2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya hap konusu ben ilk evlendiğim zamanlar kullandım aşırı bi yan etkisini görmedm ama biraz duygusallk falan ekliyor gibi uyku yapabiliyor ama doğumdan sonra emzirirken ne kadar güvenli bi tercih bilemiyorum. Mecbur erkeklere kalıyor konu sanırım

Sen bilirsin canım doktora danıs bakalım bi ne dicek
aynen canım danışmadan kullanmam zaten bklm
Yok canım küçük gelmez demi normalde 3-6 ay olarak seçicektim ama 6 ay yazıyor sadece anlayamadım o yuzden
vala ben 3-6 ay aldım bı kaçını mesela çok ekstra büyük gözükmedi gözüme bebeğin durumuna bakar tabi de
Himmm saol canım bklm daha vakit var hala araştırayım biraz

valla hiç düşünmedik:) eşim korunur dıye dusunuyorum. bebek düsünmeden önce hep öyle yaptık ya da kondom. zaten bebek ıslerine başladıktan 2 ay sonra hamıle kaldım.

valla hiç düşünmedik:) eşim korunur dıye dusunuyorum. bebek düsünmeden önce hep öyle yaptık ya da kondom. zaten bebek ıslerine başladıktan 2 ay sonra hamıle kaldım.
Hmm anladım canım MasAllah hemen hamile kalmışsın ne güzel aslında öyle ceket atsa hamile kalan kişilerden değilim ama tabi tedbir gerekli bklm hap olmazsa zaten tek alternatif kondom

aynen benm doğumumu anlatmışsınız gözümde canlandı bian :) benmde öyleydi normal doğum olmayacağından spinal belden aşağım uyuştu bende bebeğimin ilk anını görmek için komple uyumak istemedim bebek 5 dk içinde cıktı benmde 20 dk fln sürdü toplamda eli hızlıydı heralde doktorn

Hmm anladım canım MasAllah hemen hamile kalmışsın ne güzel ☺ aslında öyle ceket atsa hamile kalan kişilerden değilim ama tabi tedbir gerekli bklm hap olmazsa zaten tek alternatif kondom
Ben ne ara hamile kalmisim hala onu kestiremedik biz esimle. Geri cekilme ile hamile kaldim resmen, cok dikkat ettik ama yine hamile kalmisim, iyikide kalmisim
Hap kullanmistim 1 ay aman allahim bende cok ters etkileri oldu oyuzden tekrar kullanmak istemiyorum
Yada baska bi hap olabilir bu bana yaramadi.

MaşAllah şu devirde gerçekten istediğin anda hamile kalmak çok güç geliyor artık bana biz bı bucuk sene bekledik bu miniği
Nasip tabi herşeyden önce yaaaaa her insanda farklı etki yapabiliyor aslında ilaçlar ama ne bilim biz hep kondomla korunduk sadece iki üç ay iğne denedim yaramamıştı bana da hiç vücuda hormon vermemek gerek belki dengesini bozuyoruz ama kondomda hiç sevmiyorum

evet bana da öyle dedi doktorum coronadan dolayı normal doğuım yaptırmıyoruz planlı sezeryan yaptırıyoruz dedi

ayni ben de. Tüm ovulasyon icin bir hafta o dönemde bile çok ciddi korunduk. Ama 3cu bebeğe hamile kaldım .Hayırlısı demek .

Aynen canım. 6 ay aldım birkaçını yeterli olur diye düşünüyorum

Allah isteyen herkese versin insallah canim
Biz istiyoduk ama biraz daha bekleyelim oyle dedik, bizim beklememizi istemedi bebis
Doktorla konusucaz artik bu konuyu, dogum sonrasina bakalim ne onerecek

Allah isteyen herkese versin insallah canim
Biz istiyoduk ama biraz daha bekleyelim oyle dedik, bizim beklememizi istemedi bebis
Doktorla konusucaz artik bu konuyu, dogum sonrasina bakalim ne onerecek
amin canım aynen bklm hayırlısı o vakit gelsin düşünelim
hadi ya ben ovulasyona dikkat edersek bişy olmaz diye düşünüyordum :S nasip demekki
spral taktıranlar var nasıl çözüm bilmiyorum
Spiral bana korkutucu geliyor içimde bı parca ipli falan bı de kontrol gerekiyor sanki onda kayma ihtimali oluyormuş o zaman da hamile kalinabilir

amin canım aynen bklm hayırlısı o vakit gelsin düşünelim

Spiral bana korkutucu geliyor içimde bı parca ipli falan bı de kontrol gerekiyor sanki onda kayma ihtimali oluyormuş o zaman da hamile kalinabilir
evet birde kanama cok oluyormuş diye duydum bende hiç düşünmedim

evet birde kanama cok oluyormuş diye duydum bende hiç düşünmedim
Aynen kişiye göre değişiyor tabi de geçen komşumla konuştuk hatta onda vardı sürekli kanaması olmuş kansızlık olmuş baya kötü oldm diyor hormonlu spiral oluyormuş snrm ondan taktirmasi gerekirmiş

Aynen kişiye göre değişiyor tabi de geçen komşumla konuştuk hatta onda vardı sürekli kanaması olmuş kansızlık olmuş baya kötü oldm diyor hormonlu spiral oluyormuş snrm ondan taktirmasi gerekirmiş
Şimdi organik spiraller var ama hem adet düzenliyor hemde kanama yapmıyor. Benim arkadaşım var düzensiz adetini bile düzene sokmuş çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…