2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar bayram diye şeker yemeyi abartanlar var mi durduramiyorm kendimi normalde de şeker duskunlugum yoktur yasak olunca mi cazip geliyor bilemedm

Istanbul aynen soracam bende doktor ebe ile detaylı konuşabilirsin demişti . Bir sonraki gitmeye soracam bakalım ne diyor . Saol canım

Yarın 35 haftalık olacak tam ikili tarama testine göre ..ama ben son adet tarihimi hatırlamıyordum tahmini söylemiştim ona göre daha küçük 5 gün daha ... Şu an iyiyim moral olarak nedense dün bir anda içime karartı düştü böyle herşey anlamsız geldi birden dua felan ettim geçti şükür

Dur hemen bakicam benim annem unutmuş herşeyi soruyom amannn ne bileyim nerden hatırlayım diyo
Teyze doğurmuş ve reset atmış :))) onların zaman ile bizimki farklı bende birkaç şey söylüyorum ağzı açık kalıyor kadının bunlar bizim zamanımızda yoktu diyor sanki doğum olayı değişti asırlardır aynı

Kızlar merhaba tansiyonum genelde 9-5 9-6 10-6 çıkar ve doktor çok iyi derdi şimdi ölçtüm 11,5-7,7 çıktı yüksek gibi geldi bana biraz sizce normal mi bu durum ?

Annem sezeryan ol diye tutturdu zaten zor gebelik geçirdim sekin canın tatlı ben seni normal doğururken dusunemiyom dedi

Selam kızlar aranızda makrome anahtarlık yaptıran var mı ?? İnsta da bir kaç kişiye sordum ama alıpta memnun olan varsa ordan bakmak isterim Fiyatları nasıl bana çok değişik fiyatlar verdiler

Kızlar merhaba tansiyonum genelde 9-5 9-6 10-6 çıkar ve doktor çok iyi derdi şimdi ölçtüm 11,5-7,7 çıktı yüksek gibi geldi bana biraz sizce normal mi bu durum ?

Tansiyon 14/10 olana kadar sıkıntı yok korkmayın ..

Kizlar e bebekten SMS geldi bebek arabalark ve aksesuarlarına ilave gumruk vergisi uygulanacak mis en az yüzde 20 ama yüzde 30 oranında uygulamaya konulacakmis valla yandık
Evet canım bizde hemen almaya karsr verdik açıkcası bende bir tane baktım baya uygun size onu atıcaktım danısıcaktım

Bu tarz kullanan varmı ya da alan fiyatı çok uygun pahalı birşey de almak istemiyorum açıkcası. Alanlarda memnun kalmış sanırım

Eklentiler

• B179D0AC-603B-47E1-8B6E-A248ECFBE840.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 40
İyi MaşAllah cnm sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun

Yasakta nasıl yürüdünüz canım iyi yapmışsınız☺
cnm şehir merkezine çok yakın değiliz tenha evimin olduğu yerler tarla park falan var yürüdük bı sıkıntı olmadı
Bende 1,2 haftadır site içinde eşimle yürüyorum canım doğum daha rahat olur dediler umarım öyle olur ☺
aynen cnm bende ondan başladım daha önceleri başlayacaktım havalar fırsat vermedi bı turlu kısa yavaş yürüyüşler iyi gelecektir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…