2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayyy vala bugün çok acayip gibi geliyor bana demin kasılma oldu karnım taş gibi oldu belim falan acayip bı agriydi bı dk falan sürdü hareket edemedim sonra geçti kontrolüm pazartesi doğum ağrısı mi yalancı ağrı mi ki

Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın insAllah 29 Haziran'da kaç hafta günlük olacaksınız çok değil cnm bence vala bende aldım 11 kg hedef Max 9 kg oysa

Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın insAllah 29 Haziran'da kaç hafta günlük olacaksınız çok değil cnm bence vala bende aldım 11 kg hedef Max 9 kg oysa
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza, normal tarihim 07.07 idi, 8 gün önce almış olacak 38+6 gibide, 2 oğlumu da öyle almıştı doktor. Kiloların yarısı doğumla gider, diğer yarısylaı da ilk 2 ayda vedalaşırız inşallah

MaşAllah cnm normal zamanmış hadi hayırlısı amin insAllah ya emzirme döneminde asıl dikkat etmek lazım daha fazla almamak icin

Biz şimdi doktordan ciktik 34+0dan selamlar :) 2.5 kilo olmuş bizim tosuncuk doktor dedi zaten henuz iri bebek diyemem ama tombul olacak gibi biraz diye. Beni sordu ne kadar dogmussunuz diye 4.100 gr diyince evet zaten anne de iri dogduysa bebekte de o yatkınlık olabiliyor dedi 2 hafta önde görünüyor gelişimi simdilik. Bu arada 1 haftadir ellerimde döküntüler çıkmaya başlamıştı dayanılmaz kaşıntı ataklariyla birlikte. Onlari mutlaka dermatoloji görsün dedi gebelikte önemli olabilir böyle ani kaşıntı döküntüler diye simdi onu göstermek için doktor bekliyorum umarım ciddi bisey cikmaz

Doğumhaneye vereceğimiz seti komple mi vereceğiz siz nasıl koydunuz 10 lu setteki 5 li setteki seyler gereksiz önlük mesela ya da patikli tulumsa çorap gibi.Bir de battaniye mutlaka vermeli miyiz?

Benim de 2506 idi 34+4 de bakalim 36 da ne oalcak haftaya:)

Doğumhaneye vereceğimiz seti komple mi vereceğiz siz nasıl koydunuz 10 lu setteki 5 li setteki seyler gereksiz önlük mesela ya da patikli tulumsa çorap gibi.Bir de battaniye mutlaka vermeli miyiz?
Ben doğumhaneye verilmesi için zıbın üst ve alt koydum bide eldiven şapka sadece ama az mı ki 10lu hastane çıkışı ayrıydı onu odada giydiririz diye düşündüm

Bana suyun az değil iyi ama daha fazla su iç, son aylarda su lazım demişti son kontrolde
Benim amniyon sıvım normal değerin üstünde çıkıyor yine de 3 litre su iç dedi doktorum ama doğumu erken yapabiliriz fazla çıkmaya devam ederse dedi yani 38. Hafta max görünüyor

Ben başından beri sizinle konuştuğumu sanıyorum ki evet anormal sislik Hatta ellerde ve yüzde olan durumda Tansiyon da eşlik ediyorsa 14/10 dan aşağıya inmiyorsa
Mutlaka doktora gidilmeli Önemli bı durum..

Tebrik ederim Bende 80lerr vardım bende 10 kilo aldım bakalim.vermek nasıl olacak
Siz şu an kaçıncı haftadasiniz bende yarın kontrolüm var bekliyorum bakalım

Benim hep oluyor artık alıştım takmıyorum bile bence normal

Benim ayaklarımdaki şişlik inmedi bugün ya. Bi de ara ara tabandaki şişlikler kaşınıyo hafif nedendir
Benimde bugün ayaklarım davul gibi sanırım şu sıra çoğumuz öyle sıcaklardan ve son haftalar normal. ben bide dün akşam yemekte tuzu kaçırdım bi daha tövbe canım yüz ve elde şişme çok yoksa sıkıntı değil el ve yüz şişmesi Allah korusun gebelik zehirlenmesine işaretmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…