanları vs sorarız ya da burdan devam ederizKesinlikle oyledir canim bana sacma gelen sana dogal gelebilir
Veya bana kucucuk bir islem cok zor olupda koskoca ameliyat gozum kapali girerim cesareti vardir
Yani herkesin yapisi karakteri farkli
Ben gormedim yazismalari konuyuda bilmiyorum
Dedigin gibi ortak noktamiz bebislerimiz
Gecen gun dusunuyodum e simdi biz dogum yapinca artik konusmucazmi yazismicazmi diye okadarki benimsemisim burayi
Amin canim insallah hayirla saglikli dogumlar nasip etsin Allah
Evet temmuz anneleri grubu acilsa ne iyi olurYa aslında o zmn da 2020 temmuz anneleri diye konu olsa güzel o yine çocukların gelişimi hakkında kafamıza takılanları vs sorarız ya da burdan devam ederiz
Aynen bklm sağlıkla o günlere bı gelelim de yaparız birşeylerEvet temmuz anneleri grubu acilsa ne iyi olur
Gelmek isteyen gelir deneyimlerimizi korkularimizi uykusuzluklarimizi paylasiriz
Ben günde 2 kez alıyorummagnezyum ilacı kullanıyor musunuz ?
Burdan devam ederiz kızlar burası Temmuz anneleri grubu zatenEvet temmuz anneleri grubu acilsa ne iyi olur
Gelmek isteyen gelir deneyimlerimizi korkularimizi uykusuzluklarimizi paylasiriz
Gümüş kapak kullanacağım canım. Lansinoh bazılarına çok iyi gelmis bazısına hiç yaramamış onu da deneyeceğim bakalımkızlar gögüs yara olmasın diye hangi kremleri aldınız? ilk hamileliğimde lansiloh kullandım yine de yara kanama olmuştu
tavsiye ettiğiniz krem varmı yada bitkisel yöntem eski yöntemler vs paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?