Nisan sonu arkadaşım doğum yaptı. Komple bayıltacaklardı coronadan dolayı epidural yaptı doğumunu çok ilginç geldi bana. Birde bir kaç yerden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bu ara virüs nedeniyle doktorlar sezeryana yönlendiriyormuş hamileleri. Ben daha konuşmadım doktorla bu aradaDoğum zamanı yaklaştıkça doğumla ilgili korku da başladı sezeryan spinal ya da epidural den korkuyom gibi genel mi daha iyi olur acep keşke normal doğum olsa kolaylıkla onda da illa epidural mi yapiliyo
9 sene önce doğum yaptım tam de detaylı hatırlamıyorum...ama bebeği ilk 15 dk da hemen çıkartıp aileme göstermişlerdi. Benim odaya alinmam ayılmam 1 2 saati bulmuştur. Uyandığımda bebek yanımdaydı. Sorduğum ilk sey de bı yerinde leke var mı diye.... Uyandıktan sonra belimde sıkıntı olduğu için belimde ağrı hissediyordum ve yana çevirin beni diye agladigimi biliyorum... Tamamen kendime gelince ağrım yoktu....hemen emzirdim diye hatırlıyorum..... sezeryanda ilk ayağa kalkış ağrılı oluyor... Ayağa kalktıktan sonra yoğun bir ağrı hissetmedim... Eve geçtiğimiz de bile doğru düzgün yatmadım....evde korse takmıştım o baya rahatlamıştı hareketlerini....mesela nasıl oluyor bıraz anlatabılır mısın?yani doğum oluyor sonra sen ne zaman uyanıyorsun ve doğumdan ne zaman sonra bebegını goruyorsun ne zmaan emzırıyorsun? agrın oluyor mu agrı kesıcı verebılıyorlar mı verıyorlarsa emzırecegın için sıkıntı oluyor mu
Bugün benimde bikaç damla kadar kanlı akıntım oldu anlmadım durdukyere neyin nesiKızlar sümüksü akıntı normal demi wcdeyken öyle bi akıntı geldi de nişan falan değildir demi iyice paronayak oldum
bende de bı ara çöktü şu ara azaldı biraz ama var akıntım aman nişan falan olmasın daha erken bı kaç hafta daha beklesinler
Ağrı kesici ve antibiyotik veriliyor hamilelerin ve emzirme annelerin kullanabileceği ilaçlardan oluyor....doktor çıkışta yazıyor..mesela nasıl oluyor bıraz anlatabılır mısın?yani doğum oluyor sonra sen ne zaman uyanıyorsun ve doğumdan ne zaman sonra bebegını goruyorsun ne zmaan emzırıyorsun? agrın oluyor mu agrı kesıcı verebılıyorlar mı verıyorlarsa emzırecegın için sıkıntı oluyor mu
Bana daha önce hep normal için zorladı doktor şimdi sezeryan için konuşmaya başladı bende dediğini duydum ama coronayla bağlantısını anlamadmNisan sonu arkadaşım doğum yaptı. Komple bayıltacaklardı coronadan dolayı epidural yaptı doğumunu çok ilginç geldi bana. Birde bir kaç yerden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bu ara virüs nedeniyle doktorlar sezeryana yönlendiriyormuş hamileleri. Ben daha konuşmadım doktorla bu arada
Ben hala hastane için pijama alicam yaw alanlar link versin kurtulalim:)Kaç tane alalim gecelik sabahlık da alalim mi diyiverin.Aslında benim var ama şimdi hastaneye girişler açilirsa kayınpederimdi babamdi falan gelirse öyle askılı şortlu giyemem diye alayım uzun bi şeyler diyorum
Oğlumda genel anestezi oldum. Kan değerlerim düşük old için. Perş yine konuştuk dr ile o sabah ki kan sayımına göre karar veririz dedi.benım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?
aklımızda olsun tabi belli olmaz belki bu sefer gelir nişanNişan çok farklı. Yoğun pembemsi bir akıntı rahim tıkacı yanimiktar ve kıvamından günlük akıntıdan ayırt ediliyor. Benim pazar gelmişti Çarşamba sabah doğum yapmıştım
Allah Allah cidden virüsle ne alaka ki normalde daha kısa kalıyor anne de bebekte aslında tabi sancı vs durumuna bakar ben kızımda iki gece ağrı odasında yatmıştım suni sancı vermişlerdiBana daha önce hep normal için zorladı doktor şimdi sezeryan için konuşmaya başladı bende dediğini duydum ama coronayla bağlantısını anlamadm
Bilmiyorumki canım benim kanlı değildi doktoruna sorsanaBugün benimde bikaç damla kadar kanlı akıntım oldu anlmadım durdukyere neyin nesi
Ben hap kullanmak istemiyorum hormonları bozdugunu düşünüyorum eşim korunur herhalde yaKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz iğneyi kızımdan sonra denedim ben yan etki yaptı geri çekilme olayına güvenemiyorum zaten prezervatif de his kaybı olunca pek istemiyorum açıkçası bayadır rahattık çocuk istiyoruz diye korunmamaya alışmıştıkdoğum kontrol hapı hiç denemedim ona gözümü diktim gibi sanırım emziren anneler için farklı varmış öyle duymuştum yoksa standart mi oluyor ki hepsi kullanabilir miyiz biliyor musunuz
Ya bende sevmiyorum normalde hap olayını daBen hap kullanmak istemiyorum hormonları bozdugunu düşünüyorum eşim korunur herhalde ya
Evet canım 6 aya kadar giyebilir anlamında cm olarak yazmıyor mu pekiKızlar acil sorum var e bebekten kıyafet alıyorumda seçeneklerde sadece 6 ay yazıyo bu 0-6 demek mi yani 6 aya kadar giyebilir demi
Sen bilirsin canım doktora danıs bakalım bi ne dicekYa bende sevmiyorum normalde hap olayını dabı denesem mi acaba diyorum
Yok canım küçük gelmez demi normalde 3-6 ay olarak seçicektim ama 6 ay yazıyor sadece anlayamadım o yuzdenEvet canım 6 aya kadar giyebilir anlamında cm olarak yazmıyor mu peki
Refakatçim eşim olsun istiyorum ama bebekle ilgilenebilir mi bilemiyorum:)Kabin boy yeterli canım. Refakatçinize ve hastaneden çıkarken giyeceğiniz kıyafetleri de koymayı unutmayın. Biz doğuma eşimle gideceğimiz için ona da yedek kıyafet alacağım. İlkinde unutmuştum gece görümceme söyledik getirmişti
inş gönlüne göre olur cnm :)Normal olsa çok istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?