- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 23
- 36
İnşallahAnladım orada tarih ne yazarsa yazsın doğuma göre kalani da ekleyecekler inşallah öyle olur da ekim yarılanir
Elden teslim ettmTeslim ettin mi peki kurumuna whatsapp ten mi attin sadece
Masallah bebislere cnm evet doktor boyu uzun dediMasallah senin iyi benim 1800 grm 42 cm di ona ragmen onde 33 gorunuyor dedi
Soykemiyorlar net bir şey ona canım sıkılıyor özel oda istedim orda kalıyorum ama uygun fiyatu uniy hastanesi günlüğü 60 liraTabi insan mutlu olur hediye gibi gelmistirNormal odadasın değilmi? Doktorun ne düşünüyor kaça kadar bekleyeceği ile ilgili bir şey söyledi mi?
Hayır tuzlada oturuyorum ama yakın sayılır eve 15 dkPendik te misiniz ?
yanına kimseyi almıyorlar demiSoykemiyorlar net bir şey ona canım sıkılıyor özel oda istedim orda kalıyorum ama uygun fiyatu uniy hastanesi günlüğü 60 lira
Ben çok fazla doğum sonrası hastane çantası değerlendirme videosu izledim ve hepsinde söylenen 3 takım bile fazla geliyor birçok şeyi gereksiz koymuşuzdu o yüzden abartmamaya çalıştımSanki oğlanı askere yolliycam öyle düşün
Aliyolarda ben istemiyorum herkes çok rahat bir görseniz sanki corono yok annesi, kocası bilmemneysi birde maskesizler...benim kayınvalidem görümcem annem kalmak istiyor ben istemedim annem evimi temizliyor diğer bebeğime bakıyor..gorumcemin iki evladı var kayınvalidemin kronik hastalıkları var zaten ..yazık insanlara sadece bebegi alacakları vakit annemi isteyeceğim bir gün oda... eşim 2 veya 3 güne bir ihtiyaclarimi getiriyor kirlerimi götürüyor öyle idare ediyorum...hemşireler kızıyor erkek yasak adam dinlemiyor girip cikiyolar güvenlik gorevlilerin gözünden kaçıyor illakiyanına kimseyi almıyorlar demi
Evet bende bugün konuştum doktorumla ben sınavdan önce rapor yazamam ama sağlık ocağından alabilirsin bir iki günlük dedi. Eğer vermezlerse ben çalışamaza çeviririm istersen dediÇalışabilir raporu aldiktan sonra alacaginiz her raporda durumunuz otomatik calisamaza donuyormus haberiniz olsun kizlar
Ben de 1 haziran pzt alacagim calisabilir.okulumdaki memura sordum lgsnin oldugu cumadan rapor alacagim resen gorev çıkarsaKızlar merhaba. Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Yarın çalışabilir raporu alacağım. Ancak lgs de resen görevlendirme gelirse diye korkuyorum. Bu durumda ne yapabilirim görev gelirse
İnşallah zamanında alırsın bebişini kucağına canımAliyolarda ben istemiyorum herkes çok rahat bir görseniz sanki corono yok annesi, kocası bilmemneysi birde maskesizler...benim kayınvalidem görümcem annem kalmak istiyor ben istemedim annem evimi temizliyor diğer bebeğime bakıyor..gorumcemin iki evladı var kayınvalidemin kronik hastalıkları var zaten ..yazık insanlara sadece bebegi alacakları vakit annemi isteyeceğim bir gün oda... eşim 2 veya 3 güne bir ihtiyaclarimi getiriyor kirlerimi götürüyor öyle idare ediyorum...hemşireler kızıyor erkek yasak adam dinlemiyor girip cikiyolar güvenlik gorevlilerin gözünden kaçıyor illaki
..hayirlisiyla çıkarım inşallah hastaneden ..eşim bugün gelecek çok mutluyum çok sıkıldım ...annemde gelmek istedi ben istemedim coronodan ötürü ...sadece bize corono galiba insanlar çok rahat bu durumda canımı sıkıyor
Eşim gelince maskeyle oturuyor mesafeyle herkes dikkat etse keşke bir yerden sonra kul hakkına giriyor ..tamam belki onların bağışıklığı yüksek ama benim şu anda bağışıklığım o kadar düşük ki .. bacağımda yara iyileşmek bilmiyor ..içimi döktüm iyice :)
şekerden olabilir cnm o zmn çok hızlı almışsın cunki neyse sağlık olsun da insAllah sağ salim kucağına alirsn cnmEvet 22 kilo ondan öncede
Evet canım 22 kilo birden arttı kilom 2 haftada 10 kilo gibi sekerden galiba
İnsanlar çok sorumsuz gerçekten öyle ya benim de içimde tasa gerçekten doğum konusu nasıl olacak falan özelde yapmayı düşünmüyorum (maddiyat konusundan) devlette de nasıl olacak bilmiyorumAliyolarda ben istemiyorum herkes çok rahat bir görseniz sanki corono yok annesi, kocası bilmemneysi birde maskesizler...benim kayınvalidem görümcem annem kalmak istiyor ben istemedim annem evimi temizliyor diğer bebeğime bakıyor..gorumcemin iki evladı var kayınvalidemin kronik hastalıkları var zaten ..yazık insanlara sadece bebegi alacakları vakit annemi isteyeceğim bir gün oda... eşim 2 veya 3 güne bir ihtiyaclarimi getiriyor kirlerimi götürüyor öyle idare ediyorum...hemşireler kızıyor erkek yasak adam dinlemiyor girip cikiyolar güvenlik gorevlilerin gözünden kaçıyor illaki
..hayirlisiyla çıkarım inşallah hastaneden ..eşim bugün gelecek çok mutluyum çok sıkıldım ...annemde gelmek istedi ben istemedim coronodan ötürü ...sadece bize corono galiba insanlar çok rahat bu durumda canımı sıkıyor
Eşim gelince maskeyle oturuyor mesafeyle herkes dikkat etse keşke bir yerden sonra kul hakkına giriyor ..tamam belki onların bağışıklığı yüksek ama benim şu anda bağışıklığım o kadar düşük ki .. bacağımda yara iyileşmek bilmiyor ..içimi döktüm iyice :)
başka bir yer olsa neyse insanlar hastane ortamında bile nasıl bu kadar rahat davranabilir hayret bişeyAliyolarda ben istemiyorum herkes çok rahat bir görseniz sanki corono yok annesi, kocası bilmemneysi birde maskesizler...benim kayınvalidem görümcem annem kalmak istiyor ben istemedim annem evimi temizliyor diğer bebeğime bakıyor..gorumcemin iki evladı var kayınvalidemin kronik hastalıkları var zaten ..yazık insanlara sadece bebegi alacakları vakit annemi isteyeceğim bir gün oda... eşim 2 veya 3 güne bir ihtiyaclarimi getiriyor kirlerimi götürüyor öyle idare ediyorum...hemşireler kızıyor erkek yasak adam dinlemiyor girip cikiyolar güvenlik gorevlilerin gözünden kaçıyor illaki
Kizlar hastanede kac gun kalacaksinizBen çok fazla doğum sonrası hastane çantası değerlendirme videosu izledim ve hepsinde söylenen 3 takım bile fazla geliyor birçok şeyi gereksiz koymuşuzdu o yüzden abartmamaya çalıştımama senin için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi ☺
Ben normal doğumda bı gece yatırıyorlar sezzrryan da iki diye biliyorum ama geçen arkadaşım 2-3 pijama köy sıcakta terlersin normal olsa da 2 gün yatırıyorlar dedi ben sok ay insAllah doğru değildir yaKizlar hastanede kac gun kalacaksiniz
Sezeryan ile doğum yapacağım. Tek gece kalacağım inşallah herhangi bir olumsuz durum olmazsa.Kizlar hastanede kac gun kalacaksiniz
Hastane mi bı gece dedi cnm hadi insAllah bı aksilik olmaz insAllah çıkarsın hemenSezeryan ile doğum yapacağım. Tek gece kalacağım inşallah herhangi bir olumsuz durum olmazsa.
Evet bende bugün konuştum doktorumla ben sınavdan önce rapor yazamam ama sağlık ocağından alabilirsin bir iki günlük dedi. Eğer vermezlerse ben çalışamaza çeviririm istersen dedi
Canim burda normalde ilk bebekse 5 ikinciden sonra 2 veya 3 gece ama koronadan dolayi 1gece yatilacakBen normal doğumda bı gece yatırıyorlar sezzrryan da iki diye biliyorum ama geçen arkadaşım 2-3 pijama köy sıcakta terlersin normal olsa da 2 gün yatırıyorlar dedi ben sok ay insAllah doğru değildir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?