2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

BEnde eşimi istiyorum kayınvalidem ben kalırım dio ama pijama giydirecek vC ye götürecek rahat edemem onla zaten 1 kişi kişiden Başka kimseyi almıyorlar şansımıza
benim dogum aninda kaynanam vardi annem dayanamam die girmedi.gecede annem keldi yanimda.ama o pijama giyme evresi tuvalete cikma kismi hic aklimda yok nasil oldu nasil bitti hicbilmiorum.
Ama ben kaynanamdan pek utanmiorum yani normalde yaninda ustmu degistremem ama iki kere dusugume sahit oldu hatta birinde ayni anda tuvaletegirdik o tuvalte grmisti hastanede bende dusuk yapiorum bebek cikio die hemen girmem gerekti kadinin karsisinda bebegi cikardim resmen oyuzden pek bi ozelim kalmadi yani.
bence sende o an utanmak faln aklina gelmez gbi dsnuorum.esin nasil bilemem ama bi kadinin yaninda olmasi daha iyi olur gbi

Ben de bu hafta gideceğim çalışabilir raporu alacağım. Seminer donemide olur mu acep? Sıkıntı orda tam son haftalarıma denk geliyor neyse o zaman da rapor alırım artık kennndimi kotu hissedersem.
1 haziranda 32 haftalik oluyor ben nde ogun calisabilir alacagim ogretmenim.ama kafama su takiliyor 20nhaziran lgsde resen gorevlendirme olacakmis.ve bana ciksin hic istemiyorum o haftanin cumasindan rapor alabilir miyim calisabilir raporunun ustune acaba kafam cok karisik

Kızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(

Allah yardımcın olsun inşallah. Seni okadar iyi anlıyorum ki benim de hastaneye yatmam an meselesi erken doğum riski yüzünden. 2bucuk yaşında birde oğlum var, annem yurdisinda yaşıyor bir tek görümcem var etrafımda. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizlere

Canım benim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm , Benim de erken doğum riskim var tetikteyiz ... Benim de kayınvalidem başka sehirdeydi . Doktorun bana yazdığı bı raporla işte şu TC kimlik nolu Gebe Gebelik öncesi ve sonrası bakımı için şu TC kimlik nolu kişiye refakat izni verilmesini rica ederiz gibi bı yaziyla İzni daha kolay aldık.. Belki de işinize yarayabilir.. Doktorunuzdan böyle bı yazı vermesini isteyin mutlaka izin işi daha kolaylassin.. Bebeğinde güçlenir inşallah Taburcu olursunuz Kolayca

Senide çok iyi anlıyorum kardeşim.. Allah im o risklerden korusun inşallah Kimseye muhtaç etmeden Hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun inşallah bir mucize olur çıkarsın ordan canım

Amin inşallah çok cahilce olacak ama Lohusalık denen şey kac ay sürüyor Yada ne kadar
Benim yanlış hatırlamıyorsam bebeğin 40 çıkana kadar devam etmişti 40. Gün normal hayata dönmüştüm herkesin aynı mı sürüyor bilmiyorm umarım bu sefer daha kısa ve hafif atlarırım

Çok geçmiş olsun insallh sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucaginiza

Çok geçmiş olsun çok sıkıntılı bir durum ya allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun canım neden erken riskin var doktor ne dedi

Günaydın kızlar

Hepinize hayırlı bayramlar

Eminim ki çoğunuz alışverişlerinizi tamamlamışsınızdır. Ben biraz rahat davrandım sanırım kızımda her şeyi bu haftalarda tamamlamıştım. Hatta çoğunu uzun ömürlü ve unisex olabilecek şekilde seçmiştim. Şimdi onun rahatlığı çöktü üzerime sanırım. Sadece 10 lu hastane çıkışı siparişi verdim. Bugün yarın kalanları sipariş etmeyi düşünüyorum .

Merak ettiğim bişey var kızlar Mochi ya da Lansinoh süt toplayıcı alanınız var mı aranızda ??? Alışverş listesine ekleyip eklememekte çok kararsızım..

Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…