2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet durdurmaya çalışıyorlar ama çok agirlasti aşağıda hissediyorum artık
Ciğer geliştirici vurdular mı? Kilosu nasıl? Hayati sınırı geçtiler Allah’ın izniyle doğsa da bir sıkıntı olmaz insallah. Doktorun bir yazı verse refakatçi gerekmektedir gibi onla izin alınmaz mi acaba annen için

Verdi başvurduk bakalım ..ama ciğer gelistirici vurmadilar neden bilmiyorum..durdurucu iğne vurdular progesteron

Çok fazla olmasına gerek yok. Başlarda hem üşümemesi hem de yüzünü çizmemesi için kullanılıyor. Şapka da aynı şekilde banyodan sonra falan.

Verdi başvurduk bakalım ..ama ciğer gelistirici vurmadilar neden bilmiyorum..durdurucu iğne vurdular progesteron

Benim gecende gittiğim doktor bu haftada artık erken doğsa bile en fazla bir iki gün kuvezde kalır kendini Cabuk toparlar demişti Canım belki sana o yüzden ciğer gelistirici iğne vermemiş olabilirler.. Sağlıkla zamanında Doğum nasip etsin Rabbim Doktor bişey söyledi mi peki Bebisin durumuyla ilgili ..

İyi ilgileniyorlar ama pek ayrıntılı bilgi vermiyorlar ..iyiydim aslında moral olarak ama yalnızlıktan mi bilmiyorum üstüme bir durgunluk mutsuzluk geldi eşim yanımda olsa keşke

Boğazlarım şişmiş midem yandıkça soğuk soğuk şeyler yedim inşallah tez geçer bişi de kullanmak istemiyorum bu arada yatakta dönerken falan gözümden yaş geliyo bazen birden bı sancı saplaniyo ara ara olmaya başladı gün içinde de kasık ağrıları adet ağrısı tarzında var belimde ağrı olmuyo ama kasıklarda batma da var

İyi ilgileniyorlar ama pek ayrıntılı bilgi vermiyorlar ..iyiydim aslında moral olarak ama yalnızlıktan mi bilmiyorum üstüme bir durgunluk mutsuzluk geldi eşim yanımda olsa keşke
Allah yardımcın olsun canım. Çok daha erken doğum yapıp bebeği hiç küvezde kalmayanlar bile var. Ciğer geliştirici vurmadıklarına göre bebeğin gelişimi iyi demek ki. Tüm bunların geçip çocuklarınla evinde ailenle olduğun zamanlar çok uzak değil. O zaman gülümsemeyle anacaksın bu anları.

İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim

Canimmm Benim kendini yalnız hissetme Biz dua ediyoruz Dualarimizla yaninizdayiz, Ailen,Esin,bebisin Şimdi düşün ki şu an en en yakinin karnında Seninle içine hüzün düşürme vakti değil Moralini yüksek tutma zamanı Aç TV den telefondan en sevdiğin şarkıyı Senin kız/oğlan yaramazlık yapsada şu anın keyfine bakmaya, uyumaya dinlenmeye çalis hem Doğduktan sonra hiç zamanımız olmayacak, hem rahat bırakmayacak bu sipalar bizi..
Benimde erken doğum riskim var.. Seni çok çok çok iyi anlıyorum ama kendini koyvermek yok.. Benimde bazen böyle bir hüzün oturuyor göğsüme gözümden bir damla yaş akacakken kendimi tutuyorum Deli gibi gülmeye başlıyorum Bu kız bana neler yaşatıyor neler yaptırıyor diye.. Lütfen kendini birakma, bırakmayalım

Canim sana da geçmiş olsun Boğazın için gunde 3 defa İki kaşık sirkeli suyla, iki kaşık suyu karıştırıp Gargara yap mutlaka çok faydasını göreceksin, Eğer burnun da tıkanıklık falan varsa Tuzlu suyla burnuna çekerek burnunu temizle.. Boğazın için iceceklerin hep ılık olsun ..

Kasiklarinda oluşan ağrılar içinse , benim uzun zamandır bir ağrım var yalancı sanci.. Eger hareket ettikçe geçiyorsa yalancı sancidir.. bu tür bı sancı varsa ılık suyla duş almak, yatıp dinlenmek iyi geliyor.. doktor bu tür ağrılar olduğunda çok daha baskı oluşmaması için çok zorlamamak gerekli demişti.. Çok devam ederse yine de doktorunla iletişime geç istersen...

İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Canım ben epiduralli normal doğum istiyorum.bebek en son ki kontrolümde dönmemişti doktor 35 e kadar döner dedi bekliyoruz.

Canım ben epiduralli normal doğum istiyorum.bebek en son ki kontrolümde dönmemişti doktor 35 e kadar döner dedi bekliyoruz.
Bennde geçen hafta girmttim benimkide dönmemiş oturuyormuş yüzünüde göstermedi . Cevrende epidural olan var mı ne düşünüuorsun bu konuda

Kızlar ben bu tahlilleri olacam bunları sağlık ocağı yapıyor mu ?

Eklentiler

• Screenshot_20200525-225521_WhatsApp.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…