Evet organik sprial dedi adına onun adet düzensizliğide vardı bir ay beş gün bir ay üç gün onu taktıralım besliycek demiş doktoru hakkatende 2. Sene bitcek adeti düzenli ve gününde öle ağır kaldırdım kanamam başladı olaylarıda yokmuş çok rahat birde küçükmüş diğerlerine göre takmadan önce göstermiş memnun ama onun gibi bir kaç kişiden daha duydum o sprial çeşidini
Evet organik sprial dedi adına onun adet düzensizliğide vardı bir ay beş gün bir ay üç gün onu taktıralım besliycek demiş doktoru hakkatende 2. Sene bitcek adeti düzenli ve gününde öle ağır kaldırdım kanamam başladı olaylarıda yokmuş çok rahat birde küçükmüş diğerlerine göre takmadan önce göstermiş memnun ama onun gibi bir kaç kişiden daha duydum o sprial çeşidini
Benim arkadasim spiral ile hamile kaldi
Neredeyse Yumurtalıklarindan oluyodu
Embryo dusmek bilmedi ic kanamaya sebep olacakti
Banada uzak geliyo bu spiral icimde bir tel nebilim
Benim arkadasim spiral ile hamile kaldi
Neredeyse Yumurtalıklarindan oluyodu
Embryo dusmek bilmedi ic kanamaya sebep olacakti
Banada uzak geliyo bu spiral icimde bir tel nebilim
Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz iğneyi kızımdan sonra denedim ben yan etki yaptı geri çekilme olayına güvenemiyorum zaten prezervatif de his kaybı olunca pek istemiyorum açıkçası bayadır rahattık çocuk istiyoruz diye korunmamaya alışmıştık doğum kontrol hapı hiç denemedim ona gözümü diktim gibi sanırım emziren anneler için farklı varmış öyle duymuştum yoksa standart mi oluyor ki hepsi kullanabilir miyiz biliyor musunuz
ben spral taktrrm die dusunuorum ama bakalım geri çekilmeyi eşim istmeio hapıda kullandım ama saglıksız dıe onuda ben istemıorum.spral nasıl olur onuda bılmıorum deneyecegım. spralle hamile kalan da var ya nasip
benım alt komşum hemşire genel anestezi ile doğum yap en rahatı dıyor. ben epidural ya da spınal dusunuyordum. genel anestezının eksıler var mı? daha once o şekilde doğum yapan oldu mu aranızda?
Ben genel anestezi ile oldum. Diğerleri her Ne kadar uyuşsada kesme hissi beni bayıltır zaten. Evet acı hissetmiyorsun ama sesleri duyuyorsun. Yapamadım yapamamda. En temizi genel