- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Kesinlikle Rabbim sağlıkla o günlere getirsin deAynen canım kullanılacak şeyler belli zaten bişey eksik olsada eşim hemen gider alır gelir bişey olmaz☺
İki bardak kadar çay bir tane türk kahvesi bideeee tek bağımlılığım sütlü filtre kahve azcikKızlar günde ne kadar kahve çay tüketiyorsunuz ☺
Mrb cnm MaşAllah ismi çok güzelmiş sağlıkla gelsin Duru bebekMerhaba güzel anneler uzun zamandır tüm yazılanları tek tek okudum umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Okuyabildiklerime göre kıyafetler yıkanıyor bu ara hediyelikler bakılıyor çalışan anneler raporlarını alıyor. Bende 32. Haftadayım artık bilmeyenler için kızımız olacak adını “Duru” koymayı düşünüyoruz inşallah
En son geçen perşembe doktora gittik ve haftaya cuma tekrar çağırdı. Suyum sınırdaymış 199 maç 200 olması gerekiyor dedi.
Bu arada hamileliğin 12. Haftasından beri reflü ile uğraşıyorum. 1 ay öncede şeker yüklemesi yaptık ve 1. Saat tokluk biraz fazla çıktığı için günlük şeker ölçümlerine başladım. Toplamda 15 kilo aldımBu beni biraz üzsene sağlıklı olarak bebeğimin dünyaya gelmesinden başka bir şey istemiyorum şuan.
Bu arada bende ilk bebeğim ve tüm kıyafetleri bebek deterjanı ile yıkayıp ütüledim. Hastane çantasınıda yavaş yavaş hazırlıyorum ufak tefek eksiklerim kaldı. Kızıma ve kendime taç yaptırmak istiyorum ve hediyelik düşünüyorum hastaneye gelen olmasada 40 mevlidinde dağıtırım dedim hemde içimde kalmasın ☺
biraz uzun oldu genel anlatayım dedim bu arada birwhatsapp grubunuz varsa katılmayı çok isterimsizler neler yapıyorsunuz? Benim gibi olanlar fikir vermek isteyen yada soru sormak isteyen varsa buralardayım ☺
Mrb cnm MaşAllah ismi çok güzelmiş sağlıkla gelsin Duru bebeksağlık olsun da verilir insAllah kilolar
Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo
sezeryandan ne yalan söyleyeyim bende korkuyorum insAllah sağlıkla hayırlısıysa tabi normal olurDoğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo
Rahatlamana sevindim canım bende de yoktu ne güzel bı kac haftadır bugün nedense oldu yanmaKizlar ağır mide yanması yaşıyordum malum sürekli rennie ya da gaviskon kullanmak uzun dönemde zararlı öncesinden de biliyorum doktorum bı ilaç yazdı sabah aç karnına aliniyo ve şükür iki gündür rahatım çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın
İnşallah güzel geçer doğumlar epidural de çok çok düşük de olsa yanlış yere yapılma riski var bende hep iğneden korkarımBen epiduralle normal doğum düşünüyorum daha çabuk ayağa kalkmak için inş bi sorun olmadan istediğim gibi olur
İnşallah güzel geçer doğumlar epidural de çok çok düşük de olsa yanlış yere yapılma riski var bende hep iğneden korkarımkeşke suda doğum falan olsa buralarda
Sağol canım aksamlari rahat rahat uzanabilmek çok güzelmiş unutmuşumsezeryandan ne yalan söyleyeyim bende korkuyorum insAllah sağlıkla hayırlısıysa tabi normal olurnormalde epidural dediğin ne ki benim kız normaldi ama epidural mevzusu ne bilemedim şu an uyuşturuluyor mu yine
Rahatlamana sevindim canım bende de yoktu ne güzel bı kac haftadır bugün nedense oldu yanma
Tanıdık var şanslısın benim arkadaş doğum yaptı çocuğuna bile yanlış iğne yapmışlar aylardır uğraşıyorlar şükür durumu iyi iyice iğneden korkmaya basladimKeşke olsa Ahh ahh zaten ne hayallerim vardı korona sardı dünyayıepiduralde anestezi uzmanı bir arkadaşım var o öneriyor olmadı iğneni gelir ben yaparım dedi bakalım kısmet
Amin canımKesinlikle Rabbim sağlıkla o günlere getirsin de
Tanıdık var şanslısın benim arkadaş doğum yaptı çocuğuna bile yanlış iğne yapmışlar aylardır uğraşıyorlar şükür durumu iyi iyice iğneden korkmaya basladim
Hadi yaa doktor bişey demiyorsa sıkıntı yok canımİki bardak kadar çay bir tane türk kahvesi bideeee tek bağımlılığım sütlü filtre kahve azcik
İnternetin yalancisiyim.Fazla kafein bebeğin doğum kilosunu düşürür diyor.Bebekli arkadaşlarim da cocuk agresif huysuz olur içe diyorKafein kiloyla alakalımı ilk kez duydum bunu mesela
Alla alla neyse az içiyorum neysekiİnternetin yalancisiyim.Fazla kafein bebeğin doğum kilosunu düşürür diyor.Bebekli arkadaşlarim da cocuk agresif huysuz olur içe diyor
Yok canim kötü bişi olmadı sadece fazladan iğne yapmışlar para için ya da tecrubesizlikten erken doğmuştu iğne ondan ağır gelmiş durumu şu an gayet iyiYa Allah korusun bu dönemde böyle şeyler duymak korkutucu ben çok dinlemiyorum yoksa her şeyden korkar hale gelirim biraz duygusal bir yapımda var baya zor
Valla benim doktor bı acayip istersen günde bir sınır söyledi onu bile hatirlamiyom bira bile icebilirsin dedi ona icebilirsin diyen kafesine bişi demez galibaHadi yaa doktor bişey demiyorsa sıkıntı yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?