- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Rabbi yardımcın olsun canımKizlaar pazartesi veya sali doguma aliniyorummm........ ilk dogum bizden geliyor görünüyo tüm acemi anneliğimle
Hayırlısı olsun canım sağ salim al kucagına insallahKizlaar pazartesi veya sali doguma aliniyorummm........ ilk dogum bizden geliyor görünüyo tüm acemi anneliğimle
Ben 4 diye biliyorum 3.5 muymuş?Kızlar normal dogumda bebek 3 bucuk kilonun ustu olursa sezeryana yonlendiriyolarmis hastane risk almiyormus omuz geçişinde sorun olur diye . Öyle mi ?
Evet öyle dedi . 3 buçuk üstü 4 olunca sıcak bakmıyolarmış. Bugün gittim 33+4 2245 kilosuBen 4 diye biliyorum 3.5 muymuş?
ay canım Rabbim bir nefeste dogurmayı nasip etsibebişine saglık sıhhat versin Rabbim sezeryanmı olacaktı srnin ne için erken olacaktı suyun mu azalmıştı
Neden böyle erken? Sezeryan mı canım?
Rabbi yardımcın olsun canım
Hayırlısı olsun canım sağ salim al kucagına insallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım haftası çok düşük değil ciğerleri gelişmiştir kiloyu da dışarıda alır artık.Sağolun kizlar. Suyu azalmis ve gelisimi durmuş kalmasi risk dediler baska dr.da aynisini soyledi. Nasipten oteye yol yok. 2.100 gram falan en fazla 44 cm mis minik oglusum. Hala ters zaten sezeryan zorunlu dediler. Ay o kadar hayaller kurmustum son ay hurma yürüyüş falan yalan oldu. Iyki zamaninda kontrole gelmişim erteleyecektim yoksa. Siz siz olun ihmal.etmeyin. yarin yine suya bakilacak kalp zayıfsa yarin bile alınabilir. Dr dedi kuvezde kalmasi karninda kalmasindan daha iyi korkma. Insallah ona da gerek kalmaz da. Sütum de olur ins. Duanizi eksik etmeyin canlar. Minik prensime saglikla kavusuruz insallah
Sağsalim kucağına alırsın inşallah oğlunu canımSağolun kizlar. Suyu azalmis ve gelisimi durmuş kalmasi risk dediler baska dr.da aynisini soyledi. Nasipten oteye yol yok. 2.100 gram falan en fazla 44 cm mis minik oglusum. Hala ters zaten sezeryan zorunlu dediler. Ay o kadar hayaller kurmustum son ay hurma yürüyüş falan yalan oldu. Iyki zamaninda kontrole gelmişim erteleyecektim yoksa. Siz siz olun ihmal.etmeyin. yarin yine suya bakilacak kalp zayıfsa yarin bile alınabilir. Dr dedi kuvezde kalmasi karninda kalmasindan daha iyi korkma. Insallah ona da gerek kalmaz da. Sütum de olur ins. Duanizi eksik etmeyin canlar. Minik prensime saglikla kavusuruz insallah
Sağlıkla kavuşun inşallah hangisi hayırlıysa o olsunSağolun kizlar. Suyu azalmis ve gelisimi durmuş kalmasi risk dediler baska dr.da aynisini soyledi. Nasipten oteye yol yok. 2.100 gram falan en fazla 44 cm mis minik oglusum. Hala ters zaten sezeryan zorunlu dediler. Ay o kadar hayaller kurmustum son ay hurma yürüyüş falan yalan oldu. Iyki zamaninda kontrole gelmişim erteleyecektim yoksa. Siz siz olun ihmal.etmeyin. yarin yine suya bakilacak kalp zayıfsa yarin bile alınabilir. Dr dedi kuvezde kalmasi karninda kalmasindan daha iyi korkma. Insallah ona da gerek kalmaz da. Sütum de olur ins. Duanizi eksik etmeyin canlar. Minik prensime saglikla kavusuruz insallah
Hadi hyrlisi sağlıkla kucağına alırsın insAllah canımKizlaar pazartesi veya sali doguma aliniyorummm........ ilk dogum bizden geliyor görünüyo tüm acemi anneliğimle
Nst nezamana giriliyomus sordunmu canimEvet öyle dedi . 3 buçuk üstü 4 olunca sıcak bakmıyolarmış. Bugün gittim 33+4 2245 kilosu
O haftada bende de biraz sakinlesmisti cnm çok sert değildi hareketleri şimdi yeniden baya hareketlendiKizlar 3 gun oncesine kadar bebeğim çok hareket ediyordu.iki gündü de hareket ediyor ama sanki daha sakin.bu haftalarda sizde de böyle bişey oldumu.perşembe günü kontrolum vardı doktora bahsettim normal dedi.(zaten burda herşeye normal diyorlar.)yani çok sert hareketleri yok.
Doktorda normal dedi.ama için rahat etmedi.O zaman bir kaç gün daha takip edeyim zaten hareket ediyor ama sakin biraz.böyle devam ederse doktora giderim diye düşünüyorum.2 gün önce biraz yorulmuştum belki onun etkisi var diye düşünüyorumO haftada bende de biraz sakinlesmisti cnm çok sert değildi hareketleri şimdi yeniden baya hareketlendi
Ultrasonda yüzde 3 Luk sapma normal kabul ediliyomus sanırım kesin söyleyen bir cihaz yok biraz tahmini olarak dusunKızlar aklıma birşey takıldı. Ben geçen hafta doktora gittiğimde doktorum bebeğin kilosu 1581 demişti. Dün detaylıya gittim oda bana 1566 gram dedi. Bu nasıl oluyor çocuk gram mı kaybediyor ben anlamadım. Gelişimi falan gayet iyi engelleyen hiç bir durum yok. Ultrason haftası bile farklı çıktı yanlış sonuc olabiliyormu
Sağ salim kavuşun inşallahSağolun kizlar. Suyu azalmis ve gelisimi durmuş kalmasi risk dediler baska dr.da aynisini soyledi. Nasipten oteye yol yok. 2.100 gram falan en fazla 44 cm mis minik oglusum. Hala ters zaten sezeryan zorunlu dediler. Ay o kadar hayaller kurmustum son ay hurma yürüyüş falan yalan oldu. Iyki zamaninda kontrole gelmişim erteleyecektim yoksa. Siz siz olun ihmal.etmeyin. yarin yine suya bakilacak kalp zayıfsa yarin bile alınabilir. Dr dedi kuvezde kalmasi karninda kalmasindan daha iyi korkma. Insallah ona da gerek kalmaz da. Sütum de olur ins. Duanizi eksik etmeyin canlar. Minik prensime saglikla kavusuruz insallah
Benim doktor kabul etmezdi bana da 25 hazirana gün verdi 20 si olsaydı falan demiştim yok 39 olmadan olmaz dedi sanki biraz erken dusunuyosunuz ama gelişimiyle ilgili karar verilebilirMerhaba arkadaşlar bnm doğum 13 temmuz gözüküyor normalde sezeryan olacağım tarihi 26.06.2020 tarihine istesem çok mu erken olur acaba
Benim geçen hafta 3200 du iri bı bebek dedi beni de ondan sezeryana hazirladilarEvet öyle dedi . 3 buçuk üstü 4 olunca sıcak bakmıyolarmış. Bugün gittim 33+4 2245 kilosu
Canım bugün eşimle gidecektik kv.kp. biz dışardayız götürelim dediler sonra kv. geldi yanımıza ben ona yüz kere insan almıyolar içeri dememe raģmen . Eşim bir şey sormak için danışmaya kadar gitti. Kv. Bende gorecem dedi bende iceri almiyolar eger dr . Izin verirse esim gelebilir mi dicem dedim aylardir görmüyor cunku dedim ki biliyor. Beni cagirdilar kv atladi bende geleyim mi diye aciklama yapti dr. çok sinirlendim 2. kez ayni şeyi yapti ve doktor banada icerde aciklama yapti Dr. benim ici bu salakmı demistir kesin icinden diye moralim bozuldu. Sinirden tansiyonumu ölçtükten sonra cantami aldim bebegi gormeden disari cikacaktimNst nezamana giriliyomus sordunmu canim
Sen şuan kaçsın haftalıksın canım . Ya biz de hesap ettik ortalama 3 bucugu gececek gibi . Bebek kendi bunyesine gore almasi gereken kiloyu aliyormus sanirim . Ben yemek yiyen biride degilim . Yararli seyler yiyiyordum sadece . Kiloda almiyorum hizli bir sekilde acaba bebektemi kucuk kaliyor dedim ama haftasiyla uyumlu dedi doktor . Ama kilo almamaya bak dedi normal dogum icinBenim geçen hafta 3200 du iri bı bebek dedi beni de ondan sezeryana hazirladilar
Benim epeydir sık kontrollerim, riskli olduğu için iki haftada bir gidiyorum Belki haftalık olur. Bu arada aile hekiminden cagirdilar Son tarama testleri için sende uğra bence.. Baktık kan testine doktor sorun yok dedi. Şu icmekle bebeğin suyunun gerçekten alakası var mı acaba.. Benim kadar çok su içen yoktur çünkü öyleyse azalması imkansiz Tabi Rabbim bilir de... o zaman sıcaklar bastırdığı için Çok içmeye baslamalisin sende canım.. Bende benim kontrolü merakla bekliyorum Haber ederim..Az mı su içtin dedi biraz az içmiştim gerçekten ama normalmiş bu haftalarda zaten, aynen 25 Haziran oluyor ☺ Bundan sonra senin kontrollerin de sıklaşır. Çıkınca sen de yaz bakalım doktor sana ne diyecek
Kızlar aklıma birşey takıldı. Ben geçen hafta doktora gittiğimde doktorum bebeğin kilosu 1581 demişti. Dün detaylıya gittim oda bana 1566 gram dedi. Bu nasıl oluyor çocuk gram mı kaybediyor ben anlamadım. Gelişimi falan gayet iyi engelleyen hiç bir durum yok. Ultrason haftası bile farklı çıktı yanlış sonuc olabiliyormu
Merhaba arkadaşlar bnm doğum 13 temmuz gözüküyor normalde sezeryan olacağım tarihi 26.06.2020 tarihine istesem çok mu erken olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?