2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bir Bayram sabahından günaydınlar ♥ Benim bebe sağa sola oynasın derken uyandık erkenden Canlarım İyi bayramlar olsun
iyi bayramlar canım puff çok sıkılıorum bu bayram.memleketede gidemedim olurda yolda doğurursam die ailem orda garip ben burda garip kaynanamgildeyiz bura bahceli die geldik ama havalar çok kötü yükseklere kar yagdı.buraya yagmur yagıyor dışarı buzzz.bayramlığımı bile giymedim.hayalim süslenip yeşilliklerin içinde fotoğraf çekinmekti
kızıma kına sözüm vardı geceden onu yaktım.sabahda üstünü giydırdım evde otruyor garibim.Rabbim birdaha böyle bayram göstermesin.Daha güzel bayramlara kavuxmak dileğiyle hrpimizin bayramı kutlu olsun

Ben de o dediğin kremden aldım. Bi de aventin göğüs kalkanından aldım. Baya işe yarıyomuş o kalkan.

Ben de hem normal doğum isteyip hem de inşallah o kesiye gerek kalmaz diyodum. Kesi zor iyileşir sonradan acır sürekli falan diye düşünüp. Ama sanırsam çabuk iyileşiyomuş ve rastgele yırtık riskindense kesik iyiymiş. Şimdi diyorum Allahım inşallah kesik olacak aşamaya gelirsem Allahın izniyle güzel dikiş atarlar oraya

Canım ben de öğretmenim. Ben haftaya perşembe çalışabilir raporu alıcam. Müdürümüz tamam işleri dedi bence aktarılabilir sorun olacağını sanmıyorum.
Ben de bu hafta gideceğim çalışabilir raporu alacağım. Seminer donemide olur mu acep? Sıkıntı orda tam son haftalarıma denk geliyor neyse o zaman da rapor alırım artık kennndimi kotu hissedersem.

Valla bilmiyorum ama sanırım özelde 1500 gibi birşey ödedi muayne içindemi değilmi bilmiyorum detayı
anladm cnm
ben spral taktrrm die dusunuorum ama bakalım geri çekilmeyi eşim istmeio hapıda kullandım ama saglıksız dıe onuda ben istemıorum.spral nasıl olur onuda bılmıorum deneyecegım. spralle hamile kalan da var ya nasip
aynen vala bklm hayrlisi düşünüyorum şimdilik neye karar vericez
Ben genel anestezi ile oldum. Diğerleri her Ne kadar uyuşsada kesme hissi beni bayıltır zaten. Evet acı hissetmiyorsun ama sesleri duyuyorsun. Yapamadım yapamamda. En temizi genel
Aynen bende yapamam snrm ya çok telaşlı insanim

Ben doğuma girmiştim 5 dk sonra kızım doğmuş hemen eşim, ailem görmüş, giyindirildiğini, ayak izini alışlarını falan. Hemen vermişler. Ben de yarım saat sonra odama geçmiştim. Genel sezaryende narkozu atmak biraz zor olabiliyor. İlk ayağa kalkma falan. Ama yine aynı şekilde istiyorum. Diğerlerinde fıtık, bel ağrısı, baş ağrısı kalıcı olabiliyor. Bir de ben direkt uyumayı tercih ediyorum diğerinden korkuyorum zaten ameliyathaneden çıkarken uyandırılıyorsun, odamda da hemen emzirmiştim görümcem kv'm yardım etmişti. Hemen emzirmek de vs sıkıntı yok.
Emzirme için doğum kontrol hapı ayrı oluyor. Şuan piyasa nasıl bilmiyorum tabi

Canım sen en azından yesillik olan bı yere gitmişsin Buradaki çoğumuzun imkanı da yok.. Biz yine binalara bakıp duruyoruz sadece.. giyin sende kizinla birlikte Bende son olan bı elbisem vardi onu giydim Egilemedigim için külotlu çorabı eşimden yardım istedim Mücadelemiz büyüktü çok uğraş ti en son nasıl giyiyorsunuz bunu dedi Olduğu kadarıyla bıraktı Bide giydim ama niye evde ikimiz

Benim dr um hiç vermedi bana ya. Ne şikayetiyle ya da ne testiyle anlaşılıyo almam gerektiği? Belki ihtiyacım vardır kullanmıyorumdur Burda baya kullanan var insan düşünüyo :)

Magnezyum kasılmaları önlüyor .. Benim erken doğum riskim tespit edildiğinde doktorum vermişti bana .. magnezyum ayrıca doğal maden suyunda bulunuyor Gunde iki kere içiyorum ben Hem mideme iyi geliyor hemde sancılara.. Doktorunuz öyle bir risk gormediyse vermemiştir Ki ne mutlu size ..

Bilmem ki gerek yoktur inşallah. Ben yine de maden suyu da içeyim madem iyiymiş:))

Valla baya az içiyosun sen canım☺
Bi de kahvaltıyla beraber içtiğim çayın reflümü tetiklediğini fark ettim. Ondan da pek içesim gelmiyo galiba Şekerini de azaltmıştım. Geçen yanlışlıkla iki sefer şeker attık. Bi içtim kötü geldi içemedim başka. İyi bari şekeri azaltmaya da yaradı bu hamilelik :))

benim aklım ailemde ama normalde eşim çalştğı için evlndgmzden beri 1 kere gittim okadar şimdide eşim çalışmıo gderz die ümitlenmiştim ailemde süprz yaparz die beklıodu ama malesef .

benim aklım ailemde ama normalde eşim çalştğı için evlndgmzden beri 1 kere gittim okadar şimdide eşim çalışmıo gderz die ümitlenmiştim ailemde süprz yaparz die beklıodu ama malesef .

Sağlıkla kavusacaginiz nice bayramlariniz olsun inşallah Canım Rabbim sana bebislerine ailelerimize ve cümlemize sağlık versin inşallah Nice bayramlara birlikte kavusalim bidaha kine bir arada olasınız inşallah

Emzirme için doğum kontrol hapı ayrı oluyor. Şuan piyasa nasıl bilmiyorum tabi
demi bende öyle duymuştum birinden ayrı oluyor diye bklm hayırlısı
Amin insAllah canım

bitkisel mi doğal mı spral mi ne demiştinz geçmiş konuşmalarda o nasıl oluyor?
ben bu zamana kadar ya hapla ya çekilme yoluyla korundum ama artık hap istemiorum.
spralle ilgilide çok olumsuz şeyler duydum kararsz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…