- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
Gecmis olsun canim Rabbim hayirlisiyla zamaninda dogurmayi nasip etsin.Canini hic skma Allahin izniyle skntisiz kucagina alirsin.İyi ilgileniyorlar ama pek ayrıntılı bilgi vermiyorlar ..iyiydim aslında moral olarak ama yalnızlıktan mi bilmiyorum üstüme bir durgunluk mutsuzluk geldi eşim yanımda olsa keşke
Kızlar ben bu tahlilleri olacam bunları sağlık ocağı yapıyor mu ?
Evt oluyor bebekler büyüdükçe iyice yamultuyorlar biziSizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..
Karnimda durduğu yerde sertlesincr çok korktum gerçekten panik oldum bı andaEvt oluyor bebekler büyüdükçe iyice yamultuyorlar bizi
Hemogram yapıyorlar canım sağlık ocagıKızlar ben bu tahlilleri olacam bunları sağlık ocağı yapıyor mu ?
2.hamileligim, ilkinde epidural yaptimİlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Şimdi ki demi epidural olacak . Gerćekten burda neredeyse hiç yapilmıyor gibi . Aneztezinin iyi olması gerekiyormuş . Bu da demek oluyor ki çok yapılmadığı için anezteziler bu konuda biraz tecrübesizler . Nasıl oluyor peki tavsiye eder misin canım :)2.hamileligim, ilkinde epidural yaptim
Epidural sezeryandan iyidir
Turkiyede sezeryan epiduraldan daha yaygin
Burada neredeyse 2kadindan biri epidural yaptirir cunku sezeryan secenek degildir
Evet kismer olursa bundada yaptirmak istiyorum.Şimdi ki demi epidural olacak . Gerćekten burda neredeyse hiç yapilmıyor gibi . Aneztezinin iyi olması gerekiyormuş . Bu da demek oluyor ki çok yapılmadığı için anezteziler bu konuda biraz tecrübesizler . Nasıl oluyor peki tavsiye eder misin canım :)
Geçmiş olsun cnm iyi bir kadın doğumcu ile görüş artık o nerse ona göre yaparsınO kadar kafam karışık ki 2 kere idrar torbası ameliyatı oldum dr normal doğum yapamazsın dedi 4 yıl geçti 2 dr yapabilirsin dedi ameliyat korkum oluştu şimdide nevyapıcagımı bilmiyorum devlete gitsem epikriz raporu istiycek hastane çok uzak bıla bıla bıla
Kuzenim ilk doğumunu epiduralli normal doğum yaptı.doğum anına kadar herşey çok güzeldi diyor.doğum anında epudureli kesmişler o zaman biraz zorlanmış.zorlanmasının nedende bebeğin kafasının büyük olmasıymış.Bennde geçen hafta girmttim benimkide dönmemiş oturuyormuşyüzünüde göstermedi . Cevrende epidural olan var mı ne düşünüuorsun bu konuda
Evet arada oluyor benimde ilk bende korkmuştum sonra düzeldi ara ara yapıyorSizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..
Hadi ya. Epiduralsiz çok zor muydu diyosunEvet kismer olursa bundada yaptirmak istiyorum.
Ilk dogumumda kendimce yaptirmicam ayaklarina girdim ama sancilara dayanamayinca yaptirdim 2 saat sonra dogum yaptim
Dogum aninda aci hissetmedim sadece orada ugrasiyolar onu hissediyorsun
Dikisim vardi ama onuda hissetmedim
Hi bel agrisi yapiyo diyolar aslinda onlemini alirsan cok agrin olmaz
10yil once bir arkadasim dogum yapti kucuk bir ilde yani cok gelismis biyer sayilmaz orada bile yapiliyosa ki taa 10 yil once simdi heryerde yapiliyodur diye dusunmustum ben
Yani en azindan benim icin zorduHadi ya. Epiduralsiz çok zor muydu diyosun
benim aldığım zıbın alt takımlarda hep bere çıktı eldiven de 3-4 tane var takarım snrm çok çok aşırı sıcak olur terletecek olursa belki takmam cnmKizlar bere ve eldiven cok gerekli olacak mi?Ben bir tane hastane çıkısı aldiğim için onun içinde bir eldiven bir bere var.İlaveten ayrı alayım mi?Eldiveni gitdirmeyi pek önermiyorlar diye biliyorum artık.Ten tene temas için.Bereyi evdeyken takacak miyiz ki?
geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun vala sona yaklaştıkça sıkıntılar çoğalıyorBoğazlarım şişmişmidem yandıkça soğuk soğuk şeyler yedim inşallah tez geçer bişi de kullanmak istemiyorum bu arada yatakta dönerken falan gözümden yaş geliyo bazen birden bı sancı saplaniyo ara ara olmaya başladı gün içinde de kasık ağrıları adet ağrısı tarzında var belimde ağrı olmuyo ama kasıklarda batma da var
oluyor cnm çok normal telaş etmrSizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..
yok yok olmuyorKizlarrr böyle olmaz dimi
Göğsun ucu mu genel mi benimde acıyor kaburga konusunda belki bebiş dayanmıştır ondandır acıSağ göğsüm aciyor sürekli ya niye anlamiyorum altındaki kaburgam da aciyor
Göğsun ucu mu genel mi benimde acıyor kaburga konusunda belki bebiş dayanmıştır ondandır acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?