Ya hap konusu ben ilk evlendiğim zamanlar kullandım aşırı bi yan etkisini görmedm ama biraz duygusallk falan ekliyor gibi uyku yapabiliyorKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz iğneyi kızımdan sonra denedim ben yan etki yaptı geri çekilme olayına güvenemiyorum zaten prezervatif de his kaybı olunca pek istemiyorum açıkçası bayadır rahattık çocuk istiyoruz diye korunmamaya alışmıştıkdoğum kontrol hapı hiç denemedim ona gözümü diktim gibi sanırım emziren anneler için farklı varmış öyle duymuştum yoksa standart mi oluyor ki hepsi kullanabilir miyiz biliyor musunuz
aynen canım danışmadan kullanmam zaten bklmSen bilirsin canım doktora danıs bakalım bi ne dicek
vala ben 3-6 ay aldım bı kaçını mesela çok ekstra büyük gözükmedi gözüme bebeğin durumuna bakar tabi deYok canım küçük gelmez demi normalde 3-6 ay olarak seçicektim ama 6 ay yazıyor sadece anlayamadım o yuzden
Himmm saol canım bklm daha vakit var hala araştırayım birazYa hap konusu ben ilk evlendiğim zamanlar kullandım aşırı bi yan etkisini görmedm ama biraz duygusallk falan ekliyor gibi uyku yapabiliyorama doğumdan sonra emzirirken ne kadar güvenli bi tercih bilemiyorum. Mecbur erkeklere kalıyor konu sanırım
valla hiç düşünmedik:) eşim korunur dıye dusunuyorum. bebek düsünmeden önce hep öyle yaptık ya da kondom. zaten bebek ıslerine başladıktan 2 ay sonra hamıle kaldım.Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz iğneyi kızımdan sonra denedim ben yan etki yaptı geri çekilme olayına güvenemiyorum zaten prezervatif de his kaybı olunca pek istemiyorum açıkçası bayadır rahattık çocuk istiyoruz diye korunmamaya alışmıştıkdoğum kontrol hapı hiç denemedim ona gözümü diktim gibi sanırım emziren anneler için farklı varmış öyle duymuştum yoksa standart mi oluyor ki hepsi kullanabilir miyiz biliyor musunuz
ben de bı bıberon eksık o kargoda 10 gundur gelınce hepsını bı kaynatcam. tencereye su koycam kaynatıp içine azcık sırke koyarım sonra hep beraber bikac dk kaynatırım dıye dusunuyorumKızlar biberonları ve emzikleri nasıl kaynatabiliriz
Hmm anladım canım MasAllah hemen hamile kalmışsın ne güzelvalla hiç düşünmedik:) eşim korunur dıye dusunuyorum. bebek düsünmeden önce hep öyle yaptık ya da kondom. zaten bebek ıslerine başladıktan 2 ay sonra hamıle kaldım.
aynen benm doğumumu anlatmışsınız gözümde canlandı bian :) benmde öyleydi normal doğum olmayacağından spinal belden aşağım uyuştu bende bebeğimin ilk anını görmek için komple uyumak istemedim bebek 5 dk içinde cıktı benmde 20 dk fln sürdü toplamda eli hızlıydı heralde doktornBen ilk doğumumu spinal sezaryen yaptım, o da aslinda ben normali çok istiyordum ama suyum boşalmıştı ama çocuk aşağı inmemişti mecbur acil ameliyat dediler de o an karar verdim uyanık kalmaya, ameliyathanede iğneyi olur olmaz 5-6 dk içinde belden aşağım yoktu. Hayatımda ilk defa ameliyathaneye giren ben, aşırı heyecanlandım ve başımda bir hemşire sürekli soru cevap şeklinde beni rahatlatırken bir baktım beni sağa sola sallıyorlar, zaten gözümün önünde bir örtü, göremiyorum bir şey, hop hemen oğlumu getirdiler yanıma, gözümün önünde burnu hortumla temizlendi, beze sarıldı ve hemen yüzüme doğru getirdiler. Sonra oğlumu yollayıp benim de dikişleri diktiler, her şey en fazla 40-45 dakika sürmüştür. Doğumdan sonra ilk ayağa kalkış aşırı ağrılıydı ama onun dışında da çok hatırladığım bir ağrım yok. Çok uzattım belki ama gözünüzde canlanmıştır umarım.
Ben ne ara hamile kalmisim hala onu kestiremedik biz esimle. Geri cekilme ile hamile kaldim resmen, cok dikkat ettik ama yine hamile kalmisim, iyikide kalmisimHmm anladım canım MasAllah hemen hamile kalmışsın ne güzel ☺ aslında öyle ceket atsa hamile kalan kişilerden değilim ama tabi tedbir gerekli bklm hap olmazsa zaten tek alternatif kondom
MaşAllah şu devirde gerçekten istediğin anda hamile kalmak çok güç geliyor artık bana biz bı bucuk sene bekledik bu miniğiBen ne ara hamile kalmisim hala onu kestiremedik biz esimle. Geri cekilme ile hamile kaldim resmen, cok dikkat ettik ama yine hamile kalmisim, iyikide kalmisim
Hap kullanmistim 1 ay aman allahim bende cok ters etkileri oldu oyuzden tekrar kullanmak istemiyorum
Yada baska bi hap olabilir bu bana yaramadi.
evet bana da öyle dedi doktorum coronadan dolayı normal doğuım yaptırmıyoruz planlı sezeryan yaptırıyoruz dediNisan sonu arkadaşım doğum yaptı. Komple bayıltacaklardı coronadan dolayı epidural yaptı doğumunu çok ilginç geldi bana. Birde bir kaç yerden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bu ara virüs nedeniyle doktorlar sezeryana yönlendiriyormuş hamileleri. Ben daha konuşmadım doktorla bu arada
Ben ne ara hamile kalmisim hala onu kestiremedik biz esimle. Geri cekilme ile hamile kaldim resmen, cok dikkat ettik ama yine hamile kalmisim, iyikide kalmisim
Hap kullanmistim 1 ay aman allahim bende cok ters etkileri oldu oyuzden tekrar kullanmak istemiyorum
Yada baska bi hap olabilir bu bana yaramadi.
Aynen canım. 6 ay aldım birkaçını yeterli olur diye düşünüyorumaynen canım danışmadan kullanmam zaten bklm
vala ben 3-6 ay aldım bı kaçını mesela çok ekstra büyük gözükmedi gözüme bebeğin durumuna bakar tabi de
Himmm saol canım bklm daha vakit var hala araştırayım biraz
Allah isteyen herkese versin insallah canimMaşAllah şu devirde gerçekten istediğin anda hamile kalmak çok güç geliyor artık bana biz bı bucuk sene bekledik bu miniği
Nasip tabi herşeyden önce yaaaaaher insanda farklı etki yapabiliyor aslında ilaçlar ama ne bilim biz hep kondomla korunduk sadece iki üç ay iğne denedim yaramamıştı bana da hiç vücuda hormon vermemek gerek belki dengesini bozuyoruz ama kondomda hiç sevmiyorum
Hayirlisi olsun canim yapacak bise yok onunda varmis demekki bi rizkiayni ben de. Tüm ovulasyon icin bir hafta o dönemde bile çok ciddi korunduk. Ama 3cu bebeğe hamile kaldım .Hayırlısı demek .
hadi ya ben ovulasyona dikkat edersek bişy olmaz diye düşünüyordum :S nasip demekkiayni ben de. Tüm ovulasyon icin bir hafta o dönemde bile çok ciddii korunduk. Ama 3cu bebeğe hamile kaldım .Hayırlısı demek .
amin canım aynen bklm hayırlısı o vakit gelsin düşünelimAllah isteyen herkese versin insallah canim
Biz istiyoduk ama biraz daha bekleyelim oyle dedik, bizim beklememizi istemedi bebis
Doktorla konusucaz artik bu konuyu, dogum sonrasina bakalim ne onerecek
Spiral bana korkutucu geliyor içimde bı parca ipli falanhadi ya ben ovulasyona dikkat edersek bişy olmaz diye düşünüyordum :S nasip demekki
spral taktıranlar var nasıl çözüm bilmiyorum
evet birde kanama cok oluyormuş diye duydum bende hiç düşünmedimamin canım aynen bklm hayırlısı o vakit gelsin düşünelim
Spiral bana korkutucu geliyor içimde bı parca ipli falanbı de kontrol gerekiyor sanki onda kayma ihtimali oluyormuş o zaman da hamile kalinabilir
Aynen kişiye göre değişiyor tabi de geçen komşumla konuştuk hatta onda vardı sürekli kanaması olmuş kansızlık olmuş baya kötü oldm diyor hormonlu spiral oluyormuş snrm ondan taktirmasi gerekirmişevet birde kanama cok oluyormuş diye duydum bende hiç düşünmedim
Canım ben kaynayan suda 5 dk kaynattım.internette öyle yazıyordu .ben de bı bıberon eksık o kargoda 10 gundur gelınce hepsını bı kaynatcam. tencereye su koycam kaynatıp içine azcık sırke koyarım sonra hep beraber bikac dk kaynatırım dıye dusunuyorum
Şimdi organik spiraller var ama hem adet düzenliyor hemde kanama yapmıyor. Benim arkadaşım var düzensiz adetini bile düzene sokmuş çok rahatAynen kişiye göre değişiyor tabi de geçen komşumla konuştuk hatta onda vardı sürekli kanaması olmuş kansızlık olmuş baya kötü oldm diyor hormonlu spiral oluyormuş snrm ondan taktirmasi gerekirmiş
Öyle mi onu duymadım bak canım araştırmak lazım tabiŞimdi organik spiraller var ama hem adet düzenliyor hemde kanama yapmıyor. Benim arkadaşım var düzensiz adetini bile düzene sokmuş çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?