2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İyi ilgileniyorlar ama pek ayrıntılı bilgi vermiyorlar ..iyiydim aslında moral olarak ama yalnızlıktan mi bilmiyorum üstüme bir durgunluk mutsuzluk geldi eşim yanımda olsa keşke
Gecmis olsun canim Rabbim hayirlisiyla zamaninda dogurmayi nasip etsin.Canini hic skma Allahin izniyle skntisiz kucagina alirsin.
ben 32 haftalik acilmam vardi hastanede yattim kac hafta.Derken 36 haftalik dogurdum kuveze bile koyulmadi yavrum 2. gun evimize geldik Insallah sende atlatacaksin dualarim seninle

Sizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..

Evt oluyor bebekler büyüdükçe iyice yamultuyorlar bizi

İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
2.hamileligim, ilkinde epidural yaptim
Epidural sezeryandan iyidir
Turkiyede sezeryan epiduraldan daha yaygin
Burada neredeyse 2kadindan biri epidural yaptirir cunku sezeryan secenek degildir

2.hamileligim, ilkinde epidural yaptim
Epidural sezeryandan iyidir
Turkiyede sezeryan epiduraldan daha yaygin
Burada neredeyse 2kadindan biri epidural yaptirir cunku sezeryan secenek degildir
Şimdi ki demi epidural olacak . Gerćekten burda neredeyse hiç yapilmıyor gibi . Aneztezinin iyi olması gerekiyormuş . Bu da demek oluyor ki çok yapılmadığı için anezteziler bu konuda biraz tecrübesizler . Nasıl oluyor peki tavsiye eder misin canım :)

Evet kismer olursa bundada yaptirmak istiyorum.
Ilk dogumumda kendimce yaptirmicam ayaklarina girdim ama sancilara dayanamayinca yaptirdim 2 saat sonra dogum yaptim
Dogum aninda aci hissetmedim sadece orada ugrasiyolar onu hissediyorsun
Dikisim vardi ama onuda hissetmedim
Hi bel agrisi yapiyo diyolar aslinda onlemini alirsan cok agrin olmaz
10yil once bir arkadasim dogum yapti kucuk bir ilde yani cok gelismis biyer sayilmaz orada bile yapiliyosa ki taa 10 yil once simdi heryerde yapiliyodur diye dusunmustum ben

Geçmiş olsun cnm iyi bir kadın doğumcu ile görüş artık o nerse ona göre yaparsın

Bennde geçen hafta girmttim benimkide dönmemiş oturuyormuş yüzünüde göstermedi . Cevrende epidural olan var mı ne düşünüuorsun bu konuda
Kuzenim ilk doğumunu epiduralli normal doğum yaptı.doğum anına kadar herşey çok güzeldi diyor.doğum anında epudureli kesmişler o zaman biraz zorlanmış.zorlanmasının nedende bebeğin kafasının büyük olmasıymış.
İkinci doğumunu da epiduralli sezeryan yaptı o da iyiydi diyor ama doğumdan sonra 4 yaşındaki oğluna bakmak zorunda olduğu için biraz erkenden ayaklandı dikişleri geç kaynamıştı.o biraz sorun olmuş.

Evet arada oluyor benimde ilk bende korkmuştum sonra düzeldi ara ara yapıyor

Hadi ya. Epiduralsiz çok zor muydu diyosun

Hadi ya. Epiduralsiz çok zor muydu diyosun
Yani en azindan benim icin zordu
Aciya dayanikli bir yapim var oyuzden once yapmicam diye direndim ama o sancilar o agrilar beni mahvetti oyuzden vurdurdum
Ama korkma canim gozunu korkutmak istemem eskiler nasil dogurmuslar
Ben epidural tavsiye ederim ama hemen basinda degil eger sancilarin basinda yaptirirsan dogum uzun surerse doguma kadar etkisi gecer dogum aninda herseyi hissedersin
Soyle 5cme kadar bi acilmayi beklerim diye dusunuyorum ama bakalim o an nasil olacak nasil ilerleyecek bilmiyorum

benim aldığım zıbın alt takımlarda hep bere çıktı eldiven de 3-4 tane var takarım snrm çok çok aşırı sıcak olur terletecek olursa belki takmam cnm
geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun vala sona yaklaştıkça sıkıntılar çoğalıyor
oluyor cnm çok normal telaş etmr
Kizlarrr böyle olmaz dimi
yok yok olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…