2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öyle mi onu duymadım bak canım araştırmak lazım tabi
Evet organik sprial dedi adına onun adet düzensizliğide vardı bir ay beş gün bir ay üç gün onu taktıralım besliycek demiş doktoru hakkatende 2. Sene bitcek adeti düzenli ve gününde öle ağır kaldırdım kanamam başladı olaylarıda yokmuş çok rahat birde küçükmüş diğerlerine göre takmadan önce göstermiş memnun ama onun gibi bir kaç kişiden daha duydum o sprial çeşidini

İyiymiş o zmn canım baya fiyatı ne ki acaba

amin canım aynen bklm hayırlısı o vakit gelsin düşünelim

Spiral bana korkutucu geliyor içimde bı parca ipli falan bı de kontrol gerekiyor sanki onda kayma ihtimali oluyormuş o zaman da hamile kalinabilir
Benim arkadasim spiral ile hamile kaldi
Neredeyse Yumurtalıklarindan oluyodu
Embryo dusmek bilmedi ic kanamaya sebep olacakti
Banada uzak geliyo bu spiral icimde bir tel nebilim

Bir bizim kuzular uyandı galiba ♥ herkesler uyuyor ☀
aynen cnm bugün uyku tutmadı beni de oğlumu da snrm
Benim arkadasim spiral ile hamile kaldi
Neredeyse Yumurtalıklarindan oluyodu
Embryo dusmek bilmedi ic kanamaya sebep olacakti
Banada uzak geliyo bu spiral icimde bir tel nebilim
ay evet ya benim kuzenim de öyle hamiel kaldı bebeğe yapışmış spiral düşük yapmıştı
İyi bayramlar bi sonraki bayramda bebişlerimizle birlikte olacağız inş
aynen cnm insAllah iyi bayramlar
İyi bayramlarr kizceler diğer bayramlara bebislerimizle girmemiz dileğiyle
insAllah cnm iyi bayramlar

ben spral taktrrm die dusunuorum ama bakalım geri çekilmeyi eşim istmeio hapıda kullandım ama saglıksız dıe onuda ben istemıorum.spral nasıl olur onuda bılmıorum deneyecegım. spralle hamile kalan da var ya nasip

benım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?
Ben genel anestezi ile oldum. Diğerleri her Ne kadar uyuşsada kesme hissi beni bayıltır zaten. Evet acı hissetmiyorsun ama sesleri duyuyorsun. Yapamadım yapamamda. En temizi genel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…