2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde aynı şekilde 3 hafta aktarildi 1 haziranda mecburen çalışamaz aldm
Aslında hamileler için bir şey denmedi daha doğrusu 32den sonrası için açıklama yapilmadi kurumlar kendilerince yorum yapıyorlar biz sadece 24_32arasi idari izinli 32den sonrasına da çalışmaz ver diye anladık diyorlar keşke açıklama yaparken 24ten sonraki tüm hamileler idari izinli deseydi hepimiz aktarabilmis olacaktık beş haftayı yani

Bizde idari izin kaldırıldı komple hamileler de dahil zaten ben çalışamaz alacak haftadaydim direk aldim

Bizde idari izin kaldırıldı komple hamileler de dahil zaten ben çalışamaz alacak haftadaydim direk aldim
1hazirandan itibaren her yerde kaldırılmış evet 24_32 olarak sinirlandirip 32den sonrasi çalışmaz al diye zorlamak saçma oldu ve üstüne insanlar beş haftayı aktarmak istedi mecbur çalışabilir aldı kendini riske attı keşke bu durum dusunulseydi

Canım yüksekmiş gerçekten tansiyonun bol su içmeye çalış..
Hastane çantası ile ilgili kıyafetleri az koyan var çok koyan var ama genel olarak;
Bebek için
2 takım kıyafet
3-4 zıbın
mevsimine uygun battaniye
çorap,şapka,eldiven,mendil
10-15 adet bez, ıslak mendil(yada pamuk)
küçük Biberon( almıştım koydum çantama gerekir mi emin değilim)
göğüs pompası,pişik kremi
Anneye
gecelik ve pijama takımı, sabahlık(üşümemek için)
terlik
çorap,çamaşır, emzirme atleti, emzirme sütyeni
birkaç çamaşır ve külot bez
göğüs pedi ve lansinoh krem
makyaj mal. dış fırçası ve kişisel bakım (isteğe göre)
yüz havlusu

Unuttuklarım olabilir ama genel olarak bunlar

Öyle tabi ben işim nedeniyle eşimle farklı şehirlerde yaşadığımız için ve doğumdan sonraki 1 gün bile daha önemli olur diye mecburen 34. haftamda çalışmaya başladım. Yine de kızamıyorum uygulamaya hiç yoktan 3 ay evdeydim, yeterince fırsat sağlandı şükür

Yok bizde o ara da kaldırıldı

Teşekkür ederim kısaca ve en gerekli şeyler bence yazdıkların

Bı cikaydi da rahatlaydim modundayim artık

Hadi ya kaç kilo aldın canım. Sıcaktan mı kilodan dolayımı bunaldın.
Bende bebeğe bakabilecekmiyim korkusu var

çok merak ediyorum

Aynen ya bende merak etmeye basladım bebeğimi az bućuk gorebildim . Esimle kime benziyor acaba diyoruz

Ben heyecanlıyım nasıl duygular hissettiğimi bazen anlamıyorum karışık acaba doğduktan sonra nasıl hissediliyor..

İnan bende merak ediyorum . En çokta nasıl bakacam iyi Anne olabilecekmiyim diyorum ilk benim ay çok heyecanlı yaaa

Benim de ilk valla tedirginliklerim oluyor ama bizim fıtratımıza verilmiş bu annelik hissi inşaallah üstesinden geleceğiz

Ben gün sayıyorum iki hafta beni çok yoracak. Yinede bu haftaya kadar beni yormayan Minnaklarima teşekkür ediyorum bence yine onlar değil sıcaklar bitirdi.
Bu sicaklarr beni benden aldı vücut isimiz zaten yüksek hiç cekilmiyo Allah'tan az kaldı yazı hamile gecirmiycez

Ben 7 kilo aldım canim ama çok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…