Aslında hamileler için bir şey denmedi daha doğrusu 32den sonrası için açıklama yapilmadi kurumlar kendilerince yorum yapıyorlar biz sadece 24_32arasi idari izinli 32den sonrasına da çalışmaz ver diye anladık diyorlar keşke açıklama yaparken 24ten sonraki tüm hamileler idari izinli deseydi hepimiz aktarabilmis olacaktık beş haftayı yaniBenimde aynı şekilde 3 hafta aktarildi 1 haziranda mecburen çalışamaz aldm
Bizde idari izin kaldırıldı komple hamileler de dahil zaten ben çalışamaz alacak haftadaydim direk aldimAslında hamileler için bir şey denmedi daha doğrusu 32den sonrası için açıklama yapilmadi kurumlar kendilerince yorum yapıyorlar biz sadece 24_32arasi idari izinli 32den sonrasına da çalışmaz ver diye anladık diyorlar keşke açıklama yaparken 24ten sonraki tüm hamileler idari izinli deseydi hepimiz aktarabilmis olacaktık beş haftayı yani
1hazirandan itibaren her yerde kaldırılmış evet 24_32 olarak sinirlandirip 32den sonrasi çalışmaz al diye zorlamak saçma oldu ve üstüne insanlar beş haftayı aktarmak istedi mecbur çalışabilir aldı kendini riske attı keşke bu durum dusunulseydiBizde idari izin kaldırıldı komple hamileler de dahil zaten ben çalışamaz alacak haftadaydim direk aldim
Topiğe girmeyeli doğum yapanlar olmuş sağlıkla büyütün inşaallah darısı bize
Ben de evde günde 20 defa tansiyon takibi yapıyorum genel olarak 13/9 civarı çıkıyor arada 14/9 oluyor. Doktor sancın kanaman veya tansiyon düşüklüğün olmazsa hemen gel dedi.
Prş kontrole gideceğim tansiyon kaydımla.
Dün bebeğin kıyafetleri yıkadık çantayıda bugün hazırlayacağım çok yazıldı ama hastane çantasına neler koyduğunuzu yazar mısınız kızlar tüm bildiklerm uçtu sanki
Ve sıcak bence tansiyonu kesinlikle etkiliyor..
Akşamları uzatmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bu kadarı da normal bu haftalarda sanırımDün gece ayaklarıma guluyodum bende fil ayaklarım var artık diye
evet öyle düşündük canıminş cnm benimde ayaklarım şişmeye başladı.. 36 haftada ayrılmış oluyorsun dmi doğum sonrasına aktarılır
Öyle tabi ben işim nedeniyle eşimle farklı şehirlerde yaşadığımız için ve doğumdan sonraki 1 gün bile daha önemli olur diye mecburen 34. haftamda çalışmaya başladım. Yine de kızamıyorum uygulamaya hiç yoktan 3 ay evdeydim, yeterince fırsat sağlandı şükür1hazirandan itibaren her yerde kaldırılmış evet 24_32 olarak sinirlandirip 32den sonrasi çalışmaz al diye zorlamak saçma oldu ve üstüne insanlar beş haftayı aktarmak istedi mecbur çalışabilir aldı kendini riske attı keşke bu durum dusunulseydi
Yok bizde o ara da kaldırıldı1hazirandan itibaren her yerde kaldırılmış evet 24_32 olarak sinirlandirip 32den sonrasi çalışmaz al diye zorlamak saçma oldu ve üstüne insanlar beş haftayı aktarmak istedi mecbur çalışabilir aldı kendini riske attı keşke bu durum dusunulseydi
Bı cikaydi da rahatlaydim modundayim artıkÇok az kaldı kizlar heyecanlı misınız ?
çok merak ediyorumÇok az kaldı kizlar heyecanlı misınız ?
Teşekkür ederim kısaca ve en gerekli şeyler bence yazdıklarınCanım yüksekmiş gerçekten tansiyonun bol su içmeye çalış..
Hastane çantası ile ilgili kıyafetleri az koyan var çok koyan var ama genel olarak;
Bebek için
2 takım kıyafet
3-4 zıbın
mevsimine uygun battaniye
çorap,şapka,eldiven,mendil
10-15 adet bez, ıslak mendil(yada pamuk)
küçük Biberon( almıştım koydum çantama gerekir mi emin değilim)
göğüs pompası,pişik kremi
Anneye
gecelik ve pijama takımı, sabahlık(üşümemek için)
terlik
çorap,çamaşır, emzirme atleti, emzirme sütyeni
birkaç çamaşır ve külot bez
göğüs pedi ve lansinoh krem
makyaj mal. dış fırçası ve kişisel bakım (isteğe göre)
yüz havlusu
Unuttuklarım olabilir ama genel olarak bunlar
Ben heyecanlıyım nasıl duygular hissettiğimi bazen anlamıyorum karışıkÇok az kaldı kizlar heyecanlı misınız ?
Ben gün sayıyorum iki hafta beni çok yoracak. Yinede bu haftaya kadar beni yormayan Minnaklarima teşekkür ediyorumBı cikaydi da rahatlaydim modundayim artık
Bı cikaydi da rahatlaydim modundayim artık
çok merak ediyorum
Ben heyecanlıyım nasıl duygular hissettiğimi bazen anlamıyorum karışıkacaba doğduktan sonra nasıl hissediliyor..
Benim de ilk valla tedirginliklerim oluyor ama bizim fıtratımıza verilmiş bu annelik hissi inşaallah üstesinden geleceğizHadi yakaç kilo aldın canım. Sıcaktan mı kilodan dolayımı bunaldın.
Bende bebeğe bakabilecekmiyim korkusu var
Aynen ya bende merak etmeye basladım bebeğimi az bućuk gorebildim . Esimle kime benziyor acaba diyoruz
İnan bende merak ediyorum . En çokta nasıl bakacam iyi Anne olabilecekmiyim diyorum ilk benim ay çok heyecanlı yaaa
Benimde bazen o civarlarda çıkıyo ama tansiyon normal bişey olmaz herhaldeBenim normalde 80-85 falan çıkıyor ama bazen 110-115 falan oluyor nabız acaba sıkıntılı bir durum olur mu ki
Bu sicaklarr beni benden aldı vücut isimiz zaten yüksek hiç cekilmiyo Allah'tan az kaldı yazı hamile gecirmiycezBen gün sayıyorum iki hafta beni çok yoracak. Yinede bu haftaya kadar beni yormayan Minnaklarima teşekkür ediyorumbence yine onlar değil sıcaklar bitirdi.
Ben 7 kilo aldım canim ama çok bunaldımHadi yakaç kilo aldın canım. Sıcaktan mı kilodan dolayımı bunaldın.
Bende bebeğe bakabilecekmiyim korkusu var
Aynen ya bende merak etmeye basladım bebeğimi az bućuk gorebildim . Esimle kime benziyor acaba diyoruz
İnan bende merak ediyorum . En çokta nasıl bakacam iyi Anne olabilecekmiyim diyorum ilk benim ay çok heyecanlı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?