- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Yaptırmadım corono yuzunden gitmedim korktum ...ama enteresan olan su benim diğer cocugumunda suyu fazlaydı şeker çıkmamıştı ..birde şeker değerlerim öyle yüksek çıkmıyor ..hatta diyete başlattılar şu anda daha düşük çıkıyor normaldenSiz 28. Haftalarda yükleme yaptırmadınız mı. Suyun fazla oluş sebebi zaten şeker. Dr birşey söylemedi mi size.
kız anlamadım 20 kg mu aldın hamile kaldıktan sonra52 kiloydum bir iki ayda 58 kilo oldum hamile kaldım şu an 80 kiloyum bununla doğuma gidicem galiba artık kilom artmıyor verdiklerini yiyorum sadece..
günaydın canım uyku problemi normal hemen hemen hepimiz yakinıyoruz o konudangunaydin herkese.kizlar haftalar ilerledikce uyku sikintisi cekiyorum.uyuyamiyorum sebepsiz yere bi uyaniyorum gece bitti sabahliyorum resmen.bugunde o gunlerden biri.gece 1bucukta uyudum 4bucuktanda evin icinde dolaniyorum.cokta yorgunum bebegin elbiselerini yikayip utuluyorum kac gundur.ama neden uyuyamiyorumki? sizde de varmi uyku sorunu? halbuki bu donemler iyice uyuyup depo yaomamiz gerekmezmiydi? ayrica karnim cok geriliyo catladigini hissediyorum dun sanki bicak atildi karnima hala ayni yer aciyo ve biliyorumki ictende yirtiliyorum.hamilelik cok zor ya.diger ikisini nasil 1 senede dogurmusum hic hatitlamiyorum.eger bu agri acilara ragmen 4 cuyude dogurursam benden arsizi yok demektir
Masallah senin iyi benim 1800 grm 42 cm di ona ragmen onde 33 gorunuyor dediKizlar dun doktorda kontrolum vardi
32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
O haftalarda sizlerin bebisleri kac kilodaydi ve boyu kacdi
Bana normal boy ve kilo dedi doktorum ama sizlerinde fikrini alabilirm
Çalışabilir raporu aldiktan sonra alacaginiz her raporda durumunuz otomatik calisamaza donuyormus haberiniz olsun kizlarAcaba sınavdan bir iki gün önce sınav gününü de kapsayacak şekilde rapor yazdırsak olur mu
Neden ki kaç takım koydunBen bebek kiyafetlerini abarttım sanırım
Merhaba:) Benim şuan medical park pendik görünüyor ama bi buçyk aydır kontrole gitmedim doktorun doğumla ilgli düşüncelerine göre tekrar düşüneceğim hastane konusunuMerhaba kızlarİstanbul Anadolu yakası hangi hastanede doğum yapacaksınız ben halâ kararsızım
Aynı haftdayız uykusuzluk ben de de var özellikle tam uykuya dalacakken bacağıma ağrı giriyor sürekli hareket ettrmek istiyorum dolaşmak zorunda kalıuorumgunaydin herkese.kizlar haftalar ilerledikce uyku sikintisi cekiyorum.uyuyamiyorum sebepsiz yere bi uyaniyorum gece bitti sabahliyorum resmen.bugunde o gunlerden biri.gece 1bucukta uyudum 4bucuktanda evin icinde dolaniyorum.cokta yorgunum bebegin elbiselerini yikayip utuluyorum kac gundur.ama neden uyuyamiyorumki? sizde de varmi uyku sorunu? halbuki bu donemler iyice uyuyup depo yaomamiz gerekmezmiydi? ayrica karnim cok geriliyo catladigini hissediyorum dun sanki bicak atildi karnima hala ayni yer aciyo ve biliyorumki ictende yirtiliyorum.hamilelik cok zor ya.diger ikisini nasil 1 senede dogurmusum hic hatitlamiyorum.eger bu agri acilara ragmen 4 cuyude dogurursam benden arsizi yok demektir
Merhaba:) Benim şuan medical park pendik görünüyor ama bi buçyk aydır kontrole gitmedim doktorun doğumla ilgli düşüncelerine göre tekrar düşüneceğim hastane konusunu
Anladım orada tarih ne yazarsa yazsın doğuma göre kalani da ekleyecekler inşallah öyle olur da ekim yarılanirDoğumun olduğu gün hatrlt tekrar rapor vereceğiz dedi, kalan günler de aktarilirmis doğum sonrasına sorun olmaz ddi
Teslim ettin mi peki kurumuna whatsapp ten mi attin sadeceDoğumun olduğu gün hatrlt tekrar rapor vereceğiz dedi, kalan günler de aktarilirmis doğum sonrasına sorun olmaz ddi
Ne aldınkiBen bebek kiyafetlerini abarttım sanırım
Yatıyorum hala kuzum bu arada almadigim bir iki eksiğim vardı ..hastane hediye paketi verdi göğüs pedi ..ve göğüs kremi ..mutlu oldum valla küçük bir şey ama ....çok canım sıkılıyor artık ne zaman alacaklar 38 e kadar bekleyecekler mi bilmiyorum...eşime kitap sipariş ettim getirsede okusam zaman geçse en azindanhalacocuksun canım ne durumdasın?
Sanki oğlanı askere yolliycam öyle düşünNeden ki kaç takım koydun
Çantaya koyduğum kıyafetleri fotosunu çeksem abartmissin dersinizNe aldınki
Tabi insan mutlu olur hediye gibi gelmistirYatıyorum hala kuzum bu arada almadigim bir iki eksiğim vardı ..hastane hediye paketi verdi göğüs pedi ..ve göğüs kremi ..mutlu oldum valla küçük bir şey ama ....çok canım sıkılıyor artık ne zaman alacaklar 38 e kadar bekleyecekler mi bilmiyorum...eşime kitap sipariş ettim getirsede okusam zaman geçse en azindan
Aynı durumları yaşamaya başladık hamilelik 2. Trimestr gerçekten en keyifli olanı imiş, hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama nefes darlığı, uzun süre yuruyememe, sürekli uzanma isteği, sırt ağrısı, gece rahat uyuyamama, ... yemek hazırlığı bulaşık toplama bile zor oluyor, şu aralar düşündüğüm anneannem 2 yılda bir çocuğu olmuş 8 çocukla o kada iş ve cocukbakimini nasilyapmis iannailir gibi değilgunaydin herkese.kizlar haftalar ilerledikce uyku sikintisi cekiyorum.uyuyamiyorum sebepsiz yere bi uyaniyorum gece bitti sabahliyorum resmen.bugunde o gunlerden biri.gece 1bucukta uyudum 4bucuktanda evin icinde dolaniyorum.cokta yorgunum bebegin elbiselerini yikayip utuluyorum kac gundur.ama neden uyuyamiyorumki? sizde de varmi uyku sorunu? halbuki bu donemler iyice uyuyup depo yaomamiz gerekmezmiydi? ayrica karnim cok geriliyo catladigini hissediyorum dun sanki bicak atildi karnima hala ayni yer aciyo ve biliyorumki ictende yirtiliyorum.hamilelik cok zor ya.diger ikisini nasil 1 senede dogurmusum hic hatitlamiyorum.eger bu agri acilara ragmen 4 cuyude dogurursam benden arsizi yok demektir
Evet 22 kilo ondan öncedekız anlamadım 20 kg mu aldın hamile kaldıktan sonra
günaydın canım uyku problemi normal hemen hemen hepimiz yakinıyoruz o konudan
Hamilelik konusunda unutursun büyük ihtimal canım illa ki zor can taşıyoruz sonuçta ama eğer bı tane daha evladim olsun diye sevgisi olursa bunları yine göze alirsin bence
kız anlamadım 20 kg mu aldın hamile kaldıktan sonra
günaydın canım uyku problemi normal hemen hemen hepimiz yakinıyoruz o konudan
Hamilelik konusunda unutursun büyük ihtimal canım illa ki zor can taşıyoruz sonuçta ama eğer bı tane daha evladim olsun diye sevgisi olursa bunları yine göze alirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?