2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bildiğim kadarıyla sorun olmaz, beni de çağırdığı gün 32+4. O gün veririm raporunu dedi. Ama aklımı karıştırdı, okullardan kabul edilmeyebilir dedi zaten idari izinlisiniz diye sona eklenmeyebilir diyorlar dedi. Memuruyla detaylı konuşan var mı?

İdari izinle nasıl ilerler bilemiyorum. Bizde cayir cayir mesai devam ettiği için ben usul usul kaçıyorum artık. Home office bile çok yıpratmaya başladı. Ailemden gelebilecek kimse yok şu sıra. Hazırlıkları temizliği vs tek başıma halletmem lazım ağırlaştıkça gücüm kalmadı dinlene dinlene derken bir yerden başlamak gerek dedim :)

Göbek deliğimin etrafi sizliyor karnımda artik cok geriliyorr böyle olan var mi

Bizim hanım kız bı akşam göbeğimi çıkış sandı galiba gobegimin hemen yanına bastirip dışına çıkardı sonra şekil degistirince düzeldi ama hala gobegimin orası aciyor Göbek deliğim kalmadı dışına çıkıyor artık yani ben varım

Kızlar doğumdan sonra sağlıklı guzel beslenmek için topik açınca beni etiketler misiniz ben şimdi günlük gibi bir şey acicam çünkü şekerlerin yüksek çıktı çok aburcubur yedim galiba diyet listesi verdiler doğumdan sonrada gel dedi Dr... Bakalım işte hızla kilo alıyordum çok yiyordum en azından kilo almam durdu hastanedeyken

Merhaba kızlarİstanbul Anadolu yakası hangi hastanede doğum yapacaksınız ben halâ kararsızım

Kızlar kuyruk sokumu kemiği denen yer çok ağrıyor oturamıyorum yatamıyorum benim gibi olan var mı
Ben bu durumu en çok gün içinde hamile olduğumu unutup hunharca temizlik yapınca o gec yattığımda inim inim inliyorumkalça kemiklerim birbirine geçmiş halde kıpırdayamaz hale geliyorum

Bend e 32+5 ye aldm skntı olmuyor sadece tahmini doğum 5 gün ileri attı sistem , p da sorun olmaz dedi doktorum

Siz 28. Haftalarda yükleme yaptırmadınız mı. Suyun fazla oluş sebebi zaten şeker. Dr birşey söylemedi mi size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…