2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim bahsettiğim öyle durduk yerde olan bir şey değil sadece yatakta sağa sola dönerken oturup kalkarken falan oluyor, sizin de öyle mi?

Dönerken benimde uzun zamandır oluyor ama korkulacak bişey yok onda da. Yine gittiğinde sor doktoruna ama ben en son 3 hafta önce gittiğimde ağrıların artacak korkma demişti

Çok geçmiş olsun Şu an durumlar nasıl İyisinizdir inşallah ...

Noldu burda biseler olmus heralde Engellenenler var
Ben cok sk giremedim bi kac gundur
Hayir olsun insallah

Bense merak ettim Ne olmuş ?

Yok canım ben ne olur ne olmaz diye aldım normalde gerekmiyor

Ya ne derlerse aldım ben .. Lansinoh göğüs ucu kremi , gümüş gogus kapakları, Philips Avent göğüs ucu koruyucuları (plastik) ,göğüs pedi, göğüse sıcak soğuk kullanılacak termal pedler , Süt sagma makinesi dua ediyorum inşallah sütüm olur da

Bi doktor kadar iyi tarif etmişsiniz Çok detayci.. Ben teşekkür ederim

Ben 29 gittim bana 3 hafta sonra gel dedi. Nst yi sordum 35-36 gibi başlarız dedi benim 32de tekrar kontrolum var bakalım
Bende 31 sen gittim 32 den sorma her hafta nst dedi Cuma günü nst için gitti haftaya tekrar nst için gel dedi erken mi başladı acaba aslında Çok rahat bi doktor ama

Bende 31 sen gittim 32 den sorma her hafta nst dedi Cuma günü nst için gitti haftaya tekrar nst için gel dedi erken mi başladı acaba aslında Çok rahat bi doktor ama

32 haftadan sonra nst ile takip yapilabilirmis.. Doktorunuz çok titiz belkide o yüzden her hafta istemiştir..

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik veemisti doktor günde 1 mis ben antibiyotik diye 12 saatte bir atılır diye dusunerekten-biraz da uyku sersemi idim- 12 saat sonra ikinciyi attım epey baş dönmesi yaptı sabah şu an geçti atmadım tekrar, böyle birşey yaşayan oldu mu bebeğe zararı olmuş mudur

Kızlar günde ne kadar kahve çay tüketiyorsunuz ☺
Kahve hiç içmiyorum canım istemediği için normalde çok severdim Türk kahvesi günde iki defa içerdim ama şimdi lezzetli gelmiyor çay da iki üç çay bardağı anca iciyorumdur ya da daha az canım

Son düzenleme:
bişey olmamıştır canım korkma bır kerelık sonucta. zaten o antıbıyotıklerı hamılelere uygun olanı verıyorlar

Kızlar günde ne kadar kahve çay tüketiyorsunuz ☺
Ben iki fincan kahve üç dört bardakta çay içiyordum son bir iki aydir artik bebek büyüdü diye.Bu sefer az kilo aldiğimi görünce kahveyi biraktim cayı iki bardağa indirdim.Kafein kilosunu artirmadi belki diye ama uzmanlar 200 mg a kadar kafein alinabilir diyor.Bir fincan türk kahvede 57 çayda 50 mg kafein varmiş ordan hesap et artik

Kahve hiç içmiyorum canım istemediği için normalde çok severdim Türk kahvesi günde iki defa içerdim ama şimdi lezzetli gelmiyor çay da iki üç çay bardağı anca iciyorumdur ya da daha az canım
Anladım canım ilk zaman bende içemiyordum kahve ama şimdi kokusu bile güzel geliyor haftada iki kere içiyorum kahveyi genelde

Hadi ya bende takip ediyim o zaman ama bardak ölçüsüde önemli Bende haftada iki kere falan içiyprum kahve, telvesini az koyuyorum. Benim bir tanıdıgım günde üç tane içiyordu valla biz yine az içiypruz

Ne koyacağına bağlı sanki canım ben çok şey koymayı düşünmedigimden spor çantası büyüklüğnde bı valiz götürecek gibiyim
Bende öyle yapıcam bebeğin eşyalarını anne bebek çantası almıstım ona koyarım. Kendi eşyamıda biraz daha büyük sırt çantam var ona koyucam zaten 1 yada 2 gün kalınıyor valizle ugrasamayız

Kafein kiloyla alakalımı ilk kez duydum bunu mesela

Anladım canım ilk zaman bende içemiyordum kahve ama şimdi kokusu bile güzel geliyor haftada iki kere içiyorum kahveyi genelde ☺
afiyet olsun canım aşırıya kacmadıkça bence zararlı değildir zaten
aynen cnm boşuna çok eşya götürüp kirletmeye de gerek yok mecbur kullanılmasa da hastaneden gelince içine sinmez insanın boşaltnca çantadakiler hepsi yıkanır

Aynen canım kullanılacak şeyler belli zaten bişey eksik olsada eşim hemen gider alır gelir bişey olmaz

Merhaba güzel anneler uzun zamandır tüm yazılanları tek tek okudum umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Okuyabildiklerime göre kıyafetler yıkanıyor bu ara hediyelikler bakılıyor çalışan anneler raporlarını alıyor. Bende 32. Haftadayım artık bilmeyenler için kızımız olacak adını “Duru” koymayı düşünüyoruz inşallah
En son geçen perşembe doktora gittik ve haftaya cuma tekrar çağırdı. Suyum sınırdaymış 199 maç 200 olması gerekiyor dedi.
Bu arada hamileliğin 12. Haftasından beri reflü ile uğraşıyorum. 1 ay öncede şeker yüklemesi yaptık ve 1. Saat tokluk biraz fazla çıktığı için günlük şeker ölçümlerine başladım. Toplamda 15 kilo aldım Bu beni biraz üzsene sağlıklı olarak bebeğimin dünyaya gelmesinden başka bir şey istemiyorum şuan.
Bu arada bende ilk bebeğim ve tüm kıyafetleri bebek deterjanı ile yıkayıp ütüledim. Hastane çantasınıda yavaş yavaş hazırlıyorum ufak tefek eksiklerim kaldı. Kızıma ve kendime taç yaptırmak istiyorum ve hediyelik düşünüyorum hastaneye gelen olmasada 40 mevlidinde dağıtırım dedim hemde içimde kalmasın
biraz uzun oldu genel anlatayım dedim bu arada birwhatsapp grubunuz varsa katılmayı çok isterim sizler neler yapıyorsunuz? Benim gibi olanlar fikir vermek isteyen yada soru sormak isteyen varsa buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…