2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Siz 28. Haftalarda yükleme yaptırmadınız mı. Suyun fazla oluş sebebi zaten şeker. Dr birşey söylemedi mi size.
Yaptırmadım corono yuzunden gitmedim korktum ...ama enteresan olan su benim diğer cocugumunda suyu fazlaydı şeker çıkmamıştı ..birde şeker değerlerim öyle yüksek çıkmıyor ..hatta diyete başlattılar şu anda daha düşük çıkıyor normalden

gunaydin herkese.kizlar haftalar ilerledikce uyku sikintisi cekiyorum.uyuyamiyorum sebepsiz yere bi uyaniyorum gece bitti sabahliyorum resmen.bugunde o gunlerden biri.gece 1bucukta uyudum 4bucuktanda evin icinde dolaniyorum.cokta yorgunum bebegin elbiselerini yikayip utuluyorum kac gundur.ama neden uyuyamiyorumki? sizde de varmi uyku sorunu? halbuki bu donemler iyice uyuyup depo yaomamiz gerekmezmiydi? ayrica karnim cok geriliyo catladigini hissediyorum dun sanki bicak atildi karnima hala ayni yer aciyo ve biliyorumki ictende yirtiliyorum.hamilelik cok zor ya.diger ikisini nasil 1 senede dogurmusum hic hatitlamiyorum.eger bu agri acilara ragmen 4 cuyude dogurursam benden arsizi yok demektir

52 kiloydum bir iki ayda 58 kilo oldum hamile kaldım şu an 80 kiloyum bununla doğuma gidicem galiba artık kilom artmıyor verdiklerini yiyorum sadece..
kız anlamadım 20 kg mu aldın hamile kaldıktan sonra
günaydın canım uyku problemi normal hemen hemen hepimiz yakinıyoruz o konudan
Hamilelik konusunda unutursun büyük ihtimal canım illa ki zor can taşıyoruz sonuçta ama eğer bı tane daha evladim olsun diye sevgisi olursa bunları yine göze alirsin bence

Kizlar dun doktorda kontrolum vardi
32+0
2100 kg
45cm
Hersey yolunda cok sukur
O haftalarda sizlerin bebisleri kac kilodaydi ve boyu kacdi
Bana normal boy ve kilo dedi doktorum ama sizlerinde fikrini alabilirm
Masallah senin iyi benim 1800 grm 42 cm di ona ragmen onde 33 gorunuyor dedi

Aynı haftdayız uykusuzluk ben de de var özellikle tam uykuya dalacakken bacağıma ağrı giriyor sürekli hareket ettrmek istiyorum dolaşmak zorunda kalıuorum iki iş yapınca yorulmaua başladım kendmi tanıyamıyorum ama az kaldı inşaallah doğum yaklaşıyor evlatları kucağmza alınca hepsi tatlı gelir☺

Yatıyorum hala kuzum bu arada almadigim bir iki eksiğim vardı ..hastane hediye paketi verdi göğüs pedi ..ve göğüs kremi ..mutlu oldum valla küçük bir şey ama ....çok canım sıkılıyor artık ne zaman alacaklar 38 e kadar bekleyecekler mi bilmiyorum...eşime kitap sipariş ettim getirsede okusam zaman geçse en azindan

Tabi insan mutlu olur hediye gibi gelmistir Normal odadasın değilmi? Doktorun ne düşünüyor kaça kadar bekleyeceği ile ilgili bir şey söyledi mi?

Aynı durumları yaşamaya başladık hamilelik 2. Trimestr gerçekten en keyifli olanı imiş, hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama nefes darlığı, uzun süre yuruyememe, sürekli uzanma isteği, sırt ağrısı, gece rahat uyuyamama, ... yemek hazırlığı bulaşık toplama bile zor oluyor, şu aralar düşündüğüm anneannem 2 yılda bir çocuğu olmuş 8 çocukla o kada iş ve cocukbakimini nasilyapmis iannailir gibi değil hayırlısı ile geçsn son ayimiz da kucagimiza alalım minnaklarimizi

Evet 22 kilo ondan öncede

Evet canım 22 kilo birden arttı kilom 2 haftada 10 kilo gibi sekerden galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…