Benim cidden cok büyüdü 75 takan bir beden 90 a geldi.daha önce hiç çatlak tecrübem de olmadiği için anlamadim.Yani göğüslerime pek sürmedim bir şey ama bir gün canım acidi hatta eşime dedim sanirim sütyen sıkıyor artik diye demek o aralar çatlayacakmiş
Kizlar dun doktorda kontrolum vardi
32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
O haftalarda sizlerin bebisleri kac kilodaydi ve boyu kacdi
Bana normal boy ve kilo dedi doktorum ama sizlerinde fikrini alabilirm
32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
Maşallah bebegine ben geçen hafta ici kontrole gittiğimde bebeğim 2100 kgdi.aramizda hatta olarak fark var. Hangisi doğru acaba bu hafta perşembe de kontrolüm var..
32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
Maşallah bebegine ♥ ben geçen hafta ici kontrole gittiğimde bebeğim 2100 kgdi.aramizda hatta olarak fark var. Hangisi doğru acaba bu hafta perşembe de kontrolüm var..
Bu aralar aşiri yoruluyorum sakarim sürekli tabak çanak elimden kayip gidiyo artık su hastane çantası işine girişip kalan dönemi göz açip kapayana kadar geçirmek istiyorum
Biraz daha ileri haftalarda olanlara sorum var :) bugun 32+0 oldum ancak doktor randevumu cuma gününe alabildim ancak. Gittiğimde is göremezlik raporu alıp izne ayrılacağım. 32+2de almam sorun olur mu bileniniz var mı acaba?
Biraz daha ileri haftalarda olanlara sorum var :) bugun 32+0 oldum ancak doktor randevumu cuma gününe alabildim ancak. Gittiğimde is göremezlik raporu alıp izne ayrılacağım. 32+2de almam sorun olur mu bileniniz var mı acaba?
Aman iyi öyleyse :) panikledim biraz son dk randevu değiştirmek zorunda kalınca. Doktorun ameliyatı varmış son dk değişikliği yaptik mecbur. İzni bir an önce baslatayim da istiyorum bir yandan benim durumlar karışık biraz :) teşekkür ederim cevap için cok