2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok geçmiş olsun inşallah zamanını bekler

Mochi aldım ben ürün iyi gibi ama bilemiyorum

Özel hastane dedi cnm acil durumda devlete yönlendiriyorlarmış heran ekip yokmuş Pandemiden dolayı
O kadar kafam karışık ki 2 kere idrar torbası ameliyatı oldum dr normal doğum yapamazsın dedi 4 yıl geçti 2 dr yapabilirsin dedi ameliyat korkum oluştu şimdide nevyapıcagımı bilmiyorum devlete gitsem epikriz raporu istiycek hastane çok uzak bıla bıla bıla

Geçmiş olsun. Şu süreci sağlıkla atlatın. Moralinizi yüksek tutun. Hepsi unutulur evdeki evladınızada kavuşursunuz. Sters yapmayın. Öncelik şimdi sizin sağlığınız.

Çok geçmiş olsun canım ..

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda annen gelir rahatla doğumunu yaparsın inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah durumun toparlar taburcu olursun. Olamazsan da kendini şöyle rahatlatabilirsin belki; bu geçici bir süreç, diğer bebeğin emin ellerdeyse önemli olan senin ve karnındaki bebişin sağlığı şu an için. Sen bu durumu ne kadar iyi atlatırsan ikisine de bakabilmek için psikolojik ve fiziksel olarak daha güçlü olacaksın. Kendini çok strese sokma ki karnındaki bebişin de hemen gelmek istemesin az sabretsin inşallah. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım doktor ne diyor? Doğumu durdurmaya mı çalışıyorlar

Ben lansinoh toplayıcı aldım yorumları çok iyiydi mochi de öyle. Denemeye değer

Kizlar bere ve eldiven cok gerekli olacak mi?Ben bir tane hastane çıkısı aldiğim için onun içinde bir eldiven bir bere var.İlaveten ayrı alayım mi?Eldiveni gitdirmeyi pek önermiyorlar diye biliyorum artık.Ten tene temas için.Bereyi evdeyken takacak miyiz ki?

Bende eldiven almadim hic sadece hastane çıkışında var onu da takmam muhtemelen
Hem cok sicak olacak hemde hissetmesini isterim her yerini sarmanin anlami yok

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğini vakti zamanında kucağına alırsın.2 hafta önce banada suyumun normalden fazla olduğunu söylediler.bir hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde normale dönmüştü.inşallah seninde öyle bir mucizen olur herşey normale döner.

Bence yedek eldiven alın cunku ilk 40 gün tırnakları kesilmediği için kendini çok ciziyo bebekler. Bere de çok sıcak olursa fazla takılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…