aynen bebek baskı yapıyor diyince bana da 2 kere magnezyum kullanmamı söylemiştiBen günde 2 kez alıyorum
Haha doğrudur her doktorda farklı şey söylüyo valla yaValla benim doktor bı acayip istersen günde bir sınır söyledi onu bile hatirlamiyom bira bile icebilirsin dedi ona icebilirsin diyen kafesine bişi demez galibakendisinin de çocukları var eşini kısıtlamamis hic
rengi neydi canım pembe falan oluyor herhalde nişan hiç bilmiyorum gerçi yaşamadım amaKızlar sümüksü akıntı normal demi wcdeyken öyle bi akıntı geldi de nişan falan değildir demi iyice paronayak oldum
Senin doktordan iyiden iyiye şüphelenmeye başladımValla benim doktor bı acayip istersen günde bir sınır söyledi onu bile hatirlamiyom bira bile icebilirsin dedi ona icebilirsin diyen kafesine bişi demez galibakendisinin de çocukları var eşini kısıtlamamis hic
Beyaz sarımsı canım herhalde normal akıntıydı çok oluyor bu ara. Bende baktım nişan koyu renk olurmus pembe kırmızı falanrengi neydi canım pembe falan oluyor herhalde nişan hiç bilmiyorum gerçi yaşamadım ama
Senin doktordan iyiden iyiye şüphelenmeye başladım
teşekkür ederim cnm mumsy baktım yorumlara evet baya memnun kalan var ondan alabilirmGümüş kapak aldım ben belki kremde alırım. Mumsy epey öneren var. Alırsam bunu alırım. Lansinoh bende de işe yaramamıştı. Çok çektim bu konuda
bende de bı ara çöktü şu ara azaldı biraz ama var akıntım aman nişan falan olmasın daha erken bı kaç hafta daha beklesinlerBeyaz sarımsı canım herhalde normal akıntıydı çok oluyor bu ara. Bende baktım nişan koyu renk olurmus pembe kırmızı falan
magnezyum 2 ye cıkınca biraz rahatladım bendeEvet gğnde bir tane toz şeklinde
spinal -epidural hemen heemn aynı cnm belden aşağı uyuşuyor benm o şekilde olmştu bunda da inş öyle istiyorumDoğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo
Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo
Kizlar ağır mide yanması yaşıyordum malum sürekli rennie ya da gaviskon kullanmak uzun dönemde zararlı öncesinden de biliyorum doktorum bı ilaç yazdı sabah aç karnına aliniyo ve şükür iki gündür rahatım çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın
Kızlar sümüksü akıntı normal demi wcdeyken öyle bi akıntı geldi de nişan falan değildir demi iyice paronayak oldum
Doğumdan sonra yazarım artık olanlarirengi neydi canım pembe falan oluyor herhalde nişan hiç bilmiyorum gerçi yaşamadım ama
Senin doktordan iyiden iyiye şüphelenmeye başladım
Normal olsa çok istiyorum aslındaspinal -epidural hemen heemn aynı cnm belden aşağı uyuşuyor benm o şekilde olmştu bunda da inş öyle istiyorum
normal doğumda cok sancı olunca hafifleisn diye epidural iğne yapılıyor ama her normal doğumda yapılmıyor
Rabby-d diye bı hap ama dediğim gibi doktoruna danış mutlaka belki benim önceden de mide rahatsizliklarim olduğu için son çare olarak vermiştir mümkün mertebe ilaç kullanmamak daha iyi aslindaBenim düşüncelerimi yazmışsınız , Hepsi birebir Sezeryandan korkuyorum diye normal doğum istiyordum onda da mı iğne yapılıyormuş ??
Mideniz için ne verdi Bende de aynı sorun var Doktordan talep edeyim..Oluyorum midemin üzerinde yaşıyor galiba bu kız..
Bı kere bende panikle doktorumu aradım. ben suyunun geldiğini düşünmüştümKanli ve fazla.gelmesi gerekiyormuş Nisan da .. Bu donemlerde beyaz akıntılar da sıkıntı olmuyormuş ama rengi değişirse mutlaka doktorunuzla görüşün..
Kız Allah için şu doktorunu değiştir bu adam sana doğumda bi şey yapacak diye korkar oldumValla benim doktor bı acayip istersen günde bir sınır söyledi onu bile hatirlamiyom bira bile icebilirsin dedi ona icebilirsin diyen kafesine bişi demez galibakendisinin de çocukları var eşini kısıtlamamis hic
Aman Allah korusun ya bişey olmadan kucağına alırsın insAllah daDoğumdan sonra yazarım artık olanlaribenden haber alamazsınız da korkun
aslında türk kahvesını severım ama canım ıstmıyor hıc. aramadım öyle yanıAnladım canım sevmediğin için mi içmiyorsun
Ay allah korusun canım ya aynen valla az daha durdunlarbende de bı ara çöktü şu ara azaldı biraz ama var akıntım aman nişan falan olmasın daha erken bı kaç hafta daha beklesinler
Ben bir alıyorum haftaya randevuda sorarım bi bakıyım iki alıyımmı diyemagnezyum 2 ye cıkınca biraz rahatladım bende
Aynen bende öyle okudum canım benim sarımsı kremsiydi renkli değildi allahtanBenim düşüncelerimi yazmışsınız , Hepsi birebir Sezeryandan korkuyorum diye normal doğum istiyordum onda da mı iğne yapılıyormuş ??
Mideniz için ne verdi Bende de aynı sorun var Doktordan talep edeyim..Oluyorum midemin üzerinde yaşıyor galiba bu kız..
Bı kere bende panikle doktorumu aradım. ben suyunun geldiğini düşünmüştümKanli ve fazla.gelmesi gerekiyormuş Nisan da .. Bu donemlerde beyaz akıntılar da sıkıntı olmuyormuş ama rengi değişirse mutlaka doktorunuzla görüşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?