Benim bahsettiğim öyle durduk yerde olan bir şey değil sadece yatakta sağa sola dönerken oturup kalkarken falan oluyor, sizin de öyle mi?
Çok geçmiş olsun Şu an durumlar nasıl İyisinizdir inşallah ...Aynısını geçen cuma yaşadım 3 kez nst girdim alttan 3 kez muayene oldum hem sancim vardı hem.de nst de çıkıyordu serum verildi hatta muayene sonrası akşam kanama oldu lekelenme tarzı kesin geliyor dedim ama 1 haftadır iyiyim.bende 33+5 yendim şimdi 34+4 gayet iyiyim
Noldu burda biseler olmus heralde Engellenenler var
Ben cok sk giremedim bi kac gundur
Hayir olsun insallah
Yok canım ben ne olur ne olmaz diye aldım normalde gerekmiyor
Bi doktor kadar iyi tarif etmişsiniz Çok detayci.. Ben teşekkür ederimTarif ettiğin kasık ağrısı evet. Son haftalarda daha da artacak kas ağrılarımız. Vücudumuz bir hormon üretiyormuş adını unuttum. Kasları yumuşatan bir hormonmuş bu kolay doğuma hazırlık içinmiş yani bebiş baskı yapınca kasık ağrısı oluyor. Bizim dikkat edeceğimiz bu ağrıya ilave tüm belimizi kavrayan ağrı giriyor mu? Günde kaç kere giriyor süresi ne kadar oluyor. Bu dönemde yalancı sancılarda yaşayacağız ki ben başladım ara ara belimi kavrayan ağrılar hissediyorum. Ama doğum ağrısı değil biliyorum doğum yaklaşınca o ağrılar sıklaşıyor. Günde 1 2 ağrı doğum başladı demek değil aksine vücudumuz doğası gereğini yaşıyor kendini doğuma hazırlıyor hergün mucize yaşıyoruz aslında
Bende 31 sen gittim 32 den sorma her hafta nst dedi Cuma günü nst için gitti haftaya tekrar nst için gel dedi erken mi başladı acaba aslında Çok rahat bi doktor amaBen 29 gittim bana 3 hafta sonra gel dedi. Nst yi sordum 35-36 gibi başlarız dedibenim 32de tekrar kontrolum var bakalım
Bende 31 sen gittim 32 den sorma her hafta nst dedi Cuma günü nst için gitti haftaya tekrar nst için gel dedi erken mi başladı acaba aslında Çok rahat bi doktor ama
Kahve hiç içmiyorum canım istemediği için normalde çok severdim Türk kahvesi günde iki defa içerdim ama şimdi lezzetli gelmiyor çay da iki üç çay bardağı anca iciyorumdur ya da daha az canımKızlar günde ne kadar kahve çay tüketiyorsunuz ☺
kahve hiç içmiyorum canım, çayı da sabah içmiyorum akşam en fazla 2 bardakKızlar günde ne kadar kahve çay tüketiyorsunuz ☺
bişey olmamıştır canım korkma bır kerelık sonucta. zaten o antıbıyotıklerı hamılelere uygun olanı verıyorlarArkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik veemisti doktor günde 1 mis ben antibiyotik diye 12 saatte bir atılır diye dusunerekten-biraz da uyku sersemi idim- 12 saat sonra ikinciyi attım epey baş dönmesi yaptı sabah şu an geçti atmadım tekrar, böyle birşey yaşayan oldu mu bebeğe zararı olmuş mudur
Ben iki fincan kahve üç dört bardakta çay içiyordum son bir iki aydir artik bebek büyüdü diye.Bu sefer az kilo aldiğimi görünce kahveyi biraktim cayı iki bardağa indirdim.Kafein kilosunu artirmadi belki diye ama uzmanlar 200 mg a kadar kafein alinabilir diyor.Bir fincan türk kahvede 57 çayda 50 mg kafein varmiş ordan hesap et artikKızlar günde ne kadar kahve çay tüketiyorsunuz ☺
Ne koyacağına bağlı sanki canım ben çok şey koymayı düşünmedigimden spor çantası büyüklüğnde bı valiz götürecek gibiyimKizlar hastane cantasi için kabin boy valiz yetiyor mu?Orta boya mi koyacaksınız?
Anladım canım ilk zaman bende içemiyordum kahve ama şimdi kokusu bile güzel geliyor haftada iki kere içiyorum kahveyi geneldeKahve hiç içmiyorum canım istemediği için normalde çok severdim Türk kahvesi günde iki defa içerdim ama şimdi lezzetli gelmiyor çay da iki üç çay bardağı anca iciyorumdur ya da daha az canım
Anladım canım sevmediğin için mi içmiyorsunkahve hiç içmiyorum canım, çayı da sabah içmiyorum akşam en fazla 2 bardak
Hadi ya bende takip ediyim o zaman ama bardak ölçüsüde önemliBen iki fincan kahve üç dört bardakta çay içiyordum son bir iki aydir artik bebek büyüdü diye.Bu sefer az kilo aldiğimi görünce kahveyi biraktim cayı iki bardağa indirdim.Kafein kilosunu artirmadi belki diye ama uzmanlar 200 mg a kadar kafein alinabilir diyor.Bir fincan türk kahvede 57 çayda 50 mg kafein varmiş ordan hesap et artik
Bende öyle yapıcam bebeğin eşyalarını anne bebek çantası almıstım ona koyarım. Kendi eşyamıda biraz daha büyük sırt çantam var ona koyucam zaten 1 yada 2 gün kalınıyor valizle ugrasamayızNe koyacağına bağlı sanki canım ben çok şey koymayı düşünmedigimden spor çantası büyüklüğnde bı valiz götürecek gibiyim
Kafein kiloyla alakalımı ilk kez duydum bunu meselaBen iki fincan kahve üç dört bardakta çay içiyordum son bir iki aydir artik bebek büyüdü diye.Bu sefer az kilo aldiğimi görünce kahveyi biraktim cayı iki bardağa indirdim.Kafein kilosunu artirmadi belki diye ama uzmanlar 200 mg a kadar kafein alinabilir diyor.Bir fincan türk kahvede 57 çayda 50 mg kafein varmiş ordan hesap et artik
afiyet olsun canım aşırıya kacmadıkça bence zararlı değildir zatenAnladım canım ilk zaman bende içemiyordum kahve ama şimdi kokusu bile güzel geliyor haftada iki kere içiyorum kahveyi genelde ☺
aynen cnm boşuna çok eşya götürüp kirletmeye de gerek yok mecbur kullanılmasa da hastaneden gelince içine sinmez insanın boşaltnca çantadakiler hepsi yıkanırBende öyle yapıcam bebeğin eşyalarını anne bebek çantası almıstım ona koyarım. Kendi eşyamıda biraz daha büyük sırt çantam var ona koyucam zaten 1 yada 2 gün kalınıyor valizle ugrasamayız☺
Aynen canım kullanılacak şeyler belli zaten bişey eksik olsada eşim hemen gider alır gelir bişey olmazafiyet olsun canım aşırıya kacmadıkça bence zararlı değildir zaten
aynen cnm boşuna çok eşya götürüp kirletmeye de gerek yok mecbur kullanılmasa da hastaneden gelince içine sinmez insanın boşaltnca çantadakiler hepsi yıkanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?