2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla benim doktor bı acayip istersen günde bir sınır söyledi onu bile hatirlamiyom bira bile icebilirsin dedi ona icebilirsin diyen kafesine bişi demez galiba kendisinin de çocukları var eşini kısıtlamamis hic
Haha doğrudur her doktorda farklı şey söylüyo valla ya

Kızlar sümüksü akıntı normal demi wcdeyken öyle bi akıntı geldi de nişan falan değildir demi iyice paronayak oldum
rengi neydi canım pembe falan oluyor herhalde nişan hiç bilmiyorum gerçi yaşamadım ama
Valla benim doktor bı acayip istersen günde bir sınır söyledi onu bile hatirlamiyom bira bile icebilirsin dedi ona icebilirsin diyen kafesine bişi demez galiba kendisinin de çocukları var eşini kısıtlamamis hic
Senin doktordan iyiden iyiye şüphelenmeye başladım

Ben hala hastane için pijama alicam yaw alanlar link versin kurtulalim:)Kaç tane alalim gecelik sabahlık da alalim mi diyiverin.Aslında benim var ama şimdi hastaneye girişler açilirsa kayınpederimdi babamdi falan gelirse öyle askılı şortlu giyemem diye alayım uzun bi şeyler diyorum

Beyaz sarımsı canım herhalde normal akıntıydı çok oluyor bu ara. Bende baktım nişan koyu renk olurmus pembe kırmızı falan
bende de bı ara çöktü şu ara azaldı biraz ama var akıntım aman nişan falan olmasın daha erken bı kaç hafta daha beklesinler

Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo
spinal -epidural hemen heemn aynı cnm belden aşağı uyuşuyor benm o şekilde olmştu bunda da inş öyle istiyorum
normal doğumda cok sancı olunca hafifleisn diye epidural iğne yapılıyor ama her normal doğumda yapılmıyor

Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo

Benim düşüncelerimi yazmışsınız , Hepsi birebir Sezeryandan korkuyorum diye normal doğum istiyordum onda da mı iğne yapılıyormuş ??

Mideniz için ne verdi Bende de aynı sorun var Doktordan talep edeyim..Oluyorum midemin üzerinde yaşıyor galiba bu kız..

Kızlar sümüksü akıntı normal demi wcdeyken öyle bi akıntı geldi de nişan falan değildir demi iyice paronayak oldum

Bı kere bende panikle doktorumu aradım. ben suyunun geldiğini düşünmüştüm Kanli ve fazla.gelmesi gerekiyormuş Nisan da .. Bu donemlerde beyaz akıntılar da sıkıntı olmuyormuş ama rengi değişirse mutlaka doktorunuzla görüşün..

Normal olsa çok istiyorum aslında

Rabby-d diye bı hap ama dediğim gibi doktoruna danış mutlaka belki benim önceden de mide rahatsizliklarim olduğu için son çare olarak vermiştir mümkün mertebe ilaç kullanmamak daha iyi aslinda

Kız Allah için şu doktorunu değiştir bu adam sana doğumda bi şey yapacak diye korkar oldum

benım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?

Aynen bende öyle okudum canım benim sarımsı kremsiydi renkli değildi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…