2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar merhaba. Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Yarın çalışabilir raporu alacağım. Ancak lgs de resen görevlendirme gelirse diye korkuyorum. Bu durumda ne yapabilirim görev gelirse
Ben gelirse gitmeyeceğim canım. Bir yıl sınav görevi alamama cezası veriliyor sadece. Zaten bebekten sonra bir değil iki yıl gidemem sınava falan varsın versin. Hiç olmadı gidip rapor alırsın birgünlük

bizimkinin oyun grubu var her akşam bilgisayarda oynuyorlar ben de youtube da burda takılıyorum iyi oluyor
Valla ben bazen sinirleniyorum birlikte bir şey yapamiyoruz diye.Hatta bugün kayınpederim de dedi kizin beli ağriyomuş oğlum nasıl yalnız birakican gece diye baba 5 dakika evler dedihayır benim kayınpederim kayınvalidem kocamdan daha düşünceli valla.kocam odun.Kayınvalidem de sıkı sıkı tembih ediyor bak oğlum cok geç kalma gece diye sirf ben rahatsız olmayayım diye

Gayet güzel canım bende kilitli poşetlere koymayı düşünüyorum daha düzenli oluyor gerçekten

Ben gelirse gitmeyeceğim canım. Bir yıl sınav görevi alamama cezası veriliyor sadece. Zaten bebekten sonra bir değil iki yıl gidemem sınava falan varsın versin. Hiç olmadı gidip rapor alırsın birgünlük
Geçen yıl ceza almıştım bir sene görev alamamıştım kendi hatamdan dolayı. Eğer tekrar gitmezsem 5 sene ceza veriyorlar galiba onu göze alamam tutanak flan uğraştırırlar Bi de. Ama çıkarsa görev eğer sınavın olduğu gün mü gidip rapor almalıyım ya da bir iki gün önceden yazdırsam doktora 3 4 günlük bir rapor olur mu

Kızlar merhaba. Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Yarın çalışabilir raporu alacağım. Ancak lgs de resen görevlendirme gelirse diye korkuyorum. Bu durumda ne yapabilirim görev gelirse

Ben de çıkarsa diye düşünüyorum. Mem i arayıp durumumuzu anlatırız. Kabul ederler diye düşünüyorum.

ÖSYM sınavlarında öyle oluyor ama MEB sınavlarında 1 senenin dışında farklı cezalarda verilebiliyor. Bu sene öğrt sıkıntısı da var.

Acaba sınavdan bir iki gün önce sınav gününü de kapsayacak şekilde rapor yazdırsak olur mu

Olabilir ama her dr bu süreçte rapor verir mi ?
Kendi dr verir mi acaba sınavda görev alamaz pandemi sürecinden dolayı , ayakta uzun süre kalamaz gibisinden.
Mem i arayınca sorun olacağını sanmıyorum ya.
Bir de benim oğlum var eşime de bana da çıkarsa bakacak kimse yok. Her türlü iptal etmeliler.

ÖSYM sınavlarında öyle oluyor ama MEB sınavlarında 1 senenin dışında farklı cezalarda verilebiliyor. Bu sene öğrt sıkıntısı da var.
Ben meb sınavına beş dakika geciktim diye almadılar. İdareme haber verdim. Acile git rapor al hemen dediler. Gittim aldım ceza yedim bir ay sonra kaldırıldı cezam. 2017 de yaşandı bu dediğim. Zoraki verdiği sınavda ne ceza verecek kademe ilerlemesi durdurma verecek değil ya en fazla vereceği uyarı ya da kınama cezası. Beş yıl içinde o da siliniyor zaten

Mem i aramak ve konuşmak denenebilir ilk olarak. Baktık illa ki olmaz geleceksiniz dediler o zman kendi doktorumuzdan rapor alıcaz artk. Bence doktor her türlü yazar kılıfına uydurur yazacak bişey bulur diye düşünüyorum.

Aa seninki ayrı bir durum canım. Ben o an ordan çıkıp gidip almıştım sorun olmadı. Acil doktordan rica ettim verdi. Önce ceza yedim sonra rapor devreye girince kaldırıldı da senin ki karışık. İki günlük alsan yeter bende öyle fazla almana gerek yok gibi.

Doğumun olduğu gün hatrlt tekrar rapor vereceğiz dedi, kalan günler de aktarilirmis doğum sonrasına sorun olmaz ddi

Ben hiç gidememiştim sınava rapor da alamadım direkt cezayı yedim :) peki diyelim sınavdan önceki gün gidip iki günlük rapor aldım okul müdürüne mi bildirmem gerekir acaba

Ben hiç gidememiştim sınava rapor da alamadım direkt cezayı yedim :) peki diyelim sınavdan önceki gün gidip iki günlük rapor aldım okul müdürüne mi bildirmem gerekir acaba
Ben o an ne yapacağımı bilmeyince aradım . Müdür rapor al dedi. Zaten rapor idareye veriliyor. Aldım raporu onlara foto attım ertesi gün elden verdim.

Ben o an ne yapacağımı bilmeyince aradım . Müdür rapor al dedi. Zaten rapor idareye veriliyor. Aldım raporu onlara foto attım ertesi gün elden verdim.
Aslında bu süreçte hamile olduğumuz için mem in direkt anlayış göstermesi ve görevi iptal etmesi gerek. Belki de bizi uğraştırmazlar yardımcı olurlar gerçekten

Aslında bu süreçte hamile olduğumuz için mem in direkt anlayış göstermesi ve görevi iptal etmesi gerek. Belki de bizi uğraştırmazlar yardımcı olurlar gerçekten
Bu kadar ince olacaklarını hiç sanmıyorum :))) benim doğum tam o haftada olacak gibi eşime de verirseler sıkıntı vallahi. 11 Temmuz görünüyor doğum tarihi 22 Haziran a kadar raporum var ama erken olacak bebeler yani bilmiyorum artık ne ceza verirseler çokta umrumda değil. Öğretmenler yok memlekete gidenler oldu bize kaldı ihale

Ben bebek kiyafetlerini abarttım sanırım

52 kiloydum bir iki ayda 58 kilo oldum hamile kaldım şu an 80 kiloyum bununla doğuma gidicem galiba artık kilom artmıyor verdiklerini yiyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…