- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Ben gelirse gitmeyeceğim canım. Bir yıl sınav görevi alamama cezası veriliyor sadece. Zaten bebekten sonra bir değil iki yıl gidemem sınava falan varsın versin. Hiç olmadı gidip rapor alırsın birgünlükKızlar merhaba. Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Yarın çalışabilir raporu alacağım. Ancak lgs de resen görevlendirme gelirse diye korkuyorum. Bu durumda ne yapabilirim görev gelirse
Valla ben bazen sinirleniyorum birlikte bir şey yapamiyoruz diye.Hatta bugün kayınpederim de dedi kizin beli ağriyomuş oğlum nasıl yalnız birakican gece diye baba 5 dakika evler dedibizimkinin oyun grubu var her akşam bilgisayarda oynuyorlar ben de youtube da burda takılıyorum iyi oluyor
Ben de hala gecelik pijama terlik alicam bir mağazaya gidebilsemOhh hadi telaseyi atlatmışsin benim daha alacaklarım var bklm bekliyorum
Gayet güzel canım bende kilitli poşetlere koymayı düşünüyorum daha düzenli oluyor gerçektenCanım şöyle sıralayayım :
-Bebeğim için :
*penye battaniyesinin içine 10 lu takımını sardım + 1 adet de bez koydum hepsini şeffaf poşede koyup üzerine hemşireye verilecek yazdım. ( eşime de gösterdim bak bu verilecek diye)
*2 adet 5 Li takım giysi
*10 adet bebek bezi
*Islak mendil + Pamuk
*Emzik ( philips avent yenidoğan emziği )
*Pişik kremi ( ben sebamed aldım deneyeceğim )
*1 adet Müslin örtü + 4 adet ağız mendili
Kendim için :
*1 adet uzun gecelik (şık )
*1 adet dizüstü gecelik sabahlık (spor )
*1 alt üst pijama takımı ( penti anneler günü indiriminden 100 TL’ye almıştım )
*4 adet Depend kullan at külot ped
*5 adet Kotex ped
*2 adet penye külot
*1 adet normal atlet + 1 adet emzirme atleti
*Göğüs pompası ( lansinoh marka elektrikli indirimden 200 TL’ye almıştım )
*Göğüs ucu merhemi ( lansinoh marka )
*Göğüs kalkanı ( Philips avent)
*1 adet havlu ( ne olur ne olmaz diye koydum ben )
Benim hastane çantam bu şekilde oldu.Ben ayrıca herşeyi gruplayıp küçük şeffaf poşetlere koyup üzerlerine yazdım eşime ve anneme kolaylık olması açısından tabi ki bu da size kalmış.
Geçen yıl ceza almıştım bir sene görev alamamıştım kendi hatamdan dolayı. Eğer tekrar gitmezsem 5 sene ceza veriyorlar galiba onu göze alamam tutanak flan uğraştırırlar Bi de. Ama çıkarsa görev eğer sınavın olduğu gün mü gidip rapor almalıyım ya da bir iki gün önceden yazdırsam doktora 3 4 günlük bir rapor olur muBen gelirse gitmeyeceğim canım. Bir yıl sınav görevi alamama cezası veriliyor sadece. Zaten bebekten sonra bir değil iki yıl gidemem sınava falan varsın versin. Hiç olmadı gidip rapor alırsın birgünlük
Aynen canım bende öyleBen de hala gecelik pijama terlik alicam bir mağazaya gidebilsem
Kızlar merhaba. Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Yarın çalışabilir raporu alacağım. Ancak lgs de resen görevlendirme gelirse diye korkuyorum. Bu durumda ne yapabilirim görev gelirse
Acaba sınavdan bir iki gün önce sınav gününü de kapsayacak şekilde rapor yazdırsak olur muBen de çıkarsa diye düşünüyorum. Mem i arayıp durumumuzu anlatırız. Kabul ederler diye düşünüyorum.
ÖSYM sınavlarında öyle oluyor ama MEB sınavlarında 1 senenin dışında farklı cezalarda verilebiliyor. Bu sene öğrt sıkıntısı da var.Ben gelirse gitmeyeceğim canım. Bir yıl sınav görevi alamama cezası veriliyor sadece. Zaten bebekten sonra bir değil iki yıl gidemem sınava falan varsın versin. Hiç olmadı gidip rapor alırsın birgünlük
Acaba sınavdan bir iki gün önce sınav gününü de kapsayacak şekilde rapor yazdırsak olur mu
Ben meb sınavına beş dakika geciktim diye almadılar. İdareme haber verdim. Acile git rapor al hemen dediler. Gittim aldım ceza yedim bir ay sonra kaldırıldı cezam. 2017 de yaşandı bu dediğim. Zoraki verdiği sınavda ne ceza verecek kademe ilerlemesi durdurma verecek değil ya en fazla vereceği uyarı ya da kınama cezası. Beş yıl içinde o da siliniyor zatenÖSYM sınavlarında öyle oluyor ama MEB sınavlarında 1 senenin dışında farklı cezalarda verilebiliyor. Bu sene öğrt sıkıntısı da var.
Mem i aramak ve konuşmak denenebilir ilk olarak. Baktık illa ki olmaz geleceksiniz dediler o zman kendi doktorumuzdan rapor alıcaz artk. Bence doktor her türlü yazar kılıfına uydurur yazacak bişey bulur diye düşünüyorum.Olabilir ama her dr bu süreçte rapor verir mi ?
Kendi dr verir mi acaba sınavda görev alamaz pandemi sürecinden dolayı , ayakta uzun süre kalamaz gibisinden.
Mem i arayınca sorun olacağını sanmıyorum ya.
Bir de benim oğlum var eşime de bana da çıkarsa bakacak kimse yok. Her türlü iptal etmeliler.
Aa seninki ayrı bir durum canım. Ben o an ordan çıkıp gidip almıştım sorun olmadı. Acil doktordan rica ettim verdi. Önce ceza yedim sonra rapor devreye girince kaldırıldı da senin ki karışık. İki günlük alsan yeter bende öyle fazla almana gerek yok gibi.Geçen yıl ceza almıştım bir sene görev alamamıştım kendi hatamdan dolayı. Eğer tekrar gitmezsem 5 sene ceza veriyorlar galiba onu göze alamam tutanak flan uğraştırırlar Bi de. Ama çıkarsa görev eğer sınavın olduğu gün mü gidip rapor almalıyım ya da bir iki gün önceden yazdırsam doktora 3 4 günlük bir rapor olur mu
Doğumun olduğu gün hatrlt tekrar rapor vereceğiz dedi, kalan günler de aktarilirmis doğum sonrasına sorun olmaz ddiAynen ben de 32+4 de alabildim sokağa cikma yasaklarindan benim doğum tarihimi de 4 gün ileri atti.Bu ne gibi bir sorun oluştururmuş ki?Zaten iznimizi eylüle aktarabileceğimiz meçhul öğretmen olarak konusuyorum tabi bu durum için
Ben hiç gidememiştim sınava rapor da alamadım direkt cezayı yedim :) peki diyelim sınavdan önceki gün gidip iki günlük rapor aldım okul müdürüne mi bildirmem gerekir acabaAa seninki ayrı bir durum canım. Ben o an ordan çıkıp gidip almıştım sorun olmadı. Acil doktordan rica ettim verdi. Önce ceza yedim sonra rapor devreye girince kaldırıldı da senin ki karışık. İki günlük alsan yeter bende öyle fazla almana gerek yok gibi.
Ben o an ne yapacağımı bilmeyince aradım . Müdür rapor al dedi. Zaten rapor idareye veriliyor. Aldım raporu onlara foto attım ertesi gün elden verdim.Ben hiç gidememiştim sınava rapor da alamadım direkt cezayı yedim :) peki diyelim sınavdan önceki gün gidip iki günlük rapor aldım okul müdürüne mi bildirmem gerekir acaba
Aslında bu süreçte hamile olduğumuz için mem in direkt anlayış göstermesi ve görevi iptal etmesi gerek. Belki de bizi uğraştırmazlar yardımcı olurlar gerçektenBen o an ne yapacağımı bilmeyince aradım . Müdür rapor al dedi. Zaten rapor idareye veriliyor. Aldım raporu onlara foto attım ertesi gün elden verdim.
Bu kadar ince olacaklarını hiç sanmıyorum :))) benim doğum tam o haftada olacak gibi eşime de verirseler sıkıntı vallahi. 11 Temmuz görünüyor doğum tarihi 22 Haziran a kadar raporum var ama erken olacak bebeler yani bilmiyorum artık ne ceza verirseler çokta umrumda değil. Öğretmenler yok memlekete gidenler oldu bize kaldı ihaleAslında bu süreçte hamile olduğumuz için mem in direkt anlayış göstermesi ve görevi iptal etmesi gerek. Belki de bizi uğraştırmazlar yardımcı olurlar gerçekten
Ben bebek kiyafetlerini abarttım sanırımCanım şöyle sıralayayım :
-Bebeğim için :
*penye battaniyesinin içine 10 lu takımını sardım + 1 adet de bez koydum hepsini şeffaf poşede koyup üzerine hemşireye verilecek yazdım. ( eşime de gösterdim bak bu verilecek diye)
*2 adet 5 Li takım giysi
*10 adet bebek bezi
*Islak mendil + Pamuk
*Emzik ( philips avent yenidoğan emziği )
*Pişik kremi ( ben sebamed aldım deneyeceğim )
*1 adet Müslin örtü + 4 adet ağız mendili
Kendim için :
*1 adet uzun gecelik (şık )
*1 adet dizüstü gecelik sabahlık (spor )
*1 alt üst pijama takımı ( penti anneler günü indiriminden 100 TL’ye almıştım )
*4 adet Depend kullan at külot ped
*5 adet Kotex ped
*2 adet penye külot
*1 adet normal atlet + 1 adet emzirme atleti
*Göğüs pompası ( lansinoh marka elektrikli indirimden 200 TL’ye almıştım )
*Göğüs ucu merhemi ( lansinoh marka )
*Göğüs kalkanı ( Philips avent)
*1 adet havlu ( ne olur ne olmaz diye koydum ben )
Benim hastane çantam bu şekilde oldu.Ben ayrıca herşeyi gruplayıp küçük şeffaf poşetlere koyup üzerlerine yazdım eşime ve anneme kolaylık olması açısından tabi ki bu da size kalmış.
52 kiloydum bir iki ayda 58 kilo oldum hamile kaldım şu an 80 kiloyum bununla doğuma gidicem galiba artık kilom artmıyor verdiklerini yiyorum sadece..sakarlık olabiliyor yazıyordu uygulamada geçen okuduğumda benimde cnm aynen ya bende bı an önce geçsin istiyorum
Cnm iyi yönünden bakmak lazım en azından kilo alimin kontrol altına girmiş kaç kilo almıştım şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?