- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
insAllah sağlıkla gelir canım bebeğin dualarım seninleDiğer bebeğimdede olmuştum amniyom sivim fazla tasiyamiyorum artık bebekte iri normal haftasına göre bilmiyorum ki neden oluyor
Çok geçmiş olsun inşallah zamanını beklerKızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(
Mochi aldım ben ürün iyi gibi ama bilemiyorumGünaydın kızlar
Hepinize hayırlı bayramlar
Eminim ki çoğunuz alışverişlerinizi tamamlamışsınızdır. Ben biraz rahat davrandım sanırım kızımda her şeyi bu haftalarda tamamlamıştım. Hatta çoğunu uzun ömürlü ve unisex olabilecek şekilde seçmiştim. Şimdi onun rahatlığı çöktü üzerime sanırım. Sadece 10 lu hastane çıkışı siparişi verdim. Bugün yarın kalanları sipariş etmeyi düşünüyorum .
Merak ettiğim bişey var kızlar Mochi ya da Lansinoh süt toplayıcı alanınız var mı aranızda ??? Alışverş listesine ekleyip eklememekte çok kararsızım..
O kadar kafam karışık ki 2 kere idrar torbası ameliyatı oldum dr normal doğum yapamazsın dedi 4 yıl geçti 2 dr yapabilirsin dedi ameliyat korkum oluştu şimdide nevyapıcagımı bilmiyorum devlete gitsem epikriz raporu istiycek hastane çok uzak bıla bıla bılaÖzel hastane dedi cnm acil durumda devlete yönlendiriyorlarmış heran ekip yokmuş Pandemiden dolayı
Geçmiş olsun. Şu süreci sağlıkla atlatın. Moralinizi yüksek tutun. Hepsi unutulur evdeki evladınızada kavuşursunuz. Sters yapmayın. Öncelik şimdi sizin sağlığınız.Kızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(
Mochi aldım ben ürün iyi gibi ama bilemiyorum
Alla alla doktor kontrolünde olman iyi yinede cabım. Genetik olabilir belkiDiğer bebeğimdede olmuştum amniyom sivim fazla tasiyamiyorum artık bebekte iri normal haftasına göre bilmiyorum ki neden oluyor
Çok geçmiş olsun canım ..Kızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(
Kızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(
Kızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(
Çok geçmiş olsun canım doktor ne diyor? Doğumu durdurmaya mı çalışıyorlarKızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(
Ben lansinoh toplayıcı aldım yorumları çok iyiydi mochi de öyle. Denemeye değerGünaydın kızlar
Hepinize hayırlı bayramlar
Eminim ki çoğunuz alışverişlerinizi tamamlamışsınızdır. Ben biraz rahat davrandım sanırım kızımda her şeyi bu haftalarda tamamlamıştım. Hatta çoğunu uzun ömürlü ve unisex olabilecek şekilde seçmiştim. Şimdi onun rahatlığı çöktü üzerime sanırım. Sadece 10 lu hastane çıkışı siparişi verdim. Bugün yarın kalanları sipariş etmeyi düşünüyorum .
Merak ettiğim bişey var kızlar Mochi ya da Lansinoh süt toplayıcı alanınız var mı aranızda ??? Alışverş listesine ekleyip eklememekte çok kararsızım..
Bende eldiven almadim hic sadece hastane çıkışında var onu da takmam muhtemelenKizlar bere ve eldiven cok gerekli olacak mi?Ben bir tane hastane çıkısı aldiğim için onun içinde bir eldiven bir bere var.İlaveten ayrı alayım mi?Eldiveni gitdirmeyi pek önermiyorlar diye biliyorum artık.Ten tene temas için.Bereyi evdeyken takacak miyiz ki?
Evet durdurmaya çalışıyorlar ama çok agirlasti aşağıda hissediyorum artıkÇok geçmiş olsun canım doktor ne diyor? Doğumu durdurmaya mı çalışıyorlar
Seminerlerin olacağını zannetmiyorum canımBen de bu hafta gideceğim çalışabilir raporu alacağım. Seminer donemide olur mu acep? Sıkıntı orda tam son haftalarıma denk geliyor neyse o zaman da rapor alırım artık kennndimi kotu hissedersem.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğini vakti zamanında kucağına alırsın.2 hafta önce banada suyumun normalden fazla olduğunu söylediler.bir hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde normale dönmüştü.inşallah seninde öyle bir mucizen olur herşey normale döner.Kızlar 4 gün oldu hastanede yatıyorum erken doğum riskim var dua edin..alerjim olduğu için adalatta veremiyorlar ..ve şu an sancım çıkıyor rahim ağzı yolum kısalmış annem gelemedi bayramda otobüsler çalışmıyor daha izin işi var ve bir bebeğim daha var beni çok özledi ..onun seni özledim demesi benim içimi acıtıyor annem gelse rahatlicam :'(
Bence yedek eldiven alın cunku ilk 40 gün tırnakları kesilmediği için kendini çok ciziyo bebekler. Bere de çok sıcak olursa fazla takılmıyorKizlar bere ve eldiven cok gerekli olacak mi?Ben bir tane hastane çıkısı aldiğim için onun içinde bir eldiven bir bere var.İlaveten ayrı alayım mi?Eldiveni gitdirmeyi pek önermiyorlar diye biliyorum artık.Ten tene temas için.Bereyi evdeyken takacak miyiz ki?
Niye ilk kirk gün tirnak kesmeyelim?Bence yedek eldiven alın cunku ilk 40 gün tırnakları kesilmediği için kendini çok ciziyo bebekler. Bere de çok sıcak olursa fazla takılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?