2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Mrb cnm MaşAllah ismi çok güzelmiş sağlıkla gelsin Duru bebek sağlık olsun da verilir insAllah kilolar

Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo

Kizlar ağır mide yanması yaşıyordum malum sürekli rennie ya da gaviskon kullanmak uzun dönemde zararlı öncesinden de biliyorum doktorum bı ilaç yazdı sabah aç karnına aliniyo ve şükür iki gündür rahatım çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın

Ben epiduralle normal doğum düşünüyorum daha çabuk ayağa kalkmak için inş bi sorun olmadan istediğim gibi olur
Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo

sezeryandan ne yalan söyleyeyim bende korkuyorum insAllah sağlıkla hayırlısıysa tabi normal olur normalde epidural dediğin ne ki benim kız normaldi ama epidural mevzusu ne bilemedim şu an uyuşturuluyor mu yine
Rahatlamana sevindim canım bende de yoktu ne güzel bı kac haftadır bugün nedense oldu yanma

Ben epiduralle normal doğum düşünüyorum daha çabuk ayağa kalkmak için inş bi sorun olmadan istediğim gibi olur
İnşallah güzel geçer doğumlar epidural de çok çok düşük de olsa yanlış yere yapılma riski var bende hep iğneden korkarım keşke suda doğum falan olsa buralarda

Keşke olsa Ahh ahh zaten ne hayallerim vardı korona sardı dünyayı epiduralde anestezi uzmanı bir arkadaşım var o öneriyor olmadı iğneni gelir ben yaparım dedi bakalım kısmet
İnşallah güzel geçer doğumlar epidural de çok çok düşük de olsa yanlış yere yapılma riski var bende hep iğneden korkarım keşke suda doğum falan olsa buralarda

Sağol canım aksamlari rahat rahat uzanabilmek çok güzelmiş unutmuşum sezeryan korkusu var bende de epidural de bele iğne yapiliyomus uyusturmak için ama milim kaymaması ve yapanin tecrübeli olması lazım bende biraz pinpirikliyimdir

Keşke olsa Ahh ahh zaten ne hayallerim vardı korona sardı dünyayı epiduralde anestezi uzmanı bir arkadaşım var o öneriyor olmadı iğneni gelir ben yaparım dedi bakalım kısmet
Tanıdık var şanslısın benim arkadaş doğum yaptı çocuğuna bile yanlış iğne yapmışlar aylardır uğraşıyorlar şükür durumu iyi iyice iğneden korkmaya basladim

Ya Allah korusun bu dönemde böyle şeyler duymak korkutucu ben çok dinlemiyorum yoksa her şeyden korkar hale gelirim biraz duygusal bir yapımda var baya zor
Tanıdık var şanslısın benim arkadaş doğum yaptı çocuğuna bile yanlış iğne yapmışlar aylardır uğraşıyorlar şükür durumu iyi iyice iğneden korkmaya basladim

Ya Allah korusun bu dönemde böyle şeyler duymak korkutucu ben çok dinlemiyorum yoksa her şeyden korkar hale gelirim biraz duygusal bir yapımda var baya zor
Yok canim kötü bişi olmadı sadece fazladan iğne yapmışlar para için ya da tecrubesizlikten erken doğmuştu iğne ondan ağır gelmiş durumu şu an gayet iyi

Hadi yaa doktor bişey demiyorsa sıkıntı yok canım
Valla benim doktor bı acayip istersen günde bir sınır söyledi onu bile hatirlamiyom bira bile icebilirsin dedi ona icebilirsin diyen kafesine bişi demez galiba kendisinin de çocukları var eşini kısıtlamamis hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…