2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

muhtemel durum nedir kaçırdım heralde sizin yazdıklarınızı okuyunca tüylerim ürperdi o ne demek ya allah korusun anne sütünün her damlası büyük nimet....

kızlar gögüs yara olmasın diye hangi kremleri aldınız? ilk hamileliğimde lansiloh kullandım yine de yara kanama olmuştu
tavsiye ettiğiniz krem varmı yada bitkisel yöntem eski yöntemler vs paylaşırsanız sevinirim

MaşAllah kuzucuğa hareketli demek ki
evet biraz tatsız şeyler olmus bende sonradan gördüm
Evet masallah hareketli özellikle bugun neredeyse hic uyumadi belki donuyodur
Cok oynadi en hareketli günüydu bugun
Birbirimizi kirmayalim uzmeyelim hamilelikte insanin hormonlari tavan yapiyo bende bazen bise diyorum yada yapiyorum sonrada o neydi giz bu benmiyim diyip pisman oluyorum ama son haftalar iyice sakinledim doguma girecez ne bilim sanki birini kirsam dogumuma yansicak olarak hissediyorum.
Heleki su mubarek ayda birbirimizi kirmaya uzmeye deymez zaten basimizda var bi bela korona, umarim herkes birbirinden hakli haksiz ozur diler konu kapanir. Konunun ne oldugunu bilmiyorum okumadimda

Yatarken ağrı hissediyorum... Doktora da sormayı unuttum

Ablam garmaston pomad i önerdi göğüs ucu çatlağı için. Kendimde ne kullanıyordum hatırlamıyorum.... 9 sene geçti üstünden...

Kesinlikle öyle kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez benim için kendi doğrum vardır karşıdakini ikna etmeye çalışmam zaten yapı olarak tartışma olayını pek sevmem huzursuz olurum o yüzden dahil olmadım sonradan yazılanları görünce de hepimizin ortak noktası bebeklerimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insAllah

Kesinlikle oyledir canim bana sacma gelen sana dogal gelebilir
Veya bana kucucuk bir islem cok zor olupda koskoca ameliyat gozum kapali girerim cesareti vardir
Yani herkesin yapisi karakteri farkli
Ben gormedim yazismalari konuyuda bilmiyorum
Dedigin gibi ortak noktamiz bebislerimiz
Gecen gun dusunuyodum e simdi biz dogum yapinca artik konusmucazmi yazismicazmi diye okadarki benimsemisim burayi
Amin canim insallah hayirla saglikli dogumlar nasip etsin Allah

aynen öyle cnm konumuz bebişlerimiz
allah hepimze sağlıkla bebeklerimeze kavuşmayı nasip etsin inş
doğumdan sonra da bi grup vs olsa knşsak iiyi olurdu

Ya aslında o zmn da 2020 temmuz anneleri diye konu olsa güzel o yine çocukların gelişimi hakkında kafamıza takılanları vs sorarız ya da burdan devam ederiz

Ya aslında o zmn da 2020 temmuz anneleri diye konu olsa güzel o yine çocukların gelişimi hakkında kafamıza takılanları vs sorarız ya da burdan devam ederiz
Evet temmuz anneleri grubu acilsa ne iyi olur
Gelmek isteyen gelir deneyimlerimizi korkularimizi uykusuzluklarimizi paylasiriz

Gümüş kapak kullanacağım canım. Lansinoh bazılarına çok iyi gelmis bazısına hiç yaramamış onu da deneyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…