2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

benmde cok büyüdü ya aynen 90a gelmiştir

Istanbul aynen soracam bende doktor ebe ile detaylı konuşabilirsin demişti . Bir sonraki gitmeye soracam bakalım ne diyor . Saol canım
Istanbulda hayli hayli olur diye tahmin oluyorum
Diyorum ya 10 yil once arkadasim osmaniyede yaptirmisti, kucuk bir il sonucta
Rica ederim cnm nedemek

Kizlar dun doktorda kontrolum vardi
32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
O haftalarda sizlerin bebisleri kac kilodaydi ve boyu kacdi
Bana normal boy ve kilo dedi doktorum ama sizlerinde fikrini alabilirm

Maşallah bebegine ben geçen hafta ici kontrole gittiğimde bebeğim 2100 kgdi.aramizda hatta olarak fark var. Hangisi doğru acaba bu hafta perşembe de kontrolüm var..

32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
Cnm normal MaşAllah bende 32+1 de gittim 2 kg boyu da 43 cm falan dedi haftasıyla uyumlu herşeyi normal demişti

32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
Maşallah bebişine. Ben de tam o haftada gitmiştim. Benimki biraz daha azı ama yine de iyi demişti

Biraz daha ileri haftalarda olanlara sorum var :) bugun 32+0 oldum ancak doktor randevumu cuma gününe alabildim ancak. Gittiğimde is göremezlik raporu alıp izne ayrılacağım. 32+2de almam sorun olur mu bileniniz var mı acaba?

Bir iki günden sorun olmuyor canım bende 2 gün önceden aldım

Bir iki günden sorun olmuyor canım bende 2 gün önceden aldım
Aman iyi öyleyse :) panikledim biraz son dk randevu değiştirmek zorunda kalınca. Doktorun ameliyatı varmış son dk değişikliği yaptik mecbur. İzni bir an önce baslatayim da istiyorum bir yandan benim durumlar karışık biraz :) teşekkür ederim cevap için cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…