2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şöyle su içerek içindeki suyu koruyormuşsun, az içerek azaltıyorsun. Azaldıktan sonra eskisi gibi olması zor oluyor dedi yani baştan azaltmamaya bakmak lazım. Ben yine de 3 lt içiyorum işte şimdi bi de havuç suyu içtim 2 gündür gerisi Allah'a kalmış artık.

Kizlaar pazartesi veya sali doguma aliniyorummm........ ilk dogum bizden geliyor görünüyo tüm acemi anneliğimle

Aaa arkadaşım inşallah sende bebeğin de Sağlıkla atlatirsiniz Doğumu , kucağına alırsın..Fırsat bulman munkun olursa bize de haber ver lütfen .. 34 haftasında benim riskten dolayı bı doktor 2300 Gr a yakınken bebeğin doğsa bile çok az kuvezde kalır, belki de gerek bile kalmayabilir demişti.. Tabiki öngörü İnşallah gerek kalmaz coooook bol sütun olur da inşallah Emer de buyur bebisin... Dualarımız seninle..

Ya bu bilgiye çok şaşırdım özellikle dikkat ederim Sıfa olsun ictiklerin yarasın Bebisine inşallah kendimize çok çok iyi bakmamız lazim artık

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah prensine emin ellerdesin doktorun da söylemiş zaten, her şey güzel olacak

Benim tam 36+2 bende yemek yemiyorum inan mide sorunumdan dolayı bide iştahım kalmadı bazı sorunlardan dolayı hatta çocuk etkilenecek diye korktum bebek iri gidince doktor şekerden şüphelendi o da temiz çıktı benim için normal doğum çok zor artk o yüzden sezeryana gün verdi benim ki 3 hafta ilerde gidiyo irilikte bence öyle olması da iyi değil ama bebeği öğrendik ogreneli en az 10 gün ilerdeydi hep

Her zaman bir olmazki bebek hareketleri sonıcta biz bile bazen enerjik oluyoruz bazen durgun normal bence

İşte haftasıda geri çıktı anlamadım hayırlısı artık kendi doktorumdan baskasına güvenmicem vallahi

bı sorun yoktur insAllah canım hareket ediyorsa için rahat etmezse git tabi
Kız senin kv ne lüzumsuz hep sıkıntı çıkarıyor bı arada alışverişe gelmeye çalışmıştı dimi

Her zaman bir olmazki bebek hareketleri sonıcta biz bile bazen enerjik oluyoruz bazen durgun normal bence
Ama 3 gündür böyle ondan önce maşallahı vardı hatta ne güzel beni merak ettirmeden tekmeliyor diyordum.

Söylediklerinizin hepsini bende biliyorum gel gör ki ana yüreği işte

İnşallah sağlıkla doğum yaparsın. Bol dol da sütün olur

Ama 3 gündür böyle ondan önce maşallahı vardı hatta ne güzel beni merak ettirmeden tekmeliyor diyordum.

Söylediklerinizin hepsini bende biliyorum gel gör ki ana yüreği işte
Biz seninle aynıyız. Endişe etme. Bazen gümbür gümbürken bazen yediğimizden içtiğimizden hareketimizden daha az hareketli olabiliyorlar. Mesela dün bombaydı benimki. Bugün daha uysal.

Evet ben de hic gitmek istemiyorum,insallah gitmeyiz

Hayirlisi olsun canim
Demekki zamani gelmemis bizim nst icin
Ben cuma gunu gidince sorarim canim

Hakkımızda hayırlıaı olsun bende normal istiyorum ama ne olacak bakalım nasip artık . Allah sağlık sıhhat versin hepimize ,bebeklerimize . Insan yaşamadan anlamıyor ne kadar araştırsakta malesef ki
bı sorun yoktur insAllah canım hareket ediyorsa için rahat etmezse git tabi

Kız senin kv ne lüzumsuz hep sıkıntı çıkarıyor bı arada alışverişe gelmeye çalışmıştı dimi

evet ya iyi bir insan kötü biri değil bende kırılır diye bir şey diyemiyorum . Sonra öylece kalıyor üzülüyorumda ama napim ben kızarım kızgınlığım geçer bir sure sonra bellide etmem ama sonra üzülürüm . Bazen o düşünsün anlasınn istiyorum .Ben rengimi belli etmeyince o da anlamıyor ne bilim yaa

Hayirlisi olsun canim
Demekki zamani gelmemis bizim nst icin
Ben cuma gunu gidince sorarim canim

Tamam canım haberleşiriz yine bakalım bebişkon kaç gr olmuş göstercekmi kendini

off sancıyla uyanmalar çok yıpratıyor beni ya korkuyorumda.karnım yıne sip sivri olmuştu bebegımmi rahat edemıor anlamıorum ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…