2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu aralar aşiri yoruluyorum sakarim sürekli tabak çanak elimden kayip gidiyo artık su hastane çantası işine girişip kalan dönemi göz açip kapayana kadar geçirmek istiyorum
sakarlık olabiliyor yazıyordu uygulamada geçen okuduğumda benimde cnm aynen ya bende bı an önce geçsin istiyorum
Cnm iyi yönünden bakmak lazım en azından kilo alimin kontrol altına girmiş kaç kilo almıştım şimdiye kadar

Kizlar iyi aksamlar ,bisey soracagim . Bu 15 ilde devam eden giris cikis yasagi ile alakali. Ist.a randevu kagidi gostererek girebilen var mi aranizda???

Kizlar sizin de kocalarınız idari izinde olup sürekli playstation oynayip sizi deli ediyor mu kardeşiyle zirt pirt ps oynuyo evde allahtan Bizde kalsin demiyor birakiyor Gece 3 te olsa o da muhtemel evde donla sortla dolaştiğim için

Bend e 32+5 ye aldm skntı olmuyor sadece tahmini doğum 5 gün ileri attı sistem , p da sorun olmaz dedi doktorum
Aynen ben de 32+4 de alabildim sokağa cikma yasaklarindan benim doğum tarihimi de 4 gün ileri atti.Bu ne gibi bir sorun oluştururmuş ki?Zaten iznimizi eylüle aktarabileceğimiz meçhul öğretmen olarak konusuyorum tabi bu durum için

bizimkinin oyun grubu var her akşam bilgisayarda oynuyorlar ben de youtube da burda takılıyorum iyi oluyor

Kızlar merhaba. Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Yarın çalışabilir raporu alacağım. Ancak lgs de resen görevlendirme gelirse diye korkuyorum. Bu durumda ne yapabilirim görev gelirse

Ne koydun canım içine
Ne koydun canım içine
Canım şöyle sıralayayım :
-Bebeğim için :
*penye battaniyesinin içine 10 lu takımını sardım + 1 adet de bez koydum hepsini şeffaf poşede koyup üzerine hemşireye verilecek yazdım. ( eşime de gösterdim bak bu verilecek diye )
*2 adet 5 Li takım giysi
*10 adet bebek bezi
*Islak mendil + Pamuk
*Emzik ( philips avent yenidoğan emziği )
*Pişik kremi ( ben sebamed aldım deneyeceğim )
*1 adet Müslin örtü + 4 adet ağız mendili
Kendim için :
*1 adet uzun gecelik (şık )
*1 adet dizüstü gecelik sabahlık (spor )
*1 alt üst pijama takımı ( penti anneler günü indiriminden 100 TL’ye almıştım )
*4 adet Depend kullan at külot ped
*5 adet Kotex ped
*2 adet penye külot
*1 adet normal atlet + 1 adet emzirme atleti
*Göğüs pompası ( lansinoh marka elektrikli indirimden 200 TL’ye almıştım )
*Göğüs ucu merhemi ( lansinoh marka )
*Göğüs kalkanı ( Philips avent)
*1 adet havlu ( ne olur ne olmaz diye koydum ben )

Benim hastane çantam bu şekilde oldu.Ben ayrıca herşeyi gruplayıp küçük şeffaf poşetlere koyup üzerlerine yazdım eşime ve anneme kolaylık olması açısından tabi ki bu da size kalmış.

Kızlar kuyruk sokumu kemiği denen yer çok ağrıyor oturamıyorum yatamıyorum benim gibi olan var mı
Bende 1 hafta öldüm öldüm dirildim 2 kere hastaneye gittim, sanci yok, sorun yok diyorlardı, endol fitil kullandim 3-4 gun snr hafifledi, dedigin gibi oturup kalkamıyorum, surekli tuvalete git gel, yayarken dönemiyodum, bebegin dogum pozisyonuna kanala yerleşmesiyle alakali sanirim

bu arada kızlar sonunda hastane çantamı da hazırladım nasıl rahatladım anlatamam gözümde büyütmüşüm resmen hafifledim darısı henüz yapmayanların başına
Ohh hadi telaseyi atlatmışsin benim daha alacaklarım var bklm bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…