- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Cevremde hic duymadim cogu kisiye sordum . Internettede zaten cok az yorum okudum . Aneztesi cok onemli dediler . Nasil tedbir aliniyor . Neler yapmam gerekiyor hic bilgim yok . Bende normal istiyorum sezeryandan korkuyorum . Sandriyon beni bu konuda bilgilendirirsen cok memnun kalirimEvet kismer olursa bundada yaptirmak istiyorum.
Ilk dogumumda kendimce yaptirmicam ayaklarina girdim ama sancilara dayanamayinca yaptirdim 2 saat sonra dogum yaptim
Dogum aninda aci hissetmedim sadece orada ugrasiyolar onu hissediyorsun
Dikisim vardi ama onuda hissetmedim
Hi bel agrisi yapiyo diyolar aslinda onlemini alirsan cok agrin olmaz
10yil once bir arkadasim dogum yapti kucuk bir ilde yani cok gelismis biyer sayilmaz orada bile yapiliyosa ki taa 10 yil once simdi heryerde yapiliyodur diye dusunmustum ben
Herkesin dogumu farkli oluyor. Bende eğer dayanamazsam epidural istiyecem ama emin olamiyorum kalici bel agrisi oluyor anestezi uzmani iyi olmali deniliyor . . Bilemiyorum .Kuzenim ilk doğumunu epiduralli normal doğum yaptı.doğum anına kadar herşey çok güzeldi diyor.doğum anında epudureli kesmişler o zaman biraz zorlanmış.zorlanmasının nedende bebeğin kafasının büyük olmasıymış.
İkinci doğumunu da epiduralli sezeryan yaptı o da iyiydi diyor ama doğumdan sonra 4 yaşındaki oğluna bakmak zorunda olduğu için biraz erkenden ayaklandı dikişleri geç kaynamıştı.o biraz sorun olmuş.
İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Ucu değil alti valla ve hep sağ yani belki çatliyodur o aci veriyodur ama kaburgam da aciyor ayaklarini dayıyormus oraya doktor öyle dedi.Bir de sanirim sağ sola göre daha fazla büyüdüGöğsun ucu mu genel mi benimde acıyor kaburga konusunda belki bebiş dayanmıştır ondandır acı
gözle görülen bişey yokta işte oluyor acı normal o daBenimde göğüslerim sızlıyor arada çizgi çizgi sanki göğüs ucuma kadar..
Himm olabilir süt kanalları açılıyordr belki ne bilim onlarla alakalı biseydir arada benimde acıyor kaburgam ayaklarını dayıyor snrmUcu değil alti valla ve hep sağ yani belki çatliyodur o aci veriyodur ama kaburgam da aciyor ayaklarini dayıyormus oraya doktor öyle dedi.Bir de sanirim sağ sola göre daha fazla büyüdü
Kullananlar epey memnundu bende duyduklarıma güvenip aldım eve gelince kolumda denedim pratik ve çekim gücü iyi bayaMerhaba bende ara ara okuyrum yazamyrum pek bende süt sağma makinam war kızımdan kalan ama mochi için pratikliği çok hoşuma gtti bende alsam mı dedim kullanan fln warmı sordunuz mu hiç çok mantklı gornyo
Evet ben de araştırınca öyle görüyorum . Kendi hastanemle daha görüşmedim yapıyolar mı bilmiyorum . Biraz daha dayanin diyorlarsa bence o kiside hizli acilma olmasi lazim . Belkide çok uzun sürecek 1 gün kadar mesela neden epidural olmasın ki . Bu yüzden insanlar tedirgin bu konuda .Ben de düşünüyorum ama bu konuda pek bilgi alamiyorum. Kimi dr.lar yapmayi tercih etmiyolarmis bi tanıdığım da dusunmustu dr. Biraz daha dayan diye diye epiduralsiz yaptirmisti ama cok zorlandim demisti
Benim ilk bebeğimde aynı sikintiyi yaşadım.Popoyu sağ kagurgamin altina yaslamıstı gerildikce canımı acitiyordu.Son 2 ayim yerde uzanarak geçmişti.Buda yavaş yavaş ablası gibi yukarı bastirmaya basladi gibi.O acı doğumdan sonra anca kesildi.Ucu değil alti valla ve hep sağ yani belki çatliyodur o aci veriyodur ama kaburgam da aciyor ayaklarini dayıyormus oraya doktor öyle dedi.Bir de sanirim sağ sola göre daha fazla büyüdü
Yatmaya devam ediyorum kuzum heralde dogurtup öyle gönderecekler çünkü artık tasiyamiyorum karnımı çok zor yürüyorum ..açılma olmadı şükür ..büyüsün bebisim içimde en sağlıklı hayırlı zamanda doğsun inşallahhalacocuksun canım ne durumdasın?
Ne kadar dursa kardır insallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın bu süreciYatmaya devam ediyorum kuzum heralde dogurtup öyle gönderecekler çünkü artık tasiyamiyorum karnımı çok zor yürüyorum ..açılma olmadı şükür ..büyüsün bebisim içimde en sağlıklı hayırlı zamanda doğsun inşallah
Benim de baş aşağıda popo solda ayakları sağ kaburgaya dayıyo bazen, bazen direkt sağ tarafta kımıldatıyo. Dün akşam konuşurken, yok acıtmıyo batmıyo falan dedim. Hemen sonrasında bişey kakılmaya başladıEskiden bebisin ayaklarını kaburgalarima doğru hissederdim artık gobegimin sol tarafında biraz göbek deliginin üstünde hissediyorum doktor gobegimin sağ tarafina sırtını dayandığını söylemişti hala aynı pozisyonda sanırım çok sevdi o pozisyonu acaba kanala mi iniyo yavaş yavas
Bir haftadır tuvalatten çıkamıyorum resmen asiri bir baskı yapiyo belirtilere bakınca üstte rahatlama mide yanması azalması bide mesaneye aşırı baskı dedim noluyooo iniyo mu bu bebiş yavaş yavaşBenim de baş aşağıda popo solda ayakları sağ kaburgaya dayıyo bazen, bazen direkt sağ tarafta kımıldatıyo. Dün akşam konuşurken, yok acıtmıyo batmıyo falan dedim. Hemen sonrasında bişey kakılmaya başladıGülerken bile batıyo falan. Şu saat oldu anca biraz çekti ayağını sağolsun
Anneme sordum midede olan şişlik dört parmak kadar aşağı olursa inmeye başladı demektir dedi. Mide üstünde şişlik var mı benim mesela orda iki kafa var en belirgin şişlik ordaBir haftadır tuvalatten çıkamıyorum resmen asiri bir baskı yapiyo belirtilere bakınca üstte rahatlama mide yanması azalması bide mesaneye aşırı baskı dedim noluyooo iniyo mu bu bebiş yavaş yavaşilk doğumda daha erken kanala inerlermis
Canim hastanene bir sor bakalim epidural yapiyolarmiCevremde hic duymadim cogu kisiye sordum . Internettede zaten cok az yorum okudum . Aneztesi cok onemli dediler . Nasil tedbir aliniyor . Neler yapmam gerekiyor hic bilgim yok . Bende normal istiyorum sezeryandan korkuyorum . Sandriyon beni bu konuda bilgilendirirsen cok memnun kalirim
Dur hemen bakicamAnneme sordum midede olan şişlik dört parmak kadar aşağı olursa inmeye başladı demektir dedi. Mide üstünde şişlik var mı benim mesela orda iki kafa var en belirgin şişlik ordaannem o şişlik gider dört parmak kadar düzleşme olursa sinyal
Canım hiç sıkma canını kaçıncı haftadasin şimdi tam benim kızım 36. Haftda doğdu 35 in içinde falan snrmm durduramiyorlarsa doğumu bı kaç güne belki yanında olur bebişin sağlıkla gelsin de insAllahYatmaya devam ediyorum kuzum heralde dogurtup öyle gönderecekler çünkü artık tasiyamiyorum karnımı çok zor yürüyorum ..açılma olmadı şükür ..büyüsün bebisim içimde en sağlıklı hayırlı zamanda doğsun inşallah
Kaburga ağrısı bende de oluyorSağ göğsüm aciyor sürekli ya niye anlamiyorum altındaki kaburgam da aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?