- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
iyi bayramlar canım puff çok sıkılıorum bu bayram.memleketede gidemedim olurda yolda doğurursam die ailem orda garip ben burda garip kaynanamgildeyiz bura bahceli die geldik ama havalar çok kötü yükseklere kar yagdı.buraya yagmur yagıyor dışarı buzzz.bayramlığımı bile giymedim.hayalim süslenip yeşilliklerin içinde fotoğraf çekinmektiBir Bayram sabahından günaydınlar ♥ Benim bebe sağa sola oynasın derken uyandık erkendenCanlarım İyi bayramlar olsun
Benim dr um hiç vermedi bana ya. Ne şikayetiyle ya da ne testiyle anlaşılıyo almam gerektiği? Belki ihtiyacım vardır kullanmıyorumdurmagnezyum ilacı kullanıyor musunuz ?
Ben de o dediğin kremden aldım. Bi de aventin göğüs kalkanından aldım. Baya işe yarıyomuş o kalkan.kızlar gögüs yara olmasın diye hangi kremleri aldınız? ilk hamileliğimde lansiloh kullandım yine de yara kanama olmuştu
tavsiye ettiğiniz krem varmı yada bitkisel yöntem eski yöntemler vs paylaşırsanız sevinirim
Ben de hem normal doğum isteyip hem de inşallah o kesiye gerek kalmaz diyodum. Kesi zor iyileşir sonradan acır sürekli falan diye düşünüp. Ama sanırsam çabuk iyileşiyomuş ve rastgele yırtık riskindense kesik iyiymiş. Şimdi diyorum Allahım inşallah kesik olacak aşamaya gelirsem Allahın izniyle güzel dikiş atarlar orayaBenim 4 dikişti o kesinin atılması çok önemli arkadaşım doktor kesi atmazsa kendiliğinden yırtılmasının bir sürü olumsuz sonucu oluyor. Ve inan doğum sırasında hiç aklına bile gelmeyecek bu ayrıntı o kadar önemsiz kalacak ki. O işlem sırasında senin kucağında bebeğin olacak
Kahve içemiyorum tiksindim. Çayı da şekerini 1e düşürdüğüm için sanırsam 1 bardağını zor bitiriyorum. Sabah kahvaltıda yarım bardak, akşam çay içersek yine yarım bardak.Kızlar günde ne kadar kahve çay tüketiyorsunuz ☺
Ben de bu hafta gideceğim çalışabilir raporu alacağım. Seminer donemide olur mu acep? Sıkıntı orda tam son haftalarıma denk geliyor neyse o zaman da rapor alırım artık kennndimi kotu hissedersem.Canım ben de öğretmenim. Ben haftaya perşembe çalışabilir raporu alıcam. Müdürümüz tamam işleri dedi bence aktarılabilir sorun olacağını sanmıyorum.
Valla baya az içiyosun sen canımKahve içemiyorum tiksindim. Çayı da şekerini 1e düşürdüğüm için sanırsam 1 bardağını zor bitiriyorum. Sabah kahvaltıda yarım bardak, akşam çay içersek yine yarım bardak.
anladm cnmValla bilmiyorum ama sanırım özelde 1500 gibi birşey ödedi muayne içindemi değilmi bilmiyorum detayı
aynen vala bklm hayrlisi düşünüyorum şimdilik neye karar vericezben spral taktrrm die dusunuorum ama bakalım geri çekilmeyi eşim istmeio hapıda kullandım ama saglıksız dıe onuda ben istemıorum.spral nasıl olur onuda bılmıorum deneyecegım. spralle hamile kalan da varya nasip
Aynen bende yapamam snrm ya çok telaşlı insanimBen genel anestezi ile oldum. Diğerleri her Ne kadar uyuşsada kesme hissi beni bayıltır zaten. Evet acı hissetmiyorsun ama sesleri duyuyorsun. Yapamadım yapamamda. En temizi genel
Ben doğuma girmiştim 5 dk sonra kızım doğmuş hemen eşim, ailem görmüş, giyindirildiğini, ayak izini alışlarını falan. Hemen vermişler. Ben de yarım saat sonra odama geçmiştim. Genel sezaryende narkozu atmak biraz zor olabiliyor. İlk ayağa kalkma falan. Ama yine aynı şekilde istiyorum. Diğerlerinde fıtık, bel ağrısı, baş ağrısı kalıcı olabiliyor. Bir de ben direkt uyumayı tercih ediyorum diğerinden korkuyorummesela nasıl oluyor bıraz anlatabılır mısın?yani doğum oluyor sonra sen ne zaman uyanıyorsun ve doğumdan ne zaman sonra bebegını goruyorsun ne zmaan emzırıyorsun? agrın oluyor mu agrı kesıcı verebılıyorlar mı verıyorlarsa emzırecegın için sıkıntı oluyor mu
Emzirme için doğum kontrol hapı ayrı oluyor. Şuan piyasa nasıl bilmiyorum tabiKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz iğneyi kızımdan sonra denedim ben yan etki yaptı geri çekilme olayına güvenemiyorum zaten prezervatif de his kaybı olunca pek istemiyorum açıkçası bayadır rahattık çocuk istiyoruz diye korunmamaya alışmıştıkdoğum kontrol hapı hiç denemedim ona gözümü diktim gibi sanırım emziren anneler için farklı varmış öyle duymuştum yoksa standart mi oluyor ki hepsi kullanabilir miyiz biliyor musunuz
Canım sen en azından yesillik olan bı yere gitmişsin Buradaki çoğumuzun imkanı da yok.. Biz yine binalara bakıp duruyoruz sadece.. giyin sende kizinla birlikte Bende son olan bı elbisem vardi onu giydim Egilemedigim için külotlu çorabı eşimden yardım istedim Mücadelemiz büyüktü çok uğraş tiiyi bayramlar canım puff çok sıkılıorum bu bayram.memleketede gidemedim olurda yolda doğurursam die ailem orda garip ben burda garip kaynanamgildeyiz bura bahceli die geldik ama havalar çok kötü yükseklere kar yagdı.buraya yagmur yagıyor dışarı buzzz.bayramlığımı bile giymedim.hayalim süslenip yeşilliklerin içinde fotoğraf çekinmekti
kızıma kına sözüm vardı geceden onu yaktım.sabahda üstünü giydırdım evde otruyor garibim.Rabbim birdaha böyle bayram göstermesin.Daha güzel bayramlara kavuxmak dileğiyle hrpimizin bayramı kutlu olsun
Benim dr um hiç vermedi bana ya. Ne şikayetiyle ya da ne testiyle anlaşılıyo almam gerektiği? Belki ihtiyacım vardır kullanmıyorumdurBurda baya kullanan var insan düşünüyo :)
Bilmem ki gerek yoktur inşallah. Ben yine de maden suyu da içeyim madem iyiymiş:))Canım sen en azından yesillik olan bı yere gitmişsin Buradaki çoğumuzun imkanı da yok.. Biz yine binalara bakıp duruyoruz sadece.. giyin sende kizinla birlikte Bende son olan bı elbisem vardi onu giydim Egilemedigim için külotlu çorabı eşimden yardım istedim Mücadelemiz büyüktü çok uğraş tien son nasıl giyiyorsunuz bunu dedi Olduğu kadarıyla bıraktı Bide giydim ama niye evde ikimiz
Magnezyum kasılmaları önlüyor .. Benim erken doğum riskim tespit edildiğinde doktorum vermişti bana .. magnezyum ayrıca doğal maden suyunda bulunuyor Gunde iki kere içiyorum ben Hem mideme iyi geliyor hemde sancılara.. Doktorunuz öyle bir risk gormediyse vermemiştir Ki ne mutlu size ..
Bi de kahvaltıyla beraber içtiğim çayın reflümü tetiklediğini fark ettim. Ondan da pek içesim gelmiyo galibaValla baya az içiyosun sen canım☺
benim aklım ailemde amaCanım sen en azından yesillik olan bı yere gitmişsin Buradaki çoğumuzun imkanı da yok.. Biz yine binalara bakıp duruyoruz sadece.. giyin sende kizinla birlikte Bende son olan bı elbisem vardi onu giydim Egilemedigim için külotlu çorabı eşimden yardım istedim Mücadelemiz büyüktü çok uğraş tien son nasıl giyiyorsunuz bunu dedi Olduğu kadarıyla bıraktı Bide giydim ama niye evde ikimiz
Magnezyum kasılmaları önlüyor .. Benim erken doğum riskim tespit edildiğinde doktorum vermişti bana .. magnezyum ayrıca doğal maden suyunda bulunuyor Gunde iki kere içiyorum ben Hem mideme iyi geliyor hemde sancılara.. Doktorunuz öyle bir risk gormediyse vermemiştir Ki ne mutlu size ..
benim aklım ailemde amanormalde eşim çalştğı için evlndgmzden beri 1 kere gittim okadar şimdide eşim çalışmıo gderz die ümitlenmiştim ailemde süprz yaparz die beklıodu ama malesef .
aminn inşallah canım cümlemizSağlıkla kavusacaginiz nice bayramlariniz olsun inşallah CanımRabbim sana bebislerine ailelerimize ve cümlemize sağlık versin inşallah Nice bayramlara birlikte kavusalim ❣ bidaha kine bir arada olasınız inşallah
demi bende öyle duymuştum birinden ayrı oluyor diye bklm hayırlısıEmzirme için doğum kontrol hapı ayrı oluyor. Şuan piyasa nasıl bilmiyorum tabi
Amin insAllah canımBütün arkadaşlarım bayramınız mübarek olsuninşallah kurban bayramında rahat bir bayram geçiririz yavrularımızla. Bu bayram böyle oldu ama önemli olan sağlıklı olmamız her şeyde bi hayır vardır
BEnde eşimi istiyorum kayınvalidem ben kalırım dio ama pijama giydirecek vC ye götürecek rahat edemem onla zaten 1 kişi kişiden Başka kimseyi almıyorlar şansımızaRefakatçim eşim olsun istiyorum ama bebekle ilgilenebilir mi bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?