2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Fil ayak için bi çare lütfen.Ayaklarim cok şişti resmen yürürken taşidiğim ödemi fark ediyorum sallaniyor sanki fazlalık.Tuzlu su iyi gelir mi?Ayak maskesi falan deniz tuzu vs
Ayaklarını havaya kaldırıp uzan canım biraz faydası olur insAllah

Karnım nerdeyse patlayacak bugün sabah olur mu dersiniz uyku yok ...içinde bir heyecan önümüzdeki günler bı gecseydi hayırlısıyla
Bende öyle hissediyorum bazen ha gün içinde hep bı yorgunluk var şu sıra yatıyorum gece zor geçiyor deliksiz uyku zaten yok hayırlısıyla cidden bı bitseydi

Kızlar Trendyol da lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml 62.50 nasıl sizce bana fiyat uygun geldi eczane bile 80 kusur demişti

Dun drun mide.yanmasi icin verdigi hapi ictim buyuk bir umutla ama bana misin demedi nasil bir seyse .3 gundur 3 4 saatlik uykuyla duruyorum bugun artik kesin tansiyonum oynadi bas agrisina donustu
Bana hap iyi geldi sabahları aç karnına alıyorum reflü yine oluyo ama acı acı tat gitti

Bu saatte mıde yanmasından uyandım. Benim 2. Ama 9 sene sonra olunca ilki gibi geliyor.... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar 3 saatlik araç yolculuğundan bişey olur mu acaba? Aynı gün içinde 3 saat geride dönebilirim kesin bişey yok ama kararsız kaldım gidip gitmeme konusunda

Bana hap iyi geldi sabahları aç karnına alıyorum reflü yine oluyo ama acı acı tat gitti
Benimde çok fena mide yanmam vardı. Sabahları aç karnına ilaç alıyorum 1 aydır. Yanma gitti ama gece yatınca su geliyordu sanki. Son 1 haftadır uyumadan yaklaşık 2 3 saat önce ağzıma 1 yudum su dahi almıyorum. Gerçekten şükür ya alçak yastıkla yatmaya başladım. Ama ertesi gün şu açığını kapamak için bol bol su için. Herkese oneririrm

Kızlar 3 saatlik araç yolculuğundan bişey olur mu acaba? Aynı gün içinde 3 saat geride dönebilirim kesin bişey yok ama kararsız kaldım gidip gitmeme konusunda
Bilmiyorum cnm kendini iyi hissediyorsan belki olabilir ben Pazar günü ablama gittim köye yarım saat 40 dkkalik belim ve kasiklarim ağrımaya başladı varmaya yakın

Günaydın kızlar
Yaaa bugün uyandığımda atletim ve çarşaf ıslaktı dedim acaba ter falan ki hayır sağ göğsümden süt gelmiş çok sasirdm bı o kadar da nedense sevindim ilk defa oluyor bu sıktırdgmda az az geliyordu ama böyle kendiliğinden hiç gelmiyordu

Yazdiklarini okadar iyi anliyorumki
Ilk bebegim dogdugunda 20 yasindaydim dolayisiyla cahillik iste
Cocuk her aglamasinda doymuyo bu diyen kaynana, her kafasi istediginde banyo keyfi yaptiran kaynana vardi.
Anneme gelsem ayni seninki gibi aman dur disari cikma usur, banyo yaptirma hasta olur diye diye beni deli ettiler
Yani cok acemilik vardi, bilincsizlik vardi birde ozamanlar internet elinin altinda degildiki arastirip bakasin (10 yil öncesinden bahsediyorum) insallah bunda biraz daha bilincli oldugumu hissediyorum. Huysuz bebek olmazsa iyi anlasacaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…