2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar Göğüs altımda yanlarda bir de aşiri büyümeden çatlak başlangici var kirmizi şu an.Hazır daha tazeyken ne sürelim de azalsin belki geçer bile yeni çünkü?Ben hindistan cevizi yaği ve kakao yaği kullaniyorum ama çatlayacak yer çatliyor demek.Hatta sol göğsüm sağa göre daha cok çatlamiş ki cidden çatlayacak çatliyor bu örnekten anladim.

Yaa baya büyüme oldu o zmn cnm bende öyle bariz fark edilecek bı büyüme hiç olmadı badem yağı da duymuştum ben hiç bişey kullanmıyorum gerçi pek tavsiyem yok ama ay benimkiler niye buyumedi ki sütüm olmayacak mı düşüncesi alıyor baya büyüdü diyenleri görünce

Deme öyle. Pozisyon değiştirmiştir ayağını midenden çekmiştir falan öyle bişeyler olmuştur
Ben pek yürüyüş yapamadım. Hareket yapıyorum haftada bikaç kere odada sabit yerdeyim yani. Yürüyüş doğumu kolaylaştırıyomuş, yürüyüş dışı böyle şeyler işe yaramaz mı acaba. Bi ara evde deneyeyim dedim odadan odaya yürüyüşü, kendi etrafımda döner gibi oldu düz alan olmayınca. Bu ne be dedim bıraktım :))

Ben hindistan cevizi yağı sürüyodum ama yine de başladı. Sonra başka bi yağ karışımına geçtim. Onu da düzenli sürmüyorum şu an. İyi diyolardı ona da ama hep ertelemeye başladım ve sanki hızlandı çatlamalar :/ Bence hiçbi şey sürmemekten iyi yani. Az da olsa çatlamayı yavaşlatıyo.

Benim de büyüdü ilk iki trimesterde sonra durdu sanki :S Büyüdü dediğim benim fazla büyük değildi zaten, normal büyüklüğü biraz geçmiş oldu. Çatlayacak kadar büyümüş oldu tabi. Böyle büyüme durmuş gibi olunca ben de düşünüyorum sütüm olcak mı acaba diye. İnşallah olur :/

Bende şimdiye kadar çok yapamadım cnm ara ara yapmıştım devamlılığı yoktu ama bundan sonrası için akşam üzerileri çıkmaya çalışcaz daha fazla şişip hareketsiz olmamak adına evde yapabiliyorsan o da güzel cnm ben hiç yapamadm oysa ne hayallerim vardı pilates falan da yapacaktım ilk üç ay önermedi doktor sonrasında da hiç gözüm yemedi ama evin içinde yürüyüş zor oluyor ben bı ara diye yaparken Leslie yapiordum onlarda baya tempolu gelecek şu durumda hiç yapamayiz

Cnm benim göğüslerim normalde de çok küçük degildi degiism oldu ama büyüme gibi değilde böyle hafiften şişti gibi böyle balon gibi oldu dolacak mi ki süt acaba insAllah iyi düşünelim

Yürüyecek yer varsa tenha ne güzel canım. Benim bilmiyorum nasıl olcak. Evdeki hareketler de şu an ağrıları hafifletiyo gibi. İnşallah öteki türlü faydası da olur.
Leslie çok hareketli hakkaten bu saatten sonrası için. Ama şöyle bi 39-40 olduk diyelim, gelen giden yoksa, bunlar yapılabilir belki bi ihtimal:)

Aynen insAllah faydası olur ayy en çok onu merak ediyorum 39-40 haftaları görücek miyim acava kızım erken olunca nedense yine o haftaları goremyecekmisim gibi hissediyorum

Benim cidden cok büyüdü 75 takan bir beden 90 a geldi.daha önce hiç çatlak tecrübem de olmadiği için anlamadim.Yani göğüslerime pek sürmedim bir şey ama bir gün canım acidi hatta eşime dedim sanirim sütyen sıkıyor artik diye demek o aralar çatlayacakmiş

Başka bir yerinde oldu mu çatlama?

yaa hakikaten büyümüş senin baya olabilir cnm daha öncesinde de benim çatlağım olduğu için belki farketmeden ya olan catlaklar genişlemiştir biraz sıkıntı hissetmedim sağlık olsun geçer insAllah çatlakların da
Hepimiz görürüz inşallah en azından 37yi geçtiğimizi
Amin canım insAllah

Başka bir yerinde oldu mu çatlama?
Olmaz mı :) Önce bacaklarımın üstünde başladı tek tük. Sonra bi gün tesadüfen gördüm göğsümün altı biraz koyulaşmış lekelenme gibi olmuş hafif de kırmızımsı. Sonradan çözdüm meğer çatlakmış o, ben göğüs ucu koyulaşmasının uzantısı sanmıştım :)
Yağı sürmeyi azaltınca bacak çatlaklarım hızlandı Bu arada göbekte de var biraz ama bacaklarım kadar değil. Biraz daha sürmezsem orası da coşacak.

Ya genetik diyorlar ya.Bizimkilerde yok hayır benim baska yerimde de yok.Ben d acaba bunlar göğüs kahve lekesinin uzantisi mi dedim sen gibi değişik lekeler falan oldu ya bilmiyorum valla çatlak değilse kirmiziliği geçer yakın zamanda herhalde bakalim:)Ki sen cok kilo almadin diye hatiryorum ona rağmen

Annem sezeryan ol diye tutturdu zaten zor gebelik geçirdim sekin canın tatlı ben seni normal doğururken dusunemiyom dedi
O an güç verir rabbim inşallah ama baktın gerçekten kontrol edemem o an diyorsan sezeryanıda konuşun doktorunla.

ben badger markasının çatlak balmını kullanıyorum duzenlı olarak hiç çatlağım olmadı göğsümde ve bacaklarımda çatlak normalde vardı kesın olur dıyordum henuz olmadı ılerıde olurmu bılemem tabı

Göğüstekiler diğer taraflar gibi belirgin çizgi olmuyolar. Belli belirsiz duruyolar.
Aldım ya şu an toplam 12 buçuk.
Düzenli mi kullandın? Toplam kaç kilo aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…