2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

benım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?
Genel dediğin komple uyutmamaı? Belden uyusturmada yan etkiler oluyormus sanırım benim doktorum önermiyormus bilemedim bende

Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo

Ben ilk doğumumu spinal sezaryen yaptım, o da aslinda ben normali çok istiyordum ama suyum boşalmıştı ama çocuk aşağı inmemişti mecbur acil ameliyat dediler de o an karar verdim uyanık kalmaya, ameliyathanede iğneyi olur olmaz 5-6 dk içinde belden aşağım yoktu. Hayatımda ilk defa ameliyathaneye giren ben, aşırı heyecanlandım ve başımda bir hemşire sürekli soru cevap şeklinde beni rahatlatırken bir baktım beni sağa sola sallıyorlar, zaten gözümün önünde bir örtü, göremiyorum bir şey, hop hemen oğlumu getirdiler yanıma, gözümün önünde burnu hortumla temizlendi, beze sarıldı ve hemen yüzüme doğru getirdiler. Sonra oğlumu yollayıp benim de dikişleri diktiler, her şey en fazla 40-45 dakika sürmüştür. Doğumdan sonra ilk ayağa kalkış aşırı ağrılıydı ama onun dışında da çok hatırladığım bir ağrım yok. Çok uzattım belki ama gözünüzde canlanmıştır umarım.

Çok teşekkürler tecrübeleri okumak iyi oluyo inşallah herkesin doğumu kolaylıkla gecer

Kızlar insülin kullanan var mı? Benim şekerim bir türlü düşmüyor, bayramdan sonra insülin başlıcam artık sanırım ama korkuyorum?

aynen bende ilk de herşeyi hazırladm yaptım buna haksızlık olmasın diye yaptırıcam yakın çevrem için
bende oyle dusunuorum canim kizimda dolap susu yaptrmistim bundada yaptrmayi istiorum ama sayisi az olur sdece en yakinlarima veririm.onun haricinde kapi susu faln kizimdan kalan var zaten hastaneyi suslemiorum ben evi suslerim suslersem bakalim Allah ne gosterirse

onceki muayenen ne zamandi ozaman kac kiloydu bebisn benimkide 30 haftalikken 1800 2000 falan demsti 33 haftalikken gidecegim acaba kac olur

Bilmiyorum canim noldugunu gecmis sayfalarda vardir buyuk ihtimal ama ben bakmadim

onceki muayenen ne zamandi ozaman kac kiloydu bebisn benimkide 30 haftalikken 1800 2000 falan demsti 33 haftalikken gidecegim acaba kac olur
En son 28+4 te gitmiştim cnm 1400gr di o zmn 26 gün olmuş maşAllah senin kuzucuk önden gidiyor bira herhlde 2300-2400 falan olur herhlde cnm

benım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?
Ben yaptım... Genel anestezi ile...benim ilk gebeligimde 9 ay boyunca bel ağrısı çekmiştim. Düz yatamıyordum. 2. Cisinde de genel anestezi istiycem....belimde problem var..... Belden vurulan iğne biraz daha rahatsızlık verebilir diye.... Genel anestezinin olumsuz bı yönüne rastlamadım....

Doktoruna msj at istersen. İlaç bitmeden bırakmamak gerekiyor ya daha ciddi sorun yaratmasın. Şahsi fikrim ilacı bırakmak yerine son aldığından 24 saat sonra almaya düzenli devam etmen ama söz konusu antibiyotik olunca doktoruna danış illaki derim

mesela nasıl oluyor bıraz anlatabılır mısın?yani doğum oluyor sonra sen ne zaman uyanıyorsun ve doğumdan ne zaman sonra bebegını goruyorsun ne zmaan emzırıyorsun? agrın oluyor mu agrı kesıcı verebılıyorlar mı verıyorlarsa emzırecegın için sıkıntı oluyor mu

Kizlar hastane cantasi için kabin boy valiz yetiyor mu?Orta boya mi koyacaksınız?
Kabin boy yeterli canım. Refakatçinize ve hastaneden çıkarken giyeceğiniz kıyafetleri de koymayı unutmayın. Biz doğuma eşimle gideceğimiz için ona da yedek kıyafet alacağım. İlkinde unutmuştum gece görümceme söyledik getirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…