- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Değişti demekki istekler hamilelikteaslında türk kahvesını severım ama canım ıstmıyor hıc. aramadım öyle yanı
Genel dediğin komple uyutmamaı? Belden uyusturmada yan etkiler oluyormus sanırım benim doktorum önermiyormus bilemedim bendebenım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?
Bende de aynı korku başladıKız Allah için şu doktorunu değiştir bu adam sana doğumda bi şey yapacak diye korkar oldum
İnşallahAman Allah korusun ya bişey olmadan kucağına alırsın insAllah da
Doğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo
Çok teşekkürler tecrübeleri okumak iyi oluyo inşallah herkesin doğumu kolaylıkla gecerBen ilk doğumumu spinal sezaryen yaptım, o da aslinda ben normali çok istiyordum ama suyum boşalmıştı ama çocuk aşağı inmemişti mecbur acil ameliyat dediler de o an karar verdim uyanık kalmaya, ameliyathanede iğneyi olur olmaz 5-6 dk içinde belden aşağım yoktu. Hayatımda ilk defa ameliyathaneye giren ben, aşırı heyecanlandım ve başımda bir hemşire sürekli soru cevap şeklinde beni rahatlatırken bir baktım beni sağa sola sallıyorlar, zaten gözümün önünde bir örtü, göremiyorum bir şey, hop hemen oğlumu getirdiler yanıma, gözümün önünde burnu hortumla temizlendi, beze sarıldı ve hemen yüzüme doğru getirdiler. Sonra oğlumu yollayıp benim de dikişleri diktiler, her şey en fazla 40-45 dakika sürmüştür. Doğumdan sonra ilk ayağa kalkış aşırı ağrılıydı ama onun dışında da çok hatırladığım bir ağrım yok. Çok uzattım belki ama gözünüzde canlanmıştır umarım.
E değiştirsene sanki muayeneye gidince para veriyorlarBende de aynı korku başladı
Şimdi birden doktor değiştirmek daha korkutucu geliyoE değiştirsene sanki muayeneye gidince para veriyorlar
Yok ya daha kaç hafta var insanlar başka yerde doğum zamanı doktor değiştiriyor korkma bence başka bulŞimdi birden doktor değiştirmek daha korkutucu geliyo
bende oyle dusunuorum canim kizimda dolap susu yaptrmistim bundada yaptrmayi istiorum ama sayisi az olur sdece en yakinlarima veririm.onun haricinde kapi susu faln kizimdan kalan var zaten hastaneyi suslemiorum ben evi suslerim suslersem bakalim Allah ne gosterirseaynen bende ilk de herşeyi hazırladm yaptım buna haksızlık olmasın diye yaptırıcam yakın çevrem için
onceki muayenen ne zamandi ozaman kac kiloydu bebisn benimkide 30 haftalikken 1800 2000 falan demsti 33 haftalikken gidecegim acaba kac olurSlmlar kızlar bugün dr kontrolüm vardı 32+1 haftadayiz şükür herşey yolundaymis haftasıyla uyumlu kan basıncı suyu normal dedi 2 kg olmuş kuzucuk 43 cm boyu nst istemedi üç hafta sonra tekrar gelmemi söyledi
Bilmiyorum canim noldugunu gecmis sayfalarda vardir buyuk ihtimal ama ben bakmadimÇok geçmiş olsun Şu an durumlar nasıl İyisinizdir inşallah ...
Bense merak ettim Ne olmuş ?
Ya ne derlerse aldım ben .. Lansinoh göğüs ucu kremi , gümüş gogus kapakları, Philips Avent göğüs ucu koruyucuları (plastik) ,göğüs pedi, göğüse sıcak soğuk kullanılacak termal pedler , Süt sagma makinesidua ediyorum inşallah sütüm olur da
Bi doktor kadar iyi tarif etmişsiniz Çok detayci.. Ben teşekkür ederim
En son 28+4 te gitmiştim cnm 1400gr di o zmn 26 gün olmuş maşAllah senin kuzucuk önden gidiyor bira herhlde 2300-2400 falan olur herhlde cnmonceki muayenen ne zamandi ozaman kac kiloydu bebisn benimkide 30 haftalikken 1800 2000 falan demsti 33 haftalikken gidecegim acaba kac olur
Ben yaptım... Genel anestezi ile...benim ilk gebeligimde 9 ay boyunca bel ağrısı çekmiştim. Düz yatamıyordum. 2. Cisinde de genel anestezi istiycem....belimde problem var..... Belden vurulan iğne biraz daha rahatsızlık verebilir diye.... Genel anestezinin olumsuz bı yönüne rastlamadım....benım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?
Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik veemisti doktor günde 1 mis ben antibiyotik diye 12 saatte bir atılır diye dusunerekten-biraz da uyku sersemi idim- 12 saat sonra ikinciyi attım epey baş dönmesi yaptı sabah şu an geçti atmadım tekrar, böyle birşey yaşayan oldu mu bebeğe zararı olmuş mudur
evet komple uyutarak sezaryen. bılemedım doktora soracagım. sezaryen olmak ıstedıgımı soyledım ama detayları konuşmadıkGenel dediğin komple uyutmamaı? Belden uyusturmada yan etkiler oluyormus sanırım benim doktorum önermiyormus bilemedim bende
mesela nasıl oluyor bıraz anlatabılır mısın?yani doğum oluyor sonra sen ne zaman uyanıyorsun ve doğumdan ne zaman sonra bebegını goruyorsun ne zmaan emzırıyorsun? agrın oluyor mu agrı kesıcı verebılıyorlar mı verıyorlarsa emzırecegın için sıkıntı oluyor muBen yaptım... Genel anestezi ile...benim ilk gebeligimde 9 ay boyunca bel ağrısı çekmiştim. Düz yatamıyordum. 2. Cisinde de genel anestezi istiycem....belimde problem var..... Belden vurulan iğne biraz daha rahatsızlık verebilir diye.... Genel anestezinin olumsuz bı yönüne rastlamadım....
Kabin boy yeterli canım. Refakatçinize ve hastaneden çıkarken giyeceğiniz kıyafetleri de koymayı unutmayın. Biz doğuma eşimle gideceğimiz için ona da yedek kıyafet alacağım. İlkinde unutmuştum gece görümceme söyledik getirmiştiKizlar hastane cantasi için kabin boy valiz yetiyor mu?Orta boya mi koyacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?