Bilmiyorum sebebini ama 40 i çıkana kadar kesilmez derler. Ben kesmemistim... Zaten tırnaklari çok ince ve keskin oluyor....Niye ilk kirk gün tirnak kesmeyelim?
Ciğer geliştirici vurdular mı? Kilosu nasıl? Hayati sınırı geçtiler Allah’ın izniyle doğsa da bir sıkıntı olmaz insallah. Doktorun bir yazı verse refakatçi gerekmektedir gibi onla izin alınmaz mi acaba annen içinEvet durdurmaya çalışıyorlar ama çok agirlasti aşağıda hissediyorum artık
Allah yardımcın olsun inşallahEvet durdurmaya çalışıyorlar ama çok agirlasti aşağıda hissediyorum artık
Ben lansinoh toplayıcı aldım yorumları çok iyiydi mochi de öyle. Denemeye değer
Verdi başvurduk bakalım ..ama ciğer gelistirici vurmadilar neden bilmiyorum..durdurucu iğne vurdular progesteronCiğer geliştirici vurdular mı? Kilosu nasıl? Hayati sınırı geçtiler Allah’ın izniyle doğsa da bir sıkıntı olmaz insallah. Doktorun bir yazı verse refakatçi gerekmektedir gibi onla izin alınmaz mi acaba annen için
Kizlar bere ve eldiven cok gerekli olacak mi?Ben bir tane hastane çıkısı aldiğim için onun içinde bir eldiven bir bere var.İlaveten ayrı alayım mi?Eldiveni gitdirmeyi pek önermiyorlar diye biliyorum artık.Ten tene temas için.Bereyi evdeyken takacak miyiz ki?
Hastane de olman iyi kontrol altındasın diye. Sağlıcakla zamanında kucağına alırsın inş.Verdi başvurduk bakalım ..ama ciğer gelistirici vurmadilar neden bilmiyorum..durdurucu iğne vurdular progesteron
Verdi başvurduk bakalım ..ama ciğer gelistirici vurmadilar neden bilmiyorum..durdurucu iğne vurdular progesteron
İyi ilgileniyorlar ama pek ayrıntılı bilgi vermiyorlar ..iyiydim aslında moral olarak ama yalnızlıktan mi bilmiyorum üstüme bir durgunluk mutsuzluk geldi eşim yanımda olsa keşkeBenim gecende gittiğim doktor bu haftada artık erken doğsa bile en fazla bir iki gün kuvezde kalır kendini Cabuk toparlar demişti Canım belki sana o yüzden ciğer gelistirici iğne vermemiş olabilirler.. Sağlıkla zamanında Doğum nasip etsin Rabbim Doktor bişey söyledi mi peki Bebisin durumuyla ilgili ..
Allah yardımcın olsun canım, içini ferah tut inşalllah benişin büyüyüp gelişip öyle gelecekDiğer bebeğimdede olmuştum amniyom sivim fazla tasiyamiyorum artık bebekte iri normal haftasına göre bilmiyorum ki neden oluyor
Allah yardımcın olsun canım. Çok daha erken doğum yapıp bebeği hiç küvezde kalmayanlar bile var. Ciğer geliştirici vurmadıklarına göre bebeğin gelişimi iyi demek ki. Tüm bunların geçip çocuklarınla evinde ailenle olduğun zamanlar çok uzak değil. O zaman gülümsemeyle anacaksın bu anları.İyi ilgileniyorlar ama pek ayrıntılı bilgi vermiyorlar ..iyiydim aslında moral olarak ama yalnızlıktan mi bilmiyorum üstüme bir durgunluk mutsuzluk geldi eşim yanımda olsa keşke
Geçmiş olsun canım. Bebişinin doğumu olabilcek en iyi zamanda olur inşallah. Hayati haftaları geçmişsin bence de. Doğsa bile çabuk toparlanır.Verdi başvurduk bakalım ..ama ciğer gelistirici vurmadilar neden bilmiyorum..durdurucu iğne vurdular progesteron
Sezaryan oldu kuzumAllah yardımcın olsun canım, içini ferah tut inşalllah benişin büyüyüp gelişip öyle gelecekİlki normal mi doğmustu?
Merhaba bende ara ara okuyrum yazamyrum pek bende süt sağma makinam war kızımdan kalan ama mochi için pratikliği çok hoşuma gtti bende alsam mı dedim kullanan fln warmı sordunuz mu hiç çok mantklı gornyoMochi aldım ben ürün iyi gibi ama bilemiyorum
İyi ilgileniyorlar ama pek ayrıntılı bilgi vermiyorlar ..iyiydim aslında moral olarak ama yalnızlıktan mi bilmiyorum üstüme bir durgunluk mutsuzluk geldi eşim yanımda olsa keşke
Boğazlarım şişmişmidem yandıkça soğuk soğuk şeyler yedim inşallah tez geçer bişi de kullanmak istemiyorum bu arada yatakta dönerken falan gözümden yaş geliyo bazen birden bı sancı saplaniyo ara ara olmaya başladı gün içinde de kasık ağrıları adet ağrısı tarzında var belimde ağrı olmuyo ama kasıklarda batma da var
Canım ben epiduralli normal doğum istiyorum.bebek en son ki kontrolümde dönmemişti doktor 35 e kadar döner dedi bekliyoruz.İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Bennde geçen hafta girmttim benimkide dönmemiş oturuyormuşCanım ben epiduralli normal doğum istiyorum.bebek en son ki kontrolümde dönmemişti doktor 35 e kadar döner dedi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?