Şöyle su içerek içindeki suyu koruyormuşsun, az içerek azaltıyorsun. Azaldıktan sonra eskisi gibi olması zor oluyor dedi yani baştan azaltmamaya bakmak lazım. Ben yine de 3 lt içiyorum işte şimdi bi de havuç suyu içtim 2 gündür gerisi Allah'a kalmış artık.Benim epeydir sık kontrollerim, riskli olduğu için iki haftada bir gidiyorum Belki haftalık olur. Bu arada aile hekiminden cagirdilar Son tarama testleri için sende uğra bence.. Baktık kan testine doktor sorun yok dedi. Şu icmekle bebeğin suyunun gerçekten alakası var mı acaba.. Benim kadar çok su içen yoktur çünkü öyleyse azalması imkansiz Tabi Rabbim bilir de... o zaman sıcaklar bastırdığı için Çok içmeye baslamalisin sende canım.. Bende benim kontrolü merakla bekliyorum Haber ederim..
Arada farklar olabiliyor.. benim ilk zamanlar bir hafta ileride demişti sonra gününde.cikmisti bı geri iki.ileri gidiyor işte Ultrason haftasini sorsaydiniz keşke, sonuçları doktorunuza da danışabilirsiniz size degerlendiriri
Bencede çok erken, bu tarihe seçmenize bı etken var mı ?
Kizlaar pazartesi veya sali doguma aliniyorummm........ ilk dogum bizden geliyor görünüyo tüm acemi anneliğimle
Şöyle su içerek içindeki suyu koruyormuşsun, az içerek azaltıyorsun. Azaldıktan sonra eskisi gibi olması zor oluyor dedi yani baştan azaltmamaya bakmak lazım. Ben yine de 3 lt içiyorum işte şimdi bi de havuç suyu içtim 2 gündür gerisi Allah'a kalmış artık.
Sağolun kizlar. Suyu azalmis ve gelisimi durmuş kalmasi risk dediler baska dr.da aynisini soyledi. Nasipten oteye yol yok. 2.100 gram falan en fazla 44 cm mis minik oglusum. Hala ters zaten sezeryan zorunlu dediler. Ay o kadar hayaller kurmustum son ay hurma yürüyüş falan yalan oldu. Iyki zamaninda kontrole gelmişim erteleyecektim yoksa. Siz siz olun ihmal.etmeyin. yarin yine suya bakilacak kalp zayıfsa yarin bile alınabilir. Dr dedi kuvezde kalmasi karninda kalmasindan daha iyi korkma. Insallah ona da gerek kalmaz da. Sütum de olur ins. Duanizi eksik etmeyin canlar. Minik prensime saglikla kavusuruz insallah
sezeryan da genelde 13 Temmuzsa 10 gün önce alıyorlar 3 Temmuz gibi fln gün verir doktorunuz duruma göre karar verirsinizMerhaba arkadaşlar bnm doğum 13 temmuz gözüküyor normalde sezeryan olacağım tarihi 26.06.2020 tarihine istesem çok mu erken olur acaba
Benim tam 36+2 bende yemek yemiyorum inan mide sorunumdan dolayı bide iştahım kalmadı bazı sorunlardan dolayı hatta çocuk etkilenecek diye korktum bebek iri gidince doktor şekerden şüphelendi o da temiz çıktı benim için normal doğum çok zor artk o yüzden sezeryana gün verdi benim ki 3 hafta ilerde gidiyo irilikte bence öyle olması da iyi değil ama bebeği öğrendik ogreneli en az 10 gün ilerdeydi hepSen şuan kaçsın haftalıksın canım . Ya biz de hesap ettik ortalama 3 bucugu gececek gibi . Bebek kendi bunyesine gore almasi gereken kiloyu aliyormus sanirim . Ben yemek yiyen biride degilim . Yararli seyler yiyiyordum sadece . Kiloda almiyorum hizli bir sekilde acaba bebektemi kucuk kaliyor dedim ama haftasiyla uyumlu dedi doktor . Ama kilo almamaya bak dedi normal dogum icin
Her zaman bir olmazki bebek hareketleri sonıcta biz bile bazen enerjik oluyoruz bazen durgun normal benceDoktorda normal dedi.ama için rahat etmedi.O zaman bir kaç gün daha takip edeyim zaten hareket ediyor ama sakin biraz.böyle devam ederse doktora giderim diye düşünüyorum.2 gün önce biraz yorulmuştum belki onun etkisi var diye düşünüyorum
Anladım evet canım doktorumda aynısını dediUltrasonda yüzde 3 Luk sapma normal kabul ediliyomus sanırım kesin söyleyen bir cihaz yok biraz tahmini olarak dusun
İşte haftasıda geri çıktı anlamadım hayırlısı artık kendi doktorumdan baskasına güvenmicem vallahiBenim epeydir sık kontrollerim, riskli olduğu için iki haftada bir gidiyorum Belki haftalık olur. Bu arada aile hekiminden cagirdilar Son tarama testleri için sende uğra bence.. Baktık kan testine doktor sorun yok dedi. Şu icmekle bebeğin suyunun gerçekten alakası var mı acaba.. Benim kadar çok su içen yoktur çünkü öyleyse azalması imkansiz Tabi Rabbim bilir de... o zaman sıcaklar bastırdığı için Çok içmeye baslamalisin sende canım.. Bende benim kontrolü merakla bekliyorum Haber ederim..
Arada farklar olabiliyor.. benim ilk zamanlar bir hafta ileride demişti sonra gününde.cikmisti bı geri iki.ileri gidiyor işte Ultrason haftasini sorsaydiniz keşke, sonuçları doktorunuza da danışabilirsiniz size degerlendiriri
Bencede çok erken, bu tarihe seçmenize bı etken var mı ?
bı sorun yoktur insAllah canım hareket ediyorsa için rahat etmezse git tabiDoktorda normal dedi.ama için rahat etmedi.O zaman bir kaç gün daha takip edeyim zaten hareket ediyor ama sakin biraz.böyle devam ederse doktora giderim diye düşünüyorum.2 gün önce biraz yorulmuştum belki onun etkisi var diye düşünüyorum
Kız senin kv ne lüzumsuz hep sıkıntı çıkarıyor bı arada alışverişe gelmeye çalışmıştı dimiCanım bugün eşimle gidecektik kv.kp. biz dışardayız götürelim dediler sonra kv. geldi yanımıza ben ona yüz kere insan almıyolar içeri dememe raģmen . Eşim bir şey sormak için danışmaya kadar gitti. Kv. Bende gorecem dedi bende iceri almiyolar eger dr . Izin verirse esim gelebilir mi dicem dedim aylardir görmüyor cunku dedim ki biliyor. Beni cagirdilar kv atladi bende geleyim mi diye aciklama yapti dr. çok sinirlendim 2. kez ayni şeyi yapti ve doktor banada icerde aciklama yapti Dr. benim ici bu salakmı demistir kesin icinden diye moralim bozuldu. Sinirden tansiyonumu ölçtükten sonra cantami aldim bebegi gormeden disari cikacaktimdoktor bebegini gormeyelim mi dedi kendime geldim . Ve hic bir sey soramadim . Eve gelince aklima geldi . Sana mesaj atacaktim ama soramadim işte yine sinirlendim bak
Ama 3 gündür böyle ondan önce maşallahı vardı hatta ne güzel beni merak ettirmeden tekmeliyor diyordum.Her zaman bir olmazki bebek hareketleri sonıcta biz bile bazen enerjik oluyoruz bazen durgun normal bence
İnşallah sağlıkla doğum yaparsın. Bol dol da sütün olurSağolun kizlar. Suyu azalmis ve gelisimi durmuş kalmasi risk dediler baska dr.da aynisini soyledi. Nasipten oteye yol yok. 2.100 gram falan en fazla 44 cm mis minik oglusum. Hala ters zaten sezeryan zorunlu dediler. Ay o kadar hayaller kurmustum son ay hurma yürüyüş falan yalan oldu. Iyki zamaninda kontrole gelmişim erteleyecektim yoksa. Siz siz olun ihmal.etmeyin. yarin yine suya bakilacak kalp zayıfsa yarin bile alınabilir. Dr dedi kuvezde kalmasi karninda kalmasindan daha iyi korkma. Insallah ona da gerek kalmaz da. Sütum de olur ins. Duanizi eksik etmeyin canlar. Minik prensime saglikla kavusuruz insallah
Biz seninle aynıyız. Endişe etme. Bazen gümbür gümbürken bazen yediğimizden içtiğimizden hareketimizden daha az hareketli olabiliyorlar. Mesela dün bombaydı benimki. Bugün daha uysal.Ama 3 gündür böyle ondan önce maşallahı vardı hatta ne güzel beni merak ettirmeden tekmeliyor diyordum.
Söylediklerinizin hepsini bende biliyorum gel gör ki ana yüreği işte
Tahmin ediyorum canım ama say olmadı hareketlerini 10 kere ediyorsa sıkıntı yok diyorlarAma 3 gündür böyle ondan önce maşallahı vardı hatta ne güzel beni merak ettirmeden tekmeliyor diyordum.
Söylediklerinizin hepsini bende biliyorum gel gör ki ana yüreği işte
Evet ben de hic gitmek istemiyorum,insallah gitmeyizEvet ben de bie grubumda gördüm, 24 ten sonrası idari izinli diye ama resmi yazıda bu ibare yok. Üff çok bilinmeyen bir süreç. Umarım çağırmazlar twitter da bayağı tepki var, uzaktan olsun diyor herkes. Bakalım anlık neler değişecek
Aynen bogazina dolanmistiNasil yani
Nereye dolanmisti bogazina falan mi
Ay Allahim korusun en cok korktugum ssey
Anladım canım inşallah benimkide düzelir çok hareketli ondan oldu sanırım☺
Hayirlisi olsun canimCanım bugün eşimle gidecektik kv.kp. biz dışardayız götürelim dediler sonra kv. geldi yanımıza ben ona yüz kere insan almıyolar içeri dememe raģmen . Eşim bir şey sormak için danışmaya kadar gitti. Kv. Bende gorecem dedi bende iceri almiyolar eger dr . Izin verirse esim gelebilir mi dicem dedim aylardir görmüyor cunku dedim ki biliyor. Beni cagirdilar kv atladi bende geleyim mi diye aciklama yapti dr. çok sinirlendim 2. kez ayni şeyi yapti ve doktor banada icerde aciklama yapti Dr. benim ici bu salakmı demistir kesin icinden diye moralim bozuldu. Sinirden tansiyonumu ölçtükten sonra cantami aldim bebegi gormeden disari cikacaktimdoktor bebegini gormeyelim mi dedi kendime geldim . Ve hic bir sey soramadim . Eve gelince aklima geldi . Sana mesaj atacaktim ama soramadim işte yine sinirlendim bak
Hakkımızda hayırlıaı olsun bende normal istiyorum ama ne olacak bakalım nasip artık . Allah sağlık sıhhat versin hepimize ,bebeklerimize . Insan yaşamadan anlamıyor ne kadar araştırsakta malesef kiBenim tam 36+2 bende yemek yemiyorum inan mide sorunumdan dolayı bide iştahım kalmadı bazı sorunlardan dolayı hatta çocuk etkilenecek diye korktum bebek iri gidince doktor şekerden şüphelendi o da temiz çıktı benim için normal doğum çok zor artk o yüzden sezeryana gün verdi benim ki 3 hafta ilerde gidiyo irilikte bence öyle olması da iyi değil ama bebeği öğrendik ogreneli en az 10 gün ilerdeydi hep
bı sorun yoktur insAllah canım hareket ediyorsa için rahat etmezse git tabi
Kız senin kv ne lüzumsuz hep sıkıntı çıkarıyor bı arada alışverişe gelmeye çalışmıştı dimi
Hayirlisi olsun canim
Demekki zamani gelmemis bizim nst icin
Ben cuma gunu gidince sorarim canim
Hadi hayırlısı olsun canım Allah hayırlı haberlerle bebişini sağlıkla kucağına alıp bize buraya duygularını yazmanı nasip etsinKizlaar pazartesi veya sali doguma aliniyorummm........ ilk dogum bizden geliyor görünüyo tüm acemi anneliğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?