2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cevremde hic duymadim cogu kisiye sordum . Internettede zaten cok az yorum okudum . Aneztesi cok onemli dediler . Nasil tedbir aliniyor . Neler yapmam gerekiyor hic bilgim yok . Bende normal istiyorum sezeryandan korkuyorum . Sandriyon beni bu konuda bilgilendirirsen cok memnun kalirim

Herkesin dogumu farkli oluyor. Bende eğer dayanamazsam epidural istiyecem ama emin olamiyorum kalici bel agrisi oluyor anestezi uzmani iyi olmali deniliyor . . Bilemiyorum .

İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim

Ben de düşünüyorum ama bu konuda pek bilgi alamiyorum. Kimi dr.lar yapmayi tercih etmiyolarmis bi tanıdığım da dusunmustu dr. Biraz daha dayan diye diye epiduralsiz yaptirmisti ama cok zorlandim demisti

Göğsun ucu mu genel mi benimde acıyor kaburga konusunda belki bebiş dayanmıştır ondandır acı
Ucu değil alti valla ve hep sağ yani belki çatliyodur o aci veriyodur ama kaburgam da aciyor ayaklarini dayıyormus oraya doktor öyle dedi.Bir de sanirim sağ sola göre daha fazla büyüdü

Benimde göğüslerim sızlıyor arada çizgi çizgi sanki göğüs ucuma kadar..
gözle görülen bişey yokta işte oluyor acı normal o da
Ucu değil alti valla ve hep sağ yani belki çatliyodur o aci veriyodur ama kaburgam da aciyor ayaklarini dayıyormus oraya doktor öyle dedi.Bir de sanirim sağ sola göre daha fazla büyüdü
Himm olabilir süt kanalları açılıyordr belki ne bilim onlarla alakalı biseydir arada benimde acıyor kaburgam ayaklarını dayıyor snrm

Merhaba bende ara ara okuyrum yazamyrum pek bende süt sağma makinam war kızımdan kalan ama mochi için pratikliği çok hoşuma gtti bende alsam mı dedim kullanan fln warmı sordunuz mu hiç çok mantklı gornyo
Kullananlar epey memnundu bende duyduklarıma güvenip aldım eve gelince kolumda denedim pratik ve çekim gücü iyi baya

Ben de düşünüyorum ama bu konuda pek bilgi alamiyorum. Kimi dr.lar yapmayi tercih etmiyolarmis bi tanıdığım da dusunmustu dr. Biraz daha dayan diye diye epiduralsiz yaptirmisti ama cok zorlandim demisti
Evet ben de araştırınca öyle görüyorum . Kendi hastanemle daha görüşmedim yapıyolar mı bilmiyorum . Biraz daha dayanin diyorlarsa bence o kiside hizli acilma olmasi lazim . Belkide çok uzun sürecek 1 gün kadar mesela neden epidural olmasın ki . Bu yüzden insanlar tedirgin bu konuda .

Benim ilk bebeğimde aynı sikintiyi yaşadım.Popoyu sağ kagurgamin altina yaslamıstı gerildikce canımı acitiyordu.Son 2 ayim yerde uzanarak geçmişti.Buda yavaş yavaş ablası gibi yukarı bastirmaya basladi gibi.O acı doğumdan sonra anca kesildi.

Eskiden bebisin ayaklarını kaburgalarima doğru hissederdim artık gobegimin sol tarafında biraz göbek deliginin üstünde hissediyorum doktor gobegimin sağ tarafina sırtını dayandığını söylemişti hala aynı pozisyonda sanırım çok sevdi o pozisyonu acaba kanala mi iniyo yavaş yavas

Yatmaya devam ediyorum kuzum heralde dogurtup öyle gönderecekler çünkü artık tasiyamiyorum karnımı çok zor yürüyorum ..açılma olmadı şükür ..büyüsün bebisim içimde en sağlıklı hayırlı zamanda doğsun inşallah

Ne kadar dursa kardır insallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın bu süreci

Benim de baş aşağıda popo solda ayakları sağ kaburgaya dayıyo bazen, bazen direkt sağ tarafta kımıldatıyo. Dün akşam konuşurken, yok acıtmıyo batmıyo falan dedim. Hemen sonrasında bişey kakılmaya başladı Gülerken bile batıyo falan. Şu saat oldu anca biraz çekti ayağını sağolsun

Bir haftadır tuvalatten çıkamıyorum resmen asiri bir baskı yapiyo belirtilere bakınca üstte rahatlama mide yanması azalması bide mesaneye aşırı baskı dedim noluyooo iniyo mu bu bebiş yavaş yavaş ilk doğumda daha erken kanala inerlermis

Anneme sordum midede olan şişlik dört parmak kadar aşağı olursa inmeye başladı demektir dedi. Mide üstünde şişlik var mı benim mesela orda iki kafa var en belirgin şişlik orda annem o şişlik gider dört parmak kadar düzleşme olursa sinyal

Canim hastanene bir sor bakalim epidural yapiyolarmi
Sancilarin cok agirlastiginda igneyi vuruyolar belden
O an hic kimildamaman gerek Allah korusun felclik yapabiliyor
Ama yani cooook nadir duydum gecici felclik falan diye
Zaten o sanci aninda herseye razi geliyosun yeterki acilarim diyosun kimildamayim 2 dk diyosun yani halinde kalmiyo zaten kendini saliyosun
Sonra etkisini gosterince gule oynaya doguma git
Hangi sehirde kaliyosun sen

Dur hemen bakicam benim annem unutmuş herşeyi soruyom amannn ne bileyim nerden hatırlayım diyo

Canım hiç sıkma canını kaçıncı haftadasin şimdi tam benim kızım 36. Haftda doğdu 35 in içinde falan snrmm durduramiyorlarsa doğumu bı kaç güne belki yanında olur bebişin sağlıkla gelsin de insAllah

Fazla kilo alanlarda şekil a ben gibi selülit oluştu mu?Bugün eşime gel seni keltoşundan öpeyim dedim o da bana ben de seni selülitlerinden aşkim dediçook bozuldum selülitlerim de cıktı demek 17 kiloya cok normal dedim ben de artık ama iyice hirs yaptim spora gidicem doğurup inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…